Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku imf vs Hollywood #45: Marní Warneři, změny u Marvelu a herci vs. umělá inteligence

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Podle CNBC a zdroju Puck je dost mozne, ze soucasne kroky (moreni dluhu, cash flow atd.) dela Zaslav s vidinou koupe Paramountu po US volbach. Plus jsou i varianty Paramount-Uni nebo WBD-Uni. Tak ci onak se to tam zjevne behem pristich dvou let nejak pospojuje, jak se uz dlouho ocekava.
887238
Podle [url=https://www.cnbc.com/2023/11/09/zaslav-malone-wbd-next-move.html]CNBC a zdroju Puck[/url] je dost mozne, ze soucasne kroky (moreni dluhu, cash flow atd.) dela Zaslav s vidinou koupe Paramountu po US volbach. Plus jsou i varianty Paramount-Uni nebo WBD-Uni. Tak ci onak se to tam zjevne behem pristich dvou let nejak pospojuje, jak se uz dlouho ocekava.
887117
0 0
reagovat
reaguje na: Elerrina
Tak on producent Lokiho řekl, že plán nějak na to jejich setkání je, a asi by bylo naivní si myslet, že be nebyli v Secret Wars. Ten závěr byl skvělý, a tak nějak bych to brala, ale zase je to na jednu stranu dost smutné, a fakt bych Lokimu přála nefalšovaný happy end :D (asi stárnu :D )  Vlastně jim oběma...Thor si minimálně zaslouží trochu konzistentní story arc, který teď dostal Loki. 
Doom určitě smysl dává, víceméně by nemuseli házet celý multivers do koše (povedenější projekty posledních dvou fází to dokazují), ale musejí s tím umět pracovat. Doom je velká a důležitá postava, takže tam mi šlo spíš o to, aby jo neušili horkou jehlou, a prostě ho jen neprohodili s Kangem...budovat postupně. S Thanosem to fungovalo.
Myslím, že kdyby jim Majors nevytvořil bolehlav s těmi soudy, že by se to pokusili ještě dát dohromady.
Těžko říct v tuhle chvíli. já si myslím, že ještě něco přehodnocovat budou, a bude to chvíli trvat, ale je fakt, že o těch Avengers se musejí rozhodnout brzo. Ti herci zrovna nemládnou, a navíc jsou to velmi zaměstnaní lidé, takže budou chtít znát termín dopředu, aby si mohli přizpůsobit rozvrh. 
887131
Tak on producent Lokiho řekl, že plán nějak na to jejich setkání je, a asi by bylo naivní si myslet, že be nebyli v Secret Wars. Ten závěr byl skvělý, a tak nějak bych to brala, ale zase je to na jednu stranu dost smutné, a fakt bych Lokimu přála nefalšovaný happy end *:D* (asi stárnu *:D* )  Vlastně jim oběma...Thor si minimálně zaslouží trochu konzistentní story arc, který teď dostal Loki.  Doom určitě smysl dává, víceméně by nemuseli házet celý multivers do koše (povedenější projekty posledních dvou fází to dokazují), ale musejí s tím umět pracovat. Doom je velká a důležitá postava, takže tam mi šlo spíš o to, aby jo neušili horkou jehlou, a prostě ho jen neprohodili s Kangem...budovat postupně. S Thanosem to fungovalo. Myslím, že kdyby jim Majors nevytvořil bolehlav s těmi soudy, že by se to pokusili ještě dát dohromady. Těžko říct v tuhle chvíli. já si myslím, že ještě něco přehodnocovat budou, a bude to chvíli trvat, ale je fakt, že o těch Avengers se musejí rozhodnout brzo. Ti herci zrovna nemládnou, a navíc jsou to velmi zaměstnaní lidé, takže budou chtít znát termín dopředu, aby si mohli přizpůsobit rozvrh. 
887127
1 0
reagovat
reaguje na: Jarita12
Dala bych nevím co za to, abych mohla vidět alespoň ještě jednou Thora a Lokiho pohromadě :+. (V čemkoli, co by nebylo trapné, pochopitelně.) Ale obávám se, že ten seriál je koncipován jako epilog, bude dost těžké na něj navázat.

Tomu s tím Doomem docela věřím, je to logická volba. Teď je pro ně důležité, aby nový záporák nebyl nějaké instantní zlo z prášku, ale aby to byla ikonická postava ztvárněná někým známým. Už nemají žádný prostor na metody pokus-omyl.
