Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Marvel oznámil Avengers 5 a 6. Co všechno nás čeká do roku 2025?

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Chudáci dnešní děcka ..
835080
Chudáci dnešní děcka ..
7 -6
reagovat
Já nebudu zabrušovat do řešení těch snad už stovek hodin contentu za rok, ale zaujala mě ta čím dál větší monstróznost, ohrožena už není Země, Galaxie, ba už ani Vesmír, ale rovnou nekonečno mnoho vesmírů, no a řeknu vám, když dal třeba zde dosti zmiňovaný Daredevil v sakra dobře natočené scéně na chodbě na držku partě Rusáků, působí to nakonec víc epicky, než tohle všechno. 
835079
Já nebudu zabrušovat do řešení těch snad už stovek hodin contentu za rok, ale zaujala mě ta čím dál větší monstróznost, ohrožena už není Země, Galaxie, ba už ani Vesmír, ale rovnou nekonečno mnoho vesmírů, no a řeknu vám, když dal třeba zde dosti zmiňovaný Daredevil v sakra dobře natočené scéně na chodbě na držku partě Rusáků, působí to nakonec víc epicky, než tohle všechno. 
22 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: DarkSith
Wolverine - Radcliffe Magneto - Craig, Jean Gray - Sadie Sink... rozhodně zajímavé a v případě Daniela i hodně překvapivé. Stephen Lang super ale je mu 70, to už je asi hodně riskantní. 
835078
Wolverine - Radcliffe Magneto - Craig, Jean Gray - Sadie Sink... rozhodně zajímavé a v případě Daniela i hodně překvapivé. Stephen Lang super ale je mu 70, to už je asi hodně riskantní. 
835074
3 -1
reagují: DarkSith
reagovat
Něco podobného jsem napsal v kecárně o tom co si myslím o směřování MCU:

Secret Wars - Což znamená, že potkáme záporaka Beyondera - Secret Wars. Je pravděpodobné, že zkusí vytáhnout Michaela Korvaca jako velkou vesmírnou entitu. Ono popravdě těch největších motherfuckerů moc není - Thanos, Kang, Beyonder, Korvac, Warlock, Annihulus nebo Galactus.

Chtělo by to sehnat nějakého kvalitního režiséra, který ustojí tlak ze strany fanoušku a studia, bude dobře vycházet s Feigem a bude mít částečně vlastní rukopis. Myslím si, že zkusí ukecat Raimiho - jelikož největší chvála za Strange šla za ním, a to při tom pracoval pod velkým tlakem. Takže pokud by na film dostal třeba dva roky času, tak by dokázal velké věci.

Teď jsme se dostali do bodu, že máme až moc hrdinů, a další budou přicházet, starší herci předají štafetu a odejdou do pozadí (Paul Rudd i přestože vypadá, že nestárne). Problém nastane v bodě, že ne každá postava časem dostane prostor pro film nebo seriál. Bude těžké se v tom orientovat a v určitý moment cca kolem roku 2035-2038, přijde kompletní restart. Nový Iron Man, Thor, Hulk, Captain America

Ani si nedovedu představit, jak chtějí do tohle všeho zapojit nové postavy, s tím aby měly dost prostoru si nás diváky získat. Může se stát, že budeme dostávat 6 filmů ročně a každý měsíc nějaký seriál, aby se to vůbec nějakým způsobem zvládlo a stíhalo prodat pro lidi, kteří ty postavy neznají.

Fantastic Four + Silver Surfer, X-Men, Inhumans, Nova Corps (až odejdou Strážci tak se nějak musí pokračovat ve vesmírné sekci), Ghost Rider (dříve nebo později přijede), Young Avengers (už se na tom pracuje) a mnoho dalších. Samozřejmě se nesmí zapomínat na Deadpool a to co přinese multiverse jako takové. Já bych přál vidět Sentryho, Gwenpool, nebo kvalitně udělaného Iron Fista.

Sony určitě zkusí vytvořit velký Spider-Manovský event Spiderverse, ve kterém rodina "rádoby upírů" honí a jí Spider-Many po celém multiversu. Což bude znamenat příchod Miles Moralese, Spider-Gwen, Spider-Woman, Silk či Madam Web atd. Kdybych byl u Sony já, tak tento příběh zkusím, když vím, že mi to u animáků fungovalo.

Další otázka jestli se Sony pustí do té Sinnister Six nebo ne?? Co s Venomem a Morbiem, Kravenem atd.?? 
835077
Něco podobného jsem napsal v kecárně o tom co si myslím o směřování MCU: Secret Wars - Což znamená, že potkáme záporaka Beyondera - Secret Wars. Je pravděpodobné, že zkusí vytáhnout Michaela Korvaca jako velkou vesmírnou entitu. Ono popravdě těch největších motherfuckerů moc není - Thanos, Kang, Beyonder, Korvac, Warlock, Annihulus nebo Galactus. Chtělo by to sehnat nějakého kvalitního režiséra, který ustojí tlak ze strany fanoušku a studia, bude dobře vycházet s Feigem a bude mít částečně vlastní rukopis. Myslím si, že zkusí ukecat Raimiho - jelikož největší chvála za Strange šla za ním, a to při tom pracoval pod velkým tlakem. Takže pokud by na film dostal třeba dva roky času, tak by dokázal velké věci. Teď jsme se dostali do bodu, že máme až moc hrdinů, a další budou přicházet, starší herci předají štafetu a odejdou do pozadí (Paul Rudd i přestože vypadá, že nestárne). Problém nastane v bodě, že ne každá postava časem dostane prostor pro film nebo seriál. Bude těžké se v tom orientovat a v určitý moment cca kolem roku 2035-2038, přijde kompletní restart. Nový Iron Man, Thor, Hulk, Captain America Ani si nedovedu představit, jak chtějí do tohle všeho zapojit nové postavy, s tím aby měly dost prostoru si nás diváky získat. Může se stát, že budeme dostávat 6 filmů ročně a každý měsíc nějaký seriál, aby se to vůbec nějakým způsobem zvládlo a stíhalo prodat pro lidi, kteří ty postavy neznají. Fantastic Four + Silver Surfer, X-Men, Inhumans, Nova Corps (až odejdou Strážci tak se nějak musí pokračovat ve vesmírné sekci), Ghost Rider (dříve nebo později přijede), Young Avengers (už se na tom pracuje) a mnoho dalších. Samozřejmě se nesmí zapomínat na Deadpool a to co přinese multiverse jako takové. Já bych přál vidět Sentryho, Gwenpool, nebo kvalitně udělaného Iron Fista. Sony určitě zkusí vytvořit velký Spider-Manovský event Spiderverse, ve kterém rodina "rádoby upírů" honí a jí Spider-Many po celém multiversu. Což bude znamenat příchod Miles Moralese, Spider-Gwen, Spider-Woman, Silk či Madam Web atd. Kdybych byl u Sony já, tak tento příběh zkusím, když vím, že mi to u animáků fungovalo. Další otázka jestli se Sony pustí do té Sinnister Six nebo ne?? Co s Venomem a Morbiem, Kravenem atd.?? 
4 -1
reagovat
Je tady nějaký neznalec komiksů, kterého ještě zajímá další fáze MCU? Pro mě osobně skončil MCU smrti Thanose a co následovalo mě vůbec nezaujalo. Posledním hřebíkem do rakve byl dětinský Thor.
835075
Je tady nějaký neznalec komiksů, kterého ještě zajímá další fáze MCU? Pro mě osobně skončil MCU smrti Thanose a co následovalo mě vůbec nezaujalo. Posledním hřebíkem do rakve byl dětinský Thor.
15 -4
reagují: verbst
reagovat
Plány Marvelu jsou opravdu velkolepé. Jen doufám, že se to Kevinovy podaří celé ukočírovat. Z filmů se nejvíce těším na pokračování Avengers. A ze seriálů logicky na Daredevila. Nedivil bych se, kdyby v nějaké podobě došlo v šesté fázi na Young Avengers (sázím na velkolepější a epičtější minisérii na Disney+) a jistě se dočkáme pokračování sólovek Shang-Chi, Doctora Strange nebo Spider-Mana. 
Ovšem co mě zajímá nejvíce je jaké postavy se nám představí v rámci multiverse ságy napříč alternativními vesmíry. Moc bych si přál, aby se například ve čtvrtém Spider-Menovi objevila hraná verze Spider-Gwen, která má přístroj pro cestování napříč paralelními světy. V tom našem by se jí mohl porouchat  a tak by musela spojit síly se Spider-Manem (v její realitě je Peter její životní láska, takže by to mohlo být hodně emotivní). Společně by museli čelit nějaké velké hrozbě a zároveň by se z nich stali přátelé. A jako Gwen Stacy by za mě byla nejlepší Kiernan Shipka
Pokud se máme v budoucnu dočkat sólovky Captain Britain tak jedině s Henrym Cavillem v hlavní roli. Tím Marvel dokonale ukáže prostředníček DC a Warnerům. 
V závěru šesté fáze určitě na scénu přijdou první mutanti (když nepočítám cameo s Doctora Strange) a tady je otázka koho byste si přáli vidět v rolích budoucích X-Menů přímo v MCU?
Pokud mají v MCU odvahu bylo by super v budoucnu přivést na scénu Squirrel Girl. Ta postava je neskutečně zábavná. A má armádu veverek. Režii bych po GotG svěřil rozhodně Jamesi Gunnovy. A v hlavní roli by byla ideální Sadie Sink. Jako akční šílenost by to podle mě bylo super.
Co se X-Menů týká je otázka, kdo si je nakonec zahraje. Moje představa by byla následujíc: 
Professor X: Ralph Fiennes nebo Jason Isaacs
Magneto: Viggo Mortensen, Iain Glen nebo Daniel Craig
Wolverine: Antony Starr (starší verze), Taron Egerton nebo Daniel Radcliffe
Jean Grey: Charlotte Hope nebo Sadie Sink
Shadowcat: Millie Bobby Brown
Rogue: Alicia Vikander (její přes třicet ale vypadá pořád na dvacet)
Gambit: Joe Keery nebo Joseph Quinn 
Cyclops: Dylan O'Brien
Mystique: Mia Wasikowska
Storm: KiKi Layne
Magik: Isabel May
Colosseus: Alexander Ludwig 
Beast: Kristofer Hivju
Emma Frost: Blake Lively
William Stryker: Stephen Lang
835074
Plány Marvelu jsou opravdu velkolepé. Jen doufám, že se to Kevinovy podaří celé ukočírovat. Z filmů se nejvíce těším na pokračování Avengers. A ze seriálů logicky na Daredevila. Nedivil bych se, kdyby v nějaké podobě došlo v šesté fázi na Young Avengers (sázím na velkolepější a epičtější minisérii na Disney+) a jistě se dočkáme pokračování sólovek Shang-Chi, Doctora Strange nebo Spider-Mana.  Ovšem co mě zajímá nejvíce je jaké postavy se nám představí v rámci multiverse ságy napříč alternativními vesmíry. Moc bych si přál, aby se například ve čtvrtém Spider-Menovi objevila hraná verze Spider-Gwen, která má přístroj pro cestování napříč paralelními světy. V tom našem by se jí mohl porouchat  a tak by musela spojit síly se Spider-Manem (v její realitě je Peter její životní láska, takže by to mohlo být hodně emotivní). Společně by museli čelit nějaké velké hrozbě a zároveň by se z nich stali přátelé. A jako Gwen Stacy by za mě byla nejlepší [url=https://doms2cents.com/wp-content/uploads/2021/12/actor-kiernan-shipka-160589_large.jpg]Kiernan Shipka[/url].  Pokud se máme v budoucnu dočkat sólovky Captain Britain tak jedině s Henrym Cavillem v hlavní roli. Tím Marvel dokonale ukáže prostředníček DC a Warnerům.  V závěru šesté fáze určitě na scénu přijdou první mutanti (když nepočítám cameo s Doctora Strange) a tady je otázka koho byste si přáli vidět v rolích budoucích X-Menů přímo v MCU? Pokud mají v MCU odvahu bylo by super v budoucnu přivést na scénu Squirrel Girl. Ta postava je neskutečně zábavná. A má armádu veverek. Režii bych po GotG svěřil rozhodně Jamesi Gunnovy. A v hlavní roli by byla ideální Sadie Sink. Jako akční šílenost by to podle mě bylo super. Co se X-Menů týká je otázka, kdo si je nakonec zahraje. Moje představa by byla následujíc:  Professor X: Ralph Fiennes nebo Jason Isaacs Magneto: Viggo Mortensen, Iain Glen nebo Daniel Craig Wolverine: Antony Starr (starší verze), Taron Egerton nebo Daniel Radcliffe Jean Grey: Charlotte Hope nebo Sadie Sink Shadowcat: Millie Bobby Brown Rogue: Alicia Vikander (její přes třicet ale vypadá pořád na dvacet) Gambit: Joe Keery nebo Joseph Quinn  Cyclops: Dylan O'Brien Mystique: Mia Wasikowska Storm: KiKi Layne Magik: Isabel May Colosseus: Alexander Ludwig  Beast: Kristofer Hivju Emma Frost: Blake Lively William Stryker: Stephen Lang
9 -8
reagují: Bezejmenny
reagovat
Sem s tím se vším. Jsem moc rád, že mě to furt baví. Chápu lidi, který z toho vlaku vystoupili, ale já se furt cítím jako když jsem čekal na další Avengers nebo origin Strange. Jsou to pokračování mýho stále oblibenyho seriálu, u kterýho vypnu a nechávám se provázet jejich nekonečným vesmírem, teď už tedy vesmíry. Šup sem s tím vším :D
835068
Sem s tím se vším. Jsem moc rád, že mě to furt baví. Chápu lidi, který z toho vlaku vystoupili, ale já se furt cítím jako když jsem čekal na další Avengers nebo origin Strange. Jsou to pokračování mýho stále oblibenyho seriálu, u kterýho vypnu a nechávám se provázet jejich nekonečným vesmírem, teď už tedy vesmíry. Šup sem s tím vším *:D*
13 -6
reagovat
reaguje na: KarelR
Mna pri DD dost desi aj pocet dielov. Vsetka cest pre minule serie, ale obcas aj tych 13 dielov bolo vela a davalo sa tam mnoho vaty, aby sa to na tu dlzku dostalo. Ja len pevne verim, ze to vsetko dopadne dobre, prinajhorsom obstojne.
835067
Mna pri DD dost desi aj pocet dielov. Vsetka cest pre minule serie, ale obcas aj tych 13 dielov bolo vela a davalo sa tam mnoho vaty, aby sa to na tu dlzku dostalo. Ja len pevne verim, ze to vsetko dopadne dobre, prinajhorsom obstojne.
835059
12 0
reagovat
Těším se na závěrečný díl Strážců galaxie. Čekám na to už mnoho let a věřím, že James Gunn opět natočí pecku. :)
835066
Těším se na závěrečný díl Strážců galaxie. Čekám na to už mnoho let a věřím, že James Gunn opět natočí pecku. *:)*
5 -4
reagovat
Pre mňa zvedavosť Daredevil, Avengeri (oba filmy), Thunderbolts v tomto poradí. MCU sa teraz celkom zhustlo sa mi zdá, jedna fáza nepotrvá ani dva roky. Avengerov pokiaľ nenatočia Russovci by som prial ozaj Raimimu, s viacerými postavami má skúsenosti (Strange 2 a dúfam aj Strange 3) , hlavne nech nerobí scenár Waldron. Wattsovi by som už nič nedával, to je taký istý rutinér ako Peyton Reed, Shawn Levy a pod., akcia by stála za hovno tak ako v Homecoming trilógii a to si Avengers filmy dovoliť nemôžu. Chcelo by to ozaj celkovo trochu originálnejších tvorcov, aj keď ich rukopis v tak krátkom čase by nebol taký výrazný, ale zas hlavne nech tie filmy nie sú také... Taikoviny...

P.S. trochu OT k Musiczone, ale mám taký malý sen, že pri Dardevilovi použujú ako soundtrack (stačí aj do traileru) rovnomennú pesničku z rovnomenného albumu od Black Sabbath (staré fláky teraz celkom v MCU letia :D ), kde bol v tom čase frontman Ian Gillam z Deep Purple, je to skvelý album (podľa vtedajšej predajnosti aj recenzi), ale strašne nedocenený :)
835061
Pre mňa zvedavosť Daredevil, Avengeri (oba filmy), Thunderbolts v tomto poradí. MCU sa teraz celkom zhustlo sa mi zdá, jedna fáza nepotrvá ani dva roky. Avengerov pokiaľ nenatočia Russovci by som prial ozaj Raimimu, s viacerými postavami má skúsenosti (Strange 2 a dúfam aj Strange 3) , hlavne nech nerobí scenár Waldron. Wattsovi by som už nič nedával, to je taký istý rutinér ako Peyton Reed, Shawn Levy a pod., akcia by stála za hovno tak ako v Homecoming trilógii a to si Avengers filmy dovoliť nemôžu. Chcelo by to ozaj celkovo trochu originálnejších tvorcov, aj keď ich rukopis v tak krátkom čase by nebol taký výrazný, ale zas hlavne nech tie filmy nie sú také... Taikoviny... P.S. trochu OT k Musiczone, ale mám taký malý sen, že pri Dardevilovi použujú ako soundtrack (stačí aj do traileru) rovnomennú pesničku z rovnomenného albumu od Black Sabbath (staré fláky teraz celkom v MCU letia *:D* ), kde bol v tom čase frontman Ian Gillam z Deep Purple, je to skvelý album (podľa vtedajšej predajnosti aj recenzi), ale strašne nedocenený *:)*
2 -2
reagovat
What if bolo fajn, na druhu seriu som zvedavy. 
835060
What if bolo fajn, na druhu seriu som zvedavy. 
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Trochu mě děsí, kolik lidí se těší na Daredevila, i když ho dělaj dva no name lojzové, bude strašně dlouhej a vyjde na Disney+, takže se logicky bude brečet, že tam nejsou krvavý jatka z prvních tří sérií :)
835059
Trochu mě děsí, kolik lidí se těší na Daredevila, i když ho dělaj dva no name lojzové, bude strašně dlouhej a vyjde na Disney+, takže se logicky bude brečet, že tam nejsou krvavý jatka z prvních tří sérií *:)*
835057
17 0
reagují: Cobretti
reagovat
reaguje na: Dosty45
The Batman je pro mě v tuhle chvíli film roku. Co nemám rád je marnost, a Warneři spolu s DC jsou momentálně definicí marnosti. A je úplně fuk, co ukážou na nějaké další akci, Marvel taky bude mít další konferenci. Klidně ten Comic-Con mohli vynechat, ale oni tam šli a ukázali prd, a v posledních letech už je to taková jejich klasika, takže si z nich budu právem dělat srandu, dokud zase nepřijdou s něčím takovým:)

