Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Schwarzenegger skončil s Terminátorem


ikona
do_Od
Arnold SchwarzeneggerBarbar ConanPoslední akční hrdinaTerminátorYellowstone
Arnold Schwarzenegger se rozpovídal nejen o své kariéře. Co nejdůležitějšího zaznělo? 

Filmová ikona osmdesátých a devadesátých let, bývalý guvernér Kalifornie, několikanásobný mistr světa v kulturistice a všeobecně uznávaná osobnost Arnold Schwarzenegger toho za svou bohatou kariéru stihl opravdu hodně. Nyní se o tom všem rozpovídal v rozsáhlém rozhovoru se serverem The Hollywood Reporter, ze kterého padly dvě zásadní informace. Ani jedna vás ale nejspíš moc nepotěší.

Tou první je, že už oficiálně skončil s terminátoří ságou. Herec, jenž se brzy objeví v novém seriálu FUBAR od Netflixu, potvrdil, že série může v klidu pokračovat bez něj, pakliže někdo přijde s dobrým nápadem, on sám už se ale vracet nehodlá. Vzhledem k propadům posledních snímků se mu nelze moc divit.

K čemu by se ale naopak vrátit chtěl, a co možná jeho fanoušci tuší, protože to opakuje posledních deset let, je Barbar Conan. Schwarzenegger by rád natočil Conana ve stylu Nesmiřitelných, hrál by tak svoji postavu ve svém věku a byla by to velká a popravdě zasloužená rozlučka. Údajně existují jak scénář od Johna Milia, tak od dalších tvůrců, o projekt má navíc zájem spousta filmařů, vše tak momentálně visí na majiteli práv, který ovšem prý úplně neví, jak s nimi naložit. A dokud na to prý nepřijde, žádný Conan se, ehm, konat nebude. V závěru rozhovoru nicméně ještě Arnold naznačil, že zbožňuje seriál Yellowstone a vůbec práci Taylora Sheridana, a že by v případě nabídky neváhal přijmout jakoukoli roli v jeho televizním univerzu. Asi budu mluvit za většinu, když řeknu, že toho starého eRkového Conana bychom přece jen viděli radši. Celý rozhovor si můžete přečíst tady.

- - -

Vytáhni v hospodě: Herec ve stejném rozhovoru prozradil, který ze svých filmů považuje za nejvíc nedoceněný. Je jím Poslední akční hrdina, čímž se tak Arnold staví hrdě do týmu Imf.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (14)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace