Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 25 filmových sérií, které Hollywood přizabil nebo zcela pohřbil

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: Chermy
V čem je prosimtě přizpůsobení se publiku zpátečnícký přístup? Vždyť je přeci práce s cílovkami alfou a omegou propagace. Popravdě nevím jak a na jaké úrovni děláš marketing, ale vinit zákazníky z neúspěchu kampaně, ehm..... :)))
Netuším, proč utíkáš k Top Gunu a Wonder Woman, my už neřešíme Piráty a Star Trek? Protože tam jsi napsal nesmysl, že to pohřbili diváci. Uměl bys to tvrzení nějak dokázat? Hádám že ne, protože to pohřbili producenti, kteří nedokázali pracovat s cílovkami. A btw nebavím se jenom o kvalitě, Piráti nebyli horší než minimálně 2 předchozí filmy, jen nikoho nezajímali. 
Podívej, tyhle v korunách miliardové produkce prochází od začátku do konce nějaký divácký průzkum v různé formě pracující s cílovkami a končí např. testovacími projekcemi. Nedokážu si představit, co by se muselo stát, aby to u Star Treku nebo Pirátů neproběhlo, proto je prostě nonsense tvrdit u AAA produkcí, že je pohřbí diváci. 
834140
V čem je prosimtě přizpůsobení se publiku zpátečnícký přístup? Vždyť je přeci práce s cílovkami alfou a omegou propagace. Popravdě nevím jak a na jaké úrovni děláš marketing, ale vinit zákazníky z neúspěchu kampaně, ehm..... :))) Netuším, proč utíkáš k Top Gunu a Wonder Woman, my už neřešíme Piráty a Star Trek? Protože tam jsi napsal nesmysl, že to pohřbili diváci. Uměl bys to tvrzení nějak dokázat? Hádám že ne, protože to pohřbili producenti, kteří nedokázali pracovat s cílovkami. A btw nebavím se jenom o kvalitě, Piráti nebyli horší než minimálně 2 předchozí filmy, jen nikoho nezajímali.  Podívej, tyhle v korunách miliardové produkce prochází od začátku do konce nějaký divácký průzkum v různé formě pracující s cílovkami a končí např. testovacími projekcemi. Nedokážu si představit, co by se muselo stát, aby to u Star Treku nebo Pirátů neproběhlo, proto je prostě nonsense tvrdit u AAA produkcí, že je pohřbí diváci. 
834139
1 -4
reagují: Chermy, Will
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vzhledem k tomu, že marketing je můj obor, tak si troufám tvrdit, že mu rozumím :D "přizpůsobovat" se je přesně zpátečnický postup, který vede do pekel... což je přesně vidět na chybných krocích některých studí... jako, nekonečně dojit rodinu Skywalkerů, nebo Hana Sola, Wolverina, nebo toho Sparrowa... protože to je to co chtějí diváci vidět ne? Dojit Wonder Woman a jiné ženské hrdinky jen protože jednička zázrakem oslovila ženy... ne, takhle to nefunguje a řada producentů v tom nekonečně stále dělá chyby... někdy až takové boty jako poslat do kin zpět Morbiuse... Ne, jde o to OSLOVIT diváka... a tady, teď už zcela vážně je perfektní příklad ten Top Gun... který nikdo moc primárně nechtěl, trh po tom nevolal... ale vše v tom filmu od SCÉNÁŘE po casting a kameru, dokázalo OSLOVIT širokou škálu diváků... a byla to i škola marketingu, kde zbytečně neplácali prachy a počkali si... a pustili ven minimum(ukázky ), ale kulervoucí.. a opravdu až když bylo jasné, že to do kin půjde... 
834139
Vzhledem k tomu, že marketing je můj obor, tak si troufám tvrdit, že mu rozumím *:D* "přizpůsobovat" se je přesně zpátečnický postup, který vede do pekel... což je přesně vidět na chybných krocích některých studí... jako, nekonečně dojit rodinu Skywalkerů, nebo Hana Sola, Wolverina, nebo toho Sparrowa... protože to je to co chtějí diváci vidět ne? Dojit Wonder Woman a jiné ženské hrdinky jen protože jednička zázrakem oslovila ženy... ne, takhle to nefunguje a řada producentů v tom nekonečně stále dělá chyby... někdy až takové boty jako poslat do kin zpět Morbiuse... Ne, jde o to OSLOVIT diváka... a tady, teď už zcela vážně je perfektní příklad ten Top Gun... který nikdo moc primárně nechtěl, trh po tom nevolal... ale vše v tom filmu od SCÉNÁŘE po casting a kameru, dokázalo OSLOVIT širokou škálu diváků... a byla to i škola marketingu, kde zbytečně neplácali prachy a počkali si... a pustili ven minimum(ukázky ), ale kulervoucí.. a opravdu až když bylo jasné, že to do kin půjde... 
834138
8 -2
reagovat
reaguje na: Chermy
Já se obávám, že v tvém případě dochází k zásadnímu nepochopení toho, jak funguje trh a marketing.
Hybatelem jsou tu jednoznačně producenti. To jestli natočili kvalitní věc je diskutabilní (já si to třeba nemyslím). Ale jednoznačně pochybili v tom, že to nedokázali svůj produkt přizpůsobit konzumentům nebo jim ho dostatečně zpropagovat nebo obojí. 
Že by trh nepoznal geniální produkt a sám o sobě pochybil, takhle by to mohlo fungovat někdy v padesátkách.

Takže ano, jestli Hollywood natočil něco geniálního a nedokázal to divákům prodat nebo přizpůsobit, tak to pohřbil taky. Obzvlášť jestli se bavíme o miliardových brandech. 
834138
Já se obávám, že v tvém případě dochází k zásadnímu nepochopení toho, jak funguje trh a marketing. Hybatelem jsou tu jednoznačně producenti. To jestli natočili kvalitní věc je diskutabilní (já si to třeba nemyslím). Ale jednoznačně pochybili v tom, že to nedokázali svůj produkt přizpůsobit konzumentům nebo jim ho dostatečně zpropagovat nebo obojí.  Že by trh nepoznal geniální produkt a sám o sobě pochybil, takhle by to mohlo fungovat někdy v padesátkách. Takže ano, jestli Hollywood natočil něco geniálního a nedokázal to divákům prodat nebo přizpůsobit, tak to pohřbil taky. Obzvlášť jestli se bavíme o miliardových brandech. 
834136
2 -3
reagují: Chermy
reagovat
reaguje na: KarelR
Já to taky nechápu :) Jde mi o to, že jsem nesouhlasil s tím, jak jsi článek pojal ;) Ani ty Piráty, ani ten Star trek nevnímám jako něco, co by "Hollywood přizabil" nebo zcela pohřbil :) Protože v obou případech dodal Hollywood dobrý až přímo skvělý film.... takže jestli to někdo pohřbil tak diváci :D Abychom si rozuměli, ty ostatní série co jsi zmínil tak skončily po právu, protože ty filmy jsou naprosto příšerný a dát pokračování oblíbené série někomu jako John Moore a Skip Woods je pro mě definice toho, že Hollywood něco pohřbil, protože to mohl odsouhlasit snad jen idiot... :)

Já si třeba umím představit Piráty bez Jacka, jakkoli si myslím, že je fajn... stále si myslím, že můžete nakopnout libovolnou sérii když si dáte záležet na castingu a především scénáři... to je srdce každého projektu... Winter Soldier není nejlepší Marvelovka protože by by Sebastian Stan takový tahoun a nebo Kapitán Amerika tak úžasná postava... a naopak, Black Widow mohla dopadnout úplně stejně, protože na to Scarlett má... ale tvůrčí tým byl naprosto neschopný.. X men First class se taky obešla bez Wolverina... atd.

No nic, snažil jsem se to pojmout pozitivně, ale dle všech těch palců dolu soudím, že lidé opravdu daleko raději nadávají :D
834136
Já to taky nechápu :) Jde mi o to, že jsem nesouhlasil s tím, jak jsi článek pojal *;)* Ani ty Piráty, ani ten Star trek nevnímám jako něco, co by "Hollywood přizabil" nebo zcela pohřbil :) Protože v obou případech dodal Hollywood dobrý až přímo skvělý film.... takže jestli to někdo pohřbil tak diváci *:D* Abychom si rozuměli, ty ostatní série co jsi zmínil tak skončily po právu, protože ty filmy jsou naprosto příšerný a dát pokračování oblíbené série někomu jako John Moore a Skip Woods je pro mě definice toho, že Hollywood něco pohřbil, protože to mohl odsouhlasit snad jen idiot... :) Já si třeba umím představit Piráty bez Jacka, jakkoli si myslím, že je fajn... stále si myslím, že můžete nakopnout libovolnou sérii když si dáte záležet na castingu a především scénáři... to je srdce každého projektu... Winter Soldier není nejlepší Marvelovka protože by by Sebastian Stan takový tahoun a nebo Kapitán Amerika tak úžasná postava... a naopak, Black Widow mohla dopadnout úplně stejně, protože na to Scarlett má... ale tvůrčí tým byl naprosto neschopný.. X men First class se taky obešla bez Wolverina... atd. No nic, snažil jsem se to pojmout pozitivně, ale dle všech těch palců dolu soudím, že lidé opravdu daleko raději nadávají *:D*
834097
8 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Azure
Vždyť je to podle určitých parametrů jedna z nejsledovanějších věcí na VOD.
834126
Vždyť je to podle určitých parametrů jedna z nejsledovanějších věcí na VOD.
834092
2 -2
reagovat
reaguje na: fr3ak
Chápu, no. Mrkni se ale schválně na první díl, buď tě to zaujme nebo ne. Pokud ne, asi nemá smysl pokračovat. Fakt je, že si taky už všechno detailně nepamatuju a musel bych si to někde osvěžit.
834125
Chápu, no. Mrkni se ale schválně na první díl, buď tě to zaujme nebo ne. Pokud ne, asi nemá smysl pokračovat. Fakt je, že si taky už všechno detailně nepamatuju a musel bych si to někde osvěžit.
834124
2 -1
reagovat
reaguje na: IjonT
Protože mě to zajímá, ale nemám na něco takovýho čas. Se seriálama už sem až na pár vyjímek skončil.
834124
Protože mě to zajímá, ale nemám na něco takovýho čas. Se seriálama už sem až na pár vyjímek skončil.
834123
2 -2
reagují: IjonT
reagovat
reaguje na: fr3ak
A jaký by to mělo smysl? Když to napíšu, buď uznáš, že je zápletka zajímavá a stalo by za to se na sérii podívat, jenže protože už víš, oč jde, nemá to smysl. No, a naopak je to stejné, jen naruby.
834123
A jaký by to mělo smysl? Když to napíšu, buď uznáš, že je zápletka zajímavá a stalo by za to se na sérii podívat, jenže protože už víš, oč jde, nemá to smysl. No, a naopak je to stejné, jen naruby.
834122
2 -2
reagují: fr3ak
reagovat
reaguje na: IjonT
Ale já to právě vyspoilovat chci, nemám v plánu se na to dívat.
834122
Ale já to právě vyspoilovat chci, nemám v plánu se na to dívat.
834121
2 -1
reagují: IjonT
reagovat
reaguje na: fr3ak
Myslíš první řadu Pickarda nebo aktuální druhou? První se mi docela líbila (vlastně hodně líbila), je tam spousta nostalgických setkání s postavami z Nové generace a zajímavých myšlenek. Jen ten konec, no. Druhou řadu jsem ještě neviděl.  Data byl vyřešen asi nejlépe, jak mohl. Ale víc spoilovat nebudu.
Zkusil jsem i novou Strange New Worlds, je to občas až zajímavě staromilské a takové naivní v duchu starých dílů. Trošku mi tam nesedí někteří herci, ale i tak je to na dnešní dobu hodně dobré.
834121
Myslíš první řadu Pickarda nebo aktuální druhou? První se mi docela líbila (vlastně hodně líbila), je tam spousta nostalgických setkání s postavami z Nové generace a zajímavých myšlenek. Jen ten konec, no. Druhou řadu jsem ještě neviděl.  Data byl vyřešen asi nejlépe, jak mohl. Ale víc spoilovat nebudu. Zkusil jsem i novou Strange New Worlds, je to občas až zajímavě staromilské a takové naivní v duchu starých dílů. Trošku mi tam nesedí někteří herci, ale i tak je to na dnešní dobu hodně dobré.
834114
5 0
reagují: fr3ak
reagovat
reaguje na: Polux
Když už si tu nakousl Picarda. Viděl si ho, nebo někdo z přítomnejch? Mohl by mi někdo do spoileru napsat o čem to je? Taky by mě zajímalo jak (a jestli vůbec) je tam nějak vyřešený co se stalo s Datem (ten druhej co přežil Nemesis), jestli tam Picard se svoji posádkou pořád lítá v Enterprise, kterou občas rozmlátí a všechny ty srandy, který známe z Nový generace?

