Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 96. Oscarům dominoval Oppenheimer. Radovali se i Chudáčci

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Jestli se ti potom líp spí, tak si můžeme opakovat, že to určitě není pravda, jsou to vylhané statistiky, a ty stovky videí položivých dětských kostřiček (popřípadě děti v tekutém skupenství pod troskami) jsou generované AI.

O tom ostatně Zóna zájmu je.
898129
Jestli se ti potom líp spí, tak si můžeme opakovat, že to určitě není pravda, jsou to vylhané statistiky, a ty stovky videí položivých dětských kostřiček (popřípadě děti v tekutém skupenství pod troskami) jsou generované AI. O tom ostatně Zóna zájmu je.
898127
3 -9
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: the dark knight
Nemusíš, protože jsou to statistiky od "úřadů ovládaných Hamásem", jak správně reportuje ČT. Ještě nejsme tak daleko, abychom věřili teroristům, že ne? 

Anyway to sem moc nepatří a skončí to jako vždy...
898127
Nemusíš, protože jsou to statistiky od "úřadů ovládaných Hamásem", jak správně reportuje ČT. Ještě nejsme tak daleko, abychom věřili teroristům, že ne?  Anyway to sem moc nepatří a skončí to jako vždy...
898124
10 -2
reagovat
reaguje na: the dark knight
Aspoň nelži.
898126
Aspoň nelži.
898124
8 -2
reagovat
reaguje na: mates44
1,6 milionu lidí je momentálně nahnáno na jedno místo, kde je systematicky hladověno a bombardováno. Ty statistiky mrtvých děti hledat nemusím, ne?
898124
1,6 milionu lidí je momentálně nahnáno na jedno místo, kde je systematicky hladověno a bombardováno. Ty statistiky mrtvých děti hledat nemusím, ne?
898123
2 -11
reagují: AndyKaufman, esmo
reagovat
reaguje na: the dark knight
Sorry, ale redukovat 80 letej válečnej konflikt na to, že jedna strana dělá etnickou čistku je fakt na pěst. Mimochodem arabové ad. zaútočili tehdy jako první snad tu noc po tom co byl Izrael vyhlášenej jako stát. V tomhle konfliktu se napáchalo tolik zla z obou stran, jen u těch předchozích nebyly kamery. Takže dělat z jedný strany tu zlou a z tý druhou oběť je docela mimo.

Jinak k vítězům...dlouho jsem nebyl s výsledkama tak spokojenej jako tenhle rok paráda:+
898123
Sorry, ale redukovat 80 letej válečnej konflikt na to, že jedna strana dělá etnickou čistku je fakt na pěst. Mimochodem arabové ad. zaútočili tehdy jako první snad tu noc po tom co byl Izrael vyhlášenej jako stát. V tomhle konfliktu se napáchalo tolik zla z obou stran, jen u těch předchozích nebyly kamery. Takže dělat z jedný strany tu zlou a z tý druhou oběť je docela mimo. Jinak k vítězům...dlouho jsem nebyl s výsledkama tak spokojenej jako tenhle rok paráda*:+*
898092
8 -1
reagují: the dark knight
reagovat
diskuzi jsem nečetl (222 příspěvků, pfuu), tak jen :

koukal jsem ze záznamu aniž bych znal výsledky.. a přetáčel jsem nezajímavé kategorie a sledoval jen to důležité :

RDJ se předváděl jak malej
B.Cooper - mi byl nějakej nesympatickej, a jsem rád, že ostrouhal

herečka za vedlejší roli - to nebylo nic pro mě
C. Murphy - super, hezkej projev s pěknou tečkou
Nolan - jak jinak

celkově jsem rád, že to Oppeinhaimer takhle vyžral.. přál jsem mu to a teď se na něj můžu konečně kouknout :D

předávající :
top byl Arnold s de Vitem, haha, + batman
A.Grande, pěkný šaty ( irony )
J.Lawrence - víc znuděná být nemohla

N.Cage - zastínil i nominovaného, jak nečekané

předčasný vrchol večera : Im Just Ken - Gosling, mám tu písničku prostě rád :))

