Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 5361 - 5380 Napsat příspěvek
je to nova pani Tedova?
815542
je to nova pani Tedova?
2 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

Důležité!!!

Zbývá posledních 10 (teď už vlastně 9) do překonání hranice 20 000 příspěvků a vzhledem k tomu, že po dnešním ránu nechci dávat Miloshovi další příležitost mě na Vysočině zmrzačit (psychicky se mu to povedlo už před lety), ukončím tu noliferskou MZ cestu za milníkem symbolicky právě tady.

Tedy v té nejvíc zbytečné buranské diskuzi, kde už snad dekádu zásadně řešíme pouze krásu žen ve věku 18-75 let a mužů ve věku 18-30. A kde jsem z těch 20 000 příspěvků napsal dobře polovinu. Možná těch 20k padne ještě dneska večer, možná až zejtra, ale bude to tady

Bude to taková nevinná anketa, na základě které se případně už zítra objednám na vyšetření k oftomologovi. A pokud se diskuze rozjede očekávaným směrem, tak dost možná i psychologovi. Ale mě to prostě nedá.

Níže (ještě nížeji) klikněte na odkaz, kde je žena. Ne, není to zrzka. Ale já si nemůžu pomoct – vidím tam jistý (na první pohled skrytý) odstín červené, trochu té unikátní „zrzkovatosti“. Zajímá mě, jestli „to“ tam také vidíte. A pokud to tam nevidíte, tak si to aspoň dovedete představit. Kaštanová je hned vedle a jistě jste schopní pochopit můj omyl. A pokud ani jedno z výše zmíněného neplatí, máte mě aspoň trochu rádi. Každopádně klikněte pod příspěvkem na plusko.

Pokud jste nudní lidé, kteří po vzoru Nea vidí jenom támhle nějakou blondýnu (v tomto případě třeba brunetu, nevím) a nemáte mě rádi, klikněte na mínus. Samozřejmě se nemusíte omezovat na pouhý klik a rozepište se, proč jsem slepý kokot.

Tak tady je ten odkaz link

P.S. Důležité info na závěr: Dostatečně anonymní foto sdílím po nezralé úvaze, ale samozřejmě s důrazným svolením.
815541
Zbývá posledních 10 (teď už vlastně 9) do překonání hranice 20 000 příspěvků a vzhledem k tomu, že po dnešním ránu nechci dávat Miloshovi další příležitost mě na Vysočině zmrzačit (psychicky se mu to povedlo už před lety), ukončím tu noliferskou MZ cestu za milníkem symbolicky právě tady. Tedy v té nejvíc zbytečné buranské diskuzi, kde už snad dekádu zásadně řešíme pouze krásu žen ve věku 18-75 let a mužů ve věku 18-30. A kde jsem z těch 20 000 příspěvků napsal dobře polovinu. Možná těch 20k padne ještě dneska večer, možná až zejtra, ale bude to tady Bude to taková nevinná anketa, na základě které se případně už zítra objednám na vyšetření k oftomologovi. A pokud se diskuze rozjede očekávaným směrem, tak dost možná i psychologovi. Ale mě to prostě nedá. Níže (ještě nížeji) klikněte na odkaz, kde je žena. Ne, není to zrzka. Ale já si nemůžu pomoct – vidím tam jistý (na první pohled skrytý) odstín červené, trochu té unikátní „zrzkovatosti“. Zajímá mě, jestli „to“ tam také vidíte. A pokud to tam nevidíte, tak si to aspoň dovedete představit. Kaštanová je hned vedle a jistě jste schopní pochopit můj omyl. A pokud ani jedno z výše zmíněného neplatí, máte mě aspoň trochu rádi. Každopádně klikněte pod příspěvkem na plusko. Pokud jste nudní lidé, kteří po vzoru Nea vidí jenom támhle nějakou blondýnu (v tomto případě třeba brunetu, nevím) a nemáte mě rádi, klikněte na mínus. Samozřejmě se nemusíte omezovat na pouhý klik a rozepište se, proč jsem slepý kokot. Tak tady je ten odkaz https://imgway.cz/s/4G6u?fbclid=IwAR2Kn7W-vm1dUFVBaqMtwB9pyJPthNsyiwfWGkC0Y2e5xF-8LnGl1T9YQOo P.S. Důležité info na závěr: Dostatečně anonymní foto sdílím po nezralé úvaze, ale samozřejmě s důrazným svolením.
Důležité!!!
26 -7
reagovat
:D:D
815495
*:D**:D*
1 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
815481
[url=https://external-preview.redd.it/safqc516Y0-58IH38dtoR9PDTwaE99ngI5RFhG4ZkWs.jpg?auto=webp&s=97535e17e44e62b19244426aa7a29c78802624f4]Ano...[/url]
815477
6 0
reagovat
Emma Stone >ATJ
link
815477
Emma Stone >ATJ https://youtu.be/TB8ieSf1e5Y
7 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: studo
Stačí, když tam bude Milosh, co zrovna půjde z baseballu.8)
815475
Stačí, když tam bude Milosh, co zrovna půjde z baseballu.*8)*
815471
5 -1
reagovat
reaguje na: earthworm
Zkusim mu trochu pomoc. :)
Anya Taylor-Joy - ackoliv je opravdu krasna, tak z ni ma priserny uncanny valley pocit.
815473
Zkusim mu trochu pomoc. *:)* Anya Taylor-Joy - ackoliv je opravdu krasna, tak z ni ma priserny uncanny valley pocit.
815469
6 -1
reagovat
reaguje na: verbst
na nejakom MZ stretku mi prosim pripomente, ze tieto nazory musime z verbsta dostat von tonou alkoholu, alebo jednou fackou :D8)
815471
na nejakom MZ stretku mi prosim pripomente, ze tieto nazory musime z verbsta dostat von tonou alkoholu, alebo jednou fackou *:D**8)*
815456
7 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Tvoje názory jsou občas fakt zrůdný… :D
815469
Tvoje názory jsou občas fakt zrůdný… *:D*
815456
12 0
reagují: Svaťoš
reagovat
reaguje na: studo
To jsem viděl. Ale ona má prostě takovej nesympatickej ksicht... Na fotkách je relativně pěkná. Protože nemluví. :D
V těch Spideych co jsem teď v prosinci nakoukal je rozhodně lepší, než MJ u Raimiho, ale prostě mi tam na ní něco nesedí.

Ale to je můj problém, žejo. Není to dogma.
815456
To jsem viděl. Ale ona má prostě takovej nesympatickej ksicht... Na fotkách je relativně pěkná. Protože nemluví. *:D* V těch Spideych co jsem teď v prosinci nakoukal je rozhodně lepší, než MJ u Raimiho, ale prostě mi tam na ní něco nesedí. Ale to je můj problém, žejo. Není to dogma.
815444
1 -9
reagují: studo, earthworm
reagovat
reaguje na: Snipsley
Pravda. Moc jí to tam jako školačce sluší. V Easy A je ještě více hot. 
815449
Pravda. Moc jí to tam jako školačce sluší. V Easy A je ještě více hot. 
815443
5 0
reagovat
bez si pustit Easy A ty lembasova hlava :D
815444
bez si pustit Easy A ty lembasova hlava *:D*
815431
7 0
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Zrovna vcera jsme se koukal na Amazing Spider-Mana, coz jen potvrdilo mou lasku k nadkolenkam ci vysokym kozackam link
815443
Zrovna vcera jsme se koukal na Amazing Spider-Mana, coz jen potvrdilo mou lasku k nadkolenkam ci vysokym kozackam https://i.pinimg.com/736x/09/62/13/09621380a66fdd5179f68b0e92fa4c93.jpg
815406
9 -1
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D To je snad přímo Tobě na tělo :D
Fotky jinak pěkný a u Anny něco fakt je. Ale teda Emma prostě má něco, co... Prostě... Ne. 8)?)
815431
*:D* To je snad přímo Tobě na tělo *:D* Fotky jinak pěkný a u Anny něco fakt je. Ale teda Emma prostě má něco, co... Prostě... Ne. *8)**?)*
815413
1 -5
reagují: studo
reagovat
Začínám mít nebezpečný pocit, že mám s Tedem hodne podobny vkus na ženy. Kdybychom se znali v reálu, tak si hrozně lezeme do zelí.
A je mi jedno, ze tim mozna rozjedu diskuzi. Tu knizku stejne nevyhraju. A stejne by mi ji Rimsy nepodepsal, ani kdybych se rozplýval nad Silou psa, jak Disk.:(
815428
Začínám mít nebezpečný pocit, že mám s Tedem hodne podobny vkus na ženy. Kdybychom se znali v reálu, tak si hrozně lezeme do zelí. A je mi jedno, ze tim mozna rozjedu diskuzi. Tu knizku stejne nevyhraju. A stejne by mi ji Rimsy nepodepsal, ani kdybych se rozplýval nad Silou psa, jak Disk.*:(*
2 -1
reagovat
Kodi Smit je jeden z těch smolařu, kteří stárnou, tělo jim stárne, ale v obličeji mají pořád 11.
815427
Kodi Smit je jeden z těch smolařu, kteří stárnou, tělo jim stárne, ale v obličeji mají pořád 11.
4 -2
reagovat

Kodi Smit-McPhee

Ano, právě jsem viděl Sílu psa.
815415
Ano, právě jsem viděl Sílu psa.
Kodi Smit-McPhee
2 -9
reagovat
A ještě jedna Anya Taylor-Joy link
815413
A ještě jedna Anya Taylor-Joy https://www.facebook.com/photo/?fbid=278084387646110&set=a.116775647110319
8 -4
reagují: verbst
reagovat

Felix Youtube black hole

Ta buranská a "odzbrojující" samozřejmost :D link
815412
Ta buranská a "odzbrojující" samozřejmost :D http://www.youtube.com/watch?v=8FP9Vgvdf6Q&t=0m56s
Felix Youtube black hole
3 -1
reagovat
reaguje na: hroubek
815410
http://www.youtube.com/watch?v=3-kzAx50fgc&t=0m16s
815408
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se