Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #749 o Hit-Girl a Rebel Moon

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

NIE

Nerozumiem jeho humoru, nepríde mi vtipný.
892059
Nerozumiem jeho humoru, nepríde mi vtipný.
NIE
1 0
reagovat
jak jsem tym liberalni levicak , ale ty vykriky ohledne muzskych v uzkych mi lezou fakt na nervy. ta vlna prejde jako kdy? to budu dalsich deset let poslouchat, jak jsou muzi na hovno a strujci vseho zla? v pripade ze jsem bilej jsem jeste k tomu nevedomky rasista? fuck it uz. obvykle nad tim mavnu hlavou, ale novy star wars vyhlizim s nadeji a tohle ve me vzbouzi beznadej.

kazdopadne zas chapu, ze pokud natacela dokumenty o nasili na zenach nekde v pakistanu, tak ma svuj pohled na svet podmineny timhle desivym zazitkem. ale sakra, ja jsem muzu 21stoleti ktery chce novy star wars, vychovavala me segra a mama, prakticky jsem napul zenska:D 
892011
jak jsem tym liberalni levicak , ale ty vykriky ohledne muzskych v uzkych mi lezou fakt na nervy. ta vlna prejde jako kdy? to budu dalsich deset let poslouchat, jak jsou muzi na hovno a strujci vseho zla? v pripade ze jsem bilej jsem jeste k tomu nevedomky rasista? fuck it uz. obvykle nad tim mavnu hlavou, ale novy star wars vyhlizim s nadeji a tohle ve me vzbouzi beznadej. kazdopadne zas chapu, ze pokud natacela dokumenty o nasili na zenach nekde v pakistanu, tak ma svuj pohled na svet podmineny timhle desivym zazitkem. ale sakra, ja jsem muzu 21stoleti ktery chce novy star wars, vychovavala me segra a mama, prakticky jsem napul zenska:D 
1 0
reagovat

ANO

Většina mě bavila dost. Poslední dva filmy jsem po recenzích neměl chuť zkoušet.
891998
Většina mě bavila dost. Poslední dva filmy jsem po recenzích neměl chuť zkoušet.
ANO
0 0
reagovat

AyerCut

Nějakej odkaz? AyerCut mě nikdy moc nezajímal, ale co vím, tak Ayer je optimistickej.
A mezi SnyderCutem a jeho SS byl vždycky jeden velkej rozdíl - narozdíl od Snydera byly jeho VFXy hotový. Ayer se už párkrát na Twitteru nechal slyšet, že je jeho verze ready-to-go.
891984
Nějakej odkaz? AyerCut mě nikdy moc nezajímal, ale co vím, tak Ayer je [url=https://deadline.com/2023/12/david-ayer-suicide-squad-ayer-cut-1235654057/]optimistickej[/url]. A mezi SnyderCutem a jeho SS byl vždycky jeden velkej rozdíl - narozdíl od Snydera byly jeho VFXy hotový. Ayer se už párkrát na Twitteru nechal slyšet, že je jeho verze ready-to-go.
AyerCut
0 0
reagovat

Rozhodně NE

Aby mě štvalo že si někdo dělá srandu z Hitlera, tak na to fakt člověk musí být režisérský génius nebo břídil. Třetího Thora jsem protrpěl a na čtvrtého se dívat nehodlám. Co děláme v Temnotách jsem vzdal. 

Disney se asi rozhodl, že Star Wars odepíše, nebo už nevím. Určitě ví v čem je problém a ví po čem diváci volají, ale oni se rozhodli že jim ukážou fakáče a natočí si film, kterým se pokusí naštvat ještě víc lidí. 
891981
Aby mě štvalo že si někdo dělá srandu z Hitlera, tak na to fakt člověk musí být režisérský génius nebo břídil. Třetího Thora jsem protrpěl a na čtvrtého se dívat nehodlám. Co děláme v Temnotách jsem vzdal.  Disney se asi rozhodl, že Star Wars odepíše, nebo už nevím. Určitě ví v čem je problém a ví po čem diváci volají, ale oni se rozhodli že jim ukážou fakáče a natočí si film, kterým se pokusí naštvat ještě víc lidí. 
Rozhodně NE
3 -1
reagovat