Kimmel v pohodě, ale úvod mohl být kratší , celkem 6,5/10

poznatek dne : Cillian se vyslovuje s K :+

p.s. a Pacino byl snad vožralej, ne 8)
898122
diskuzi jsem nečetl (222 příspěvků, pfuu), tak jen : koukal jsem ze záznamu aniž bych znal výsledky.. a přetáčel jsem nezajímavé kategorie a sledoval jen to důležité : RDJ se předváděl jak malej B.Cooper - mi byl nějakej nesympatickej, a jsem rád, že ostrouhal herečka za vedlejší roli - to nebylo nic pro mě C. Murphy - super, hezkej projev s pěknou tečkou Nolan - jak jinak celkově jsem rád, že to Oppeinhaimer takhle vyžral.. přál jsem mu to a teď se na něj můžu konečně kouknout *:D* předávající : top byl Arnold s de Vitem, haha, + batman A.Grande, pěkný šaty ( irony ) J.Lawrence - víc znuděná být nemohla N.Cage - zastínil i nominovaného, jak nečekané předčasný vrchol večera : Im Just Ken - Gosling, mám tu písničku prostě rád *:))* Kimmel v pohodě, ale úvod mohl být kratší , celkem 6,5/10 poznatek dne : Cillian se vyslovuje s K *:+* p.s. a Pacino byl snad vožralej, ne *8)*
1 -3
reagovat
Asi nejlepší výsledky za posledních pár let. Hodně výher spadá do kategorie obvious choice, ale tentokrát hlavně kvůli odvedené práci jako takové a nikoli protože v prvé řadě zakázka/agenda/diverzita/whatever, zatímco samotný výkon je až někde daleko za tím. Škoda, že "syndrom Scorsese" letos opět zafungoval a odejít úplně s prázdnou si film nezasloužil, ale jinak byly sošky rozdány spravedlivě/zaslouženě. 
 
Murphy bez debat životní výkon a velká satisfakce za celou kariéru "ten obličej znám, protože hraje všude skvěle, ale na jméno si nevzpomenu". Stone opět naprosto po právu, film mě do kolen neposlal, ale Stone to svým obětavým výkonem táhne naprosto neuvěřitelně. Downey Jr. odvedl precizní výkon, takže proč ne (tady to mohlo stejně tak padnout De Nirovi, který na tom byl podobně - nebýt syndromu Scorsese). Randolph dejme tomu, film mě do kolen opět neposlal a její výkon už vůbec ne, ale tyhle "hřejivě-lidsky-příběhové" role prostě táhnou (na což letos bohužel doplatila Blunt).  
 
