Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Vetřelec se blíží


ikona
Mr. Hlad
alienalien:romulusridley scottripleyovásigourney weavervetřelec
Tentokrát bez Ripleyové 

Když se před pár lety vracel Ridley Scott k Vetřelci, byli fandové nadšení. Pak ale poslal do kin podivnost Prometheus a nadšení lehce opadlo. Když jsme pak před pěti lety dostali Vetřelec: Covenant, spousta lidí měla blízko k tomu, aby nad celou sérií zlomila hůl. Nepomohly ani informace o tom, že by si vlastního Vetřelce rád natočil Neill Blomkamp, jeho projekt vypadal zajímavě a nikdo o něj neměl zájem. Jenže zabít tuhle značku chce víc než jen dva pitomé filmy. 

Nový Vetřelec se kutí už nějakou dobu a víme, že Ridley Scott ho točit nebude. Což – jakkoliv divně to může znít – je vlastně dobrá zpráva. Místo něj se za kameru posadí Fede Alvarez, který má na kontě remake Evil Dead a úspěšnou Smrt ve tmě a i když má daleko ke Scottovým schopnostem, je to solidní rutinér a profík na žánr. A to teď Vetřelec potřebuje. A Alvarez už se pomalu chystá do práce, protože Alien: Romulus by se měl začít točit už 6. února v Budapešti. 

Zatím víme jen pár věcí. Třeba že hlavní roli si zahraje talentovaná Cailee Spaeny ze Zlých časů v El Royale nebo Mare z Easttownu. Kdy by se měl děj odehrávat, zatím nikdo neprozradil, ale údajně se nedočkáme žádné ze známých postav a Alvarez slibuje návrat ke kořenům, hlavně k prvnímu filmu. Tudíž asi můžeme očekávat klasický sci-fi horor a žádné experimentování. V každém případě Alien: Romulus poputuje rovnou na Hulu a kinům se vyhne. Vzhledem k tomu, že jde o menší film a že poslední legrace z Predátorem tu slavila velké úspěchy, to dává smysl. I když je to trochu škoda, ne že ne. 

---

Vytáhni v hospodě: Při boji o roli Ripleyové se do finálového výběru spolu se Sigourney Weaver dostala i její spolužačka. Byla to tehdy neznámá Meryl Streep. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace