Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #749 o Hit-Girl a Rebel Moon


ikona
Mr. Hlad
hit-girljack blackkick-assmickey mousenetflixrebel moonstar warsvíkendový výplachzack snyder
Jak se povedl fanouškovský film o Hit-Girl? Jak to mohlo vypadat, když Zack Snyder nabízel Netflixu svou novinku? A je Mickey Mouse magor?  

První letošní výplach

Kritika týdne
Christopher Nolan dostal před nedávnem cenu za režii od newyorských kritiků. Poděkoval, řekl, že si jejich profese váží a pochlubil se s historkou, kdy jeden z jeho filmů – později se ukázalo, že Tenet – totálně rozcupovala instruktorka fitness v okamžiku, kdy koukal na její video a cvičil. A netrvalo dlouho, než se zjistilo, že fakt nekecá. 

Kraťas týdne
O návratu série Kick-Ass, případně o sólovce Hit-Girl, se občas mluví, ale zatím z toho nic nebylo, takže se fandové rozhodli poradit si sami. A Kevin Barile natočil během čtyř týdnů tenhle skoro půlhodinový a docela povedený kraťas. 

Pinball týdne
Čelisti jsou klasika. Dočkaly se několika pokračování, herní podoby, spousty následovníků a jsou takovou legendou, že se snad neobjeví žádný magor, který by je chtěl remakovat. Na druhou stranu pinball ať si fandové klidně postaví. Zvlášť, když vypadá dobře. 

Rozhovor týdne
Už v pondělí se v pořadu Good Morning America objeví Jonathan Majors, který si před pár měsíci plánoval parádní kariéru a teď má utrum. U soudu to pro něj nedopadlo úplně dobře, takže se rozhodl jít se vybrečet do televize. Asi mu to nepomůže, ale co už. 

Pitch týdne
Dělat si legraci z Rebel Moon je dnes už skoro nedůstojné. Zack Snyder u své „bude to něco jako Star Wars, ale zpomalenější“ novinky podělal snad úplně všechno. Ale na druhou stranu ten výsměch si zaslouží, tak si dejte video, ve kterém zjistíte, jak to asi mohlo vypadat, když Netflixu nutil svou novinku. 

Horor týdne
Mickey Mouse je volný. Respektive práva na něj, i když bacha, ne na každou jeho podobu, ale ta nejstarší z filmu Steamboat Willie už ano,, takže to Mickey asi brzy ošklivě schytá. A už to začalo hororovým kraťasem The Vanishing of S.S. Willie. 

Konec týdne
Od Davida Ayera jsme čekali před pár lety velké věci, ale úplně se to nepovedlo. A začalo to u komiksovky Sebevražedný oddíl, která nenaplnila naděje fanoušků. Ayer ovšem tvrdil, že mu studio všechno překopalo, předělalo a zničilo a že by rád poslal do světa svou verzi jako Zack Snyder a udělal Ayercut. Kolik lidí o něj reálně stálo, nevíme, ale vypadá to, že ti budou mít začátek roku pokažený. Nedávno se totiž Ayera na Twitteru fandové zeptali, jestli pořád bojuje za možnost film překopat podle sebe a on řekl, že ne a že celá záležitost je uzavřená. 

Casting týdne
Jack Black má evidentně rád videohry, což potvrdil v loňském a hodně chytlavém songu od Tenacious D (živák byl boží!) i tím, jak si užíval Maria. A teď oficiálně kývl na Minecraft. Jenže bez poctivé přípravy to nepůjde. 

Prohlášení týdne
Hvězdné války se Disneymu povedlo prakticky zničit. Ale samozřejmě nemůžeme počítat s tím, že by je hodil do koše, na druhou stranu by se nám asi líbilo, kdyby pokus znovu je nakopnout pojali trochu jinak. Nová trilogie se má odehrávat patnáct let po Vzestupu Skywalkera a bude se točit okolo Rey, tedy postavy, která moc fanoušků nemá. Za kameru se posadí Sharmeen Obaid-Chinoy, režisérka dvou epizod Ms. Marvel a úspěšná dokumentaristka. No někdo zkušenější by v nás vyvolával větší nadšení. Sharmeen Obaid-Chinoy teď ale navíc řekla, že „Žijeme v roce 2024 a je čas, aby se Star Wars ujala žena.“ Což fandy trochu rozhodilo. Teď se navíc objevilo starší interview, kde režisérka tvrdí, že si jako autorka užívá, když může dostávat muže do nekomfortních situací. Nechceme nad novými Star Wars lámat hůl, ale minimálně z hlediska PR tohle fakt není dobrý začátek. 

Duel týdne
Od minulého Výplachu už uběhlo několik týdnů, protože přes Vánoce a Silvestra jsme si dali pauzu, takže odpovídat jste mohli delší dobu. Ptali jsme se, u jakého filmu vás nejvíc mrzí, že jste ho nestihli v kině. Často jste si neudělali čas na Mušketýry, nového Scorseseho nebo na japonskou Godzillu. Koukněte sem

Dnes nás zajímá Taika Waititi. Ten poslal do kin svou novinku Jeden gól, má za sebou pár hodně osobitých novozélandských komedií, ale i třetího a čtvrtého Thora nebo Králíčka Jojo. A dělá si věci po svém. Jestli dobře, nebo špatně, je otázka na vás. Baví vás filmy Taiky Waitityho? Svoje Ano a Ne pište do předmětu a v textu se rozkecejte

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace