Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 11 největších kasovních propadáků za rok 2023

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Potvrzení, že Universal nechal ostatní studia daleko za sebou a (společně s Netflixem) letos kraloval.

Příští rok to asi tak silné nebude, ale třeba Panda nebo Padouch opět zabodují. U Warnerů to vypadá taky nadějněji, úplných provarů tam tolik nevidím...
891391
Potvrzení, že Universal nechal ostatní studia daleko za sebou a (společně s Netflixem) letos kraloval. Příští rok to asi tak silné nebude, ale třeba Panda nebo Padouch opět zabodují. U Warnerů to vypadá taky nadějněji, úplných provarů tam tolik nevidím...
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
A přitom ten reboot vesmíru pro dětské publikum by mohl fungovat kdyby ho pojali trochu koncepčně právě skrze ty seriály - udělat paralelní "MCU pro děti" na Disney+ s Miss Marvel, tou holkou s Hawkaye a třeba ještě něčím dalším, Agáta nebo jaká to jiná kravina, by mi dávalo smysl - jet tak v televizi pár sérií, a jak publikum trochu odroste z televize do kina, tak to začít pálit na plátna. Ale provázat všechno se vším a udělat tu tranzici z televize do kina během jediného roku je úplný nesmysl.

V tomhle podle mě bude fungovat to co teď začnou dělat Warneři - pro náročnější publikum dospělejší DC filmy jako Joker a Batman, pro teenagery a děcka odlehčené verze DCU od Gunna. Nebude to propojený svět, a jen díky tomu si to může udržet stálé publikum.
891388
A přitom ten reboot vesmíru pro dětské publikum by mohl fungovat kdyby ho pojali trochu koncepčně právě skrze ty seriály - udělat paralelní "MCU pro děti" na Disney+ s Miss Marvel, tou holkou s Hawkaye a třeba ještě něčím dalším, Agáta nebo jaká to jiná kravina, by mi dávalo smysl - jet tak v televizi pár sérií, a jak publikum trochu odroste z televize do kina, tak to začít pálit na plátna. Ale provázat všechno se vším a udělat tu tranzici z televize do kina během jediného roku je úplný nesmysl. V tomhle podle mě bude fungovat to co teď začnou dělat Warneři - pro náročnější publikum dospělejší DC filmy jako Joker a Batman, pro teenagery a děcka odlehčené verze DCU od Gunna. Nebude to propojený svět, a jen díky tomu si to může udržet stálé publikum.
891386
3 -1
reagovat
Mě by zajímalo myšlení lidí od WB za Aquamanem 2 a celkově kolik to na konec stálo. 
Nejdřív se vše natočilo během hlavního natáčení i s Amber. Pak se začlo testovat , zkoušet ruzný verze filmu, začla se odebírat Amber, pak dotáčky, dotočení scén s Keatonem, pak to stejný scény přetočený s Affleckem, postupný měnění děje, další várká testovaček, a nakonec film vyšel více méně skoro tak jak byl původně natočený ale viditelně prostřihaný o Amber , ale i tak s dostatkem prostoru pro ní :) Podle mě si Wan užil dost stresu za poslední 2 roky :)
891387
Mě by zajímalo myšlení lidí od WB za Aquamanem 2 a celkově kolik to na konec stálo.  Nejdřív se vše natočilo během hlavního natáčení i s Amber. Pak se začlo testovat , zkoušet ruzný verze filmu, začla se odebírat Amber, pak dotáčky, dotočení scén s Keatonem, pak to stejný scény přetočený s Affleckem, postupný měnění děje, další várká testovaček, a nakonec film vyšel více méně skoro tak jak byl původně natočený ale viditelně prostřihaný o Amber , ale i tak s dostatkem prostoru pro ní *:)* Podle mě si Wan užil dost stresu za poslední 2 roky *:)*
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak jednicka se propagovala i skrze velky role SLJ a Lawa... A samozrejme odpadlo to bezny publikum, co chodi a je "fanouskem" proste toho, co zrovna leti. Takze pak je treba se podivat kdo zustal a na co bude slyset. Stejne tak... Kde a jak zacinal Marvel. Jak obsazoval, koho povazoval za hlavni divaky... Ted se pokouseli o de facto reboot svyho publika, zacali i vic cilit na deti a rodiny, ale proste to skoncilo odmitnutim a ted jim prijdou zas jen ti co i na zacatku, no.
891386
Tak jednicka se propagovala i skrze velky role SLJ a Lawa... A samozrejme odpadlo to bezny publikum, co chodi a je "fanouskem" proste toho, co zrovna leti. Takze pak je treba se podivat kdo zustal a na co bude slyset. Stejne tak... Kde a jak zacinal Marvel. Jak obsazoval, koho povazoval za hlavni divaky... Ted se pokouseli o de facto reboot svyho publika, zacali i vic cilit na deti a rodiny, ale proste to skoncilo odmitnutim a ted jim prijdou zas jen ti co i na zacatku, no.
891383
3 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: HAL
Nevím, kolik lidí třeba Thor 2 hodně bavil, no :D
Není to jednoduchá diskuze, ale podle mě esenciální roli v přijetí a tržbách těch marvelovek hrál fakt, že diváci si nechtěli nechat ujít střípek do Avengers mozaiky. Byla taková naláda, že na marvelovky se do kina prostě chodí. Taková nálada už není, protože už vlastně o nic nejde. I kvůli seriálům atd. Nesouhlasím (a neříkám, že to takhle píšeš - myslím to všeobecně), že je Marvel v prdeli kvůli tomu, že je stejně jako Disney woke a nutí chodit mladé muže na superhrdinky. Je v prdeli, protože ty superhrdinky láduje ven bez ladu a skladu. Nedává si na těch příbězích záležet, nikam to nesměřuje... Ale jasně, to už se asi trochu motáme v kruhu a řešíme, jestli bylo dřív vejce, nebo Brie Larson :D
891385
Nevím, kolik lidí třeba Thor 2 hodně bavil, no :D Není to jednoduchá diskuze, ale podle mě esenciální roli v přijetí a tržbách těch marvelovek hrál fakt, že diváci si nechtěli nechat ujít střípek do Avengers mozaiky. Byla taková naláda, že na marvelovky se do kina prostě chodí. Taková nálada už není, protože už vlastně o nic nejde. I kvůli seriálům atd. Nesouhlasím (a neříkám, že to takhle píšeš - myslím to všeobecně), že je Marvel v prdeli kvůli tomu, že je stejně jako Disney woke a nutí chodit mladé muže na superhrdinky. Je v prdeli, protože ty superhrdinky láduje ven bez ladu a skladu. Nedává si na těch příbězích záležet, nikam to nesměřuje... Ale jasně, to už se asi trochu motáme v kruhu a řešíme, jestli bylo dřív vejce, nebo Brie Larson :D
891384
5 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Captain Marvel by trhlo balík i kdyby tam místo Brie Larsen hrála růžová kapybara.

A určitě to není o tom že by na Marvel průměr chodili jen proto že se těšili na Avengers - naopak, lidi i ten průměr hodně bavil (ne nechápu proč, půlka těch filmů už tehdy byly dost sračky), a budoval hype. A když tomu hypu třeba Avengers 2 nedostáli, tak to stejně nevadilo. Vzpomeň si jak se všichni vysmívali Thanosovi v těch jeho prvnícho post-credits scénách. Teď hype neexistuje, protože tam není nic zajímavého nikde. Zaujaly jen ty dojezdy předchozích fází.
891384
Captain Marvel by trhlo balík i kdyby tam místo Brie Larsen hrála růžová kapybara. A určitě to není o tom že by na Marvel průměr chodili jen proto že se těšili na Avengers - naopak, lidi i ten průměr hodně bavil (ne nechápu proč, půlka těch filmů už tehdy byly dost sračky), a budoval hype. A když tomu hypu třeba Avengers 2 nedostáli, tak to stejně nevadilo. Vzpomeň si jak se všichni vysmívali Thanosovi v těch jeho prvnícho post-credits scénách. Teď hype neexistuje, protože tam není nic zajímavého nikde. Zaujaly jen ty dojezdy předchozích fází.
891383
5 -7
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: The Joker
A opravdu je to tak silena zmena oproti roku 2019? Jeste jednou ta Captain Marvel....

Nevim, jestli ta analogie o steaku z vegan bistra je presna. Spis mam pocit, ze lide chodili odjakziva do restauraci na prumerne kusy (těch mizernejch marvelovek najdeš v letech 2010 - 2019 myslim taky dost), aby sbiraly body a pak je mohli promenit za Avengers. Tedka uz na ty prumerny veci nechodi, protože Avengers vzniknou kdo vi kdy. Spis si myslim, ze je problem v tom, ze Marvel nema plan. Respektive pokud ho mel, tak ho meni a rusi za pochodu. Je to bordel, chybí jakejkoliv tah na branu, i potencialne zajimave postavy jako Shang-Chi najednou visí ve vzduchoprázdnu.
891383
A opravdu je to tak silena zmena oproti roku 2019? Jeste jednou ta Captain Marvel.... Nevim, jestli ta analogie o steaku z vegan bistra je presna. Spis mam pocit, ze lide chodili odjakziva do restauraci na prumerne kusy (těch mizernejch marvelovek najdeš v letech 2010 - 2019 myslim taky dost), aby sbiraly body a pak je mohli promenit za Avengers. Tedka uz na ty prumerny veci nechodi, protože Avengers vzniknou kdo vi kdy. Spis si myslim, ze je problem v tom, ze Marvel nema plan. Respektive pokud ho mel, tak ho meni a rusi za pochodu. Je to bordel, chybí jakejkoliv tah na branu, i potencialne zajimave postavy jako Shang-Chi najednou visí ve vzduchoprázdnu.
891381
11 -1
reagují: The Joker, HAL
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já neříkám že to vadí mě osobně, sám jsem zmínil Indiana Jonese kde mi "předávání žezla" Phoebe Waller-Bridge nevadilo ani trochu, ale ta statistika hovoří jasně - lidi to prostě nezajímá.
Zato když na přestárlého Indyho měl navazovat Shia, tak přišlo lidí doslova dvakrát tolik. Jasně že je tu těch faktorů víc, ale tohle je jeden z nich a je dost nezanedbatelný, není to tak laciný jak by jsme rádi viděli.
891382
Já neříkám že to vadí mě osobně, sám jsem zmínil Indiana Jonese kde mi "předávání žezla" Phoebe Waller-Bridge nevadilo ani trochu, ale ta statistika hovoří jasně - lidi to prostě nezajímá. Zato když na přestárlého Indyho měl navazovat Shia, tak přišlo lidí doslova dvakrát tolik. Jasně že je tu těch faktorů víc, ale tohle je jeden z nich a je dost nezanedbatelný, není to tak laciný jak by jsme rádi viděli.
891379
3 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale ta korekce je k cemu, kdyz ti nove reprezentovani o kino stejne ani nezavadi? Pak je prece typicky divak napr Marvels bily muz 25+. Ale oni pro nej netoci a to je absurdni. Jak nabizet steaky ve vegan bistru. Bud tocim pro cilovku, protoze mi to tak urcuje trh... Nebo mam jine motivace, coz je jejich legitimni rozhodnuti, ale pak at tech vybuchu ocekavaji vic. A proste nejde mit vsechno. Nejde zachranovat kina, tocit originalni filmy, mit inkluzivni castingy... Nakonec si stejne budou muset vyzobat, aby bylo aspon neco.
891381
Ale ta korekce je k cemu, kdyz ti nove reprezentovani o kino stejne ani nezavadi? Pak je prece typicky divak napr Marvels bily muz 25+. Ale oni pro nej netoci a to je absurdni. Jak nabizet steaky ve vegan bistru. Bud tocim pro cilovku, protoze mi to tak urcuje trh... Nebo mam jine motivace, coz je jejich legitimni rozhodnuti, ale pak at tech vybuchu ocekavaji vic. A proste nejde mit vsechno. Nejde zachranovat kina, tocit originalni filmy, mit inkluzivni castingy... Nakonec si stejne budou muset vyzobat, aby bylo aspon neco.
