Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Samotáři: V.I.M.

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Pelíšky,Kolja,Obecná škola,Dědictví aneb kurvahošigutentag.
44334
Pelíšky,Kolja,Obecná škola,Dědictví aneb kurvahošigutentag.
0 0
reagovat

RainMakeR

Jen jmenuj, nicemu to nepomuze. Spis naopak. ;)
44333
Jen jmenuj, nicemu to nepomuze. Spis naopak. ;)
RainMakeR
0 0
reagovat
co je to za město? to je dubrovník?
skvělý hlášky.perfektní výkon Ivana trojana A JIŘÍHO! :-) Macháčka
parádní soundtrack.prostě VIM a hotovo.
a konečně je tu zase českej film po těch předešlých pro mě nic neřikajicich filmech.a neřikejte mi že těch filmu po roce 1989 ktery by si tuhle kategorii zasloužily je tak málo.mám začít jmenovat? ne radši ne třeba se du za dva dny objeví něco ještě víc kultovnějšího.
44332
co je to za město? to je dubrovník? skvělý hlášky.perfektní výkon Ivana trojana A JIŘÍHO! :-) Macháčka parádní soundtrack.prostě VIM a hotovo. a konečně je tu zase českej film po těch předešlých pro mě nic neřikajicich filmech.a neřikejte mi že těch filmu po roce 1989 ktery by si tuhle kategorii zasloužily je tak málo.mám začít jmenovat? ne radši ne třeba se du za dva dny objeví něco ještě víc kultovnějšího.
0 -1
reagovat

Vincent

ad facelift> aj ja mam pravo na slaboduchu chvilku;)

ad samotari a kultovost> uz som hovoril, ze pojem kultovost ide uplne mimo mna, bud ten film je dobry, alebo len strasne chce byt. Tento sa v mojich ociach snazi ostosest, ale nefunguje na mna.
Charlotta a rcorp to vystihli imho perfektne a myslim ze to aj celkom vyargumentovali;)
44331
ad facelift> aj ja mam pravo na slaboduchu chvilku;) ad samotari a kultovost> uz som hovoril, ze pojem kultovost ide uplne mimo mna, bud ten film je dobry, alebo len strasne chce byt. Tento sa v mojich ociach snazi ostosest, ale nefunguje na mna. Charlotta a rcorp to vystihli imho perfektne a myslim ze to aj celkom vyargumentovali;)
Vincent
0 0
reagovat
Gorecki, jsem tě málem nepoznal po tom faceliftu! :o

ps: jsem celkem překvapenej kolik lidí tady na Samotáře nadává.. možná to je proto, že celkem zkultovněl, tak abyste vypadali dobře na veřejnosti, tak se od toho filmu distancujete :)
44330
Gorecki, jsem tě málem nepoznal po tom faceliftu! *:o* ps: jsem celkem překvapenej kolik lidí tady na Samotáře nadává.. možná to je proto, že celkem zkultovněl, tak abyste vypadali dobře na veřejnosti, tak se od toho filmu distancujete *:)*
0 0
reagovat
Podpisujem sa pod to co napisali rcorp a Charlotte, len bez tej averzie k hulicstvu ("hulicska kultura" mi tiez nic nehovori, ale nemam k nej vyslovene odpor) a ako neprazakovi mi tiez nic nehovoria vase realie (hoci mam Prahu uprimne velmi rad)

Ja za jednoznacne najlepsi cesky film po 89 povazujem Jizdu, minimalne nejake oldie by sa teraz ked prichadza leto aj celko mhodilo;)
44329
Podpisujem sa pod to co napisali rcorp a Charlotte, len bez tej averzie k hulicstvu ("hulicska kultura" mi tiez nic nehovori, ale nemam k nej vyslovene odpor) a ako neprazakovi mi tiez nic nehovoria vase realie (hoci mam Prahu uprimne velmi rad) Ja za jednoznacne najlepsi cesky film po 89 povazujem [b]Jizdu[/b], minimalne nejake oldie by sa teraz ked prichadza leto aj celko mhodilo;)
0 0
reagovat
A co treba Knoflikari? Vzdyt to mi prijde jako fajn cesky film :-/
44328
A co treba Knoflikari? Vzdyt to mi prijde jako fajn cesky film :-/
0 0
reagovat
Velice slabý film :- Ale Ivan Trojan je boží v každé roli
44327
Velice slabý film *:-* Ale Ivan Trojan je boží v každé roli
0 0
reagovat
Jeden z mála svěžích filmů v jinak zatuchlém státě. Nice.:+
44326
Jeden z mála svěžích filmů v jinak zatuchlém státě. Nice.*:+*
0 -1
reagovat
Ty vole, dívej jak je tam zaklíněnej. :D:+
44325
Ty vole, dívej jak je tam zaklíněnej. *:D**:+*
0 0
reagovat
Imfe ty v posledni dobe sakra prekvapujes.. Co se stalo tak zasadniho v tvem zivote?? :)):+
44324
Imfe ty v posledni dobe sakra prekvapujes.. Co se stalo tak zasadniho v tvem zivote?? *:))**:+*
0 0
reagovat
Nice one V.I.M:+
44323
Nice one V.I.M*:+*
0 0
reagovat
vyborny cesky film :-), hlavne Machacek rules :+
44322
vyborny cesky film :-), hlavne Machacek rules *:+*
0 0
reagovat
Me sedli jeste takovi Knoflikari:)
44321
Me sedli jeste takovi Knoflikari:)
0 0
reagovat

t_gon

Tím to nebude... Ve filmu Pelíšky také nejezdí Polívka ve Ferrari a nelátají kolem něj auta a kusy lidí, ani tam nelétají bloky budov do vzduchu a považuji to za úžasný film, u kterého neváhám ani vteřinu a uděluji 9 a možná i 10 z 10.

