Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Nejistá budoucnost Star Wars se rozrostla o tři celovečeráky

příspěvky 101 - 109 Napsat příspěvek
Ben-Hur v kulisách Star Wars od Mangolda je teda přesně ten typ filmu, co jsem chtěl vidět od momentu, co Disney oznámilo koupi Lucasfilmu. Epické měřítko, novej pohled na celou tu mytologii, náboženskej přesah, to zní přece skvěle.

Spíš se dostáváme opět k tomu, že ani samotní SW fans už neví, co prostě chtějí. Mandalorian je čistej fan service podobně jako animovaný versum, co mě nikdy nebavilo, a lidi už na to letos taky nadávají. Přitom je to pure Filoni. Andor, kterej nabídl dospělej příběh, pro změnu neoslovil ty, co žerou Filoniho. A že půlka lidí na netu oslavuje návrat Rey, zatímco půlka lidí na to nadává, to pak celý jenom podtrhuje.

Lidem se zkrátka nezavděčíš, takže upřímně doufám, že se o to přestanou snažit, natočí tři různý věci (hardcore Filoni, Hardcore Mangold, střední cesta Rey), a lidi, který to bude zajímat, si prostě vyberou, zatímco ten zbytek bude držkovat. (P.S. je mi jasný, že takhle byznys nefunguje - viz. Eternals, ale naivně bych si to takhle přál)
864646
Ben-Hur v kulisách Star Wars od Mangolda je teda přesně ten typ filmu, co jsem chtěl vidět od momentu, co Disney oznámilo koupi Lucasfilmu. Epické měřítko, novej pohled na celou tu mytologii, náboženskej přesah, to zní přece skvěle. Spíš se dostáváme opět k tomu, že [b]ani samotní SW fans už neví[/b], co prostě chtějí. Mandalorian je čistej fan service podobně jako animovaný versum, co mě nikdy nebavilo, a lidi už na to letos taky nadávají. Přitom je to pure Filoni. Andor, kterej nabídl dospělej příběh, pro změnu neoslovil ty, co žerou Filoniho. A že půlka lidí na netu oslavuje návrat Rey, zatímco půlka lidí na to nadává, to pak celý jenom podtrhuje. Lidem se zkrátka nezavděčíš, takže upřímně doufám, že se o to přestanou snažit, natočí tři různý věci (hardcore Filoni, Hardcore Mangold, střední cesta Rey), a lidi, který to bude zajímat, si prostě vyberou, zatímco ten zbytek bude držkovat. (P.S. je mi jasný, že takhle byznys nefunguje - viz. Eternals, ale naivně bych si to takhle přál)
20 -6
reagují: Vault_13, Jerec, KarelR, peterel
reagovat
Dokud ty filmy nepokročí alespoň do stadia natáčení, nemá smysl se na ně těšit (a možná ani potom).
Ale ten seriálový mnohovesmír není zase tak úplně marný. Sice je to vždycky tak jeden zásah ze tří nebo čtyř, ale jako testování vkusu různých cílovek a zároveň testování možností, které ta značka poskytuje (ano, jsou nekonečné :+) to celé dává smysl.
To píšu jako jako fanynka, které se Andor líbil hodně, Mandaloriana pokládá za v pohodě přežitelného a ze zvědavosti dala šanci i animované Bad Batch.
864647
Dokud ty filmy nepokročí alespoň do stadia natáčení, nemá smysl se na ně těšit (a možná ani potom). Ale ten seriálový mnohovesmír není zase tak úplně marný. Sice je to vždycky tak jeden zásah ze tří nebo čtyř, ale jako testování vkusu různých cílovek [i]a zároveň[/i] testování možností, které ta značka poskytuje (ano, jsou nekonečné *:+*) to celé dává smysl. To píšu jako jako fanynka, které se Andor líbil hodně, Mandaloriana pokládá za v pohodě přežitelného a ze zvědavosti dala šanci i animované Bad Batch.
11 -1
reagovat
To EU zabili jen aby pak neskučelo při znásilňování. 
864644
To EU zabili jen aby pak neskučelo při znásilňování. 
6 -5
reagovat
Film od Magolda mě zajímá hlavně proto že Mangold. Téma má potenciál tedy taky velký, ale Disney tohle s největší pravděpodobností hrozně posere - pokud nedostane režisér volnou ruku.

Kdo volnou ruku nejspíš opravdu dostane je Filoni, a to mi dělá velkou radost, na jeho vyvrcholení se hodně těším. U něj jsou ale zase víc diskutabilní režisérské schopnosti, když jde o záběr celovečeráku. 

A film o Rey, ta snad hlavní Epizoda X, ta může jít klidně doháje. To by mi asi nevadilo kdyby vyloženě shořelo - ne proto že by ta herečka byla špatná, to naopak, ale ta postava je od začátku tak mizerně napsaná a filmy kolem ní aspoň jakž takž táhli jen všichni okolo, že si nic jiného než zapomnění nezaslouží. 
A plus ta režisérka... proboha. 
864642
Film od Magolda mě zajímá hlavně proto že Mangold. Téma má potenciál tedy taky velký, ale Disney tohle s největší pravděpodobností hrozně posere - pokud nedostane režisér volnou ruku. Kdo volnou ruku nejspíš opravdu dostane je Filoni, a to mi dělá velkou radost, na jeho vyvrcholení se hodně těším. U něj jsou ale zase víc diskutabilní režisérské schopnosti, když jde o záběr celovečeráku.  A film o Rey, ta snad hlavní Epizoda X, ta může jít klidně doháje. To by mi asi nevadilo kdyby vyloženě shořelo - ne proto že by ta herečka byla špatná, to naopak, ale ta postava je od začátku tak mizerně napsaná a filmy kolem ní aspoň jakž takž táhli jen všichni okolo, že si nic jiného než zapomnění nezaslouží.  A plus ta režisérka... proboha. 
8 -4
reagovat
Kdyby pro ně SW nebyly jen dojírna peněz, tak by jediné důstojné řešení bylo celé to zaříznout, dát pár let k ledu, a ano, některé věci (VII-IX) zcela vymazat. Kdyby, no...
864641
Kdyby pro ně SW nebyly jen dojírna peněz, tak by jediné důstojné řešení bylo celé to zaříznout, dát pár let k ledu, a ano, některé věci (VII-IX) zcela vymazat. Kdyby, no...
9 -8
reagovat
Lepší koukat na seriály Stargate + spin-offy než na  Star Wars seriály...

Ty připravovaný filmy můžou vypadat na papíře zajímavě, ale jsou to jen sliby.
A jak se říká, slibem nezarmoutíš.

Film o Rogue squadron je už mrtvej co? 
864636
Lepší koukat na seriály Stargate + spin-offy než na  Star Wars seriály... Ty připravovaný filmy můžou vypadat na papíře zajímavě, ale jsou to jen sliby. A jak se říká, slibem nezarmoutíš. Film o Rogue squadron je už mrtvej co? 
7 -6
reagovat
Smutne
864635
Smutne
7 -7
reagovat
Snad z Mangolda neni ted jeden z tech tvurcu, co si nalepi nekolik studiovych filmu (SW jsou uz ctvrty), aby kazdy Q ukazal studiu "progress", ti mu zaplati, ale realne vznikne malo co z toho. Je takove zvlastni, ze dva z nich jsou brandy, ktery ted strasne potrebuji nabrat dobrou vuli u divaku...

Nicmene, tyhle SW projekty me lakaji a zajimaji uplne stejne jako ty MCU. Asi tak. :)
864634
Snad z Mangolda neni ted jeden z tech tvurcu, co si nalepi nekolik studiovych filmu (SW jsou uz ctvrty), aby kazdy Q ukazal studiu "progress", ti mu zaplati, ale realne vznikne malo co z toho. Je takove zvlastni, ze dva z nich jsou brandy, ktery ted strasne potrebuji nabrat dobrou vuli u divaku... Nicmene, tyhle SW projekty me lakaji a zajimaji uplne stejne jako ty MCU. Asi tak. :)
8 -6
reagovat
Až na druhou sezónu Andora zní vše oznámené jako totální hell.:-
864633
Až na druhou sezónu Andora zní vše oznámené jako totální hell.*:-*
9 -12
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se