Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Marvel zvažuje návrat původních Avengers. Včetně těch mrtvých

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
'CAPTAIN AMERICA: BRAVE NEW WORLD’ is reportedly getting extensive reshoots after negative test scores. 3 major sequences will be cut with reshoots apparently happening from January to May.

Tvl ze by triumvirat rezisera Cloverfield Paradox, scenaristu FalconWinterSoldier a Anthony Mackieho v hlavni roli nebyl zarukou super 200M+ produktu? Jsem v soku.
886283
'CAPTAIN AMERICA: BRAVE NEW WORLD’ is reportedly getting extensive reshoots after negative test scores. 3 major sequences will be cut with reshoots apparently happening from January to May. Tvl ze by triumvirat rezisera Cloverfield Paradox, scenaristu FalconWinterSoldier a Anthony Mackieho v hlavni roli nebyl zarukou super 200M+ produktu? Jsem v soku.
1 0
reagovat
reaguje na: Spinder
Myslím že kravaťáci by v prvom rade mali vypnúť facebook, twitter a celkovo sociálne siete a sledovať len box office.
Lebo príde mi že všetci u Disneyho dnes príliš čítajú komentáre na sociálnych sietach od fanúšikov ktorým nič nie je dosť dobré.  Ono dnes sa tomu už ťažko verí, ale hrdinov z prvých avengers tiež nikto moc nepoznal. Sakra nikto ani nevedel kto je Robert Downey Jr. Alebo ktorýkoľvek Chris. Tie filmy boli proste fajn preto, že mali dobrý scenár a tie filmy boli postavené na tom že mali odvyprávať príbeh o superhrdinoch. O tom ako sa zo sebestredného  cinického miliardára stal Iron man.  
O tom ako sa z rozmaznaného poloboha stal hrdina Thor.
Ako sa z fyzicky slabého chalana z brooklinu ktorý chcel pomáhať vojakom na fronte stal Kapitán Amerika.
Všetky tie filmy fungovali preto že sa sústredili na príbeh a nesnažili sa z každej druhej scény spraviť meme materiál. 

Dodnes si pamätám ako kamarát nadával na Brie Larson že v Captain Marvel strieda maximálne dva xichty. Ale pravdou je že Brie Larson tam reálne proste nemala čo hrať. Tá postava nemá hĺbku. Scénaristi aj réžia proste rezignovali na akékoľvek budovanie charakteru postavy ktorá na rozdiel od zostavy prvých avengers neprešla žiadnym vývojom. Čo je mi záhadou, pretože ten potenciál spraviť z nej drsnú Sarah Connor alebo Elen Ripley tam bol a nikto mi nevykecá že to nikto na place nevidiel tiež. Len sa im do toho nechcelo.

Podobne frustrovaný som bol aj u Shang Chi ktorý mohol byť fajn, keby tvorcovia neriešili záchranu sveta, vykašlali sa na detinský humor a sústredili sa na hlavnú postavu, jej motivácie a prerod na hrdinu.

Eternals boli fajn ale nedocenený experiment, ktorý mal byť seriálom.
885703
Myslím že kravaťáci by v prvom rade mali vypnúť facebook, twitter a celkovo sociálne siete a sledovať len box office. Lebo príde mi že všetci u Disneyho dnes príliš čítajú komentáre na sociálnych sietach od fanúšikov ktorým nič nie je dosť dobré.  Ono dnes sa tomu už ťažko verí, ale hrdinov z prvých avengers tiež nikto moc nepoznal. Sakra nikto ani nevedel kto je Robert Downey Jr. Alebo ktorýkoľvek Chris. Tie filmy boli proste fajn preto, že mali dobrý scenár a tie filmy boli postavené na tom že mali odvyprávať príbeh o superhrdinoch. O tom ako sa zo sebestredného  cinického miliardára stal Iron man.   O tom ako sa z rozmaznaného poloboha stal hrdina Thor. Ako sa z fyzicky slabého chalana z brooklinu ktorý chcel pomáhať vojakom na fronte stal Kapitán Amerika. Všetky tie filmy fungovali preto že sa sústredili na príbeh a nesnažili sa z každej druhej scény spraviť meme materiál.  Dodnes si pamätám ako kamarát nadával na Brie Larson že v Captain Marvel strieda maximálne dva xichty. Ale pravdou je že Brie Larson tam reálne proste nemala čo hrať. Tá postava nemá hĺbku. Scénaristi aj réžia proste rezignovali na akékoľvek budovanie charakteru postavy ktorá na rozdiel od zostavy prvých avengers neprešla žiadnym vývojom. Čo je mi záhadou, pretože ten potenciál spraviť z nej drsnú Sarah Connor alebo Elen Ripley tam bol a nikto mi nevykecá že to nikto na place nevidiel tiež. Len sa im do toho nechcelo. Podobne frustrovaný som bol aj u Shang Chi ktorý mohol byť fajn, keby tvorcovia neriešili záchranu sveta, vykašlali sa na detinský humor a sústredili sa na hlavnú postavu, jej motivácie a prerod na hrdinu. Eternals boli fajn ale nedocenený experiment, ktorý mal byť seriálom.
885696
3 0
reagovat
reaguje na: Tyller
Nojo vem si ze Avengers byly neco proste banda silnekch lidi.ted se to zredukovalo na Femvengers ktery ani nikoho nezajimaji. Mozna krome Kate bishop. Furt nechapu proc kdyz chtej mit inkluze, tak proc nevezmou proste postavy, blade, shang chi, silk, (dolnit hrdinu co spi s hrdinou) budovat jim image a pak je spojit. Nez vsadit vse na female power ve filmech a serialech a pak to zkombinovat do avengers.... to mi hlava nebere. 
Tam je hrozna skoda ze se jede na jistotu, eternals byly jiny a meli vyse popsane trochu nakopnout a jak to dopadlo vime .... no maj to tezky kravataci. 
Tu starou gardu vytahnou, pokud bude chut a pytlik s dolarem dost velkej pro downeyho a spol. Protoze z toho jina cesta ven neni nez je vratit na poslednich apr minut slavy a pak to uzavrit. Pochybuju ze x-meni a F4 to spasi za x let 
885696
Nojo vem si ze Avengers byly neco proste banda silnekch lidi.ted se to zredukovalo na Femvengers ktery ani nikoho nezajimaji. Mozna krome Kate bishop. Furt nechapu proc kdyz chtej mit inkluze, tak proc nevezmou proste postavy, blade, shang chi, silk, (dolnit hrdinu co spi s hrdinou) budovat jim image a pak je spojit. Nez vsadit vse na female power ve filmech a serialech a pak to zkombinovat do avengers.... to mi hlava nebere.  Tam je hrozna skoda ze se jede na jistotu, eternals byly jiny a meli vyse popsane trochu nakopnout a jak to dopadlo vime .... no maj to tezky kravataci.  Tu starou gardu vytahnou, pokud bude chut a pytlik s dolarem dost velkej pro downeyho a spol. Protoze z toho jina cesta ven neni nez je vratit na poslednich apr minut slavy a pak to uzavrit. Pochybuju ze x-meni a F4 to spasi za x let 
885653
0 0
reagují: Tyller
reagovat
Návrat Iron Mana a kapitána ameriky v nejakej forme skôr či neskôr zákonite musí prísť. Robiť ale v tejto situácií akýkoľvek reštart je cesta do pekiel a povede len k ďalšiemu prepadu.
Pritom ten potenciál je tu stále obrovský.
Thunderbolts, Blade, Fantastic 4, X men ... aj tie Marvel holky môžu byť teoreticky fajn.
Možností je hromada, stačí len aby u Disneyho vytiahli hlavu zo zadku a najali normálnych scénaristov a réžiu. Guardians of the galaxy 3  sú toho dôkazom. 
885653
Návrat Iron Mana a kapitána ameriky v nejakej forme skôr či neskôr zákonite musí prísť. Robiť ale v tejto situácií akýkoľvek reštart je cesta do pekiel a povede len k ďalšiemu prepadu. Pritom ten potenciál je tu stále obrovský. Thunderbolts, Blade, Fantastic 4, X men ... aj tie Marvel holky môžu byť teoreticky fajn. Možností je hromada, stačí len aby u Disneyho vytiahli hlavu zo zadku a najali normálnych scénaristov a réžiu. Guardians of the galaxy 3  sú toho dôkazom. 
