Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Režisér Deadpoola chystá drsnou fantasy

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
reaguje na: Jester
A nezapomenout na Šenkta… My neklekáme! 8)
869518
A nezapomenout na Šenkta… My neklekáme! *8)*
869491
1 0
reagovat
Je skvělý, že si konečně někdo všiml Prvního zákona a knih z jeho světa. Jen mě trošku mrzí, že si autor vybral zrovna tohle dílo. Chápu, že je to asi nejjednodušší varianta, protože je to uzavřený příběh a tematicky asi vděčnější než řezničina Hrdinové nebo až westernová Rudá země. Ale Monza mi prostě přišla jako hrozná kráva a pro mě jedna z nejmíň oblíbených postav a tedy asi i nejmíň oblíbená kniha v sérii (kromě Ostrých konců a zatím Moudrosti davů mám za sebou všechny). Ale tak snad nám to vynahradí vedlejší postavy jako Třesavec nebo Nicomo Cosca:)
869491
Je skvělý, že si konečně někdo všiml Prvního zákona a knih z jeho světa. Jen mě trošku mrzí, že si autor vybral zrovna tohle dílo. Chápu, že je to asi nejjednodušší varianta, protože je to uzavřený příběh a tematicky asi vděčnější než řezničina Hrdinové nebo až westernová Rudá země. Ale Monza mi prostě přišla jako hrozná kráva a pro mě jedna z nejmíň oblíbených postav a tedy asi i nejmíň oblíbená kniha v sérii (kromě Ostrých konců a zatím Moudrosti davů mám za sebou všechny). Ale tak snad nám to vynahradí vedlejší postavy jako Třesavec nebo Nicomo Cosca*:)*
5 0
reagují: Human2.0
reagovat
Tak i Železný Jim konstatoval, že T-DF byl fail a ne kvůli Timovi a Becca je fajn, mám jí rád. Nejsem žádný prognostik, ale tohle by klapnout mohlo. Každopádně.. držím palce :+

~edit~
Docela mě zaráží, že u Millera každý poukazuje na ten Temný Osud, ale typicky se zapomíná připomenout ještě jeden jeho nezanedbatelný úspěch, srovnatelný IMHO i s tím Deadpoolem, a to NETFLIX senzaci Love Death & Robots, kde je spoluautorem předlohy spolu s Davidem Fincherem..
869489
Tak i Železný Jim konstatoval, že T-DF byl fail a [b]ne kvůli [/b]Timovi a Becca je fajn, mám jí rád. Nejsem žádný prognostik, ale tohle by klapnout mohlo. Každopádně.. držím palce *:+* [i]~edit~ [/i]Docela mě zaráží, že u Millera každý poukazuje na ten Temný Osud, ale typicky se zapomíná připomenout ještě jeden jeho nezanedbatelný úspěch, srovnatelný IMHO i s tím Deadpoolem, a to NETFLIX senzaci Love Death & Robots, kde je spoluautorem předlohy spolu s Davidem Fincherem..
2 0
reagovat
No sláva, konečně si někdo všiml Prvního zákona. Tohle je skvělá knížka a zároveň ideální možnost, jak na plátně představit i několik postav z "hlavní trilogie". Teď to prosím jenom nepodělat.. a snad se časem dočkáme příchodu i toho devítiprstého Logena ;)
869485
No sláva, konečně si někdo všiml Prvního zákona. Tohle je skvělá knížka a zároveň ideální možnost, jak na plátně představit i několik postav z "hlavní trilogie". Teď to prosím jenom nepodělat.. a snad se časem dočkáme příchodu i toho devítiprstého Logena *;)*
3 0
reagovat
Tak tohle zní fantasticky! Kdy to dávají? :D

Knížku jsem si velmi užil.

Joe Abercrombie má za mně vynikající až westernové příběhy, dovede být ke všem postavám řádně krutý a v jeho knihách se moc "kladných" hrdinů nenachází.

Rebecca se mi do hlavní role zdá za velmi dobrou volbu.

Těším se moc! :)
869475
Tak tohle zní fantasticky! Kdy to dávají? *:D* Knížku jsem si velmi užil. Joe Abercrombie má za mně vynikající až westernové příběhy, dovede být ke všem postavám řádně krutý a v jeho knihách se moc "kladných" hrdinů nenachází. Rebecca se mi do hlavní role zdá za velmi dobrou volbu. Těším se moc! *:)*
3 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se