Film a režie opět zaslouženě, pěkný políček do tváře WB a velké zadostiučinění pro Nolana (sošky se měl dočkat už dávno) v jednom, ale současně ani náhodou z ranku "dostal to jen za zásluhy", jelikož film je pecka. Cizojazyčný film nejlepší volba z dostupné nabídky. Origo scénář rovněž nešlo vybrat jinak (konkurence nebyla příliš velká, ale je výborný sám o sobě), adaptovaný naopak rozhodně jo:D (protože není nic extra, tohle mělo jít za Oppiem nebo Poor Things). Kamera, střih a hudba dle očekávání, zvuk byl předem v podstatě tutovka (vzhledem k tomu, že celý film stojí a padá na něm), výprava, masky a kostýmy rozdány taktéž po právu, song měl putovat ke Kenovi (nejlepší věc v celém filmu), animák jsem přál Spideymu, naštěstí v budoucnu dostane další šanci a nejvíce ze všeho potěšila cena za triky, protože poctivé řemeslo a nikoliv tuny cgi balastu (navíc za pár korun). Příští rok doufám v podobně masivní ofenzívu dvojky Dune:).   
898108
Asi nejlepší výsledky za posledních pár let. Hodně výher spadá do kategorie obvious choice, ale tentokrát hlavně kvůli odvedené práci jako takové a nikoli protože v prvé řadě zakázka/agenda/diverzita/whatever, zatímco samotný výkon je až někde daleko za tím. Škoda, že "syndrom Scorsese" letos opět zafungoval a odejít úplně s prázdnou si film nezasloužil, ale jinak byly sošky rozdány spravedlivě/zaslouženě.    Murphy bez debat životní výkon a velká satisfakce za celou kariéru "ten obličej znám, protože hraje všude skvěle, ale na jméno si nevzpomenu". Stone opět naprosto po právu, film mě do kolen neposlal, ale Stone to svým obětavým výkonem táhne naprosto neuvěřitelně. Downey Jr. odvedl precizní výkon, takže proč ne (tady to mohlo stejně tak padnout De Nirovi, který na tom byl podobně - nebýt syndromu Scorsese). Randolph dejme tomu, film mě do kolen opět neposlal a její výkon už vůbec ne, ale tyhle "hřejivě-lidsky-příběhové" role prostě táhnou (na což letos bohužel doplatila Blunt).     Film a režie opět zaslouženě, pěkný políček do tváře WB a velké zadostiučinění pro Nolana (sošky se měl dočkat už dávno) v jednom, ale současně ani náhodou z ranku "dostal to jen za zásluhy", jelikož film je pecka. Cizojazyčný film nejlepší volba z dostupné nabídky. Origo scénář rovněž nešlo vybrat jinak (konkurence nebyla příliš velká, ale je výborný sám o sobě), adaptovaný naopak rozhodně jo*:D* (protože není nic extra, tohle mělo jít za Oppiem nebo Poor Things). Kamera, střih a hudba dle očekávání, zvuk byl předem v podstatě tutovka (vzhledem k tomu, že celý film stojí a padá na něm), výprava, masky a kostýmy rozdány taktéž po právu, song měl putovat ke Kenovi (nejlepší věc v celém filmu), animák jsem přál Spideymu, naštěstí v budoucnu dostane další šanci a nejvíce ze všeho potěšila cena za triky, protože poctivé řemeslo a nikoliv tuny cgi balastu (navíc za pár korun). Příští rok doufám v podobně masivní ofenzívu dvojky Dune*:)*.   
5 0
reagovat
reaguje na: r.mrazik
To by půlka lidí říkala, kdyby nevyhrála Volavka.
898105
To by půlka lidí říkala, kdyby nevyhrála Volavka.
898104
1 -2
reagovat
Spidey nevyhral animak? skandal 
898104
Spidey nevyhral animak? skandal 
2 -1
reagují: Memphis
reagovat
Až na úplný ignore Killers of the Flower Moon (Martyho najlepší film za posledných minimálne 10 rokov) celkom spokojnosť. Nolanovi toho Oscara ale tiež veľmi prajem, konečne :+
898097
Až na úplný ignore Killers of the Flower Moon (Martyho najlepší film za posledných minimálne 10 rokov) celkom spokojnosť. Nolanovi toho Oscara ale tiež veľmi prajem, konečne *:+*
2 0
reagovat
reaguje na: the dark knight
A Jonathan Glazer měl projev, který by se v Česku taky moc nelíbil. Ale za mě byl výborný. :+
898095
A Jonathan Glazer měl projev, který by se v Česku taky moc nelíbil. Ale za mě byl výborný. *:+*
898092
2 -5
reagovat
Jsem spokojený. Doufal jsem v Emmu, protože je tam naprosto famózní.
Cillian velmi potěšil.
Šel jsem se podívat na RDJ (myslel jsem totiž, že už Oscara má za Chaplina) a on má nominaci za Tropic Thunder?:D To by dnes těžce neprošlo.
898094
Jsem spokojený. Doufal jsem v Emmu, protože je tam naprosto famózní. Cillian velmi potěšil. Šel jsem se podívat na RDJ (myslel jsem totiž, že už Oscara má za Chaplina) a on má nominaci za Tropic Thunder?*:D* To by dnes těžce neprošlo.
6 0
reagovat
V podstatě se dá říct, že jsem s výsledky letošních Oscarů spokojený. Úspěch Oppenheimera mě potěšil. Jen vítězství Emmy Stone pro mě bylo nečekané. protože jsem předpokládal, že to Oscara získá Lily Gladstone. Ovšem ji to taky přeju. :+
898093
V podstatě se dá říct, že jsem s výsledky letošních Oscarů spokojený. Úspěch Oppenheimera mě potěšil. Jen vítězství Emmy Stone pro mě bylo nečekané. protože jsem předpokládal, že to Oscara získá Lily Gladstone. Ovšem ji to taky přeju. *:+*
2 0
reagovat
reaguje na: esmo
Ježiš, tak to si rovnou ze seznamu podporovatelů etnických čistek škrtni i Marka Ruffala.
898092
Ježiš, tak to si rovnou ze seznamu podporovatelů etnických čistek škrtni i [url=https://x.com/antidoteblues/status/1767059745511276576?s=20]Marka Ruffala[/url].
898082
4 -5
reagují: mates44, Disketa1
reagovat
Jsem spokojeny. Nolanovi a Downeymu jsem to pral. Oppenheimer zavalel a je to dobre. Trosku skoda, ze Oscara nedostal i animovany Spider-Man. Emma Stone narozdil od Gladstone i mluvila, proste vic hrala, takze v souboji techto dvou proste vyhrat musela. Noa Apple respektive Scorsese odesli s prazdnou. A neni jediny duvod si myslet, ze nezaslouzne. S letosnim udilenim jsem uplne v miru :)
898091
Jsem spokojeny. Nolanovi a Downeymu jsem to pral. Oppenheimer zavalel a je to dobre. Trosku skoda, ze Oscara nedostal i animovany Spider-Man. Emma Stone narozdil od Gladstone i mluvila, proste vic hrala, takze v souboji techto dvou proste vyhrat musela. Noa Apple respektive Scorsese odesli s prazdnou. A neni jediny duvod si myslet, ze nezaslouzne. S letosnim udilenim jsem uplne v miru :)
1 -2
reagovat
Oppie tiez za mna velka slabota. Nolan mal dostat uz predtym Oscara. Ostatne som spoko s tym.
898090
Oppie tiez za mna velka slabota. Nolan mal dostat uz predtym Oscara. Ostatne som spoko s tym.
2 -4
reagovat

