Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Sedmý Vřískot mění režiséra

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek
reaguje na: Haggar
Tak mně pravě trojka prisla fajn, ze vratila do hry to ze killer dostává do budky a i trochu tim mírným vrácenim Randyho. Navic fakt ve čtyřce nekdo takový chyběl a v pětce už zase byl někdo jako on. Za mě chyba zbavit se ho tak rychle. Ale mně na dvojce vadil i ten God mode ghostface a celkově se mi libila právě ve trojce hra s hlasy. Prostě návrat určité hravosti. U žádnýho Vřiskotu bych neřekl, že ho nenávidím a dvojku mám treba určitě před čtyřkou, ale úplně mi to nesedlo. A nebylo to jen kvůli Randymu.
876387
Tak mně pravě trojka prisla fajn, ze vratila do hry to ze killer dostává do budky a i trochu tim mírným vrácenim Randyho. Navic fakt ve čtyřce nekdo takový chyběl a v pětce už zase byl někdo jako on. Za mě chyba zbavit se ho tak rychle. Ale mně na dvojce vadil i ten God mode ghostface a celkově se mi libila právě ve trojce hra s hlasy. Prostě návrat určité hravosti. U žádnýho Vřiskotu bych neřekl, že ho nenávidím a dvojku mám treba určitě před čtyřkou, ale úplně mi to nesedlo. A nebylo to jen kvůli Randymu.
876287
1 0
reagovat
Šestka mi přišla, kulantne řečeno, kostrbata a až prekombinovana. Ale pořad je to v rámci série v pohodě. Musím si někdy zopakovat 4 jelikož tu mám v poradi jako výrazně nejslabší díl a nejsem si jist zda to je úplně fér. Zkusil
bych maraton8)
876378
Šestka mi přišla, kulantne řečeno, kostrbata a až prekombinovana. Ale pořad je to v rámci série v pohodě. Musím si někdy zopakovat 4 jelikož tu mám v poradi jako výrazně nejslabší díl a nejsem si jist zda to je úplně fér. Zkusil bych maraton*8)*
1 0
reagovat
reaguje na: Stranger777
Asi ne. :) Mě teda taky hodně mrzelo, že ve dvojce umřel Randy (spoiler tag doufám u čtvrt století starého filmu není nutný), ale ta scéna jeho zabití se mě zase hodně líbila. Navíc do trojky ho ještě trochu dostali, takže já to nemám tak, že bych musel dvojku nesnášet proto, že nás připravila o Randyho. Ale byla ho škoda, aspoň tady se shodneme.
876287
Asi ne. *:)* Mě teda taky hodně mrzelo, že ve dvojce umřel Randy (spoiler tag doufám u čtvrt století starého filmu není nutný), ale ta scéna jeho zabití se mě zase hodně líbila. Navíc do trojky ho ještě trochu dostali, takže já to nemám tak, že bych musel dvojku nesnášet proto, že nás připravila o Randyho. Ale byla ho škoda, aspoň tady se shodneme.
876271
3 -1
reagují: Stranger777
reagovat
reaguje na: Haggar
Čtyřka za mě nejslabší (šestku jsem ještě neviděl), trojku mám fakt hodně rád. Naopak mě trochu vždycky štvalo dvojka. Jednak kvůli Randymu a jednak ghostface vraždil jako superman. Jednoduše na něj nikdo neměl oproti ostatním dílům, kde vždycky oběť dala zabijákovi zabrat. Takže my bychom se neshodli;)
876271
Čtyřka za mě nejslabší (šestku jsem ještě neviděl), trojku mám fakt hodně rád. Naopak mě trochu vždycky štvalo dvojka. Jednak kvůli Randymu a jednak ghostface vraždil jako superman. Jednoduše na něj nikdo neměl oproti ostatním dílům, kde vždycky oběť dala zabijákovi zabrat. Takže my bychom se neshodli*;)*
876252
2 -2
reagují: Haggar
reagovat
No radši bych kdyby to dál měli pod palcem Radio Silence co stáli za pětkou a šestkou. Ale když už ne oni, tak je sympatické, že to dali pokud možno zajímavé volbě a ne prvnímu co šel okolo (jako Chaves mě z nepochopitelného důvodu evidentně přebere celé Conjuringverse). Všechno nejhorší 1 bylo třeba hodně fajn a i to hraní s žánrem bylo celkem ok, dvojka slabší ale ocenil jsem odvahu, že se skočilo od hororu k sci-fy, Slečna bestie už potom byla ale průmerná s geniálním Vaughnem a pár fajn scénama. Doufám tedy že ví, že průměr tady nestačí a musí ze sebe vydat všechno, jinak ho lidi sežerou za živa.

Hodně mě ale teďka zajímá kam to vykročí, protože z Radio Silence jelo viditelně v trajektorii že pětka nejvíc odkazovala k jedničce a šestka potom k dvojce, takže předpokládám, že jejich sedmička by zase nejvíc brala z trojky. To teďka už nemusí úplně platit a bude zajímavé to sledovat. A vůbec bych se nezlobil, kdyby tam dostala nějakou roli Jessica Rothe.
876270
No radši bych kdyby to dál měli pod palcem Radio Silence co stáli za pětkou a šestkou. Ale když už ne oni, tak je sympatické, že to dali pokud možno zajímavé volbě a ne prvnímu co šel okolo (jako Chaves mě z nepochopitelného důvodu evidentně přebere celé Conjuringverse). Všechno nejhorší 1 bylo třeba hodně fajn a i to hraní s žánrem bylo celkem ok, dvojka slabší ale ocenil jsem odvahu, že se skočilo od hororu k sci-fy, Slečna bestie už potom byla ale průmerná s geniálním Vaughnem a pár fajn scénama. Doufám tedy že ví, že průměr tady nestačí a musí ze sebe vydat všechno, jinak ho lidi sežerou za živa. Hodně mě ale teďka zajímá kam to vykročí, protože z Radio Silence jelo viditelně v trajektorii že pětka nejvíc odkazovala k jedničce a šestka potom k dvojce, takže předpokládám, že jejich sedmička by zase nejvíc brala z trojky. To teďka už nemusí úplně platit a bude zajímavé to sledovat. A vůbec bych se nezlobil, kdyby tam dostala nějakou roli Jessica Rothe.
1 -1
reagovat
Škoda, doufal jsem, že to pánové dotáhnou na trilogii. Do produkce se sedmička kvůli stávce stejně dostane kdoví kdy a vlastně bych se ani nedivil, kdyby se tak stalo až v době, kdy budou mít v kalendáři zase volno, ale asi nebyl čas ztrácet čas:D.  

Landon je taková "nic proti ničemu" volba, no. Při pohledu na jeho předchozí žánrovky asi odvede plus mínus to, co je potřeba, ale těžko soudit, zda to bude stačit na nadprůměrnou pětku a šestku (zvlášť pokud se ujme i scénáře). Paramount moc jiných (úspěšných) ip nemá, tak snad si touhle výměnou nenabije hubu.   
876254
Škoda, doufal jsem, že to pánové dotáhnou na trilogii. Do produkce se sedmička kvůli stávce stejně dostane kdoví kdy a vlastně bych se ani nedivil, kdyby se tak stalo až v době, kdy budou mít v kalendáři zase volno, ale asi nebyl čas ztrácet čas*:D*.   Landon je taková "nic proti ničemu" volba, no. Při pohledu na jeho předchozí žánrovky asi odvede plus mínus to, co je potřeba, ale těžko soudit, zda to bude stačit na nadprůměrnou pětku a šestku (zvlášť pokud se ujme i scénáře). Paramount moc jiných (úspěšných) ip nemá, tak snad si touhle výměnou nenabije hubu.   
2 -1
reagovat
Ukončit, nebo aspoň zpomalit, než bude pozdě. Tohle je moje srdcová série. Původní 4 Cravenovy díly jsou vynikající (trojka je výjimka potvrzující pravidlo :)). Pětka velice příjemně překvapila. Rychle přidaná šestka už mě tak nenadchla, ale prostě na šestý díl série to bylo pořád ještě dobré. Ale zase rychle splácaná sedmička s tímto režisérem, z toho mám už vážně strach. Nechci se dožít toho, že se budou generovat vyloženě nepovedené díly jako pozdější Halloweeny (myšleno před H20 restartem) nebo Pátky 13ho. Ale tímto stylem se bojím, že je to jen otázka času. :-,
876252
Ukončit, nebo aspoň zpomalit, než bude pozdě. Tohle je moje srdcová série. Původní 4 Cravenovy díly jsou vynikající (trojka je výjimka potvrzující pravidlo *:)*). Pětka velice příjemně překvapila. Rychle přidaná šestka už mě tak nenadchla, ale prostě na šestý díl série to bylo pořád ještě dobré. Ale zase rychle splácaná sedmička s tímto režisérem, z toho mám už vážně strach. Nechci se dožít toho, že se budou generovat vyloženě nepovedené díly jako pozdější Halloweeny (myšleno před H20 restartem) nebo Pátky 13ho. Ale tímto stylem se bojím, že je to jen otázka času. *:-*,
1 -3
reagují: Stranger777
reagovat
Radši bych od něj viděl ten slibovaný remake Arachnofobie z produkce Jamese Wana.
876246
Radši bych od něj viděl ten slibovaný remake Arachnofobie z produkce Jamese Wana.
1 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se