Díky.
834114
Když už si tu nakousl Picarda. Viděl si ho, nebo někdo z přítomnejch? Mohl by mi někdo do spoileru napsat o čem to je? Taky by mě zajímalo jak (a jestli vůbec) je tam nějak vyřešený co se stalo s Datem (ten druhej co přežil Nemesis), jestli tam Picard se svoji posádkou pořád lítá v Enterprise, kterou občas rozmlátí a všechny ty srandy, který známe z Nový generace? Díky.
834108
3 -1
reagují: Polux, IjonT
reagovat
Jak jako ST seriály nikoho nezajímají:D? V produkci je několik (pět) různých sérií současně, což se naposledy stalo před 20 lety a kromě Picarda, u kterého je už potvrzeno, že další sezóna bude poslední, jedou vesele dál i do budoucna, přičemž live action z nich mají na imdb rating 7 a vyš. Televizní ST aktuálně zažívá dost možná nejlepší období vůbec (z pohledu množství obsahu a průměru dodané kvality):).

Jinak trojka ST sice finančně nezazářila, ale imho hlavní kotva vznikla náhlou smrtí Yelchina, se kterou se doteď nedokázali v Paramountu vypořádat (máme pokračovat v původní posádce, nebo provést další restart?). Piráti to mají úplně stejně s Deppem (neví s dalším dílem kudy kam - s ním nebo bez něj?). Nebýt toho, obě frančízy by jistě dál dříve nebo později pokračovaly, byť BO výsledky posledních dílů úplně neoslnily. Přece jen, obří prachy jim v obou případech generuje merch, takže pokud film vysloveně nevyhoří, je stále důvod táhnout káru dál a dál.

V případě F&F šla sice u devítky kvalita jednoznačně dolů a tržby si Universal také představoval jistě vyšší, ale očividně nic z toho studiu nezabránilo schválit další film do produkce s budgetem údajně 300m (!). Tady bych soudil, zda je značka přizabitá, nebo pohřbená, až po desítce. Do té doby je to nadále "živá" série. 
834108
Jak jako ST seriály nikoho nezajímají*:D*? V produkci je několik (pět) různých sérií současně, což se naposledy stalo před 20 lety a kromě Picarda, u kterého je už potvrzeno, že další sezóna bude poslední, jedou vesele dál i do budoucna, přičemž live action z nich mají na imdb rating 7 a vyš. Televizní ST aktuálně zažívá dost možná nejlepší období vůbec (z pohledu množství obsahu a průměru dodané kvality)*:)*. Jinak trojka ST sice finančně nezazářila, ale imho hlavní kotva vznikla náhlou smrtí Yelchina, se kterou se doteď nedokázali v Paramountu vypořádat (máme pokračovat v původní posádce, nebo provést další restart?). Piráti to mají úplně stejně s Deppem (neví s dalším dílem kudy kam - s ním nebo bez něj?). Nebýt toho, obě frančízy by jistě dál dříve nebo později pokračovaly, byť BO výsledky posledních dílů úplně neoslnily. Přece jen, obří prachy jim v obou případech generuje merch, takže pokud film vysloveně nevyhoří, je stále důvod táhnout káru dál a dál. V případě F&F šla sice u devítky kvalita jednoznačně dolů a tržby si Universal také představoval jistě vyšší, ale očividně nic z toho studiu nezabránilo schválit další film do produkce s budgetem údajně 300m (!). Tady bych soudil, zda je značka přizabitá, nebo pohřbená, až po desítce. Do té doby je to nadále "živá" série. 
6 -1
reagují: fr3ak
reagovat

Alita, Warcraft

Polovina těch posledních filmů je úplně v pohodě, takže mě zabití sérií opravdu mrzí (Smrtonosná past, Robocop, Hobit, Star Trek, Jason Bourne, Vetřelec, Piráti z Karibiku, Mumie, Liga spravedlnosti (ZS verze), Hellboy, X-Men, Terminátor, Hvězdné války).
Za sebe bych zmínil Alitu a Warcraft, které měli série nastartovat a přes dobré filmy se tak nestalo.
834104
Polovina těch posledních filmů je úplně v pohodě, takže mě zabití sérií opravdu mrzí (Smrtonosná past, Robocop, Hobit, Star Trek, Jason Bourne, Vetřelec, Piráti z Karibiku, Mumie, Liga spravedlnosti (ZS verze), Hellboy, X-Men, Terminátor, Hvězdné války). Za sebe bych zmínil [b]Alitu[/b] a [b]Warcraft[/b], které měli série nastartovat a přes dobré filmy se tak nestalo.
Alita, Warcraft
6 -2
reagovat
Nejvíc mě z toho výčtu mrzí Vetřelec, od kterého jsem čekal víc a byla to slabota. Jediné pozitivum bylo, že Covenant má fakt luxusní soundtrack.

Aspoň zajímavé náměty na filmy a nebo možná na ten blízký seriál byly v tom 40.letém výročí, které bylo na youtube. 
834100
Nejvíc mě z toho výčtu mrzí Vetřelec, od kterého jsem čekal víc a byla to slabota. Jediné pozitivum bylo, že Covenant má fakt luxusní soundtrack. Aspoň zajímavé náměty na filmy a nebo možná na ten blízký seriál byly v tom 40.letém výročí, které bylo na youtube. 
2 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
Futurama , Arrested development, Nemocnice na kraji města, Sanitka
834099
Futurama , Arrested development, Nemocnice na kraji města, Sanitka
834093
2 -3
reagovat
reaguje na: Chermy
Star Trek možná ještě zvládnou probudit (i když si furt myslím, že se s hercema zase finančně nesejdou), ale Piráti 6 s Deppem imho fakt nikdy nebudou (a nebyli by ani bez toho soudu).

Ono u Pirátů a Transformers byl ten samej problém, že to sice na první pohled vydělalo dost (800 a 600), ale byl tam pád (z miliardy a 1,1 miliardy), což je většinou prostě automatická stopka.

Star Trek 3 pak zradil hlavně budget, protože zatímco jednička byla utracenejch 150 vs. tržby 385, trojka jela utracenejch 185 vs. tržby 343. A hlavně to už byl důsledek dvojky, která narostla na utracenejch 190 vs. tržby 467 a měla horší přijetí, což... nechápu, viděl jsem nedávno a furt je to boží 8)
834097
Star Trek možná ještě zvládnou probudit (i když si furt myslím, že se s hercema zase finančně nesejdou), ale Piráti 6 s Deppem imho fakt nikdy nebudou (a nebyli by ani bez toho soudu). Ono u Pirátů a Transformers byl ten samej problém, že to sice na první pohled vydělalo dost (800 a 600), ale byl tam pád (z miliardy a 1,1 miliardy), což je většinou prostě automatická stopka. Star Trek 3 pak zradil hlavně budget, protože zatímco jednička byla utracenejch 150 vs. tržby 385, trojka jela utracenejch 185 vs. tržby 343. A hlavně to už byl důsledek dvojky, která narostla na utracenejch 190 vs. tržby 467 a měla horší přijetí, což... nechápu, viděl jsem nedávno a furt je to boží *8)*
834095
8 0
reagují: Chermy
reagovat
Rozmyslam, ze svoje rozpracovane pokracovanie romea a julie hodim k ladu8)
834096
Rozmyslam, ze svoje rozpracovane pokracovanie romea a julie hodim k ladu*8)*
3 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
Já bych neřekl, že tržby Pirátů a Star Treku byly tak strašný, aby se k tomu někdy nevrátili... opravdu hodně záleží na tom, kdo to bude dělat, ale mrtvé to nevidím. A že něco spí nevnímám jako přizabité :D Většinou je odklad ku prospěchu.. viz Top Gun :D