891379
7 -3
reagují: TedGeorge
reagovat
Je to stejně svým způsobem fascinující. Snad jsou u Myšáka aspoň trochu soudní a vědí, že komiksovka pro třináctileté holčičky a pár Marvel fanatiků (ano, myslím tím Marvels) asi nebude naprostý hit. Notabene když to točí někdo, kdo nemá o podobných filmech ani šajn. Přesto do toho postupně nacpou skoro 300 miliónů. Nebo to prostě na začátku někdo odklepne a pak už se nenajde nikdo, kdo to dokáže zastavit? A cpou tam další a další prachy, aby to aspoň malinko drželo pohromadě, i když na to nikdo nepřijde ani v Číně? A nebo jsou nakonec s výsledkem tak nějak spokojení? 
891380
Je to stejně svým způsobem fascinující. Snad jsou u Myšáka aspoň trochu soudní a vědí, že komiksovka pro třináctileté holčičky a pár Marvel fanatiků (ano, myslím tím Marvels) asi nebude naprostý hit. Notabene když to točí někdo, kdo nemá o podobných filmech ani šajn. Přesto do toho postupně nacpou skoro 300 miliónů. Nebo to prostě na začátku někdo odklepne a pak už se nenajde nikdo, kdo to dokáže zastavit? A cpou tam další a další prachy, aby to aspoň malinko drželo pohromadě, i když na to nikdo nepřijde ani v Číně? A nebo jsou nakonec s výsledkem tak nějak spokojení? 
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Iger sam uznal, ze to Disney prepisknul.

Ja si ale fakt nemyslim, ze tlaceni zenskych hrdinek je spatne. V minulosti jich bylo strasne malo, jedna Ripley nebo Connor nestaci :) Holt jista korekce, ktera je asi logicka a stejne jako mnohkrat v minulosti v mnoha pripadech prepisknuta a z pocatku tlacena na silu, je na miste. Já si třeba dobře vzpomínám, jak lidé na internetu nadávaly, že v každém filmu musí být černoch. Bylo to někdy na sílu? Jasně že jo. Ale kdo to dneska řeší? Pevně doufám, že už ani ti duchem slabší.

Oni by lidi na ty filmy s ženskými superhrdinkama chodily a tohle, co resi podle me predevsim internet, by podle me nijak extra nevadilo. Ale holt ty filmy nejsou kvalitni a je jednoduche to hodit na tohle. Mě třeba fakt nebavila už Captain Marvel a Brie podle mě není žádnej tahoun. No a vidíš, stejně dal slabej film s girl power v roce 2019 miliardu. A všichni víme proč :)

Já už jsem občas trochu podrážděnej, když fakt hodně komplexní problém lidé smetou ze stolu tím laciným Go Woke, go broke. Mnohem zasadnější je to, že se sešel covid, konec velkých franšíz, šíleně rychlý nástup streamů s dumpingovými cenami atd atd. Tím nepopírám fakt, že zrovna Disney je s tímhle fakt otravnej a měl by se soustředit i na jiné aspekty, než na tento společenský.
891379
Iger sam uznal, ze to Disney prepisknul. Ja si ale fakt nemyslim, ze tlaceni zenskych hrdinek je spatne. V minulosti jich bylo strasne malo, jedna Ripley nebo Connor nestaci :) Holt jista korekce, ktera je asi logicka a stejne jako mnohkrat v minulosti v mnoha pripadech prepisknuta a z pocatku tlacena na silu, je na miste. Já si třeba dobře vzpomínám, jak lidé na internetu nadávaly, že v každém filmu musí být černoch. Bylo to někdy na sílu? Jasně že jo. Ale kdo to dneska řeší? Pevně doufám, že už ani ti duchem slabší. Oni by lidi na ty filmy s ženskými superhrdinkama chodily a tohle, co resi podle me predevsim internet, by podle me nijak extra nevadilo. Ale holt ty filmy nejsou kvalitni a je jednoduche to hodit na tohle. Mě třeba fakt nebavila už Captain Marvel a Brie podle mě není žádnej tahoun. No a vidíš, stejně dal slabej film s girl power v roce 2019 miliardu. A všichni víme proč :) Já už jsem občas trochu podrážděnej, když fakt hodně komplexní problém lidé smetou ze stolu tím laciným Go Woke, go broke. Mnohem zasadnější je to, že se sešel covid, konec velkých franšíz, šíleně rychlý nástup streamů s dumpingovými cenami atd atd. Tím nepopírám fakt, že zrovna Disney je s tímhle fakt otravnej a měl by se soustředit i na jiné aspekty, než na tento společenský.
