Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Marvel oznámil Avengers 5 a 6. Co všechno nás čeká do roku 2025?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: The Joker
Myslíš asi jako o všech DC projektech od Abramse, který jsou hrozně moc na cestě? :D
835193
Myslíš asi jako o všech DC projektech od Abramse, který jsou hrozně moc na cestě? *:D*
835192
4 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Silou vule jsem dotlacil S2, ale je to vlastne zbytecny. Spis skoda, ze nedostali budget aspon 10-15 na dil (misto patrne 1.5-2M), MAX, rada k 8-mi dilum a hlavne komplet v rezii Kriegera, ktery ma fakt talent. Takhle je z toho jen bordel k vareni. Takovy ten problem... Na TV je ta postava moc draha, na platna zas malo uspesna.
Coz mi pripomina, ze Lord & Miller stale nevyplodili zadny Spidey serial pro Sony/Amazon a posledni zminka ze srpna 2019... Dalsi drahej fail, o kterym se absolutne vubec nepise.
835192
Silou vule jsem dotlacil S2, ale je to vlastne zbytecny. Spis skoda, ze nedostali budget aspon 10-15 na dil (misto patrne 1.5-2M), MAX, rada k 8-mi dilum a hlavne komplet v rezii Kriegera, ktery ma fakt talent. Takhle je z toho jen bordel k vareni. Takovy ten problem... Na TV je ta postava moc draha, na platna zas malo uspesna. Coz mi pripomina, ze Lord & Miller stale nevyplodili zadny Spidey serial pro Sony/Amazon a posledni zminka ze srpna 2019... Dalsi drahej fail, o kterym se absolutne vubec nepise.
835188
2 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: The Joker
Koukáš ještě na Superman & Lois ? Já to zabalil někdy u 6. dílu první řady a bylo to docela fajn. 
835188
Koukáš ještě na Superman & Lois ? Já to zabalil někdy u 6. dílu první řady a bylo to docela fajn. 
835187
1 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: KarelR
jj, navic jestli nechaji Keatona v Aquamanovi, tak stejne musi nejdriv vyresit Flashe a pokud ten nepujde do kin nakonec v Q1 pristiho roku, tak opravdu neni moc duvod delat letos Fandome. Respektive by daval smysl az ten leden/unor. I serialove... Lantern mel zacit natacet snad zari/rijen, ale je asi jasny, ze ani to nakonec patrne nevyjde, z Arrowverse zustava jen Superman & Lois a Flash v posledni rade... Opravdu to nevidim.
835187
jj, navic jestli nechaji [spoiler]Keatona[/spoiler] v Aquamanovi, tak stejne musi nejdriv vyresit Flashe a pokud ten nepujde do kin nakonec v Q1 pristiho roku, tak opravdu neni moc duvod delat letos Fandome. Respektive by daval smysl az ten leden/unor. I serialove... Lantern mel zacit natacet snad zari/rijen, ale je asi jasny, ze ani to nakonec patrne nevyjde, z Arrowverse zustava jen Superman & Lois a Flash v posledni rade... Opravdu to nevidim.
835176
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Největší natěšenost na GotG 3. Gunnovi věřím, že to dokáže nějak smysluplně ukončit.

Z nových věcí pak Daredevil. 18 dílů je na jednu stranu moc, na druhou je Daredevil asi jediná doteď představená postava, která to utáhne.
835185
Největší natěšenost na GotG 3. Gunnovi věřím, že to dokáže nějak smysluplně ukončit. Z nových věcí pak Daredevil. 18 dílů je na jednu stranu moc, na druhou je Daredevil asi jediná doteď představená postava, která to utáhne.
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Co se týče velkého plátna, tak se imo spoléhali hlavně na Cumberbatche a Hemswortha, ale s tím, jak oba filmy byly trochu rozpačitě přijaté, možná tak jasní lídři nebudou? Teda, lidi přišli asi hlavně "na ně", tak možná oni dva + to, co zbylo ze staré gardy. Hodně se přetřásá i Scarlet Witch, ale u té je to vzhledem k tomu, co s ní teď udělali, trochu problém taky.
Ještě je tam teda Hiddleston, který je pořád jeden z nejpopulárněnších, ale toho musejí nějak šikovně přetáhnout ze seriálu do filmu, ale toho tahouna by asi zvládl.
Kate Bishop s Yelenou, které teoreticky můžou taky tu štafetu převzít (ani u jedné jsem moc negativních komentářů nečetla), ale i ty musejí nějak přetáhnout..
Ale to je zase o tom dlouhodobějším plánování, a představování (však než se původní skvadra zabydlela, taky to chvíli trvalo), a na to, zdá se, teď už nějak nikdo nemá trpělivost.
835178
Co se týče velkého plátna, tak se imo spoléhali hlavně na Cumberbatche a Hemswortha, ale s tím, jak oba filmy byly trochu rozpačitě přijaté, možná tak jasní lídři nebudou? Teda, lidi přišli asi hlavně "na ně", tak možná oni dva + to, co zbylo ze staré gardy. Hodně se přetřásá i Scarlet Witch, ale u té je to vzhledem k tomu, co s ní teď udělali, trochu problém taky. Ještě je tam teda Hiddleston, který je pořád jeden z nejpopulárněnších, ale toho musejí nějak šikovně přetáhnout ze seriálu do filmu, ale toho tahouna by asi zvládl. Kate Bishop s Yelenou, které teoreticky můžou taky tu štafetu převzít (ani u jedné jsem moc negativních komentářů nečetla), ale i ty musejí nějak přetáhnout.. Ale to je zase o tom dlouhodobějším plánování, a představování (však než se původní skvadra zabydlela, taky to chvíli trvalo), a na to, zdá se, teď už nějak nikdo nemá trpělivost.
835167
2 0
reagují: saint3n
reagovat
reaguje na: The Joker
No to je druhá věc, proč tu akci vlastně dělat. Co tam ukážeš? Osmej trailer Black Adama a další trailer Shazama, kterej nikoho nezajímá? Flashe nevytáhneš, protože je Ezra ještě moc čerstvej, a můžeš teda znova říct, že někdy bude Wonder Woman 3 :D Reálně tím pádem pojedeš:

První trailer Batgirl, která ale před Flashem nedává smysl
První trailer Blue Beetla 8)
První trailer Aquamana 2, snad pořádně epic
Oznámíš Batmana 2
Řekneš, že se fakt bude točit Penguinův seriál
Řekneš, že se fakt bude točit další Peacemaker

A to je všechno? Hlavně tam zase nebude Cavill, což je to jediný, co od tebe lidi chtěj, takže... :D
835176
No to je druhá věc, proč tu akci vlastně dělat. Co tam ukážeš? Osmej trailer Black Adama a další trailer Shazama, kterej nikoho nezajímá? Flashe nevytáhneš, protože je Ezra ještě moc čerstvej, a můžeš teda znova říct, že někdy bude Wonder Woman 3 *:D* Reálně tím pádem pojedeš: První trailer Batgirl, která ale před Flashem nedává smysl První trailer Blue Beetla *8)* První trailer Aquamana 2, snad pořádně epic Oznámíš Batmana 2 Řekneš, že se fakt bude točit Penguinův seriál Řekneš, že se fakt bude točit další Peacemaker A to je všechno? Hlavně tam zase nebude Cavill, což je to jediný, co od tebe lidi chtěj, takže... *:D*
835173
5 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: KarelR
A bude vubec ten DC Fandome? Neni ani oficialne potvrzenej a uz Comic Con sel nejspis ciste kvuli Rocka, protoze WBD osekavaji vydaje a cenovka byla cca 25M za rocnik, cemuz pry Zaslav nemel byt naklonen...
835173
A bude vubec ten DC Fandome? Neni ani oficialne potvrzenej a uz Comic Con sel nejspis ciste kvuli Rocka, protoze WBD osekavaji vydaje a cenovka byla cca 25M za rocnik, cemuz pry Zaslav nemel byt naklonen...
835169
2 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: StevieCZ
No, fajn blbina za velky peniz jsou prece marvelovky, ne? Kdyz se podivam na jeden comicsovy diskuzak, tak za 4 roky od zalozeni ma Aqua 2 jen 13 stranek a z toho tak pulka o Heard a druhy Shazam 12 a zadny dalsi tema. Realne tyhle filmy nemaji zadnou oddanou fanbase, ty "skutecny" comicsovy fanousky vubec nezajimaji a jsou to big-budget spotrebky pro general audience jako vsichni ti Thorove, Shang-Chi a jini, na tomhle to DC fakt nevyhraje.

Reevesuv Batman... No, ted uz i Penguin posunul nataceni ze srpna az na unor, takze ja dost pochybuji, ze tam nekdy nejaky to universe vznikne a to navic ciste osobne u mne po domaci projekci Reevesova jednicka spadla na 6/10.
835172
No, fajn blbina za velky peniz jsou prece marvelovky, ne? Kdyz se podivam na jeden comicsovy diskuzak, tak za 4 roky od zalozeni ma Aqua 2 jen 13 stranek a z toho tak pulka o Heard a druhy Shazam 12 a zadny dalsi tema. Realne tyhle filmy nemaji zadnou oddanou fanbase, ty "skutecny" comicsovy fanousky vubec nezajimaji a jsou to big-budget spotrebky pro general audience jako vsichni ti Thorove, Shang-Chi a jini, na tomhle to DC fakt nevyhraje. Reevesuv Batman... No, ted uz i Penguin posunul nataceni ze srpna az na unor, takze ja dost pochybuji, ze tam nekdy nejaky to universe vznikne a to navic ciste osobne u mne po domaci projekci Reevesova jednicka spadla na 6/10.
835165
2 -5
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Tak to samozřejmě, prodávání novejch postav se Marvelu zatím daří hlavně v seriálech, což... není dost :D Potřebuješ bodovat na velkým plátně, kde Fáze 4 dost skřípe. A třeba v povedeným Spideym je nula novejch postav...

Je to vidět i na tom, že se lidi teda upínaj k návratu Avengers (aniž by se vědělo, kdo tam vlastně reálně bude) a k Daredevilovi, kterej se bude muset naučit žít v PG-13 a přijde mi dost jasný, že všechno s ním bude stát hlavně na potkávání s jinejma MCU postavama. Všechno to ještě může dost bolet, já teda sázím hlavně na Secret Invasion, protože to koneckonců bude thriller ve stylu Kapitána Ameriky 2 a Fury never fails 8)
835171
Tak to samozřejmě, prodávání novejch postav se Marvelu zatím daří hlavně v seriálech, což... není dost *:D* Potřebuješ bodovat na velkým plátně, kde Fáze 4 dost skřípe. A třeba v povedeným Spideym je nula novejch postav... Je to vidět i na tom, že se lidi teda upínaj k návratu Avengers (aniž by se vědělo, kdo tam vlastně reálně bude) a k Daredevilovi, kterej se bude muset naučit žít v PG-13 a přijde mi dost jasný, že všechno s ním bude stát hlavně na potkávání s jinejma MCU postavama. Všechno to ještě může dost bolet, já teda sázím hlavně na Secret Invasion, protože to koneckonců bude thriller ve stylu Kapitána Ameriky 2 a Fury never fails *8)*
835167
5 0
reagovat
reaguje na: StevieCZ
Jj, je mi jasný, že Batmana 2 oznáměj až tam, ale Comic-Con teda brutálně prokaučovali.

Marvel taky bude velký věci tahat až na D23 (na Conu vlastně neoznámili žádný režiséry, nový postavy nebo alespoň herce – s výjimkou High Evolutionary, což hrozně prošumělo) a stejně alespoň ukázali jasnej slate a oznámili dva díly Avengers.
835169
Jj, je mi jasný, že Batmana 2 oznáměj až tam, ale Comic-Con teda brutálně prokaučovali. Marvel taky bude velký věci tahat až na D23 (na Conu vlastně neoznámili žádný režiséry, nový postavy nebo alespoň herce – s výjimkou High Evolutionary, což hrozně prošumělo) a stejně alespoň ukázali jasnej slate a oznámili dva díly Avengers.
835166
1 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: KarelR
Samozřejmě velké imho, ale i to je dost...

