|
reagují:
zahron
|
reagovat
|
Diskuzní fórum BITVY
příspěvky 5041 - 5060
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 252
- 253
- 254
- .
- 670
- 671
Taťána prý hledá muže, který je: „Čestný, upřímný, vyrovnaný, určitě láskyplný. Prostě fajn, vtipný, milý. Člověk, o kterého bych se v životě dokázala opřít.“ RainMakeR má šanci! 

|
reagovat
|
Já jsem dal, na jedny akci jsem se s Kuchařovou bavil. Přišla ke mně sama, tak si říkám, jde si říct o číslo
No a chtěla se vyfotit s člověkem vedle mne 
No a chtěla se vyfotit s člověkem vedle mne 
|
reagovat
|
Vzdycky si rikam, ze Rainmaker uz me nema cim prekvapit, no a stejne se mu to znova a znova dari...
|
reagovat
|
Che
Tatiana dala memu komentáři na svým Instagramu like.
Jsem boží

Jsem boží

|
reagovat
|
reaguje na:
mkubalikova
OK, dik, aj ked teda neviem, ci si ma uplne upokojila.
Asi si to budem musiet pozriet.

Asi si to budem musiet pozriet.

|
reagovat
|
reaguje na:
Gorecki

Nemanželské dítě figurovalo v první řadě a bude kolem něj ústřední linka ve třetí řadě (teda jestli se budou držet knížek). Nicméně abych tě uklidnila, ten děj jsme si s Tedem vyfabulovali, on ten seriál je ve výsledku ještě blbější. Jediné reálné je to, co jsem napsala ohledně nemanželských dětí.

Předpokládám, že Ted neviděl ani znělku prvního dílu, a když tak pěkně nahrál.... Já se nestydím přiznat, že na to koukám, protože mě to baví, drží si to produkční kvality, jsou tam pěkní lidé...ale člověk musí vypnout mozek. Na Downton Abbey mi nešahej! 
|
reagují:
Gorecki
|
reagovat
|
reaguje na:
mkubalikova
Ten popis si si vymyslela, ze? Je tam aj niekto v kome a figuruje tam nejake nemanzelske dieta? Ja len aby sme to mali komplet.
To fakt tu nieco taketo “fici” a ludia sa nehanbia to verejne adorovat?
Sorry, ja si tu namyslene rochnim v sucasnych elitarskych popicovkach ako Barry a Better Call Saul a ostentativne pohrdam podobnymi mydlovymi operami.
Este teraz sa hanbim, ako som svojho casu zral Downton Abbey (len do Vianocneho specialu of course
)
To fakt tu nieco taketo “fici” a ludia sa nehanbia to verejne adorovat?
Sorry, ja si tu namyslene rochnim v sucasnych elitarskych popicovkach ako Barry a Better Call Saul a ostentativne pohrdam podobnymi mydlovymi operami.
Este teraz sa hanbim, ako som svojho casu zral Downton Abbey (len do Vianocneho specialu of course
)|
reagují:
mkubalikova
|
reagovat
|
TOP Diskuze
41Trója: V.I.M. 30Peter Jackson se vrací k režii. Co natočí? 22Casting na nového Bonda oficiálně započal 18Planeta opic se vrátí, sequel ale nečekejte 12Mortal Kombat II: Final Trailer 11Wildwood: Teaser 10Víkendový výplach #872 o Mortal Kombat a Punisherovi 9Westworld dostane novou adaptaci 9Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour: Recenze 8Letní nářez 2026: Černí koně