887127
Dala bych nevím co za to, abych mohla vidět alespoň ještě jednou Thora a Lokiho pohromadě *:+*. (V čemkoli, co by nebylo trapné, pochopitelně.) Ale obávám se, že ten seriál je koncipován jako epilog, bude dost těžké na něj navázat. Tomu s tím Doomem docela věřím, je to logická volba. Teď je pro ně důležité, aby nový záporák nebyl nějaké instantní zlo z prášku, ale aby to byla ikonická postava ztvárněná někým známým. Už nemají žádný prostor na metody pokus-omyl.
887122
0 0
reagují: Jarita12
reagovat
Tradičně díky za shrnutí. Ten týden po stávkách byl hodně divoký, takže nestíhám už sledovat, co se děje.
Táhnout takhle zajeté studio jako Warner Bros ke dnu je fakt smutné. Hlavně pro lidi, co na těch filmech dělají, to musí být dost políček. 

U toho Marvelu se to ale zajímavě vyvíjí....sice se pořád objevují zprávy o tom, že Kang Dynasty zrušená není, ale pak mi na několika webech vyskočilo, že Mads Mikklesen jedná o obsazení jako Doom? Vzhledem k tomu, že už hrál ve Strangeovi, by to bylo asi taky dost matoucí. Doufám ale, že když ho do MCU nakonec (toho Dooma), přivedou, že to nezvořou. Ta postava si zaslouží pořádnou péči.
Co se týče Lokiho, imo Kevin a spol. teď přemýšlejí, jak to přetavit do "velkého plátna", a přetáhnout ty lidi tam odtud, aby neztratili ten magický dotek (a udržet si například Hiddlestona+Hemswortha, kteří jsou víceméně dva asi ze čtyř posledních "přeživších"  z Fáze 1, a jedni z mála, na koho fanoušci ještě slyší, když je tam plno nových postav, které nikoho moc nezajímají - špatné čtyřce Thora navzdory)
Ono je super, že Moorhead a Benson zvládli natočit seriálové finále hodné velkého plátna, ale něco jiného je dělat na menším projektu, kde v místnosti sedí jen pár lidí a nikdo jim do toho nekecá, a pak přejít k projektu, který se musí prodat do kin a funí jim za krk čtyři producenti.
887122
Tradičně díky za shrnutí. Ten týden po stávkách byl hodně divoký, takže nestíhám už sledovat, co se děje. Táhnout takhle zajeté studio jako Warner Bros ke dnu je fakt smutné. Hlavně pro lidi, co na těch filmech dělají, to musí být dost políček.  U toho Marvelu se to ale zajímavě vyvíjí....sice se pořád objevují zprávy o tom, že Kang Dynasty zrušená není, ale pak mi na několika webech vyskočilo, že Mads Mikklesen jedná o obsazení jako Doom? Vzhledem k tomu, že už hrál ve Strangeovi, by to bylo asi taky dost matoucí. Doufám ale, že když ho do MCU nakonec (toho Dooma), přivedou, že to nezvořou. Ta postava si zaslouží pořádnou péči. Co se týče Lokiho, imo Kevin a spol. teď přemýšlejí, jak to přetavit do "velkého plátna", a přetáhnout ty lidi tam odtud, aby neztratili ten magický dotek (a udržet si například Hiddlestona+Hemswortha, kteří jsou víceméně dva asi ze čtyř posledních "přeživších"  z Fáze 1, a jedni z mála, na koho fanoušci ještě slyší, když je tam plno nových postav, které nikoho moc nezajímají - špatné čtyřce Thora navzdory) Ono je super, že Moorhead a Benson zvládli natočit seriálové finále hodné velkého plátna, ale něco jiného je dělat na menším projektu, kde v místnosti sedí jen pár lidí a nikdo jim do toho nekecá, a pak přejít k projektu, který se musí prodat do kin a funí jim za krk čtyři producenti.
4 0
reagují: Elerrina
reagovat
Ty perličky od Marvelu vždycky strašně pobaví :D. Předělávají Bladea, předělávají čtyřku Cpt. Ameriky, došlo jim, že na Thunderbolts není nikdo zvědavý. Mohu se mýlit, ale pravděpodobnost, že The Kang Dynasty bude nakonec úplně zrušena, se po zakončení druhé série Lokiho zvedla nad 50%. Ten konec je opravdu ultimátní nejen pro Lokiho, ale i pro Kangovy varianty.
887121
Ty perličky od Marvelu vždycky strašně pobaví *:D*. Předělávají Bladea, předělávají čtyřku Cpt. Ameriky, došlo jim, že na Thunderbolts není nikdo zvědavý. Mohu se mýlit, ale pravděpodobnost, že The Kang Dynasty bude nakonec úplně zrušena, se po zakončení druhé série Lokiho zvedla nad 50%. Ten konec je opravdu ultimátní nejen pro Lokiho, ale i pro Kangovy varianty.
