Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 6101 - 6120 Napsat příspěvek
reaguje na: Vincent
:D:D:D Shodou okolností jsem včera byla poprvé od začátku pandemie v posilovně a rovnou s trenérem. No, už půlhodiny vymýšlím, jak vstanu z postele. Ale jak říkává můj táta, sport musí bolet. 
794487
*:D**:D**:D* Shodou okolností jsem včera byla poprvé od začátku pandemie v posilovně a rovnou s trenérem. No, už půlhodiny vymýšlím, jak vstanu z postele. Ale jak říkává můj táta, sport musí bolet. 
794475
4 0
reagují: SeldomSeen
reagovat

léto a holky bez podprsenky

link

Bilý topy pod nima dvojky, trojky. A samozřejmě bez podprdy. Krása 8)
794483
https://www.youtube.com/watch?v=oDBU11iEdMI Bilý topy pod nima dvojky, trojky. A samozřejmě bez podprdy. Krása *8)*
léto a holky bez podprsenky
3 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Ale pochopil, jen jsem chtel dodat trosku motivace, pravda kazdej jsme mluvili trosku o necem jinem :D
794475
Ale pochopil, jen jsem chtel dodat trosku motivace, pravda kazdej jsme mluvili trosku o necem jinem *:D*
794466
3 0
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: Vincent
Vincent sice "doma ženskou", pokud vím, má, ale tady, tipnul bych si, stejně asi nepochopil, jak to mkubalikova myslela...;) Ale jinak gratulace a díky za povzbudivý vzkaz pro všechny (myšleno zcela bez ironie, ale to se takhle v diskusi těžko vyjadřuje)  :+
794466
Vincent sice "doma ženskou", pokud vím, má, ale tady, tipnul bych si, stejně asi nepochopil, jak to mkubalikova myslela...*;)* Ale jinak gratulace a díky za povzbudivý vzkaz pro všechny (myšleno zcela bez ironie, ale to se takhle v diskusi těžko vyjadřuje)  *:+*
794457
3 0
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Na "novy telo" neni nikdy pozde. Celej zivot hraju tenis, tak v ramci toho probihala vzdycky fyzicka priprava, ale vzdycky jsem obzvlast posilovnu nesnasel. Loni v lete jsem se konecne dokopal zacit chodit do posilovny pravidelne, a po par mesicich jsem zacal videt vysledky a cejtil jsem se lip nez pred 10 lety (tenis porad hraju 2-3 tydne), takze se toho nebat a proste zacit a udrzet pravidelne chodit. Pak kdyz to clovek zacne vizualne videt, ze se to vsechno zlepsuje, tak je to dobra motivace pokracovat.

A abych jen nekecal, tady dam Rainmakerovi jednu znamou; mladsi sestra mych kamaradu, takze chovat se slusne holoto :)
794457
Na "novy telo" neni nikdy pozde. Celej zivot hraju tenis, tak v ramci toho probihala vzdycky fyzicka priprava, ale vzdycky jsem obzvlast posilovnu nesnasel. Loni v lete jsem se konecne dokopal zacit chodit do posilovny pravidelne, a po par mesicich jsem zacal videt vysledky a cejtil jsem se lip nez pred 10 lety (tenis porad hraju 2-3 tydne), takze se toho nebat a proste zacit a udrzet pravidelne chodit. Pak kdyz to clovek zacne vizualne videt, ze se to vsechno zlepsuje, tak je to dobra motivace pokracovat. A abych jen nekecal, tady dam [b]Rainmaker[/b]ovi jednu znamou; [url=https://www.instagram.com/chanelmargaux/]mladsi sestra mych kamaradu[/url], takze chovat se slusne holoto *:)*
794361
3 -1
reagují: SeldomSeen
reagovat
794426
[url=https://www.instagram.com/nutelindochka/?hl=en]Linda Mlynčárová alias Nutelindochka[/url]
6 -1
reagovat
reaguje na: verbst
:D:D:D
794390
*:D**:D**:D*
794382
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Že Ty nemáš doma ženskou, abys to rozluštil? :D Tohle bylo ještě v pohodě :D:D
794382
Že Ty nemáš doma ženskou, abys to rozluštil? *:D* Tohle bylo ještě v pohodě *:D**:D*
794362
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
"Na bazén" :D:D
794381
"Na bazén" *:D**:D*
794373
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Nikolku jsem znal ve svých mladších letech. Je ze stejné vsi jako já a chodil jsem k nim vždycky na bazén.:D
794373
Nikolku jsem znal ve svých mladších letech. Je ze stejné vsi jako já a chodil jsem k nim vždycky na bazén.*:D*
794363
4 0
reagují: verbst
reagovat
Na ten seznam si můžeš směle přihodit třeba i Báru Špotákovou (když už se tu vytahují oštěpařky), což vím, jelikož si ji pamatuji už z různých juniorských kategorií, kterými jsme prošli paralelně (ona tehdy ještě coby vícebojařka) - čili souhlasím, ten ročník neodepisovat...! :+
794371
Na ten seznam si můžeš směle přihodit třeba i Báru Špotákovou (když už se tu vytahují oštěpařky), což vím, jelikož si ji pamatuji už z různých juniorských kategorií, kterými jsme prošli paralelně (ona tehdy ještě coby vícebojařka) - čili souhlasím, ten ročník neodepisovat...! *:+*
794344
4 0
reagovat

Nikola Ogrodnikova

link

Dneska u Honzy Dědka. Fakt super postava... A je singl. Prý požadavky: usměvavý moravak... 8):D což splňuji :+
794363
https://instagram.com/nikolaogrodnikova?utm_medium=copy_link Dneska u Honzy Dědka. Fakt super postava... A je singl. Prý požadavky: usměvavý moravak... *8)**:D* což splňuji *:+*
Nikola Ogrodnikova
2 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
Ok, tvuj prispevek byl nerozlustitelny hlavolam... :)

Zeno jedna :D
794362
Ok, tvuj prispevek byl nerozlustitelny hlavolam... :) Zeno jedna *:D*
794361
2 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Spazz
Já si teda dovolím tvrdit, že v mých silách vypadat jako Hemsworth/Pratt není. Operaci neplánuji. :D 
Každopádně svým příspěvkem jsem si dovolila ilustrovat, že jsem z dobrého ročníku zrajícího do vysoké kvality a že kvůli rainmakerovi, který tento věk pokládá za "hrozný", nepůjdu skočit z balkónu. :D
794361
Já si teda dovolím tvrdit, že v mých silách vypadat jako Hemsworth/Pratt není. Operaci neplánuji. *:D*  Každopádně svým příspěvkem jsem si dovolila ilustrovat, že jsem z dobrého ročníku zrajícího do vysoké kvality a že kvůli rainmakerovi, který tento věk pokládá za "hrozný", nepůjdu skočit z balkónu. *:D*
794351
4 0
reagují: Vincent, TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D
794360
*:D*
794358
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ctu tvuj komentar uz podruhe a nemuzu si pomoci a zeptat se... link
794358
Ctu tvuj komentar uz podruhe a nemuzu si pomoci a zeptat se... https://www.youtube.com/watch?v=zWO36L4W2Eg
794357
8 0
reagují: Disketa1
reagovat
Mně bude 40 let za pět let. Ale pokud budu vypadat tak, jak vypadám teď v 35 letech, tak si můžu gratulovat. Lidi mi současný věk vůbec nehádají, vždycky si myslí, že jsem o mnoho let mladší. Zatím se čtyřicítky nebojím, větší strach jsem měl z třicítky. :)
794357
Mně bude 40 let za pět let. Ale pokud budu vypadat tak, jak vypadám teď v 35 letech, tak si můžu gratulovat. Lidi mi současný věk vůbec nehádají, vždycky si myslí, že jsem o mnoho let mladší. Zatím se čtyřicítky nebojím, větší strach jsem měl z třicítky. *:)*
794344
2 -7
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jo, Kubalikova je ve svem komentari pomylena :D
794352
Jo, Kubalikova je ve svem komentari pomylena *:D*
794347
1 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Říct, že pokud by dodržoval náležitou životosprávu, tak vypadá jak Hemsworth/Pratt/XYZ snad platí pro každého, ne? :D
To je jak ten geniální Landův text “kdybych byl chytrej, tak bych nebyl blbej”
794351
Říct, že pokud by dodržoval náležitou životosprávu, tak vypadá jak Hemsworth/Pratt/XYZ snad platí pro každého, ne? *:D* To je jak ten geniální Landův text “kdybych byl chytrej, tak bych nebyl blbej”
794338
6 0
reagovat
Jenže on je na mladší jak už zmínil TedGeorge. :D 
794347
Jenže on je na mladší jak už zmínil TedGeorge. *:D* 
794344
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se