Bohužel jsem ještě neměl možnost mu tyhle Vaughnovy producentské pecky pustit. Každopádně se nedivím Eltonu Johnovi, že si na place druhého Kingsmana přál, aby jeho mladé já hrál a zpíval právě Taron. Egerton je nádherný bůh a doufám, že si pro toho Oscara jednoho dne dojde. Měl ho podle mě dostat už za Rocketmana, je to zatím jeho životní role.
reaguje na:
(=LIFTY=)
Orla Eddieho a Rocketmana jsem viděl doma na BD, Rocketmana dokonce dvakrát na velkém plátně.
Bohužel jsem ještě neměl možnost mu tyhle Vaughnovy producentské pecky pustit. Každopádně se nedivím Eltonu Johnovi, že si na place druhého Kingsmana přál, aby jeho mladé já hrál a zpíval právě Taron. Egerton je nádherný bůh a doufám, že si pro toho Oscara jednoho dne dojde. Měl ho podle mě dostat už za Rocketmana, je to zatím jeho životní role.
Bohužel jsem ještě neměl možnost mu tyhle Vaughnovy producentské pecky pustit. Každopádně se nedivím Eltonu Johnovi, že si na place druhého Kingsmana přál, aby jeho mladé já hrál a zpíval právě Taron. Egerton je nádherný bůh a doufám, že si pro toho Oscara jednoho dne dojde. Měl ho podle mě dostat už za Rocketmana, je to zatím jeho životní role.|
reagovat
|