1 -1
reagovat
Hlavne jim ted bud nekdo hodi pod vlivem socek castku za kterou by to jinak absolutne neprodali nebo prileti nabidky jen za par mega a oni si budou moci obhajit, proc to chteli odskrtnout. Financne jsou uz sice z nejhorsiho venku, ale trhy jim ted spocitaly ztratu subscribers a nad tech $30 za akcii, aby dostal Zaslav ty uvodni mega-bonusy, se proste nikdy nevydrapou. Furt myslim, ze je nakonec, trochu oklestene, koupi Comcast, uz kvuli Universal parkum. Disney... U premiery Marvels uplne zapadlo, ze napriklad za tv spoty zaplatili $27m, kdyz to u Guardians bylo jen $21m. Tam se to tak absurdne minulo s publikem, prvni ctvrtek je dokonce i pod Morbiem a fakt uz je to dlouha serie failu. Ted jsem navic zachytil, ze prvni dojmy u Wish nejsou vubec nadseny a tomu filmu se 1-1.5 roku zpatky tipovalo obrovsky box office a jaka to bude oslava vyroci Disneyho... U Netflixu je to osekani poctu produkci logicke, no. Knihovnu uz maji a jak tady imf minuly tyden psal, ze jen 4% filmu splnuji ty podminky bonusu za uspech... Fakt nejde do nekonecna za hitovky vydavat veci, ktery si o prvnim vikendu v US (eNko tam ma mit skoro 80 milionu subscribers) pusti milion domacnosti. Proste min lidi nez v CR treba s Pisni v tisni na CT. Dava smysl to zkrouhnout, zvlast kdyz WBD a Disney jsou najednou ochotny zapujcovat svoje veci a Netflixu se pravidelne dari je publiku znovu prodat.
887117
Hlavne jim ted bud nekdo hodi pod vlivem socek castku za kterou by to jinak absolutne neprodali nebo prileti nabidky jen za par mega a oni si budou moci obhajit, proc to chteli odskrtnout. Financne jsou uz sice z nejhorsiho venku, ale trhy jim ted spocitaly ztratu subscribers a nad tech $30 za akcii, aby dostal Zaslav ty uvodni mega-bonusy, se proste nikdy nevydrapou. Furt myslim, ze je nakonec, trochu oklestene, koupi Comcast, uz kvuli Universal parkum. Disney... U premiery Marvels uplne zapadlo, ze napriklad za tv spoty zaplatili $27m, kdyz to u Guardians bylo jen $21m. Tam se to tak absurdne minulo s publikem, prvni ctvrtek je dokonce i pod Morbiem a fakt uz je to dlouha serie failu. Ted jsem navic zachytil, ze prvni dojmy u Wish nejsou vubec nadseny a tomu filmu se 1-1.5 roku zpatky tipovalo obrovsky box office a jaka to bude oslava vyroci Disneyho... U Netflixu je to osekani poctu produkci logicke, no. Knihovnu uz maji a jak tady imf minuly tyden psal, ze jen 4% filmu splnuji ty podminky bonusu za uspech... Fakt nejde do nekonecna za hitovky vydavat veci, ktery si o prvnim vikendu v US (eNko tam ma mit skoro 80 milionu subscribers) pusti milion domacnosti. Proste min lidi nez v CR treba s Pisni v tisni na CT. Dava smysl to zkrouhnout, zvlast kdyz WBD a Disney jsou najednou ochotny zapujcovat svoje veci a Netflixu se pravidelne dari je publiku znovu prodat.
3 -1
reagují: The Joker
reagovat
Otázkou je jestli to šachování s Coyote vs. ACME od Zaslava nebyl jen marketingový trik - viděl jakou bouři vzbudila Batgirl, a tak se rozhodl to samé udělat s už hotovým animákem co hrozí v kinech propadákem, který se dá snadno prodat. Působí to tak na mě.

Ty masakry co u Warnerů předvádí jsou každopádně mindblowing.
887106
Otázkou je jestli to šachování s Coyote vs. ACME od Zaslava nebyl jen marketingový trik - viděl jakou bouři vzbudila Batgirl, a tak se rozhodl to samé udělat s už hotovým animákem co hrozí v kinech propadákem, který se dá snadno prodat. Působí to tak na mě. Ty masakry co u Warnerů předvádí jsou každopádně mindblowing.
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se