Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nový Vetřelec se blíží

příspěvky 21 - 30 Napsat příspěvek
reaguje na: Codename.Onyx
V Budapešti se natáčí plno filmů, a takový Blade Runner 2049 se tam fakt neodehrával :D
851730
V Budapešti se natáčí plno filmů, a takový Blade Runner 2049 se tam fakt neodehrával :D
851724
10 0
reagovat
Mně se Prometheus líbil, i když ho považuju spíš za něco co rozvíjí debatu o podstatě lidství z Blade Runnera, než jako příspěvek do vetřelčí série. Rád bych se podíval na oba filmy. I na pokračování Scottovy vize, i na syrový klaustrofobický horror. 
851727
Mně se Prometheus líbil, i když ho považuju spíš za něco co rozvíjí debatu o podstatě lidství z Blade Runnera, než jako příspěvek do vetřelčí série. Rád bych se podíval na oba filmy. I na pokračování Scottovy vize, i na syrový klaustrofobický horror. 
5 -1
reagovat
Ježiš jste normální? Kdyby jste tu nezačali, tak na tu kktinu Prey jsem už úspěšně zapomněl :( tak díky no ..

Jinak Romulus - už ten název se mi nelíbí (hned mi to evokuje romulany / Banu), dál Budapešť .. na Vánoční trhy fajn, ale natáčet tam film = něco špatně... dál tu máme rejžu, který vlastně nenatočil nic pořádného z těch filmů co by člověk spočítal na prstu jedné ruky, do hlavní role dáme někoho, koho jsem musel vygooglit, abych posléze zjistil, že to je spíš zpěvačka, která se cítí divně, když nemůže tančit nebo zpívat, takže ideální "nová Ripley", nehledě na to, že vypadá jak 13ti letá pubina, které zrovna začaly růst prsa ...

Hrozně se těším na nového Vetřelce ! :D Teď už jen zbývá, aby se na konci pokusil nějak inteligentně zasebevraždit :D
851724
Ježiš jste normální? Kdyby jste tu nezačali, tak na tu kktinu Prey jsem už úspěšně zapomněl :( tak díky no .. Jinak Romulus - už ten název se mi nelíbí (hned mi to evokuje romulany / Banu), dál Budapešť .. na Vánoční trhy fajn, ale natáčet tam film = něco špatně... dál tu máme rejžu, který vlastně nenatočil nic pořádného z těch filmů co by člověk spočítal na prstu jedné ruky, do hlavní role dáme někoho, koho jsem musel vygooglit, abych posléze zjistil, že to je spíš zpěvačka, která se cítí divně, když nemůže tančit nebo zpívat, takže ideální "nová Ripley", nehledě na to, že vypadá jak 13ti letá pubina, které zrovna začaly růst prsa ... Hrozně se těším na nového Vetřelce ! *:D* Teď už jen zbývá, aby se na konci pokusil nějak inteligentně zasebevraždit *:D*
5 -24
reagují: Mr.Nobody, okkac
reagovat
No, tak sice vyhlížím spíše Blade Runnera 2099, ale Alvarez je údajně velký fanda frančízy a svůj pitch představil Scottovi už před mnoha lety. Scottovi se líbil a teď po letech Alvareze přímo oslovil, zda se do filmu chce pustit. Tak snad to bude stát za to, protože tahle frančíza by nějaký svěží směr potřebovala jako sůl. Kdyby to dopadlo třeba jako atmosférická retro pocta jedničce ve stylu herního Isolation, tak bych se vůbec nezlobil:). Když už tedy nemůžu dostat tu slíbenou pětku s Weaver a Biehnem:(.
851723
No, tak sice vyhlížím spíše Blade Runnera 2099, ale Alvarez je údajně velký fanda frančízy a svůj pitch představil Scottovi už před mnoha lety. Scottovi se líbil a teď po letech Alvareze přímo oslovil, zda se do filmu chce pustit. Tak snad to bude stát za to, protože tahle frančíza by nějaký svěží směr potřebovala jako sůl. Kdyby to dopadlo třeba jako atmosférická retro pocta jedničce ve stylu herního Isolation, tak bych se vůbec nezlobil*:)*. Když už tedy nemůžu dostat tu slíbenou pětku s Weaver a Biehnem*:(*.
8 0
reagovat

