Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Marvel zvažuje návrat původních Avengers. Včetně těch mrtvých

příspěvky 41 - 56 Napsat příspěvek
link

Si tu jen tak odložím.
885398
https://www.google.com/amp/s/www.rollingstone.com/culture/culture-features/woke-companies-broke-profits-1234710724/amp/ Si tu jen tak odložím.
9 -11
reagovat
reaguje na: BlackAdder

Ale chceme

.. těch 6 mínusů od woke vypatlanců z vesela ignoruj. 
885395
.. těch 6 mínusů od woke vypatlanců z vesela ignoruj. 
Ale chceme
885382
5 -9
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tohle zní podle mě hodně rozumně. A za sebe bych posun MCU do této podoby jednoznačně podpořil. ;)
885392
Tohle zní podle mě hodně rozumně. A za sebe bych posun MCU do této podoby jednoznačně podpořil. *;)*
885386
2 0
reagovat
ten blade je teda mega wtf
vrátit starou gardu je jeden lepsi ox office, pak to zase padne..
ono i kdyby ty posledni filmy nebyly tak špatný, tak je nejak přirozený že prostě kazdej film uz nedělá miliardu.. nejde to zdimat 20 let přece.. to by se jiank do dnes tocily jen westerny 
885391
ten blade je teda mega wtf vrátit starou gardu je jeden lepsi ox office, pak to zase padne.. ono i kdyby ty posledni filmy nebyly tak špatný, tak je nejak přirozený že prostě kazdej film uz nedělá miliardu.. nejde to zdimat 20 let přece.. to by se jiank do dnes tocily jen westerny 
4 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Považuju se fakt za velkýho fanouška Marvelu, ale je to teď tak v prdeli, že jsem si tvůj koment četl a při takový představě bych byl nadšenej! Jak jsme šíleli, jak skvěle to Marvel spojuje, tak teď už to prostě nejde...
885389
Považuju se fakt za velkýho fanouška Marvelu, ale je to teď tak v prdeli, že jsem si tvůj koment četl a při takový představě bych byl nadšenej! Jak jsme šíleli, jak skvěle to Marvel spojuje, tak teď už to prostě nejde...
885386
3 0
reagovat
reaguje na: mapar
:D
885388
*:D*
885387
0 0
reagovat

Ano, jsi nepoučitelný optimista

Ano, jsi nepoučitelný optimista
885387
Ano, jsi nepoučitelný optimista
Ano, jsi nepoučitelný optimista
1 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: HAL
Přesně! Rozjet standalone xmeny a F4 je to nejlepší co by mohli udělat. V případě úspěchu klidně propojit ve velkém eventu.

Kdybych řídil Disney, tak rozdělím tvorbu MCU na 5 autonomních týmů, které mezi sebou nechám soupeřit zdravě. Avengers, F4, X-men, eRko/dark a seriály. A propojuju to podle toho co bude nebo nebude povedené.
Feige vsadil všechno na jednu kartu a omlatilo se mu to o xicht. Teď je to ve fázi klinické smrti. 
885386
Přesně! Rozjet standalone xmeny a F4 je to nejlepší co by mohli udělat. V případě úspěchu klidně propojit ve velkém eventu. Kdybych řídil Disney, tak rozdělím tvorbu MCU na 5 autonomních týmů, které mezi sebou nechám soupeřit zdravě. Avengers, F4, X-men, eRko/dark a seriály. A propojuju to podle toho co bude nebo nebude povedené. Feige vsadil všechno na jednu kartu a omlatilo se mu to o xicht. Teď je to ve fázi klinické smrti. 
885384
7 -3
reagovat
Tohle nepřekvapuje snad vůbec nikoho - odjakživa bylo jasné že se budou ty staré postavy snažit vrátit, jakkoli, superhrdinové přece neumírají. A když už je fakt konec, tak se dají libovolně restartovat.

A že jdou aktuálně s MCU doprdele - ono to není jen tím že jsou woke, že Majors moc woke není, ani že režijně jsou ty nové filmy i seriály neinvenční blitka. Ono už hlavně není moc kde brát v předlohách - tím jak se Marvelu ten komiksový svět zamotával a od silných originálních látek se přešlo k recyklování, chrlení dalších a dalších niche postav, a nekonečné variování "kdo s kým a proti komu", tak to pro obyčejného filmového diváka ani nějak smysluplně přeložit na plátna nejde. Ten vesmír nemůže jet do nekonečna.

