Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: dračí fantasy Netflixu Mladá dáma

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek

6/10

Klidně by mohli vždycky zaplatit tři podobný filmy než jedno Red Notice, u kterýho si chcete vyškrábat oči. Damsel je taková obyčejná jednohubka a až na ten přepálený dlouhý úvod to bylo docela v pohodě. Hodně mi to připomnělo poslední Tomb Raider, kde jsem si taky už říkal, ať jsme konečně už na tom ostrově.
898202
Klidně by mohli vždycky zaplatit tři podobný filmy než jedno Red Notice, u kterýho si chcete vyškrábat oči. Damsel je taková obyčejná jednohubka a až na ten přepálený dlouhý úvod to bylo docela v pohodě. Hodně mi to připomnělo poslední Tomb Raider, kde jsem si taky už říkal, ať jsme konečně už na tom ostrově.
6/10
2 0
reagovat

5/10

...a to som na csfd dal skoro 2/5* namiesto 3*...tento film presne vystihuje Netflix a bohužiaľ sa toho trendu filmov na jedno pozretie a zabudnutie nechcú zbaviť. Millie Bobby Brown podľa mňa nie je dobrá herečka, nevravím že je to otras ale ona na nejaké  veľké role nemá...Robin Wright sa tam objavila asi len preto že dostala mastný šek ( strašne málo jej tam bolo škoda?) ). Plusom je stopáž a akcie s drakom.
898189
...a to som na csfd dal skoro 2/5* namiesto 3*...tento film presne vystihuje Netflix a bohužiaľ sa toho trendu filmov na jedno pozretie a zabudnutie nechcú zbaviť. [i]Millie Bobby Brown [/i]podľa mňa nie je dobrá herečka, nevravím že je to otras ale ona na nejaké  veľké role nemá...[i]Robin Wright [/i]sa tam objavila asi len preto že dostala mastný šek ( strašne málo jej tam bolo škoda*?)* ). Plusom je stopáž a akcie s drakom.
5/10
4 0
reagovat
První polovina je vyloženě skvostná na úrovni 8/10. Výprava je nádherně pohádková. A hráči si při příchodu do království vzpomenou na datadisk Witchera 3. Fresnadilo to má režijně hodně v paži a hodně pomáhá tomu, aby se zakryla jedna z největších slabin filmu a to hlavní herečka. Která na to prostě charismatem a screen presence nemá. Samotný námět docela ok. I feministické myšlenky nevadí, jenom by to nemuselo dělat zase z libovolného bílého chlapa zaporáka a v podstatě obhajovat genocidu kvůli mstě. Ale i tak spokojených 6/10.
898188
První polovina je vyloženě skvostná na úrovni 8/10. Výprava je nádherně pohádková. A hráči si při příchodu do království vzpomenou na datadisk Witchera 3. Fresnadilo to má režijně hodně v paži a hodně pomáhá tomu, aby se zakryla jedna z největších slabin filmu a to hlavní herečka. Která na to prostě charismatem a screen presence nemá. Samotný námět docela ok. I feministické myšlenky nevadí, jenom by to nemuselo dělat zase[spoiler] z libovolného bílého chlapa zaporáka a v podstatě obhajovat genocidu kvůli mstě.[/spoiler] Ale i tak spokojených 6/10.
1 0
reagovat
Tohle je vpodstatě moderní verze těch našich nedělních dopoledne/odpoledne pohádek z produkce ČT z 80/90 let  s těma papundeklovyma kulisama. 8):D
Můžeš to mit puštěný jako kulisu, dělat u toho úklid, vařit a stejně ti nic neuteče 8)
898186
Tohle je vpodstatě moderní verze těch našich nedělních dopoledne/odpoledne pohádek z produkce ČT z 80/90 let  s těma papundeklovyma kulisama. *8)**:D* Můžeš to mit puštěný jako kulisu, dělat u toho úklid, vařit a stejně ti nic neuteče *8)*
2 -1
reagovat

Damsel 6*

Malá dáma začne docela snesitelně, pak přijde zvrat a velmi zábavné pokračování děje. Bohužel po ohnivém nebi měli scénaristi asi padla a tak rychle slepili i nějaké to finále... Vše ostatní se stane strašně rychle, protože se to musí stát. Na scénu nastoupí obrovské množství děr: Hrdinka má co dělat, aby utekla, ale pak se "jen tak" vrátí zpět a je z ní Wonder Woman. Proč toho draka neporazila dřív, ale teď jo? Není podstané. Proč ten drak zabil stovky vojáků naprosto bez námahy, ale s ní má problém? Neřeš. Jakto že si Elodie jen tak nakráčí na hrad, na svatbu aby měla proslov? Kde jsou stráže apod? Nebuď detailista...
Chápu, že to může znít poněkud hnidopišsky, ale není tomu tak: Elodie se dostala do smrtelného nebezpečí, obrovské přesily a jen tak tak vyvázla, se štěstím, s pomocí otce a pouze o chlup. To, že se šmahem vrátí v John Wick módu vše předchozí znehodnocuje.
Bohužel.
Tak máme průměrnou příjemnou oddychovku, u které jsem si někde v polovině myslel, že je to docela solidní věc, ale finále mi to nadšení poslalo zpět na průměrnou jednohubku.

PS: Docela bych chtěl vidět dvojku.
898185
Malá dáma začne docela snesitelně, pak přijde zvrat a velmi zábavné pokračování děje. Bohužel po ohnivém nebi měli scénaristi asi padla a tak rychle slepili i nějaké to finále... Vše ostatní se stane strašně rychle, protože se to musí stát. Na scénu nastoupí obrovské množství děr: [spoiler]Hrdinka má co dělat, aby utekla, ale pak se "jen tak" vrátí zpět a je z ní Wonder Woman. Proč toho draka neporazila dřív, ale teď jo? Není podstané. Proč ten drak zabil stovky vojáků naprosto bez námahy, ale s ní má problém? Neřeš. Jakto že si Elodie jen tak nakráčí na hrad, na svatbu aby měla proslov? Kde jsou stráže apod? Nebuď detailista...[/spoiler] Chápu, že to může znít poněkud hnidopišsky, ale není tomu tak: [spoiler]Elodie se dostala do smrtelného nebezpečí, obrovské přesily a jen tak tak vyvázla, se štěstím, s pomocí otce a pouze o chlup. To, že se šmahem vrátí v John Wick módu vše předchozí znehodnocuje.[/spoiler] Bohužel. Tak máme průměrnou příjemnou oddychovku, u které jsem si někde v polovině myslel, že je to docela solidní věc, ale finále mi to nadšení poslalo zpět na průměrnou jednohubku. PS: Docela bych chtěl vidět dvojku.
Damsel 6*
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se