Nicméně k tématu, nejvíc mě straší, koho najímají k režii těch projektů. Třeba Captain America je vyloženě šílenej. 18 dílů Daredevila pak zní hezky, ale hezčí by bylo, kdyby s tím rovnou oznámili, že se vrátí DeKnight a Goddard. Absence Spideyho zamrzí, ale o to poctivější by to pak mohl být návrat, až za pár let Holland dospěje. 

Když vynechám Black Panthera tak momentálně nejvyhlíženější věci mám Bladea, Secret Invasion a Guardians, protože Gunn.

P.S. ten poster k Ant-Manovi je uberhnusnej. :D
835058
The Batman je pro mě v tuhle chvíli film roku. Co nemám rád je marnost, a Warneři spolu s DC jsou momentálně definicí marnosti. A je úplně fuk, co ukážou na nějaké další akci, Marvel taky bude mít další konferenci. Klidně ten Comic-Con mohli vynechat, ale oni tam šli a ukázali prd, a v posledních letech už je to taková jejich klasika, takže si z nich budu právem dělat srandu, dokud zase nepřijdou s něčím [url=https://www.youtube.com/watch?v=3Pxz3OOA0RY&t=6s]takovým[/url]. *:)* Nicméně k tématu, nejvíc mě straší, koho najímají k režii těch projektů. Třeba Captain America je vyloženě šílenej. 18 dílů Daredevila pak zní hezky, ale hezčí by bylo, kdyby s tím rovnou oznámili, že se vrátí DeKnight a Goddard. Absence Spideyho zamrzí, ale o to poctivější by to pak mohl být návrat, až za pár let Holland dospěje.  Když vynechám Black Panthera tak momentálně nejvyhlíženější věci mám Bladea, Secret Invasion a Guardians, protože Gunn. P.S. ten poster k Ant-Manovi je uberhnusnej. *:D*
835049
5 -9
reagovat
Zajima me vice mene jen ten Daredevil, ale pokud zas bude mit beckovy showrunnery a stab... Fajn designem, stylizaci apod muze byt Namor a snad konecne dojde na dustojnou filmovou verzi Dr. Dooma, ale jinak je to proste o reziserech, kteri to v realu natoci a tam moc necekam. Imo v pripade Avengers dojde na navrat Jona Wattse a Russoovci pujdou k X-Men, ale v tuhle chvili bych bral nekoho konecne vyraznejsiho, i kdyby tocil ciste kvuli prachum (Ritchie).
835057
Zajima me vice mene jen ten Daredevil, ale pokud zas bude mit beckovy showrunnery a stab... Fajn designem, stylizaci apod muze byt Namor a snad konecne dojde na dustojnou filmovou verzi Dr. Dooma, ale jinak je to proste o reziserech, kteri to v realu natoci a tam moc necekam. Imo v pripade Avengers dojde na navrat Jona Wattse a Russoovci pujdou k X-Men, ale v tuhle chvili bych bral nekoho konecne vyraznejsiho, i kdyby tocil ciste kvuli prachum (Ritchie).
2 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: Fixer
Damnit, spraveno :D Na to bych se teda nepodíval, dík :)
835056
Damnit, spraveno *:D* Na to bych se teda nepodíval, dík *:)*
835055
3 0
reagovat
Loki a MoRbius? To bude zajímavé. It's morbin' time!:D
835055
Loki a Mo[b]R[/b]bius? To bude zajímavé. It's morbin' time!*:D*
5 0
reagují: KarelR
reagovat
All I see is Daredevil. Prosim neposerte to!
A of course dvojka Avengers s hroumultivešírů zní zajímavě a osudově, ale hlavní ke ldo to napíše a zrežíruje.
835054
All I see is Daredevil. Prosim neposerte to! A of course dvojka Avengers s hroumultivešírů zní zajímavě a osudově, ale hlavní ke ldo to napíše a zrežíruje.
2 -1
reagovat
Nejvíc se těším a zároveň obávám nového Daredevila. Některé projekty, například Agatha nebo Ironheart, mě zatím nezaujaly, ale rád se nechám překvapit
835053
Nejvíc se těším a zároveň obávám nového Daredevila. Některé projekty, například Agatha nebo Ironheart, mě zatím nezaujaly, ale rád se nechám překvapit
2 -1
reagovat
Ja minimálne filmy stále budem nejako sledovať, ale proste z tohto sumáru sa mi už normálne krížia oči.

