Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 4581 - 4600 Napsat příspěvek
reaguje na: mkubalikova
Ten popis si si vymyslela, ze? Je tam aj niekto v kome a figuruje tam nejake nemanzelske dieta? Ja len aby sme to mali komplet.:D To fakt tu nieco taketo “fici” a ludia sa nehanbia to verejne adorovat?8)
Sorry, ja si tu namyslene rochnim v sucasnych elitarskych popicovkach ako Barry a Better Call Saul a ostentativne pohrdam podobnymi mydlovymi operami.
Este teraz sa hanbim, ako som svojho casu zral Downton Abbey (len do Vianocneho specialu of course?))
827715
Ten popis si si vymyslela, ze? Je tam aj niekto v kome a figuruje tam nejake nemanzelske dieta? Ja len aby sme to mali komplet.*:D* To fakt tu nieco taketo “fici” a ludia sa nehanbia to verejne adorovat?*8)* Sorry, ja si tu namyslene rochnim v sucasnych elitarskych popicovkach ako Barry a Better Call Saul a ostentativne pohrdam podobnymi mydlovymi operami. [spoiler]Este teraz sa hanbim, ako som svojho casu zral Downton Abbey (len do Vianocneho specialu of course*?)*)[/spoiler]
827709
2 0
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nerozumim reci tveho kmene
827714
Nerozumim reci tveho kmene
827713
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To je ta z metra ?
827713
To je ta z metra ?
827689
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Uff, asi se na to budu muset podívat znova, to mi uniklo
827711
Uff, asi se na to budu muset podívat znova, to mi uniklo
827709
1 0
reagovat
Cože? Arabská princezna přece nezemřela! Celé to bylo nahrané, protože ji chtěli provdat nějakému vikingskému zvrhlíkovi, ale ona miluje toho panice (jestli myslíš toho hlavního hrdinu, který s ní o panictví přišel ve 4. díle druhé řady). Hannah Dodd má hrát sestru hlavního hrdiny a její linka bude důležitá až v 6. řadě.
827709
Cože? [spoiler]Arabská princezna přece nezemřela! Celé to bylo nahrané, protože ji chtěli provdat nějakému vikingskému zvrhlíkovi, ale ona miluje toho panice (jestli myslíš toho hlavního hrdinu, který s ní o panictví přišel ve 4. díle druhé řady).[/spoiler] Hannah Dodd má hrát sestru hlavního hrdiny a její linka bude důležitá až v 6. řadě.
827705
3 0
reagují: Gorecki, TedGeorge
reagovat
Samozřejmě, vím o tom. Předpokládám, že naváže na linku té (v minulé řadě zesnulé) arabské princezny, co zaučovala do tajů sexu toho panice z královského rodu Bernadotte. Nejsem si ale jistej, jestli si to bez scénářů vyhozeného Davida E. Kelleyho udrží nadále vysokou úroveň.
827705
Samozřejmě, vím o tom. Předpokládám, že naváže na linku té (v minulé řadě zesnulé) arabské princezny, co zaučovala do tajů sexu toho panice z královského rodu Bernadotte. Nejsem si ale jistej, jestli si to bez scénářů vyhozeného Davida E. Kelleyho udrží nadále vysokou úroveň.
827701
2 0
reagují: mkubalikova
reagovat
Bude hrát ve třetí řadě Bridgertonů. První dvě už jsi jistě viděl a třetí se nemůžeš dočkat?
827701
Bude hrát ve třetí řadě Bridgertonů. První dvě už jsi jistě viděl a třetí se nemůžeš dočkat?
827689
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je špatně
827697
To je špatně
827695
4 0
reagovat
Šikovná, ale četl jsem do_Od
827695
Šikovná, ale četl jsem do_Od
827689
2 0
reagovat

Hannah Dodd

827689
https://www.instagram.com/p/Bv9suutFBYl/
Hannah Dodd
9 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
To si trochu přehnal... 
Jestli tohle děláš běžné tak jednou špatně dopadneš. Je mi líto té holky, že narazila v MHD zrovna na tebe. :- 
827681
To si trochu přehnal...  Jestli tohle děláš běžné tak jednou špatně dopadneš. Je mi líto té holky, že narazila v MHD zrovna na tebe. *:-* 
827647
9 -1
reagovat
Žlutá karta hele. Jestli chceš být debil, buď jím v soukromí. Tady se zkus hlídat.
827678
Žlutá karta hele. Jestli chceš být debil, buď jím v soukromí. Tady se zkus hlídat.
827677
21 -1
reagovat
reaguje na: HAL
Kdy a kde? :D8)
827677
Kdy a kde? *:D**8)*
827673
1 -9
reagují: Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: HAL
Diky za osvetu. S druhou casti prispevku nejde jinak nez souhlasit.
827675
Diky za osvetu. S druhou casti prispevku nejde jinak nez souhlasit.
827673
7 -1
reagovat
reaguje na: Svaťoš
Mohl by to vydávat za street foto které jako umělecká tvorba ze zákona postihováno nijak není, i když tam jsou lidé rozpoznatelní a souhlas logicky dát nemohli. Ale konkrétně tohle by bylo právně napadnutelné a u soudu by proti němu dost výrazně svědčilo právě to, že fotku napostoval sem - v kontextu této diskuze.

Ale ani legalita by nic neměnila na tom že tohle dělají jenom slizcí impotentní čuráci a bylo by velmi vhodné je hned na místě profackovat.
827673
Mohl by to vydávat za street foto které jako umělecká tvorba ze zákona postihováno nijak není, i když tam jsou lidé rozpoznatelní a souhlas logicky dát nemohli. Ale konkrétně tohle by bylo právně napadnutelné a u soudu by proti němu dost výrazně svědčilo právě to, že fotku napostoval sem - v kontextu této diskuze. Ale ani legalita by nic neměnila na tom že tohle dělají jenom slizcí impotentní čuráci a bylo by velmi vhodné je hned na místě profackovat.
827666
13 -2
reagují: RainMakeR, Svaťoš
reagovat
Otázkou je, kdo by si fotil Rainea?:D
827671
Otázkou je, kdo by si fotil Rainea?*:D*
9 -1
reagovat
Ty ses úplně pomátl. Nemůžeš si fotit cizí lidi bez jejich vědomí a souhlasu. Jak by se líbilo tobě, kdyby tě někdo tajně vyfotil a pak tu fotku dal na nějaké *** stránky? Tohle je úplně přes čáru. A říkám ti to jako člověk, který puritán rozhodně není.
827669
Ty ses úplně pomátl. Nemůžeš si fotit cizí lidi bez jejich vědomí a souhlasu. Jak by se líbilo tobě, kdyby tě někdo tajně vyfotil a pak tu fotku dal na nějaké *** stránky? Tohle je úplně přes čáru. A říkám ti to jako člověk, který puritán rozhodně není.
827664
7 -1
reagovat

Gabi

link

Brazilka co se nechá veřejně dobrovolně fotit :D
827668
https://instagram.com/gabisalless?igshid=YmMyMTA2M2Y= Brazilka co se nechá veřejně dobrovolně fotit *:D*
Gabi
1 -1
reagovat
reaguje na: Svaťoš
Žaluj mě :D:D:D:D
827667
Žaluj mě *:D**:D**:D**:D*
827666
1 -9
reagovat
Neporusujes nahodou zakon?
Kdyz nekoho vyfotis bez souhlasu toho daneho cloveka a potom ty fotky publikujes verejne, tak mam pocit, ze na tohle zakon pamatuje.

Edit: na to co si posilal, tak jsem nekoukal.
827666
Neporusujes nahodou zakon? Kdyz nekoho vyfotis bez souhlasu toho daneho cloveka a potom ty fotky publikujes verejne, tak mam pocit, ze na tohle zakon pamatuje. Edit: na to co si posilal, tak jsem nekoukal.
827664
10 -1
reagují: HAL, RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se