891377
19 -3
reagují: DarkSith, HAL, The Joker
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Hele uz mozna 7 tydnu zpatky jsem na MSNBC videl ze Trump porazi v pollu Bidena a co si budem... Ta spolecnost je tam extremne polarizovana a je dost pravdepodobny, ze spousta lidi z ty jedny casti to bere tak ze Hollywood stejne netoci pro ne, tak proc by do toho kina meli chodit. Zas prece nejde tvrdit, ze woke neni faktor a je to vse nahoda. Samozrejme, stejne tak je faktor ze pro mlade generace chozeni do kina zjevne moc neznamena a ze pro ty starsi se studia uz roky moc tocit nesnazi. Jinak by ty filmove hvezdy z pocatku 2000s mely dnes kazdej 3-4 ackovy studiovy projekty rocne, protoze divaci 30+ na ne zjevne porad velmi slysi. Je to proste dokonala boure. Mnoho faktoru, ktere se sesly. Ale to tzv woke (osobne tomu spis rikam "snaha tocit pro jine publikum nez ktere je ochotno prijit") je za me urcite jednim z nich. :))
891378
Hele uz mozna 7 tydnu zpatky jsem na MSNBC videl ze Trump porazi v pollu Bidena a co si budem... Ta spolecnost je tam extremne polarizovana a je dost pravdepodobny, ze spousta lidi z ty jedny casti to bere tak ze Hollywood stejne netoci pro ne, tak proc by do toho kina meli chodit. Zas prece nejde tvrdit, ze woke neni faktor a je to vse nahoda. Samozrejme, stejne tak je faktor ze pro mlade generace chozeni do kina zjevne moc neznamena a ze pro ty starsi se studia uz roky moc tocit nesnazi. Jinak by ty filmove hvezdy z pocatku 2000s mely dnes kazdej 3-4 ackovy studiovy projekty rocne, protoze divaci 30+ na ne zjevne porad velmi slysi. Je to proste dokonala boure. Mnoho faktoru, ktere se sesly. Ale to tzv woke (osobne tomu spis rikam "snaha tocit pro jine publikum nez ktere je ochotno prijit") je za me urcite jednim z nich. :))
891375
7 -4
reagovat
reaguje na: TedGeorge
To nepochybně je zásadní, ale vztahuje se na celý trh rovnoměrně, nevysvětlí proč půlka těch letošních průserů má tan společný jmenovatel že jsou to akční filmy se silnými ženskými hrdinkami... a proč v něm není třeba Fast X, které už by se snad mělo zajídat úplně všem.
891377
To nepochybně je zásadní, ale vztahuje se na celý trh rovnoměrně, nevysvětlí proč půlka těch letošních průserů má tan společný jmenovatel že jsou to akční filmy se silnými ženskými hrdinkami... a proč v něm není třeba Fast X, které už by se snad mělo zajídat úplně všem.
891375
3 -7
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: The Joker
Coz je myslim mnohem mnohem dulezitejsi, nez ono níže zmíněné "Go Woke. go broke"... :)
891375
Coz je myslim mnohem mnohem dulezitejsi, nez ono níže zmíněné "Go Woke. go broke"... :)
891374
7 -1
reagují: The Joker, HAL
reagovat
Takova vysvetlujici poznamka k tomu poctu propadaku, z clanku na Deadline ze se v '24 ocekava propad US box office o dalsi miliardu: "Per NRG, around two-thirds of Americans prefer watching movies at home (64% at home vs. 36% in theater) versus 2018, when the preference of cinema viewing outpaced that of the home (57% theater vs. 43% home)."