Ale Samotáři mi prostě nesedli...
44320
Tím to nebude... Ve filmu Pelíšky také nejezdí Polívka ve Ferrari a nelátají kolem něj auta a kusy lidí, ani tam nelétají bloky budov do vzduchu a považuji to za úžasný film, u kterého neváhám ani vteřinu a uděluji 9 a možná i 10 z 10. Ale Samotáři mi prostě nesedli...
t_gon
0 0
reagovat
Spolu s Kouřem jsou Samotáři snad jediný český porevoluční film na který se vydržím dívat donekonečna. Všechny ty ujeté postavičky a události v něm mě prostě baví a styl jakým jsou natočené je na hony vzdálený všemu co tu v posledních letech vzniká.
Byl jsem pak v kině i na Jedna ruka netleská, ale to je oproti tomu je sled více či méně vtiných scének.
A soundtrack s výběrem těch nejkultovnějších hlášek mám taky hodně rád.
44319
Spolu s Kouřem jsou Samotáři snad jediný český porevoluční film na který se vydržím dívat donekonečna. Všechny ty ujeté postavičky a události v něm mě prostě baví a styl jakým jsou natočené je na hony vzdálený všemu co tu v posledních letech vzniká. Byl jsem pak v kině i na Jedna ruka netleská, ale to je oproti tomu je sled více či méně vtiných scének. A soundtrack s výběrem těch nejkultovnějších hlášek mám taky hodně rád.
0 0
reagovat
Český film ve V.I.M? Kdepak. Vždycky mi připadalo, že Samotáři navzdory panoramatu Hradčan tak úplně "českým" filmem nejsou, že jsou alternativním metropolitním vesmírem, kde herecké planetky obíhají kolem hudebních hvězd po podivnách drahách.
Není to film ze života. Vice versa. Zaujalo mě to odtržení od života, odcizenost bizarních figurek v obludáriu pod Petřínskou rozhlednou. Vykonstruované až k rozpínavým křídlům Mattoni orla, ale působivé i pod tím umělým světlem.

rcorp: K averzi k huličské kultuře, pohodářskému lifestylu a rádoby cool hláškám se hlásím. Přesto mám pro ten film slabost. Možná kvůli metronomu na Letné, schodům na Petříně, spirále knih v Městské knihovně. Kvůli Praze a všemu, co mi dává. Napodruhé je to mnohem smutnější.
44318
Český film ve V.I.M? Kdepak. Vždycky mi připadalo, že Samotáři navzdory panoramatu Hradčan tak úplně "českým" filmem nejsou, že jsou alternativním metropolitním vesmírem, kde herecké planetky obíhají kolem hudebních hvězd po podivnách drahách. Není to film ze života. Vice versa. Zaujalo mě to odtržení od života, odcizenost bizarních figurek v obludáriu pod Petřínskou rozhlednou. Vykonstruované až k rozpínavým křídlům Mattoni orla, ale působivé i pod tím umělým světlem. rcorp: K averzi k huličské kultuře, pohodářskému lifestylu a rádoby cool hláškám se hlásím. Přesto mám pro ten film slabost. Možná kvůli metronomu na Letné, schodům na Petříně, spirále knih v Městské knihovně. Kvůli Praze a všemu, co mi dává. Napodruhé je to mnohem smutnější.
0 0
reagovat

MichaelBay

No jo pane, tam nebouchaj zadne baraky ani mesta, a nikdo tam nejezdi v ultra nadupanych vozech, vid ;)
44317
No jo pane, tam nebouchaj zadne baraky ani mesta, a nikdo tam nejezdi v ultra nadupanych vozech, vid ;)
MichaelBay
0 0
reagovat
Tohle se mi tedy opravdu vůbec nelíbilo... 3 z 10 :-
44316
Tohle se mi tedy opravdu vůbec nelíbilo... 3 z 10 *:-*
0 0
reagovat
VIM jak vysite. Todle sem patri bez debat. Ted si vzpominam, ze jsem se k tomu prvne dostal na DVD, kdyz jsme mely u kumpla mensi akci a zrovna ve chvili, kdyz Machacek rika : "To je dobra hudba... Ty vole, to je statni hymna!... Jo, ja jen ze ji nehrali tak dloho symfonicky", tak jsme tlemily na bednu stejne, jako on na hymnu.. No masakr a tech hlasek na cesky film nepocitane... :+
44315
VIM jak vysite. Todle sem patri bez debat. Ted si vzpominam, ze jsem se k tomu prvne dostal na DVD, kdyz jsme mely u kumpla mensi akci a zrovna ve chvili, kdyz Machacek rika : "To je dobra hudba... Ty vole, to je statni hymna!... Jo, ja jen ze ji nehrali tak dloho symfonicky", tak jsme tlemily na bednu stejne, jako on na hymnu.. No masakr a tech hlasek na cesky film nepocitane... *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se