Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Deadpoola chystá drsnou fantasy


ikona
Mr. Hlad
best served coldjoe abercrombierebecca fergusontim miller
Že by se kutila pořádná temná fantasy?  

Když Tim Miller, do té doby především trikař, natočil navzdory hollywoodské nedůvěře prvního Deadpoola, vystřelilo ho to mezi režisérské hvězdy. Podepsal se pod eRkovou komiksovou adaptaci, která vydělala obrovské peníze a on sám ukázal, že těch peněz zase tak moc nepotřebuje, aby odvedl svou práci. Bohužel jeho pokus restartovat Terminátora komerčně nedopadl vůbec dobře, a tak o něm teď chvilku nebylo slyšet. Jenže teď se vrací. A s docela zajímavým projektem. 

Miller totiž plánuje režírovat adaptaci knihy Best Served Cold, v češtině známé jako Nejlépe chutná za studena. Ta patří do fantasy série Joea Abercrombieho První zákon, která je hodně populární i u nás. Ačkoliv jde o čtvrtý díl, dá se číst i samostatně, takže se dá asi počítat i s tím, že ani v kině nebudeme potřebovat žádné složité uvádění do děje a pravidel světa. 

Podíváme se do Styrie, kde už devatenáct let zuří válka a nejspíš by už dávno skončila, kdyby na straně velkovévody Orsa nestála žoldnéřka Monza Murcatto. Jenže je až příliš dobrá a příliš úspěšná a její zaměstnavatel dostane strach, že by mu mohla trošku přerůst přes hlavu. A rozhodne se jí zabít. Jenže odvede mizernou práci a Murcatto se vrací, aby se pomstila. Sedm lidí bude muset zemřít. 

Drsná fantasy, ve které není moc opravdu kladných postav, je něco, co si dáme líbit. Hlavně, když se v hlavní roli jako pomstychtivá likvidátorka objeví Rebecca Ferguson. Tu letos uvidíme v nové Mission: Impossible a druhé Duně, úspěch slaví její sci-fi seriál Silo, tak už snad konečně přišel čas, aby zkusila sama odtáhnout nějaký vlastní velký projekt. Snad to bude tenhle. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace