Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Schwarzenegger skončil s Terminátorem

příspěvky 1 - 14 Napsat příspěvek
Já se obávám, že King Conan už nikdy nevznikne, Arnie má nižší jednotky let, kdy to ještě půjde natočit. 
Knižní Conan je má srdcovka a je tam spousty příběhů s nezapomenutelnou poetikou. Osobně bych strašně chtěl, aby se do dvou let ještě vybičoval, hodil do formy a natočil velkoconana s maximem krve a praktických efektů se scénářem poladěným od Johna Milliuse. Do toho bych si dokázal představit velký seriál typu Mladý Indiana Jones akorát s Conanem propojený klidně s tím filmem. 
868403
Já se obávám, že King Conan už nikdy nevznikne, Arnie má nižší jednotky let, kdy to ještě půjde natočit.  Knižní Conan je má srdcovka a je tam spousty příběhů s nezapomenutelnou poetikou. Osobně bych strašně chtěl, aby se do dvou let ještě vybičoval, hodil do formy a natočil velkoconana s maximem krve a praktických efektů se scénářem poladěným od Johna Milliuse. Do toho bych si dokázal představit velký seriál typu Mladý Indiana Jones akorát s Conanem propojený klidně s tím filmem. 
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
6 je rozhodně nejlepší pokračování od 2 za mě, ale ty počítačový efekty tam byly fakt špatný, chtěly ještě víc péče, samozřejmě nejlepší by to bylo prakticky.
868401
6 je rozhodně nejlepší pokračování od 2 za mě, ale ty počítačový efekty tam byly fakt špatný, chtěly ještě víc péče, samozřejmě nejlepší by to bylo prakticky.
868188
1 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
Na druhého Conana čakám roky, aj keď neviem nakoľko uveriteľne by Arnold vo svojom veku zvládal mávať mečom. Čo sa týka Terminátora, súhlasím s názorom že sa jedná vedľa votrelca o najviac dodžubanú frančízu. 
Osobne by som však prijal ešte jedného ktorý by nadväzoval na Salvation a pojednával by o porážke Skynetu a objavení stroja času.  
868350
Na druhého Conana čakám roky, aj keď neviem nakoľko uveriteľne by Arnold vo svojom veku zvládal mávať mečom. Čo sa týka Terminátora, súhlasím s názorom že sa jedná vedľa votrelca o najviac dodžubanú frančízu.  Osobne by som však prijal ešte jedného ktorý by nadväzoval na Salvation a pojednával by o porážke Skynetu a objavení stroja času.  
868172
1 0
reagovat
S Terminátorom mal skončiť už asi po dvojke. Keď som si pozrel akéhokoľvek Terminátora, od 3 až po posledný Temný osud, v tom momente som bol buď relatívne spokojný alebo som mal rozpačité pocity. No po čase som prišiel k zisteniu, že tie filmy už nemusím vidieť, že mi nechýbajú a že si z nich veľa nepamätám. Čo je opak prvého a druhého Terminátora, to sú moje srdcovky. K tým sa vraciam pravidelne. Vidím to tak, že ak nie je spojenie - herec, režisér - Arnold, Cameron, ak na scenári nerobí Cameron, tak to nefunguje. 
A ak sa na to pozrieme z iného uhla - potrebovala vôbec dvojka pokračovanie? Nie je niekedy lepšie prestať v najlepšom? Sám Cameron raz uviedol (tuším pri príležitosti uvedenia trojky), že dvojkou ten príbeh uzavrel, že on už k tomu ďalej nemá čo povedať.
Ak nerátam Policajta zo škôlky a Dvojčatá, tak Arnoldovi komédie nesedia, je v nich trápny. Rozlúčka v niečom ako Kráľ Conan by  bola skvelou bodkou za najlepšou akčnou kariérou všetkých čias. Mohlo by to byť veľkolepé. Na Schwarzeneggerovi som vyrastal, milujem jeho filmy, no stvárňovanie bradatých akčných dedov mu už nežeriem. Je to nedôstojné. Pri Conanovi by som to akceptoval a tešil sa z toho. Držím palce, bodaj by sa to podarilo zrealizovať.
868306
S Terminátorom mal skončiť už asi po dvojke. Keď som si pozrel akéhokoľvek Terminátora, od 3 až po posledný Temný osud, v tom momente som bol buď relatívne spokojný alebo som mal rozpačité pocity. No po čase som prišiel k zisteniu, že tie filmy už nemusím vidieť, že mi nechýbajú a že si z nich veľa nepamätám. Čo je opak prvého a druhého Terminátora, to sú moje srdcovky. K tým sa vraciam pravidelne. Vidím to tak, že ak nie je spojenie - herec, režisér - Arnold, Cameron, ak na scenári nerobí Cameron, tak to nefunguje.  A ak sa na to pozrieme z iného uhla - potrebovala vôbec dvojka pokračovanie? Nie je niekedy lepšie prestať v najlepšom? Sám Cameron raz uviedol (tuším pri príležitosti uvedenia trojky), že dvojkou ten príbeh uzavrel, že on už k tomu ďalej nemá čo povedať. Ak nerátam Policajta zo škôlky a Dvojčatá, tak Arnoldovi komédie nesedia, je v nich trápny. Rozlúčka v niečom ako Kráľ Conan by  bola skvelou bodkou za najlepšou akčnou kariérou všetkých čias. Mohlo by to byť veľkolepé. Na Schwarzeneggerovi som vyrastal, milujem jeho filmy, no stvárňovanie bradatých akčných dedov mu už nežeriem. Je to nedôstojné. Pri Conanovi by som to akceptoval a tešil sa z toho. Držím palce, bodaj by sa to podarilo zrealizovať.
1 0
reagovat
Terminátor skončil třetím dílem. A nejen pro Arnieho, ale i pro všechny diváky, kteří mají oči, uši a mozek...
868251
Terminátor skončil třetím dílem. A nejen pro Arnieho, ale i pro všechny diváky, kteří mají oči, uši a mozek...
4 -1
reagovat

Terminator

Tak zrovna ten poslední se fakt povedl, to jsem ani nečekal, takže za mne důstojné rozloučení. 
868233
Tak zrovna ten poslední se fakt povedl, to jsem ani nečekal, takže za mne důstojné rozloučení. 
Terminator
5 0
reagovat
Šestka byla v pohodě, po tom marasmu předtím. Ale fakt už to nemá cenu dál ždímat.
Pokud se teda nevrátí Cameron a nerozhodne se Arnieho poslat utrhat modráskům ocásky. Worthingtona už tam má, tak to může být pokračování Salvation - to by byl twist! :))

Za starého Conana se modlím už přes deset let... a klidně ještě dalších deset budu, Schwarzenneger to zvládne v jakémkoli věku. I když už to pak bude spíš Barbar Cohen než Conan, pořád dobrý.
868210
Šestka byla v pohodě, po tom marasmu předtím. Ale fakt už to nemá cenu dál ždímat. Pokud se teda nevrátí Cameron a nerozhodne se Arnieho poslat utrhat modráskům ocásky. Worthingtona už tam má, tak to může být pokračování Salvation - to by byl twist! *:))* Za starého Conana se modlím už přes deset let... a klidně ještě dalších deset budu, Schwarzenneger to zvládne v jakémkoli věku. I když už to pak bude spíš Barbar Cohen než Conan, pořád dobrý.
5 -4
reagovat
S Terminátorem sice skončil, ale s Carlem ne8)
Šestka je nejlepší díl od trojky. Akční scény mě dost bavily.
868188
S Terminátorem sice skončil, ale s Carlem ne*8)* Šestka je nejlepší díl od trojky. Akční scény mě dost bavily.
7 -4
reagují: Chester46CZ
reagovat
reaguje na: Randal K.
Šestka je hodně fajn, ale je fakt, že ten svět má tak obří potenciál, že bychom měli být úplně někde jinde no...
868180
Šestka je hodně fajn, ale je fakt, že ten svět má tak obří potenciál, že bychom měli být úplně někde jinde no...
868172
3 -1
reagovat
Terminátor je asi najviac dodžubaná potenciálne kvalitná frančíza a hlavne asi preto, lebo Salvation vznikalo počas scenáristickej stávky a McG ako režisér ten projekt neustál. 

Potom sa vyskúšali dva úplne mimo legacy sequely, ktoré sa robili viac-menej čisto preto, lebo Arnold sa snažil za každú cenu žmýkať svoju najväčšiu rolu na staré kolená lebo iné veľké budgety už nehrozili. Ale celé to zabilo IMO Salvation, potom sa už viac-menej nedalo pokračovať, keďže film sklamal kriticky, komerčne a Bale by sa nevrátil. 

A nepomáhalo ani to, že od trojky čo film, to iný režisér a namiesto toho aby to chytil niekto kto má víziu a je autorsky silný to dostávali akční rutinéri a tak to aj dopadlo - po dvojke sú všetko už len akčné rutiny, ktoré sú dejovo stále väčší bordel a trojka je ešte vďaka silnému koncu najviac so cťou. 

Tomu aký je to celé bordel napovedá aj to že John Connor, tzn. úplne tá najhlavnejšia postava, o ktorej to celé vlastne nejako je ako o tom spasiteľovi ľudstva, je hraná v dvojke jedným hercom, v trojke iným, v štvorke iným, v päťke zase iným a v šestke je Connor zabitý na začiatku a nahrádza ho v úlohe spasiteľa mladá Mexičanka? A Arnold v kockovanej košeli a so psom filozofuje v v chate v lese? 

Proste premrhaný potenciál, úplne. 
868172
Terminátor je asi najviac dodžubaná potenciálne kvalitná frančíza a hlavne asi preto, lebo Salvation vznikalo počas scenáristickej stávky a McG ako režisér ten projekt neustál.  Potom sa vyskúšali dva úplne mimo legacy sequely, ktoré sa robili viac-menej čisto preto, lebo Arnold sa snažil za každú cenu žmýkať svoju najväčšiu rolu na staré kolená lebo iné veľké budgety už nehrozili. Ale celé to zabilo IMO Salvation, potom sa už viac-menej nedalo pokračovať, keďže film sklamal kriticky, komerčne a Bale by sa nevrátil.  A nepomáhalo ani to, že od trojky čo film, to iný režisér a namiesto toho aby to chytil niekto kto má víziu a je autorsky silný to dostávali akční rutinéri a tak to aj dopadlo - po dvojke sú všetko už len akčné rutiny, ktoré sú dejovo stále väčší bordel a trojka je ešte vďaka silnému koncu najviac so cťou.  Tomu aký je to celé bordel napovedá aj to že John Connor, tzn. úplne tá najhlavnejšia postava, o ktorej to celé vlastne nejako je ako o tom spasiteľovi ľudstva, je hraná v dvojke jedným hercom, v trojke iným, v štvorke iným, v päťke zase iným a v šestke je Connor zabitý na začiatku a nahrádza ho v úlohe spasiteľa mladá Mexičanka? A Arnold v kockovanej košeli a so psom filozofuje v v chate v lese?  Proste premrhaný potenciál, úplne. 
7 -1
reagují: Tyller, Likan7
reagovat

Hm

 Tak minimálně jedna kniha o Conanovi vypráví jako staříkovi vydávajícího se vstříc poslednímu dobrodružství 
868169
 Tak minimálně jedna kniha o Conanovi vypráví jako staříkovi vydávajícího se vstříc poslednímu dobrodružství 
Hm
1 0
reagovat
Poslední akční hrdina je pecka.
868168
Poslední akční hrdina je pecka.
9 0
reagovat
reaguje na: Karbunkule
To by bylo super spojení. Podle mě není problém věk ale kvalitní režisér. Mohlo by se to odehrávat v zimě aby se nemusel svlékat a byla dobře vidět krev. Tam kde začal jeho úspěch u filmu by i skončil. 
868157
To by bylo super spojení. Podle mě není problém věk ale kvalitní režisér. Mohlo by se to odehrávat v zimě aby se nemusel svlékat a byla dobře vidět krev. Tam kde začal jeho úspěch u filmu by i skončil. 
868152
4 0
reagovat
Pokud by to režíroval Verhoeven a byl tam jen takový jeho cynický situační humor, tak by mě to i lákalo, ale hlavně ne už další sebeparodující Arnold, chci toho arogantního Arnolda z osmdesátek. 
868152
Pokud by to režíroval Verhoeven a byl tam jen takový jeho cynický situační humor, tak by mě to i lákalo, ale hlavně ne už další sebeparodující Arnold, chci toho arogantního Arnolda z osmdesátek. 
5 0
reagují: P.Kratky
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se