Kto, kde, s kým a v akom univerze. Strange, Wong, Wanda, Yelena, Thor, Valkyrie, Morbius, Loki, Falcon, Winter soldier, Black Knight, Moon Knight, She Hulk, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Ms. Marvel, Ant man, Wasp, GOTG, Kang, Agatha, Thunderbolts, Ironheart, Blade, Eternals, Shang Chi, Fantastic 4, a do toho všetkého multiverse, Secret Wars, a Spiderman, Venom, Kraven the Hunter, Vulture u Sony. Plus potenciálny návrat Iron Mana a Capa. A ešte Charlize Theron samozrejme. A Namor. A Deadpool a X Men.

Však to už máme dokopy viac ako 40-50 dôležitých postáv a X rôznych sérií a časových línii a pod.

Proste toto už je overkill, ktorý musí niekde naraziť skôr či neskôr. Fakt smekam pred tými čo to celé všetko budú poctivo sledovať a orientovať sa v tom.
835052
Ja minimálne filmy stále budem nejako sledovať, ale proste z tohto sumáru sa mi už normálne krížia oči. Kto, kde, s kým a v akom univerze. Strange, Wong, Wanda, Yelena, Thor, Valkyrie, Morbius, Loki, Falcon, Winter soldier, Black Knight, Moon Knight, She Hulk, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Ms. Marvel, Ant man, Wasp, GOTG, Kang, Agatha, Thunderbolts, Ironheart, Blade, Eternals, Shang Chi, Fantastic 4, a do toho všetkého multiverse, Secret Wars, a Spiderman, Venom, Kraven the Hunter, Vulture u Sony. Plus potenciálny návrat Iron Mana a Capa. A ešte Charlize Theron samozrejme. A Namor. A Deadpool a X Men. Však to už máme dokopy viac ako 40-50 dôležitých postáv a X rôznych sérií a časových línii a pod. Proste toto už je overkill, ktorý musí niekde naraziť skôr či neskôr. Fakt smekam pred tými čo to celé všetko budú poctivo sledovať a orientovať sa v tom.
12 -3
reagovat
Nejdivnější je že nám představí Fantasy 4 pár měsíců před Avangers Filmy a hlavně události Secret Wars hráli Fantasy 4 hlavní roli  tady Budu bez nějakého vývoje charakteru a hned do boje ,krom toho chybí Galastus Dr Doom o Eternals se už radši nemluví  jsou nekde ve vesmíru a je to .A kde jsou X mani Deadpool 3 Seriál o Ten rings wakande X Man 97 Shang schi 2 .
835050
Nejdivnější je že nám představí Fantasy 4 pár měsíců před Avangers Filmy a hlavně události Secret Wars hráli Fantasy 4 hlavní roli  tady Budu bez nějakého vývoje charakteru a hned do boje ,krom toho chybí Galastus Dr Doom o Eternals se už radši nemluví  jsou nekde ve vesmíru a je to .A kde jsou X mani Deadpool 3 Seriál o Ten rings wakande X Man 97 Shang schi 2 .
1 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se