891374
Takova vysvetlujici poznamka k tomu poctu propadaku, z clanku na Deadline ze se v '24 ocekava propad US box office o dalsi miliardu: [i]"Per NRG, around two-thirds of Americans prefer watching movies at home (64% at home vs. 36% in theater) versus 2018, when the preference of cinema viewing outpaced that of the home (57% theater vs. 43% home)."[/i]
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: House5
Milion přetáček, přestříhání a předělávání triků. Ta režisérka je evidentně úplně neschopná a studiový dohled taky.
891372
Milion přetáček, přestříhání a předělávání triků. Ta režisérka je evidentně úplně neschopná a studiový dohled taky.
891367
9 0
reagovat
reaguje na: House5
Protoze klasicky natocili materialu na 140 minutovej film a pak zjistili ze pouzit mohou jen tretinu. Nebo tak neco. :)) Vytahnu muj rok stary koment k ty zbytecny dvojce Kouzelne romance "Nataceni trvalo 2.5 mesice, film mel zoufale zkusebky, tak se 2 mesice pretacelo, ci-li naprosta vetsina filmu, a recenze i reakce divaku jsou stejne mizerne. Tohle je hezky vypovidajici o dnesnim stavu studioveho systemu."

Je to problem vetsiny, ale u Disneyho fakt extrem a trva to roky a fix furt nikde.
891371
Protoze klasicky natocili materialu na 140 minutovej film a pak zjistili ze pouzit mohou jen tretinu. Nebo tak neco. :)) Vytahnu muj rok stary koment k ty zbytecny dvojce Kouzelne romance [i]"Nataceni trvalo 2.5 mesice, film mel zoufale zkusebky, tak se 2 mesice pretacelo, ci-li naprosta vetsina filmu, a recenze i reakce divaku jsou stejne mizerne. Tohle je hezky vypovidajici o dnesnim stavu studioveho systemu." [/i] Je to problem vetsiny, ale u Disneyho fakt extrem a trva to roky a fix furt nikde.
891367
3 -2
reagovat
Marvels jsem nevidel, ale za boha nechapu, jak to mohlo stat skoro tri kila, kdyz to ma stopaz cca 90 minut a opira se to z casti o serialove postavy... Fakt nevim, fakt nechapu a napada me tak pouze obligatni..kdo tam co rozkradl ? Protoze to na pohled, pry ,taky nebyl zadny Avatar.
891367
Marvels jsem nevidel, ale za boha nechapu, jak to mohlo stat skoro tri kila, kdyz to ma stopaz cca 90 minut a opira se to z casti o serialove postavy... Fakt nevim, fakt nechapu a napada me tak pouze obligatni..kdo tam co rozkradl ? Protoze to na pohled, pry ,taky nebyl zadny Avatar.
6 0
reagují: HAL, The Joker
reagovat
reaguje na: Polux
Ferrari podle me teda ani v te Evrope fakt více rezonovat nebude, vubec nikdo (nas nepocitam, my nejsme normalni :D ) o existenci toho filmu nevi a následující týdny na tom nic nezmění.
891365
Ferrari podle me teda ani v te Evrope fakt více rezonovat nebude, vubec nikdo (nas nepocitam, my nejsme normalni :D ) o existenci toho filmu nevi a následující týdny na tom nic nezmění.
891361
7 -2
reagují: Polux
reagovat
Imo je z boxoffice pohledu docela klicovej First Man. Tehda vsude predikce 35-45 a nakonec otvirak jen 16. To byl zjevnej signal, ze na tyhle filmy uz se chodit nebude. Covid to jen urychlil, zvyraznil. A i tam je absurdne tlacena ta snaha o (nechci tomu rikat woke) silnou zenskou hrdinku... Ktera jen pusobi komicky a navic se miji s cilovkou. Pet let pozdeji a Hollywood si z toho porad nic nevzal.
891363
Imo je z boxoffice pohledu docela klicovej First Man. Tehda vsude predikce 35-45 a nakonec otvirak jen 16. To byl zjevnej signal, ze na tyhle filmy uz se chodit nebude. Covid to jen urychlil, zvyraznil. A i tam je absurdne tlacena ta snaha o (nechci tomu rikat woke) silnou zenskou hrdinku... Ktera jen pusobi komicky a navic se miji s cilovkou. Pet let pozdeji a Hollywood si z toho porad nic nevzal.
1 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se