Ad SW, Force is female a podobné sračky

Pro kontext - jakkoli je to její současné prohlášení pitomé, ty starší rozhovory byly o tehdejším natáčení dokumentů o násilí na ženách v Pákistánu, za to se jí nedá jinak než zatleskat.
Jak ji to ovšem kvalifikuje na natáčení největší značky blockbusterů je nicméně nejasné. 
891946
Pro kontext - jakkoli je to její současné prohlášení pitomé, ty starší rozhovory byly o tehdejším natáčení dokumentů o násilí na ženách v Pákistánu, za to se jí nedá jinak než zatleskat. Jak ji to ovšem kvalifikuje na natáčení největší značky blockbusterů je nicméně nejasné. 
Ad SW, Force is female a podobné sračky
3 0
reagovat
ne
zatim me od nej bavilo jenom hunt for the wilderpeople ale jelikoz miluju fassyho a fotbal tak dam jeho novince urcite sanci. rebel goon mi pripomnel ze mi jeste chybi pierre bezukhov z war and piss. hit-girl by asi netrumfla tank girl jako nejlepsi komixovku vsech dob. stejne jako se mickey rourke narodil pro the wrestlera tak lori petty pro tank girl. dokonala montaz, pisnicky, vynalezavej jemnej humor a naomi watts. ta jela hrozny bomby. the ring nebo mulholland dr.
891944
ne zatim me od nej bavilo jenom hunt for the wilderpeople ale jelikoz miluju fassyho a fotbal tak dam jeho novince urcite sanci. rebel goon mi pripomnel ze mi jeste chybi pierre bezukhov z war and piss. hit-girl by asi netrumfla tank girl jako nejlepsi komixovku vsech dob. stejne jako se mickey rourke narodil pro the wrestlera tak lori petty pro tank girl. dokonala montaz, pisnicky, vynalezavej jemnej humor a naomi watts. ta jela hrozny bomby. [url=https://vimeo.com/166779835#_=_]the ring[/url] nebo mulholland dr.
0 -3
reagovat

Ano

Lov na pakone a Jojo Rabbit boli fajn. Co deláme v temnotách ušlo aj keď seriál je o pár levelov inde. Tretí thor ma bavil. Avšak začína sa ukazovať že  Waititi potrebuje istý produkčný dozor, pretože pokiaľ sa urve z reťaze, tak ako Snyder ktorý skĺzne do opulentných spomalovačiek bez pridanej hodnoty, tak Waititi má tendenciu skĺznuť k infantilnosti. 
891942
Lov na pakone a Jojo Rabbit boli fajn. Co deláme v temnotách ušlo aj keď seriál je o pár levelov inde. Tretí thor ma bavil. Avšak začína sa ukazovať že  Waititi potrebuje istý produkčný dozor, pretože pokiaľ sa urve z reťaze, tak ako Snyder ktorý skĺzne do opulentných spomalovačiek bez pridanej hodnoty, tak Waititi má tendenciu skĺznuť k infantilnosti. 
Ano
1 0
reagovat

Ne

Waititi je mi uz lhostejný, z cool Thora udělal saska, který má momentum tak leda na zalévání brambor.. 
Ale ty SW mi Teda hnuly žluči. Zjevne arogantní feministka, v jejímž filmu budou muži za tupce a ženy za dobyvatelky bez vývoje.. zrovna aktuálně čtu knihu od Sichtarove a v jedné kapitole se k tomu krásně vyjádřila, že uz nezáleží na schopnostech, znalostech či předpokladech, ale musí se plnit gender kvóty. A to je přesně to její vyjádření  - "je rok 2024, SW musí točit žena". Fakt ve mě tímto vyvolala dojem, že ty schopnosti má. RIP SW
891939
Waititi je mi uz lhostejný, z cool Thora udělal saska, který má momentum tak leda na zalévání brambor..  Ale ty SW mi Teda hnuly žluči. Zjevne arogantní feministka, v jejímž filmu budou muži za tupce a ženy za dobyvatelky bez vývoje.. zrovna aktuálně čtu knihu od Sichtarove a v jedné kapitole se k tomu krásně vyjádřila, že uz nezáleží na schopnostech, znalostech či předpokladech, ale musí se plnit gender kvóty. A to je přesně to její vyjádření  - "je rok 2024, SW musí točit žena". Fakt ve mě tímto vyvolala dojem, že ty schopnosti má. RIP SW
Ne
4 0
reagovat