Větší problém je ale podle mě spíš v tom, že se za poslední roky ani zdaleka nepovedlo najít "dalšího" Iron Mana, Capa... Nebo aspoň nějakou zajímavou postavu, která by to nakopla. Není se na co těšit. Eternals, se kterejma asi měli velký plány, si už nikdo nepamatuje jediného hrdinu, Shang-Chi byl fajn, ale že bych snad vyhlížel návrat Simu Liu do kin?

V okamžiku, kdy nejzajímavěji zní (a podle husného leaku snad i vypadá) třetí Ant-Man, tak je prostě něco špatně.

Samozřejmě oproti DC si ještě můžou gratulovat.
835167
Samozřejmě velké imho, ale i to je dost... Větší problém je ale podle mě spíš v tom, že se za poslední roky ani zdaleka nepovedlo najít "dalšího" Iron Mana, Capa... Nebo aspoň nějakou zajímavou postavu, která by to nakopla. Není se na co těšit. Eternals, se kterejma asi měli velký plány, si už nikdo nepamatuje jediného hrdinu, Shang-Chi byl fajn, ale že bych snad vyhlížel návrat Simu Liu do kin? V okamžiku, kdy nejzajímavěji zní (a podle husného leaku snad i vypadá) třetí Ant-Man, tak je prostě něco špatně. Samozřejmě oproti DC si ještě můžou gratulovat.
835164
4 -2
reagují: Jarita12, KarelR
reagovat
reaguje na: KarelR
Ještě bude DC Fandome
835166
Ještě bude DC Fandome
835164
1 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No když jsi tak hezky poprosil:D...

Black Adam bude určitě blbina, ovšem pokud aspoň dobře natočená zábavná blbina jako Aquaman, proč ne? První Shazam byla fajn oddychovka, a tohle vypadá stejně, přičemž první díl byl za mne fajn. Spíš ale vyhlížím druhýho Aquamana a další Batmany.

Zpětně ale uznávám že jsem trochu blbě volil slova. Prostě jsem tim chtěl říct tohle: U DC nevím co čekat, a mám aspoň nějakou naději, že z toho polezou dobrý filmy. U Marvelu poslední dobou vím na 100% co mám čekat, a vím, že se mi to zas nebude vůbec líbit.
835165
No když jsi tak hezky poprosil*:D*... Black Adam bude určitě blbina, ovšem pokud aspoň dobře natočená zábavná blbina jako Aquaman, proč ne? První Shazam byla fajn oddychovka, a tohle vypadá stejně, přičemž první díl byl za mne fajn. Spíš ale vyhlížím druhýho Aquamana a další Batmany. Zpětně ale uznávám že jsem trochu blbě volil slova. Prostě jsem tim chtěl říct tohle: U DC nevím co čekat, a mám aspoň nějakou naději, že z toho polezou dobrý filmy. U Marvelu poslední dobou vím na 100% co mám čekat, a vím, že se mi to zas nebude vůbec líbit.
835159
1 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Lukassek
Tak ono to právě není 12 filmů a 20 seriálů od Marvelu za rok (vím, žes to vágně nadsadil, ale stejně).

2021 - 4 filmy a 5 seriálů
2022 - 3 filmy a 3 seriály
2023 - 4 filmy a 6 seriálů
2024 - 3 filmy a zatím 1 oznámenej seriál

Chtěj po lidech výlet do kina jednou za 3-4 měsíce a můžeš si k tomu vybrat pár seriálů. Navíc furt mixujou sequely a úplně nový věci, co se snažej o úkrok do jinýho žánru, nepřijde mi to jako extra bolest.

btw. Když se podívám vedle k DC, kde stál Comic-Con na dvou kopiích Supermana, který maj na triku blesk a uměj používat blesky (a jedna z nich je vyloženě pro nejmenší děti), mám teda z aktuální snahy Marvelu o něco lepší pocit :)
835164
Tak ono to právě není 12 filmů a 20 seriálů od Marvelu za rok (vím, žes to vágně nadsadil, ale stejně). 2021 - 4 filmy a 5 seriálů 2022 - 3 filmy a 3 seriály 2023 - 4 filmy a 6 seriálů 2024 - 3 filmy a zatím 1 oznámenej seriál Chtěj po lidech výlet do kina jednou za 3-4 měsíce a můžeš si k tomu vybrat pár seriálů. Navíc furt mixujou sequely a úplně nový věci, co se snažej o úkrok do jinýho žánru, nepřijde mi to jako extra bolest. btw. Když se podívám vedle k DC, kde stál Comic-Con na dvou kopiích Supermana, který maj na triku blesk a uměj používat blesky (a jedna z nich je vyloženě pro nejmenší děti), mám teda z aktuální snahy Marvelu o něco lepší pocit *:)*
835156
10 0
reagovat
Za mě rozhodně oba Avengers filmy. Na to si budou muset najít režiséra, který ukočíruje velký ansámbl. Nebo hrábnou už někde mezi režiséry, které tam mají (když to Russové dělat nebudou). Předpokládám, že se tam sejdou úplně všichni, a Kevin odhalí finální obsazení až ve chvíli, kdy mu na to všichni kývnou. To jim asi rok 2024 vyblokují natáčením půlku Hollywoodu, když počítám, kolik herců v MCU teď je :D  
Za mě určitě hlavně příští rok, Ant-Man, Secret Invasion a Loki S2. 
A vypadá to, že Wong a Charlie Cox teď budou asi všude :D 
835163
Za mě rozhodně oba Avengers filmy. Na to si budou muset najít režiséra, který ukočíruje velký ansámbl. Nebo hrábnou už někde mezi režiséry, které tam mají (když to Russové dělat nebudou). Předpokládám, že se tam sejdou úplně všichni, a Kevin odhalí finální obsazení až ve chvíli, kdy mu na to všichni kývnou. To jim asi rok 2024 vyblokují natáčením půlku Hollywoodu, když počítám, kolik herců v MCU teď je :D   Za mě určitě hlavně příští rok, Ant-Man, Secret Invasion a Loki S2.  A vypadá to, že Wong a Charlie Cox teď budou asi všude :D 
1 0
reagovat
reaguje na: StevieCZ
pls co je konkrétně na Black Adamovi a Shazamovi zajímavé? :) 
835159
pls co je konkrétně na Black Adamovi a Shazamovi zajímavé? :) 
835157
3 0
reagují: StevieCZ
reagovat
reaguje na: Demonic8
Já bych řekl že jsou na stejno. DC je možná v prdeli, ale sype zajímavé filmy, kde maj tvůrci volnější ruku (což uznávám né vždy vyjde, viz. WW84). Marvel má sice vše krásně naplánováno, ale po Endgame už vyrábí něco, co spíš než film připomíná spotřební produkt.
835157
Já bych řekl že jsou na stejno. DC je možná v prdeli, ale sype zajímavé filmy, kde maj tvůrci volnější ruku (což uznávám né vždy vyjde, viz. WW84). Marvel má sice vše krásně naplánováno, ale po Endgame už vyrábí něco, co spíš než film připomíná spotřební produkt.
835153
4 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Trochu jsem si tu z toho nekonečnýho seznamu ublinkl. Tohle už přece nemůže lidi zajímat, kromě fanoušků co žerou každý slovo co Marvel vypustí do světa. Pochybuju že by měl někdo chuť/čas chodit každěj měsíc do kina na novej Marvel a do toho sledovat 20 seriálů ročně. Podle mě se jim to zhroutí, protože kdo chce moc, nemá nic...
835156
Trochu jsem si tu z toho nekonečnýho seznamu ublinkl. Tohle už přece nemůže lidi zajímat, kromě fanoušků co žerou každý slovo co Marvel vypustí do světa. Pochybuju že by měl někdo chuť/čas chodit každěj měsíc do kina na novej Marvel a do toho sledovat 20 seriálů ročně. Podle mě se jim to zhroutí, protože kdo chce moc, nemá nic...
4 -4
reagují: KarelR
reagovat
DC bohužel v současné době na Marvel nemá a kdo si to neumí přiznat má problém :D

Jediné místo kde je DC zatím lepší jsou jejich animované filmy. 
835153
DC bohužel v současné době na Marvel nemá a kdo si to neumí přiznat má problém *:D*.  Jediné místo kde je DC zatím lepší jsou jejich animované filmy. 
4 -1
reagují: StevieCZ
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se