Vetřelec

celá ta série šla do řiti. Ridley se snažil  vytvořit větší universum. Ale nakonec je z toho akorát dort od pejska a kočičky. Vlastně dva dorty :o
A ty návraty ke kořenům. OMG.... tohle je vždycky takový klišé a pak je z toho totální sračka :D8):-
851722
celá ta série šla do řiti. Ridley se snažil  vytvořit větší universum. Ale nakonec je z toho akorát dort od pejska a kočičky. Vlastně dva dorty *:o* A ty návraty ke kořenům. OMG.... tohle je vždycky takový klišé a pak je z toho totální sračka *:D**8)**:-*
Vetřelec
9 -1
reagovat
Vetřelčí Prey snad raději ani ne. Pořád bych úplně nejraději ze všeho chtěl vidět dokončení Ridleyho nekompromisní vize, protože mimo všeho ostatního filmového Vetřelce pro mne zosobňují zejména ta díla natočená jím samým. A pokud se bavíme o budoucnosti značky, nepatrně větší očekávání mám od rovněž chystaného Hawleyho seriálu. Jasně, pořád je zde přítomný faktor překvapení, ale i tak. 8)
851716
Vetřelčí Prey snad raději ani ne. Pořád bych úplně nejraději ze všeho chtěl vidět dokončení Ridleyho nekompromisní vize, protože mimo všeho ostatního filmového Vetřelce pro mne zosobňují zejména ta díla natočená jím samým. A pokud se bavíme o budoucnosti značky, nepatrně větší očekávání mám od rovněž chystaného Hawleyho seriálu. Jasně, pořád je zde přítomný faktor překvapení, ale i tak. *8)*
6 -4
reagují: Will
reagovat
Jen se modleme aby jsme nedostali druhej Prey, kterej nám krom digibordelu (při natáčení v lese fakt kumšt a bůh ví kde se bude odehrávat Vetřelec) a naprosto vypatlanýho Predatora (způsob jakým se nechal oddělat byl na úrovni filmů od Asylum).
Snad aspoň konečně dostaneme něco trochu důstojnýho.
851714
Jen se modleme aby jsme nedostali druhej Prey, kterej nám krom digibordelu (při natáčení v lese fakt kumšt a bůh ví kde se bude odehrávat Vetřelec) a naprosto vypatlanýho Predatora ([spoiler]způsob jakým se nechal oddělat byl na úrovni filmů od Asylum[/spoiler]). Snad aspoň konečně dostaneme něco trochu důstojnýho.
12 -16
reagovat
Upřímně myslím, že jsme se dostali do bodu kdy radši než další pokračování té podivné vize Ridleyho je lepší to střelit naslepo komukoliv ať si prostě udělá něco vlastního s vlastními postavami, jen zasazeného do toho světa. Když se to nepovede, nic se nestane. Když ano, tak je založeno na obohacení toho univerza třeba i o novou mytologii.

V druhé Prey se teď modlíme asi všichni.
851710
Upřímně myslím, že jsme se dostali do bodu kdy radši než další pokračování té podivné vize Ridleyho je lepší to střelit naslepo komukoliv ať si prostě udělá něco vlastního s vlastními postavami, jen zasazeného do toho světa. Když se to nepovede, nic se nestane. Když ano, tak je založeno na obohacení toho univerza třeba i o novou mytologii. V druhé Prey se teď modlíme asi všichni.
9 -8
reagovat
Po skvelem predatorovi se tesim!
851709
Po skvelem predatorovi se tesim!
7 -6
reagovat
Tak na to jsem zvědaví. Cailee Spaeny je podle mě dobrá volba. ;)
851708
Tak na to jsem zvědaví. Cailee Spaeny je podle mě dobrá volba. *;)*
4 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se