Za mě by nejlíp udělali kdyby rozjeli vlastní X-Meny a F4 bez velkého provázání se zbytkem MCU, cpát jim tam ty aktuální shitové Avengers postavy ten potenciál jejich příběhů dokonale pohřbí. A ty aktuální Avengers potichu odepsat, protože z nich krom Spider-Mana není pro nikoho zajímavý snad vůbec nikdo.
885384
Tohle nepřekvapuje snad vůbec nikoho - odjakživa bylo jasné že se budou ty staré postavy snažit vrátit, jakkoli, superhrdinové přece neumírají. A když už je fakt konec, tak se dají libovolně restartovat. A že jdou aktuálně s MCU doprdele - ono to není jen tím že jsou woke, že Majors moc woke není, ani že režijně jsou ty nové filmy i seriály neinvenční blitka. Ono už hlavně není moc kde brát v předlohách - tím jak se Marvelu ten komiksový svět zamotával a od silných originálních látek se přešlo k recyklování, chrlení dalších a dalších niche postav, a nekonečné variování "kdo s kým a proti komu", tak to pro obyčejného filmového diváka ani nějak smysluplně přeložit na plátna nejde. Ten vesmír nemůže jet do nekonečna. Za mě by nejlíp udělali kdyby rozjeli vlastní X-Meny a F4 bez velkého provázání se zbytkem MCU, cpát jim tam ty aktuální shitové Avengers postavy ten potenciál jejich příběhů dokonale pohřbí. A ty [url=https://screenrant.com/avengers-5-superheroes-phase-5-lineup-identity/]aktuální Avengers[/url] potichu odepsat, protože z nich krom Spider-Mana není pro nikoho zajímavý snad vůbec nikdo.
17 -1
reagují: SHUTTER, AndyKaufman
reagovat
Chápu, že to tady nechcete slyšet, ale musím opakovat: go woke, go broke. :+
885382
Chápu, že to tady nechcete slyšet, ale musím opakovat: go woke, go broke. *:+*
33 -14
reagují: Dedina
reagovat
Za mě je to jednoduché. Marvel prostě už nedělá dobré filmy, potažmo seriály. Že začínají víc prosazovat ženské hrdinky je mi fuk, ale proč musí být tak nezajímavé fakt nechápu. Jsou všem akorát pro smích. Nemluvě o tom, že zabíjení postav a jejich postupné vrácení je ta největší zoufalost a plivnutí do tváře divákům.
885381
Za mě je to jednoduché. Marvel prostě už nedělá dobré filmy, potažmo seriály. Že začínají víc prosazovat ženské hrdinky je mi fuk, ale proč musí být tak nezajímavé fakt nechápu. Jsou všem akorát pro smích. Nemluvě o tom, že zabíjení postav a jejich postupné vrácení je ta největší zoufalost a plivnutí do tváře divákům.
22 0
reagovat
Cítím další Marvel MZ special.
#preyforHlad
885379
Cítím další Marvel MZ special. #preyforHlad
12 -1
reagovat
Slusna krec
885378
Slusna krec
2 0
reagovat
Marvel je v prd*li. A Blade je zřejmě jediná věc, která je mohla vrátit do podobných sfér, kde už byli.

Feigemu respekt za to, co dokázal, ale osobně už z tohohle zmaru nevidím moc cestu ven.
885377
Marvel je v prd*li. A Blade je zřejmě jediná věc, která je mohla vrátit do podobných sfér, kde už byli. Feigemu respekt za to, co dokázal, ale osobně už z tohohle zmaru nevidím moc cestu ven.
7 -4
reagují: Mockinbird007
reagovat
Tak vzhledem k tomu ze se ted ukazalo ze Majorsuv team mesice lhal, tak je dost realny ze je v haji: "Prosecutors also claimed in court papers that while Majors’ legal team has told the press that “video of the incident existed,” there is no video of the alleged attack. Similarly, prosecutors have claimed that Majors’ lawyers provided them with a witness statement from the driver of the taxi cab the alleged fight occurred in. The driver supposedly claimed that he had seen the woman “tussle with” Majors. However, prosecutors claimed when they showed the same statement to the driver he stated that he “had never written it, approved it, did not previously know it existed, and that the above statements were all false,” according to the motion. In Rolling Stone’s investigation from June, Majors’ legal team provided six character witness statements from women whom Majors had dated or was close with. When Rolling Stone reached all six people, three said they never gave Majors’ team permission to release such statements. Another woman declined to share the statement credited to her by Majors’ team, saying it was prewritten, not truthful, and that she had never approved of its release. (One did not respond to a request for comment.) Only one woman consented to making her statement public."

Ten navrat Avengers... Celou dobu je jasny, ze Secret War je zaminka k tomu mit vedle sebe Downeyho, Tobeyho a Jackmana. Akorat netusim, co by melo prijit pak. Nejspis prodej Disneyho Appleu.
885374
Tak vzhledem k tomu ze se ted ukazalo ze Majorsuv team mesice lhal, tak je dost realny ze je v haji: [i]"Prosecutors also claimed in court papers that while Majors’ legal team has told the press that “video of the incident existed,” there is no video of the alleged attack. Similarly, prosecutors have claimed that Majors’ lawyers provided them with a witness statement from the driver of the taxi cab the alleged fight occurred in. The driver supposedly claimed that he had seen the woman “tussle with” Majors. However, prosecutors claimed when they showed the same statement to the driver he stated that he “had never written it, approved it, did not previously know it existed, and that the above statements were all false,” according to the motion. In Rolling Stone’s investigation from June, Majors’ legal team provided six character witness statements from women whom Majors had dated or was close with. When Rolling Stone reached all six people, three said they never gave Majors’ team permission to release such statements. Another woman declined to share the statement credited to her by Majors’ team, saying it was prewritten, not truthful, and that she had never approved of its release. (One did not respond to a request for comment.) Only one woman consented to making her statement public." [/i] Ten navrat Avengers... Celou dobu je jasny, ze Secret War je zaminka k tomu mit vedle sebe Downeyho, Tobeyho a Jackmana. Akorat netusim, co by melo prijit pak. Nejspis prodej Disneyho Appleu.
7 -2
reagovat
To je už docela vysoký lvl zoufalosti. 

Přeobsazení Kanga by zase až tak velký problém nebyl. 

Ale těmahle přetáčkama a překopávkama asi moc nevydělají. 
885373
To je už docela vysoký lvl zoufalosti.  Přeobsazení Kanga by zase až tak velký problém nebyl.  Ale těmahle přetáčkama a překopávkama asi moc nevydělají. 
7 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se