A pokud jde o Rennerova "Bourna" - tam mně naopak přijde vše co tam bylo celkem památný... seskok ze stromu, vyběhnutí po fasádě baráku a následný kamerový průlet schodištěm, nebo ta honička na motorce... vše mi v hlavě utkvělo víc, než cokoli z původního Bourna, jakkoli jsou skvělé... snad s výjimkou "tužky jako nože" - což je jedna z nejefektnějších Hollywoodských bojových scén, co znám :) Snad jen Jet-li VS Gibson a Glover je stejně ikonická :+
834095
Já bych neřekl, že tržby Pirátů a Star Treku byly tak strašný, aby se k tomu někdy nevrátili... opravdu hodně záleží na tom, kdo to bude dělat, ale mrtvé to nevidím. A že něco spí nevnímám jako přizabité *:D* Většinou je odklad ku prospěchu.. viz Top Gun *:D* A pokud jde o Rennerova "Bourna" - tam mně naopak přijde vše co tam bylo celkem památný... seskok ze stromu, vyběhnutí po fasádě baráku a následný kamerový průlet schodištěm, nebo ta honička na motorce... vše mi v hlavě utkvělo víc, než cokoli z původního Bourna, jakkoli jsou skvělé... snad s výjimkou "tužky jako nože" - což je jedna z nejefektnějších Hollywoodských bojových scén, co znám :) Snad jen Jet-li VS Gibson a Glover je stejně ikonická *:+*
834091
4 -6
reagují: KarelR
reagovat
Smrtonosná past - videl som prvých 25-30 min zaspal som a už nikdy som to nedopozeral! (zabitie série nemrzí)
Robocop - za mňa fajn film, nebolo to niečo wow, ale úplne v pohodičke. (zabitie série mrzí)
Hobit - nepochopiteľné rozdelenie tenučkej knižky na 3 filmy:-...druhý diel najlepší. (zabitie série nemrzí)....uvidíme čo seriál?)
Fantastická čtyřka - totálne nudný, nezaujímavý a zbytočný film! Josh Trank a jeho zošup z nádejného mladého režiséra. (zabitie série nemrzí)
Série Divergance - nevidel
Krotitelé duchu - nevidel celé a som za to rád :D:D
Star Trek -
tretí diel o level slabší ako predchadzajúce ("zabitie" série mrzí )
Jason Bourne - nuda, nuda a ešte raz nuda...ja si z toho snáď už nič nepamätám ( zabitie série 50/50)
Vetrelec - fúúú...k tomu nemám čo dodať, ja len dúfam že to Scott to nechá už tak (zabitie série nemrzí)
Piráti z Karibiku - úplne v pohodičke film...určite 100x lepší ako nudná 4-ka! (zabitie série mrzí)
Transformers - už od trojky to bolo zabité;)
Mumie -
čakalo sa viac aj ja som čakal viac proste Cruise, ale film 6/10, nič extra ani žiadna hrôza (zabitie série asi mrzí)
Liga spravedlnosti - SHIT....
Predátor -
veľké sklamanie....( séria očividne ide ďalej takže8):D)
Hellboy - nato aké to malo zákulisné problémy,režisér, herci atď..to dopadlo v celku fajn ale del Toro je len jeden.( zabitie série asi mrzí, trocha)
X-Men - od X-Men: Apokalypsa to bola fakt apokalypsa:-
Muži v černém - totálna nuda na entú...( zabitie série nemrzí)
Terminátor - furt je u mňa po 1 a 2 najlepšia trojka, ale tento film ma kvalitatívne k trojke najbližšie (zabitie série mrzí..aj keď Arnie je Arnie a mladší už nebude)
Charlieho andílci - píčovina...
Star Wars - po divnej 8-mičke a smiešnej 9-tke si to myšak zaslužil!! ( ak bude séria pokračovať tak to hádam nesk*rvia ešte viac)
Wonder Woman - dvojku som nevidel...( ale chystá sa trojka takže?))
Rychle a zbesile - od 6-tky dole vodou ale 9-tka...ty kokooos....( séria dúfam už skončí!!)
Matrix - veľký bizár a totálny pľuvanec pôvodnej trilogií (mrzí ma že to vôbec vzniklo)
HP/FZ - dvojka bola mega nudná ale že trojka bude v istých miestach guľáš a ešte viac nudnejšia som nečakal :D:D ( séria nech nepokračuje prosííím :D:D)
Jursky park - trojku som ešte nevidel, ale dvojka bola nesmierna nuda a podľa toho čo som čítal tak trojka vsadila na nostalgiu hercov ale moc im to nevyšlo ( séria podľa mňa zase ožije ak ju vôbec zabili )
834094
[b]Smrtonosná past -[/b] videl som prvých 25-30 min zaspal som a už nikdy som to nedopozeral! [i](zabitie série nemrzí) [/i][b]Robocop - [/b]za mňa fajn film, nebolo to niečo wow, ale úplne v pohodičke. [i](zabitie série mrzí) [/i][b]Hobit - [/b]nepochopiteľné rozdelenie tenučkej knižky na 3 filmy*:-*...druhý diel najlepší. [i](zabitie série nemrzí)....uvidíme čo seriál*?)* [/i][b]Fantastická čtyřka - [/b]totálne nudný, nezaujímavý a zbytočný film! [i]Josh Trank[/i] a jeho zošup z nádejného mladého režiséra. [i](zabitie série nemrzí) [/i][b]Série Divergance - nevidel Krotitelé duchu - nevidel celé a som za to rád *:D**:D* Star Trek - [/b]tretí diel o level slabší ako predchadzajúce [i]("zabitie" série mrzí ) [/i][b]Jason Bourne - [/b]nuda, nuda a ešte raz nuda...ja si z toho snáď už nič nepamätám [i]( zabitie série 50/50) [/i][b]Vetrelec - [/b]fúúú...k tomu nemám čo dodať, ja len dúfam že to [i]Scott[/i] to nechá už tak [i](zabitie série nemrzí) [/i][b]Piráti z Karibiku - [/b]úplne v pohodičke film...určite 100x lepší ako nudná 4-ka! [i](zabitie série mrzí) [/i][b]Transformers - už od trojky to bolo zabité*;)* Mumie - [/b]čakalo sa viac aj ja som čakal viac proste [i]Cruise[/i], ale film 6/10, nič extra ani žiadna hrôza [i](zabitie série asi mrzí) [/i][b]Liga spravedlnosti - SHIT.... Predátor - [/b]veľké sklamanie....[i]( séria očividne ide ďalej takže*8)**:D*) [/i][b]Hellboy - [/b]nato aké to malo zákulisné problémy,režisér, herci atď..to dopadlo v celku fajn ale [i]del Toro [/i]je len jeden.[i]( zabitie série asi mrzí, trocha)[/i] [b]X-Men - od X-Men: Apokalypsa[/b] to bola fakt apokalypsa*:-* [b]Muži v černém - [/b]totálna nuda na entú...[i]( zabitie série nemrzí)[/i] [b]Terminátor - [/b]furt je u mňa po 1 a 2 najlepšia trojka, ale tento film ma kvalitatívne k trojke najbližšie [i](zabitie série mrzí..aj keď Arnie je Arnie a mladší už nebude)[/i] [b]Charlieho andílci -[/b] píčovina... [b]Star Wars -[/b] po divnej 8-mičke a smiešnej 9-tke si to myšak zaslužil!! [i]( ak bude séria pokračovať tak to hádam nesk*rvia ešte viac)[/i] [b]Wonder Woman - [/b]dvojku som nevidel..[i].( ale chystá sa trojka takže*?)*)[/i] [b]Rychle a zbesile -[/b] od 6-tky dole vodou ale 9-tka...ty kokooos....[i]( séria dúfam už skončí!!)[/i] [b]Matrix[/b] - veľký bizár a totálny pľuvanec pôvodnej trilogií[i] (mrzí ma že to vôbec vzniklo)[/i] [b]HP/FZ -[/b] dvojka bola mega nudná ale že trojka bude v istých miestach guľáš a ešte viac nudnejšia som nečakal *:D**:D* [i]( séria nech nepokračuje prosííím *:D**:D*)[/i] [b]Jursky park -[/b] trojku som ešte nevidel, ale dvojka bola nesmierna nuda a podľa toho čo som čítal tak trojka vsadila na nostalgiu hercov ale moc im to nevyšlo [i]( séria podľa mňa zase ožije ak ju vôbec zabili )[/i]
5 -4
reagují: Shakers
reagovat
reaguje na: Azure
Ten článek je o filmovejch sériích, proto tu není Zaklínač ;) Kolegové z TVZone můžou něco udělat, na seriálovým poli je taky v lecčems slušnej bordel.
834093
Ten článek je o filmovejch sériích, proto tu není Zaklínač *;)* Kolegové z TVZone můžou něco udělat, na seriálovým poli je taky v lecčems slušnej bordel.
834092
9 0
reagují: fabec
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se