Ale jo

Asi jo. Oppie není můj šálek kávy ( nejslabší Nolan pro mě), ale cením Ciliana, to jo. Chudáčci super, Anatomie pádu taky. Ale strašně mě s..e, že to nedostal Spidey za animák ( můj film roku) a Gosling za Kena, WTF? 
898088
Asi jo. Oppie není můj šálek kávy ( nejslabší Nolan pro mě), ale cením Ciliana, to jo. Chudáčci super, Anatomie pádu taky. Ale strašně mě s..e, že to nedostal Spidey za animák ( můj film roku) a Gosling za Kena, WTF? 
Ale jo
2 -6
reagovat
15 správně tipnutých z 23, to beru jako úspěch, hlavně vzhledem k tomu, že vloni jsem měl snad čtyři:Djinak s výhrami jsem dost spokojen, dost toho nakonec posbírali Chudáčci, ocenila se i ta Godzilla, prvního Oscara nakonec dostal i Wes...jen teda mohli poslat ještě něco Zabijákům rozkvetlého měsíce, ale tak což... celkové dost povedený ročník, za mě
898087
15 správně tipnutých z 23, to beru jako úspěch, hlavně vzhledem k tomu, že vloni jsem měl snad čtyři*:D*jinak s výhrami jsem dost spokojen, dost toho nakonec posbírali Chudáčci, ocenila se i ta Godzilla, prvního Oscara nakonec dostal i Wes...jen teda mohli poslat ještě něco Zabijákům rozkvetlého měsíce, ale tak což... celkové dost povedený ročník, za mě
0 0
reagovat
Nolan a Murphy potěšili nejvíc, Stone to ale taky přeju
898085
Nolan a Murphy potěšili nejvíc, Stone to ale taky přeju
1 0
reagovat
Já jsem asi nejvíc rád, že ostrouhal až moc chtěný Maestro. Nolan to měl dostat dávno za mnohem lepší film, ale OK. No a chudák Márty...
898084
Já jsem asi nejvíc rád, že ostrouhal až moc chtěný Maestro. Nolan to měl dostat dávno za mnohem lepší film, ale OK. No a chudák Márty...
6 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se