2 0
reagují: Spinder
reagovat
reaguje na: Elago
Nebo jiný variant jako u Lokiho;)
885644
Nebo jiný variant jako u Lokiho*;)*
885638
0 0
reagovat
Dúfam, že až takí zúfalí zas nie sú. Nech skúsia jednoducho točiť menej filmov, ale kvalitnejších. A nech úplne vynechajú seriály, sú zbytočné. Čo sa týka Majorsa, proste ho stačí preobsadiť. To isté predsa urobili s Terencom Howardom po Iron Manovi.
885638
Dúfam, že až takí zúfalí zas nie sú. Nech skúsia jednoducho točiť menej filmov, ale kvalitnejších. A nech úplne vynechajú seriály, sú zbytočné. Čo sa týka Majorsa, proste ho stačí preobsadiť. To isté predsa urobili s Terencom Howardom po Iron Manovi.
3 0
reagují: Stranger777
reagovat
Je to tak ani ne rok co jsem psal dotaz do MZ live, jaký žánr si kluci myslí, že nastoupí po komiksech, protože je evidetní, že komiksy jdou do kopru a už to nikoho nezajímá. Cival se mi hrozné vysmál vlastně s celou redakcí, že komiksy furt jasně táhnout a že tady s náma budou ještě spoustu let na vrcholu. No, myslím, že ne. This is not cinema :D8)
885608
Je to tak ani ne rok co jsem psal dotaz do MZ live, jaký žánr si kluci myslí, že nastoupí po komiksech, protože je evidetní, že komiksy jdou do kopru a už to nikoho nezajímá. Cival se mi hrozné vysmál vlastně s celou redakcí, že komiksy furt jasně táhnout a že tady s náma budou ještě spoustu let na vrcholu. No, myslím, že ne. This is not cinema *:D**8)*
7 0
reagovat
GoG III jsou jedním z nejlepších komiksových filmů od posledních Avengers. A Marvel za poslední roky vytáhl další esa z rukávu, jako je Spider-Man, který je podle mě velmi úspěšný, včetně fanouškovského hypu trojky. Navíc tu jsou i úspěšné seriálové projekty Wada Vision, Loki I a II a naprosto skvělý vánoční Hawkeye. Marvel vedle toho už od začátku generoval i neuvěřitelné s.ance, jako jsou první dva Thorové, druhý a třetí Iron-Man a první Captain America

Jen se mu bohužel nedaří dost dobře (kromě Spideyho) implementovat nové hrdiny do univerza a mnohdy se jakýkoliv wow efekt vytrácí (tak, jako u stupidní dvojky Black Panthera). Možná je to i tím, že některé herečky a herci prostě nemají charisma jako "stará garda" a jejich schopnosti už jsou brány více méně jako automatické. Taky je tu ohromný přerod v technologiích, kdy se i Thor učil, jak správně funguje jeho moc, Tony Stark si od druhé minuty teprve začal stavět brnění, Captain America působil třetinu filmu jako párátko a kouzlo Strážců galaxie bylo v tom, že se dávali dohromady jako hrozní k.k.ti. A pak je tu zabiják v podobě CGI, i kdy na první pohled vtipná Black Widow dojíždí na ultra absurdní akci. 
885570
GoG III jsou jedním z nejlepších komiksových filmů od posledních Avengers. A Marvel za poslední roky vytáhl další esa z rukávu, jako je Spider-Man, který je podle mě velmi úspěšný, včetně fanouškovského hypu trojky. Navíc tu jsou i úspěšné seriálové projekty Wada Vision, Loki I a II a naprosto skvělý vánoční Hawkeye. Marvel vedle toho už od začátku generoval i neuvěřitelné s.ance, jako jsou první dva Thorové, druhý a třetí Iron-Man a první Captain America Jen se mu bohužel nedaří dost dobře (kromě Spideyho) implementovat nové hrdiny do univerza a mnohdy se jakýkoliv wow efekt vytrácí (tak, jako u stupidní dvojky Black Panthera). Možná je to i tím, že některé herečky a herci prostě nemají charisma jako "stará garda" a jejich schopnosti už jsou brány více méně jako automatické. Taky je tu ohromný přerod v technologiích, kdy se i Thor učil, jak správně funguje jeho moc, Tony Stark si od druhé minuty teprve začal stavět brnění, Captain America působil třetinu filmu jako párátko a kouzlo Strážců galaxie bylo v tom, že se dávali dohromady jako hrozní k.k.ti. A pak je tu zabiják v podobě CGI, i kdy na první pohled vtipná Black Widow dojíždí na ultra absurdní akci. 