NE

Nebaví mě jeho styl práce.
891938
Nebaví mě jeho styl práce.
NE
2 0
reagovat
Na otázku týdne nemůžu odpovědět. Ragnarok a Králíček JoJo ano, ale zbytek tak nějak moc ne. 
A líbilo se mi od něj finále 1. série Mandaloriana, ale to bylo dobré asi i proto, že nad nám Filloni a Favreau drželi stráž. Imo ta jeho absurdita v dramatu fungovat může, ale musí mu někdo krýt záda a říct, že už to přehání. To se imo nepovedlo s Love and Thunder (to, že někde Iger řekl, že The Marvels, se nepovedly kvůli "nedostatku dohledu" mě upřímně rozesmálo...ono ale Thor peníze vydělal, The Marvels ne, takže....a osobně teda The Marvels pořád považuju za lepší film)

S těmi SW...nezabila takhle Brie Larson hned na začátku Captain Marvel, že si pustila pusu na špacír? Doufám, že "neobvyklé situace" nemyslí, že z nich bude dělat šašky a kretény, což se bohužel teď děje. Spousta scénáristů/scénáristek neumí napsat slušnou ženskou postavu bez toho, aniž by z chlapa vedle neudělali idiota. A neděje se to bohužel jen v Marvelu, ale tak nějak celkově. 
Kurnik, podívejte se na skvělé duo Ripley/Hicks ve dvojce Vetřelce...to je přesně příklad toho, jak to má fungovat a to byl rok 1986, takže to očividně jde a šlo.

Ad Jonathan Majors...to je fakt LOL, jestli ze sebe bude ještě dělat oběť. Ono těch obvinění totiž bylo víc, takže co chce okecávat? V Disney ho zpátky nevezmou, ti se valí dál už s náhradou a pravděpodobně novým záporákem. Stejně tam jenom otřesně přehrával.... 
891935
Na otázku týdne nemůžu odpovědět. Ragnarok a Králíček JoJo ano, ale zbytek tak nějak moc ne.  A líbilo se mi od něj finále 1. série Mandaloriana, ale to bylo dobré asi i proto, že nad nám Filloni a Favreau drželi stráž. Imo ta jeho absurdita v dramatu fungovat může, ale musí mu někdo krýt záda a říct, že už to přehání. To se imo nepovedlo s Love and Thunder (to, že někde Iger řekl, že The Marvels, se nepovedly kvůli "nedostatku dohledu" mě upřímně rozesmálo...ono ale Thor peníze vydělal, The Marvels ne, takže....a osobně teda The Marvels pořád považuju za lepší film) S těmi SW...nezabila takhle Brie Larson hned na začátku Captain Marvel, že si pustila pusu na špacír? Doufám, že "neobvyklé situace" nemyslí, že z nich bude dělat šašky a kretény, což se bohužel teď děje. Spousta scénáristů/scénáristek neumí napsat slušnou ženskou postavu bez toho, aniž by z chlapa vedle neudělali idiota. A neděje se to bohužel jen v Marvelu, ale tak nějak celkově.  Kurnik, podívejte se na skvělé duo Ripley/Hicks ve dvojce Vetřelce...to je přesně příklad toho, jak to má fungovat a to byl rok 1986, takže to očividně jde a šlo. Ad Jonathan Majors...to je fakt LOL, jestli ze sebe bude ještě dělat oběť. Ono těch obvinění totiž bylo víc, takže co chce okecávat? V Disney ho zpátky nevezmou, ti se valí dál už s náhradou a pravděpodobně novým záporákem. Stejně tam jenom otřesně přehrával.... 
2 -1
reagovat

Ne

Nezná míru a v posledních filmech buď netušil, co dělá a nebo si z nás dělal prdel. Ani jedno z toho mu nežeru.
Hvězdné války pro mě mrtvé nejsou, seriály Ahsoka, Mandalorian i Obi-Wan Kenobi mi sedly.
891933
Nezná míru a v posledních filmech buď netušil, co dělá a nebo si z nás dělal prdel. Ani jedno z toho mu nežeru. Hvězdné války pro mě mrtvé nejsou, seriály Ahsoka, Mandalorian i Obi-Wan Kenobi mi sedly.
Ne
3 -5
reagovat

NE

Z jeho filmů je mi na blití. Poslední co jsem od něj viděl byl Thor Ragnarok (to byl jeden z těch impulzů, že marvel pláštěnky už to maj za sebou) a byla to taková debilita, až jsem byl v úžasu, že mu někdo byl schopnej dát do pracek dalšího Thora, když už jim z něj udělal totálního debila, nechápu (teda teď vlastně z odstupem spíš chápu, protože se ukazuje, že marvelu už to tehdy začínalo bejt u prdele).
Možná to taky i bude tím, že celkem nesnáším komedie.
891928
Z jeho filmů je mi na blití. Poslední co jsem od něj viděl byl Thor Ragnarok (to byl jeden z těch impulzů, že marvel pláštěnky už to maj za sebou) a byla to taková debilita, až jsem byl v úžasu, že mu někdo byl schopnej dát do pracek dalšího Thora, když už jim z něj udělal totálního debila, nechápu (teda teď vlastně z odstupem spíš chápu, protože se ukazuje, že marvelu už to tehdy začínalo bejt u prdele). Možná to taky i bude tím, že celkem nesnáším komedie.
NE
9 -1
reagovat

Ne

Spíš než baví bych odpověděl "bavil"
Po Co děláme v temnotách jsem mu fandil, ale už u Honu na Pačlověky to nadšení odpadlo a třetí Thor to jen potvrdil.
Doteď jsem neměl chuť podívat se na Králíčka JoJo nebo nedej bože na čtvrtého Thora.
Jako herec je sympatický.
891926
Spíš než baví bych odpověděl "bavil" Po Co děláme v temnotách jsem mu fandil, ale už u Honu na Pačlověky to nadšení odpadlo a třetí Thor to jen potvrdil. Doteď jsem neměl chuť podívat se na Králíčka JoJo nebo nedej bože na čtvrtého Thora. Jako herec je sympatický.
Ne
3 -1
reagovat
ty SW:D 
já fakt začínám věřit že tohle je strategie jak prodelat co nejvíc penez a srazit akcie dolu..
Od holek s holkama pro holky v budgetu 300+ to nakej pruzkum trhu nebo něco se u nich neděje?
891925
ty SW*:D*  já fakt začínám věřit že tohle je strategie jak prodelat co nejvíc penez a srazit akcie dolu.. Od holek s holkama pro holky v budgetu 300+ to nakej pruzkum trhu nebo něco se u nich neděje?
7 0
reagovat

Star Wars RIP

Uff to jsou zase zprávy no řečeno sarkastickým Spockem ze Star Treku: Live long and prosper :-
891924
Uff to jsou zase zprávy no řečeno sarkastickým Spockem ze Star Treku: Live long and prosper *:-*
Star Wars RIP
4 0
reagovat

Ano

A velmi, z pěti filmů co jsem viděl byl slabší jen ten poslední Thor, a o tom sám řekl že ho dělal jen pro prachy a bylo mu to celkově někde. Úplně se mu nedivím. 
891923
A velmi, z pěti filmů co jsem viděl byl slabší jen ten poslední Thor, a o tom sám řekl že ho dělal jen pro prachy a bylo mu to celkově někde. Úplně se mu nedivím. 
Ano
2 -6
reagovat

Áno.

Ale klasicky - musí mať za zadkom producenta, ktorý mu povie a dosť. Už je toho humoru moc. Inak ma od neho sklamal len posledný Thor.
891922
Ale klasicky - musí mať za zadkom producenta, ktorý mu povie a dosť. Už je toho humoru moc. Inak ma od neho sklamal len posledný Thor.
Áno.
0 0
reagovat

Ano

Zatím se mu vyloženě nepovedl jen poslední Thor. Ragnarok je super a Jojo jeden z nejlepších filmů roku kdy vyšel.
891921
Zatím se mu vyloženě nepovedl jen poslední Thor. Ragnarok je super a Jojo jeden z nejlepších filmů roku kdy vyšel.
Ano
2 -5
reagovat

Ano

Ale má to chlapec na hraně a jen díky geniálním Co děláme v temnotách a Jojo Králíčkovi, jinak bych dal Ne:+
891920
Ale má to chlapec na hraně a jen díky geniálním Co děláme v temnotách a Jojo Králíčkovi, jinak bych dal Ne*:+*
Ano
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se