Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Nejistá budoucnost Star Wars se rozrostla o tři celovečeráky

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
Chtěl bych vidět tu půlku lidí na netu, co oslavujou návrat Rey. To zas bude deset random joudů někde na Twitteru a konec, ne? :D
864680
Chtěl bych vidět tu půlku lidí na netu, co oslavujou návrat Rey. To zas bude deset random joudů někde na Twitteru a konec, ne? *:D*
864646
12 -2
reagovat
reaguje na: pepo
Tohle se rozhodně projevilo na TRoS, ale hlavní průser vznikl už na začátku, před natáčením Force Awakens, když Abrams, Iger a Kenedy vymysleli že nové Star Wars by měly být do velké míry remakem těch starých. To byla hrozná debilita která zkriplila příběh předem - i to nejhorší na TLJ je jenom důsledkem tohohle.
864679
Tohle se rozhodně projevilo na TRoS, ale hlavní průser vznikl už na začátku, před natáčením Force Awakens, když Abrams, Iger a Kenedy vymysleli že nové Star Wars by měly být do velké míry remakem těch starých. To byla hrozná debilita která zkriplila příběh předem - i to nejhorší na TLJ je jenom důsledkem tohohle.
864671
7 -4
reagovat
reaguje na: Cinefil

Disneyho koupě SW

Když v 2013 kupovali Star Wars za 4? Miliardy 
Už jim to vydělalo? Jsou v plusu? 

Podle mě ne..... 
864678
Když v 2013 kupovali Star Wars za 4? Miliardy  Už jim to vydělalo? Jsou v plusu?  Podle mě ne..... 
Disneyho koupě SW
864657
4 -6
reagují: connor, HAL
reagovat
ten biblicky znie super. a ja si dam pokojne aj tu Ray. pokialnz toho nevylezie dalsinserial ako Mando
864677
ten biblicky znie super. a ja si dam pokojne aj tu Ray. pokialnz toho nevylezie dalsinserial ako Mando
4 -3
reagovat
Jsem divný, kdy mě ze všeho nejvíc zajímá ten biblický film?

Protože jinak mě všemohoucí samouk Rey nechává totálně chladným. Jedna z nejhorších postav Star Wars od Jar Jar Binkse. Taky mě absolutně nezajímají pořád dokola omílaní Rebelové, ani mě nezajímá Impérium a konec staré Republiky. 

Opravdu rád bych se dožil úplně nových Star Wars, které přijdou s úplně novou linkou a opravdu budou buď ze vzdálené minulosti nebo budoucnosti. Už konečně pryč se Skywalkeri (což bylo dokoněno posledními dvěma epizodami), pryč s Impériem a Novým řádem, pryč s Povstalci, pryč s X-Wingy a Malým Sokolem. Máme je rád, ale už o nich bylo natočeno dost. 
864676
Jsem divný, kdy mě ze všeho nejvíc zajímá ten biblický film? Protože jinak mě všemohoucí samouk Rey nechává totálně chladným. Jedna z nejhorších postav Star Wars od Jar Jar Binkse. Taky mě absolutně nezajímají pořád dokola omílaní Rebelové, ani mě nezajímá Impérium a konec staré Republiky.  Opravdu rád bych se dožil úplně nových Star Wars, které přijdou s úplně novou linkou a opravdu budou buď ze vzdálené minulosti nebo budoucnosti. Už konečně pryč se Skywalkeri (což bylo dokoněno posledními dvěma epizodami), pryč s Impériem a Novým řádem, pryč s Povstalci, pryč s X-Wingy a Malým Sokolem. Máme je rád, ale už o nich bylo natočeno dost. 
2 -4
reagovat
 "Mangold chce natočit něco ve stylu biblického eposu, jenž bude o 25 000 let předcházet dosavadní filmy, a upřímně to zní jako vtip, jenž někdo v Lucasfilmu vzal vážně a už to nešlo zastavit."
Cože? To zní spíše jako něco, po čem všichni fanoušci SW touží možná i celá desetiletí. A pod taktovkou Mangolda! Teď jen doufat, že to zase kvůli něčemu nezaříznou. ?)
864674
 "Mangold chce natočit něco ve stylu biblického eposu, jenž bude o 25 000 let předcházet dosavadní filmy, a upřímně to zní jako vtip, jenž někdo v Lucasfilmu vzal vážně a už to nešlo zastavit." Cože? To zní spíše jako něco, po čem všichni fanoušci SW touží možná i celá desetiletí. A pod taktovkou Mangolda! Teď jen doufat, že to zase kvůli něčemu nezaříznou. *?)*
16 0
reagují: Mr. Smith
reagovat
reaguje na: Gorecki
keby aspoň TLJ dávalo logiku. naháňanie 2 vesmírnych ľudí po dobu 2 hodín a zápletka, že poďme spláchnuť všetkých jediov a sithov do kanála bola ešte viac "ohromná". Johnson, ktorý sa nedržal ani predchádzajúceho diela. celé "dobré" ako bolo.

a TRoS už dal len korunu tomuto nefungujúcemu marazmu, kedy sa snažili vrátiť všetkých živých aj mŕtvych do jedného filmu. doslova.
864672
keby aspoň TLJ dávalo logiku. naháňanie 2 vesmírnych ľudí po dobu 2 hodín a zápletka, že poďme spláchnuť všetkých jediov a sithov do kanála bola ešte viac "ohromná". Johnson, ktorý sa nedržal ani predchádzajúceho diela. celé "dobré" ako bolo. a TRoS už dal len korunu tomuto nefungujúcemu marazmu, kedy sa snažili vrátiť všetkých živých aj mŕtvych do jedného filmu. doslova.
864656
13 -5
reagovat
reaguje na: Gorecki
:+ star wars si posral samotny drbnuty internetovy fandom. a bola obrovska chyba vedenia, ze tym srackam znetu venovala pozornost a este horsie, ze sa nimi riadili
864671
*:+* star wars si posral samotny drbnuty internetovy fandom. a bola obrovska chyba vedenia, ze tym srackam znetu venovala pozornost a este horsie, ze sa nimi riadili
864656
15 -3
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: fr3ak
Nápad na Promethea byl potenciálně skvělý, posralo se to ve chvíli kdy ke psaní scénáře pustili Damona Lindelofa. Toho Lindelofa kterého právě před pár týdny vyhodili od psaní onoho Star Wars filmu o Rey a nahradili Stevenem Knightem, což je zdaleka to nejpozitivnější co se o tom filmu dá zatím říct.
864670
Nápad na Promethea byl potenciálně skvělý, posralo se to ve chvíli kdy ke psaní scénáře pustili Damona Lindelofa. Toho Lindelofa kterého právě před pár týdny vyhodili od psaní onoho Star Wars filmu o Rey a nahradili Stevenem Knightem, což je zdaleka to nejpozitivnější co se o tom filmu dá zatím říct.
864664
11 -6
reagují: kfk
reagovat
Totál nezájem všechny projekty. Jediný, co bych chtěl od značky SW je nějaká 18+ řezba se stormtroopery ala zachraňte vojína Ryana, která by pracovala s tématem armádní propagandy a vymývání mozků, zneužívání chudejch... prostě taková narážka na ruskou armádu :D
864666
Totál nezájem všechny projekty. Jediný, co bych chtěl od značky SW je nějaká 18+ řezba se stormtroopery ala zachraňte vojína Ryana, která by pracovala s tématem armádní propagandy a vymývání mozků, zneužívání chudejch... prostě taková narážka na ruskou armádu *:D*
4 -10
reagovat
reaguje na: Cinefil
Jména, na která by se nemělo zapomenout: Abrams, Kennedy, Arndt, Burke a Kasdan.
Tvůrci, kteří vzali ohromnou značku a poslali ji do sra*ek. 
”Děkujeme.”
864665
Jména, na která by se nemělo zapomenout: Abrams, Kennedy, Arndt, Burke a Kasdan. Tvůrci, kteří vzali ohromnou značku a poslali ji do sra*ek.  ”Děkujeme.”
864657
7 -7
reagovat
reaguje na: Polux
Já na Disneyho držkoval proto, že ty práva koupil, protože mi bylo jasné že to zkurví (sice sem nečekal že až tak moc, ale to už je na jiný povídání). Byl jsem samozřejmě hater apod kraviny, který lidi tak rádi a často blemcají no a podívej se kam až to došlo.

Jo a film o původu vzniku řádu Jedi dává asi takovej smysl, jako když dostal Ridley Scott nápad udělat film o vzniku Vetřelce. Zase to akorát všechny nasere.
Já vím, jsem hater, tak si blemcejte...
864664
Já na Disneyho držkoval proto, že ty práva koupil, protože mi bylo jasné že to zkurví (sice sem nečekal že až tak moc, ale to už je na jiný povídání). Byl jsem samozřejmě hater apod kraviny, který lidi tak rádi a často blemcají no a podívej se kam až to došlo. Jo a film o původu vzniku řádu Jedi dává asi takovej smysl, jako když dostal Ridley Scott nápad udělat film o vzniku Vetřelce. Zase to akorát všechny nasere. Já vím, jsem hater, tak si blemcejte...
864661
10 -10
reagují: HAL
reagovat
Celé roky lidi na Disneyho držkovali, že chtějí film z dávné minulosti o počátku republiky a/nebo založení řádu Jedi a ne pořád dokola impérium a dobu krátce před jeho nástupem k moci a po jeho svržení, teď je Disney konečně vyslyšel a k tomu to odklepli (i když zatím jen na papíře) někomu, kdo za sebou nemá jen artovky, seriály, propadáky, případně rovnou vůbec nic … a lidi zase držkují:D. Jestli z celé té dosavadní řady oznámených projektů něco (opatrně) vyhlížet, tak tohle.
 
Jinak ale film o Rey je samozřejmě dobrej vtip (lepší by už byl jen film o té tlusté buchtě z TLJ:D). Ta postava, snad kromě holčiček do 10 let, na které tahle Mary Sue možná/třeba/asi může fungovat, reálně nikoho nezajímá, dramatický potenciál má nulový (jsem nejlepší a v novém filmu budu … počkej si … zase nejlepší:D) a Ridley taky nezhmotňuje nějaký etalon charakterního herectví. V sequelech byla většina postav dost o ničem a jejich jediná funkce spočívala v tom, že byly předlohou pro merch. Jediný, kdo z téhle řady vystupoval, byl Kylo jak díky tomu, že měl alespoň nějaký charakterový oblouk, tak tím, že jej hrál Driver a ani v jeho případě by mě film o něm vůbec nezajímal, natož cokoliv o Rey.  
 
Celovečerní Mando je naopak pro Disneyho logická věc, tipoval jsem už po první sezóně, že dříve nebo později se do filmu v nějaké podobě podívá. Takže tohle oznámení vůbec nepřekvapilo. Možná i zpětně vysvětluje, proč je třetí sezóna jeden velký filler a čekání na Godota Gideona. Nejlepší pikošky si Disney asi schovává až do filmu:D. A nebo pravděpodobnější varianta - show je naplánována na kdovíkolik sezón a něčím se ten čas vycpat musí. 
864661
Celé roky lidi na Disneyho držkovali, že chtějí film z dávné minulosti o počátku republiky a/nebo založení řádu Jedi a ne pořád dokola impérium a dobu krátce před jeho nástupem k moci a po jeho svržení, teď je Disney konečně vyslyšel a k tomu to odklepli (i když zatím jen na papíře) někomu, kdo za sebou nemá jen artovky, seriály, propadáky, případně rovnou vůbec nic … a lidi zase držkují*:D*. Jestli z celé té dosavadní řady oznámených projektů něco (opatrně) vyhlížet, tak tohle.   Jinak ale film o Rey je samozřejmě dobrej vtip (lepší by už byl jen film o té tlusté buchtě z TLJ*:D*). Ta postava, snad kromě holčiček do 10 let, na které tahle Mary Sue možná/třeba/asi může fungovat, reálně nikoho nezajímá, dramatický potenciál má nulový (jsem nejlepší a v novém filmu budu … počkej si … zase nejlepší*:D*) a Ridley taky nezhmotňuje nějaký etalon charakterního herectví. V sequelech byla většina postav dost o ničem a jejich jediná funkce spočívala v tom, že byly předlohou pro merch. Jediný, kdo z téhle řady vystupoval, byl Kylo jak díky tomu, že měl alespoň nějaký charakterový oblouk, tak tím, že jej hrál Driver a ani v jeho případě by mě film o něm vůbec nezajímal, natož cokoliv o Rey.     Celovečerní Mando je naopak pro Disneyho logická věc, tipoval jsem už po první sezóně, že dříve nebo později se do filmu v nějaké podobě podívá. Takže tohle oznámení vůbec nepřekvapilo. Možná i zpětně vysvětluje, proč je třetí sezóna jeden velký filler a čekání na [s]Godota[/s] [spoiler]Gideona[/spoiler]. Nejlepší pikošky si Disney asi schovává až do filmu*:D*. A nebo pravděpodobnější varianta - show je naplánována na kdovíkolik sezón a něčím se ten čas vycpat musí. 
10 -7
reagují: fr3ak
reagovat
Disney 2013 - Koupíme značku Star Wars. :+
Disney 2023 - Kurva, co teď s tím?!! :o
864657
Disney 2013 - Koupíme značku Star Wars. *:+* Disney 2023 - Kurva, co teď s tím?!! *:o*
18 -1
reagují: Adventurer, kfk
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
...alebo ako v pripade TLJ vyhejtuju do nepricetna, ze studio spanikari a hodi francuzak do stroja.
864656
...alebo ako v pripade TLJ vyhejtuju do nepricetna, ze studio spanikari a hodi francuzak do stroja.
864653
6 -9
reagují: Horace, pepo
reagovat
reaguje na: do_Od
Film od Mangolda mě taky zajímá, i když si zatím nejsem moc schopen představit jak to pojmout. A zda to opravdu vznikne, ani nevím zda tomu věřím. Nicméně, ohlášení těchto tří tak rozdílných filmů mi pomalu připadá, jako kdyby si dělali průzkum trhu a čekali na co lidi nejvíce slyší. 
864655
Film od Mangolda mě taky zajímá, i když si zatím nejsem moc schopen představit jak to pojmout. A zda to opravdu vznikne, ani nevím zda tomu věřím. Nicméně, ohlášení těchto tří tak rozdílných filmů mi pomalu připadá, jako kdyby si dělali průzkum trhu a čekali na co lidi nejvíce slyší. 
864646
5 -1
reagovat
Star wars jsou uplne v prdeli. Tezko muzou lidi 55+ udelat trendy film pro lidi do tricitky. Pod Disneyem tu znacka dotahli do uplny ignorace lidi co maji aspon zakladni naroky a stroje na propagaci figurek pro decka. Na druhou stranu si za to lidi muzou sami, protoze kdyz dostanou slusnou vec jako Andora, tak ji vyignoruji
864653
Star wars jsou uplne v prdeli. Tezko muzou lidi 55+ udelat trendy film pro lidi do tricitky. Pod Disneyem tu znacka dotahli do uplny ignorace lidi co maji aspon zakladni naroky a stroje na propagaci figurek pro decka. Na druhou stranu si za to lidi muzou sami, protoze kdyz dostanou slusnou vec jako Andora, tak ji vyignoruji
8 -3
reagují: Gorecki
reagovat
Takto by sa dalo zhrnut, ake SW by chceli fanusikovia od Lucasfilmu.
Takze ja sa budem tesit na cokolvek, co nebudu mat pod palcom autori Mandaloriana alebo Boba Fetta.
864650
[url=https://youtu.be/7tTfL-DtpXk?t=13]Takto by sa dalo zhrnut[/url], ake SW by chceli fanusikovia od Lucasfilmu. Takze ja sa budem tesit na cokolvek, co nebudu mat pod palcom autori Mandaloriana alebo Boba Fetta.
5 -5
reagovat
Keď to nieje projekt ktorý do roka vyhnije, tak je to Filoniovský circle jerk. Aspoň ten Andor ...
864649
Keď to nieje projekt ktorý do roka vyhnije, tak je to Filoniovský circle jerk. Aspoň ten Andor ...
2 -1
reagovat

Proc ?

Proc radši nenatocčit podle knihy Darth Bane hned mate peknou trilogii, hlavně uz nedojit původní příběh.
Jsem velký fanda ale uz fakt nechci vidět rodinu skywalker.
864648
Proc radši nenatocčit podle knihy Darth Bane hned mate peknou trilogii, hlavně uz nedojit původní příběh. Jsem velký fanda ale uz fakt nechci vidět rodinu skywalker.
Proc ?
4 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se