0 -2
reagovat
Kdyby to bylo na mě tak seženu schopné režiséry a dám jim vybrat co chtějí točit? Neřešil bych návaznost ani přístupnost a držel bych rozpočet na uzdě. Ta stará garda jim zajistí dobré tržby ale za ně hodně zaplatí.
885527
Kdyby to bylo na mě tak seženu schopné režiséry a dám jim vybrat co chtějí točit? Neřešil bych návaznost ani přístupnost a držel bych rozpočet na uzdě. Ta stará garda jim zajistí dobré tržby ale za ně hodně zaplatí.
1 0
reagovat
reaguje na: Mockinbird007
Dříve nebo později se dostaneš do bodu, kdy Ti zápletky jednotlivých příběhů tak překombinují/zacyklí celý universe, že jediný rozumný způsob, jak z toho ven, je provést kompletní restart. Nebo se zkrátka obmění tvůrčí tým, který bude chtít začít jinde a jinak (viz aktuálně DCU, byť tam je to takový hybrid ala chytrá horákyně). V komiksech naprosto běžná věc. Divil bych se, kdyby to ve filmech nakonec bylo jinak.

A kromě toho je tady finanční hledisko. Je úplně jedno, že v katalogu máš stovky až tisíce superhrdinských postav a můžeš točit další a další originy, sequely a týmovky donekonečna. Žebříček popularity je jasně dán a jedny a ty samé postavy (a pochopitelně merch) tak potřebuješ znovu "prodat" další generaci publika. Pokud se to pokusíš "vyřešit" integrací do stávajícího univerza, jsi na nejlepší cestě k tomu, abys ho výhledově překombinoval/zacyklil:).         
885523
Dříve nebo později se dostaneš do bodu, kdy Ti zápletky jednotlivých příběhů tak překombinují/zacyklí celý universe, že jediný rozumný způsob, jak z toho ven, je provést kompletní restart. Nebo se zkrátka obmění tvůrčí tým, který bude chtít začít jinde a jinak (viz aktuálně DCU, byť tam je to takový hybrid ala chytrá horákyně). V komiksech naprosto běžná věc. Divil bych se, kdyby to ve filmech nakonec bylo jinak. A kromě toho je tady finanční hledisko. Je úplně jedno, že v katalogu máš stovky až tisíce superhrdinských postav a můžeš točit další a další originy, sequely a týmovky donekonečna. Žebříček popularity je jasně dán a jedny a ty samé postavy (a pochopitelně merch) tak potřebuješ znovu "prodat" další generaci publika. Pokud se to pokusíš "vyřešit" integrací do stávajícího univerza, jsi na nejlepší cestě k tomu, abys ho výhledově překombinoval/zacyklil*:)*.         
885416
1 0
reagovat
+ Stále si myslím, že ak by prišli filmový Watchmeni od Snydera o 10 rokov neskôr, tak by to za prvé aspoň niečo zarobilo a za druhé by tá rekonštrukcia superhrdinského žanru dávala zmysel. Ale keďže film išiel do kín iba rok po prvom MCU filme, tak prakticky nemal čo ešte redefinovať. Veľká škoda :-
885484
+ Stále si myslím, že ak by prišli filmový Watchmeni od Snydera o 10 rokov neskôr, tak by to za prvé aspoň niečo zarobilo a za druhé by tá rekonštrukcia superhrdinského žanru dávala zmysel. Ale keďže film išiel do kín iba rok po prvom MCU filme, tak prakticky nemal čo ešte redefinovať. Veľká škoda *:-*
1 -1
reagovat
reaguje na: spoock
Gunn měl příležitost tohle udělat s komiksovým Hitmanem. Trochu by pozměnil jeho prioritu lovu, vypustil by ho na celou Ligu spravedlivých a obhájil by si preobsazeni8)
885472
Gunn měl příležitost tohle udělat s komiksovým Hitmanem. Trochu by pozměnil jeho prioritu lovu, vypustil by ho na celou Ligu spravedlivých a obhájil by si preobsazeni*8)*
885447
0 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Celý multiverse je debilní nápad, ten nový South Park to vystihl dokonale, takže by naopak měli "využít" toho že Majors se pohřbil a tu jeho postavu s celým konceptem paralelních světů opustit. Vždyť je to celé nesmyslná hovadina, navíc absolutně nekonzistentní napříč těmi filmy co už vznikly.

Třeba i ten Loki - aktuální série mě relativně baví, na poměry MCU seriálů pořád snad nejlepší věc, protože fajn herci a sympaticky futuretro prostředí (i když mám pocit že se to celé odehrává asi v pěti místnostech) - ale vlastně už vůbec netuším co a proč se tam děje.

Byl bych hrozně rád kdyby toho High Evolutionary využili víc - bez nějakých retconů a nasílu předělávek, tak jak byl je skvělá a skvěle zahraná postava. Jenže ten sedí do přepáleného sci-fi Guardians světa, pozemští superhrdinové potřebují něco mnohem víc grounded.
885466
Celý multiverse je debilní nápad, ten nový South Park to vystihl dokonale, takže by naopak měli "využít" toho že Majors se pohřbil a tu jeho postavu s celým konceptem paralelních světů opustit. Vždyť je to celé nesmyslná hovadina, navíc absolutně nekonzistentní napříč těmi filmy co už vznikly. Třeba i ten Loki - aktuální série mě relativně baví, na poměry MCU seriálů pořád snad nejlepší věc, protože fajn herci a sympaticky futuretro prostředí (i když mám pocit že se to celé odehrává asi v pěti místnostech) - ale vlastně už vůbec netuším co a proč se tam děje. Byl bych hrozně rád kdyby toho High Evolutionary využili víc - bez nějakých retconů a nasílu předělávek, tak jak byl je skvělá a skvěle zahraná postava. Jenže ten sedí do přepáleného sci-fi Guardians světa, pozemští superhrdinové potřebují něco mnohem víc grounded.
885456
7 -1
reagovat
Zoberme si to z trochu inej perspektívy. Superhrdinské filmy boli až na Supermana a Batmana, kvôli prepálenosti a komplikovanosti zdrojového materiálu roky tabu. Potom prišiel Singer, ktorý etabloval novodobú víziu superhrdinov vo filmoch spolu s Rámom. Obaja svojich hrdinov (a aj ich svet) čo najviac ukotvili v (dajme tomu) predstaviteľné realite. Potom prišiel Nolan a ešte viac pritvrdil na toto scivilnenie. Z toho neskôr začal ťažil aj Marvel prakticky od prvého Iron Mana. Ale postupne k tomu nabaloval viac sci-fi a fantasy elementov až sa z toho stala prepalená a komplikovaná záležitosť ako bol pôvodne aj ten zdrojový materiál. A väčšinovému publiku je to neprekvapilo opäť vzdialené. A opäť začínajú mať úspech skôr filmy, ktoré sa držia pri zemi (Joker, Batman) alebo tie, ktoré stoja bokom od všetkého (Strážci 3).
Ešte Marvel poždíme nostalgiu v Secreet Wars. Ale ak zle odštartujú X-Menov a F4 a nebudú viac zcivilňovať, tak to pôjde do kôpru.
885464
Zoberme si to z trochu inej perspektívy. Superhrdinské filmy boli až na Supermana a Batmana, kvôli prepálenosti a komplikovanosti zdrojového materiálu roky tabu. Potom prišiel Singer, ktorý etabloval novodobú víziu superhrdinov vo filmoch spolu s Rámom. Obaja svojich hrdinov (a aj ich svet) čo najviac ukotvili v (dajme tomu) predstaviteľné realite. Potom prišiel Nolan a ešte viac pritvrdil na toto scivilnenie. Z toho neskôr začal ťažil aj Marvel prakticky od prvého Iron Mana. Ale postupne k tomu nabaloval viac sci-fi a fantasy elementov až sa z toho stala prepalená a komplikovaná záležitosť ako bol pôvodne aj ten zdrojový materiál. A väčšinovému publiku je to neprekvapilo opäť vzdialené. A opäť začínajú mať úspech skôr filmy, ktoré sa držia pri zemi (Joker, Batman) alebo tie, ktoré stoja bokom od všetkého (Strážci 3). Ešte Marvel poždíme nostalgiu v Secreet Wars. Ale ak zle odštartujú X-Menov a F4 a nebudú viac zcivilňovať, tak to pôjde do kôpru.
4 -1
reagovat
885461
[url=https://en.m.wikipedia.org/wiki/Punisher_Kills_the_Marvel_Universe]Úplně nejlepší řešení celého Marvel universe[/url]!
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Zbytečně by se to pletlo... To je hloupost podle mne. Záporák to byl hodně dobrý, to je fakt. Ale... Míchat tohle dohromady? Já nevím.
885460
Zbytečně by se to pletlo... To je hloupost podle mne. Záporák to byl hodně dobrý, to je fakt. Ale... Míchat tohle dohromady? Já nevím.
885456
0 -3
reagovat
reaguje na: HAL
Ideálne by bolo keby urobili to čo v komiksoch Hickman. Čiže druhé Secret Wars, prekonanie X-Menov a F4 a je to. 
885458
Ideálne by bolo keby urobili to čo v komiksoch Hickman. Čiže druhé Secret Wars, prekonanie X-Menov a F4 a je to. 
885384
1 0
reagovat
Znovu bych tu rád zopakoval svůj nápad na přeobsazení/retcon Majorse perfektním záporákem z Guardians 3, ze kterého by se dala udělat elegantně další inkarnace Kanga.
885456
Znovu bych tu rád zopakoval svůj nápad na přeobsazení/retcon Majorse perfektním záporákem z Guardians 3, ze kterého by se dala udělat elegantně další inkarnace Kanga.
2 -5
reagují: HAL, Mockinbird007
reagovat
reaguje na: Elerrina
Já spíš mluvila o postavě Lokiho jako takové. Je populární, herec taky. Že se může prostě objevit, a fungovat jako pojítko mezi  filmy bez té komplikované omáčky okolo (jak teď právě řeší v seriálu)
A myslím, že Loki je ukazatel toho, jak se to dělat může (stabilni tým lidí nadšených pro věc, kteří to dělat umí, nikdo jim do toho moc nekecá + populární postava). Ten seriál je o něm a jeho osobním vývoji, a jméno Kang tam ani nikdy nepadlo. Takže i kdyby Majorse přeobsadili, ten byl zatím jen v Ant-Manovi, takže by to nebylo až tak matoucí, kdyby se najednou objevil s jiným obličejem. Multiverse klidně zůstat může, když vynechají ty složitosti, co v seriálu provázejí - právě to větvení, mazání atd., ale když bude prostě *existovat* (já tomu teda rozumím, ale já se před lety anglicky učila na Doctor Who, takže mě jen tak něco nerozhodí :D)
Jinak to zatím vypadá, že s Lokim pro tu postavu směřují k  God of stories
885452
Já spíš mluvila o postavě Lokiho jako takové. Je populární, herec taky. Že se může prostě objevit, a fungovat jako pojítko mezi  filmy bez té komplikované omáčky okolo (jak teď právě řeší v seriálu) A myslím, že Loki je ukazatel toho, jak se to dělat může (stabilni tým lidí nadšených pro věc, kteří to dělat umí, nikdo jim do toho moc nekecá + populární postava). Ten seriál je o něm a jeho osobním vývoji, a jméno Kang tam ani nikdy nepadlo. Takže i kdyby Majorse přeobsadili, ten byl zatím jen v Ant-Manovi, takže by to nebylo až tak matoucí, kdyby se najednou objevil s jiným obličejem. Multiverse klidně zůstat může, když vynechají ty složitosti, co v seriálu provázejí - právě to větvení, mazání atd., ale když bude prostě *existovat* (já tomu teda rozumím, ale já se před lety anglicky učila na Doctor Who, takže mě jen tak něco nerozhodí *:D*) Jinak to zatím vypadá, že s Lokim pro tu postavu směřují k  [spoiler]God of stories [/spoiler]
885443
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Neveril by som im to ani keby to bol plan hned po Endgame. Ale kvitoval by som ze aspon zacinaju nove veci a potencialne by ma to zaujimalo ovela viac nez sucastny lineup. 
885448
Neveril by som im to ani keby to bol plan hned po Endgame. Ale kvitoval by som ze aspon zacinaju nove veci a potencialne by ma to zaujimalo ovela viac nez sucastny lineup. 
885432
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se