Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Batman: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
reaguje na: Randal K.
No, jak se to vezme... Kdyby ustrihli zaverecnych 30 minut, tak se z Riddlera nestane pakosta z 4chanu s jeho "Hi, guys! Thanks for all your likes and comments!", nebylo by tam to genericke finale a naopak by to melo konec jako skutecna detektivka, kdy dojde k zatceni a nazdar. Vlastne si rikam, ze to "cim delsi tim lepsi" plati strasne malo. 
820871
No, jak se to vezme... [spoiler]Kdyby ustrihli zaverecnych 30 minut, tak se z Riddlera nestane pakosta z 4chanu s jeho "Hi, guys! Thanks for all your likes and comments!", nebylo by tam to genericke finale a naopak by to melo konec jako skutecna detektivka, kdy dojde k zatceni a nazdar.[/spoiler] Vlastne si rikam, ze to "cim delsi tim lepsi" plati strasne malo. 
820868
3 -4
reagovat
Nemám tieto dni čas ísť do kina, ale z toho čo čítam sa mi viac-menej potvrdzuje čo som si myslel. Tzn. že Pattinson ako Bruce Wayne je pomerne nevýrazný a film je objektívne na vysokej úrovni, ale nikto z neho nie je úplne odpálený. A páči sa mi ten nádych dlhej detektívky á la Zodiac, keďže Zodiaca považujem za top film. 

Je dobre, že WB a DC si v tomto prípade povedali, že dovolia Reevesovi si zaexperimentovať a natiahnuť to na tri hodiny a dať filmu čo najviac autorského otisku. Pokiaľ by to išlo štandardne, tzn. pretáčky a potom snaha napchať to celé do max. 130-140 minút, lacné vtípky, možno by z toho vyliezol film zábavnejší/dynamickejší, ale menej zaujímavý.

Som fakt zvedavý na tržby, lebo aj keď Batman je top frančíza, toto proste fakt neznie ako miliardový hit. Ja tipujem tak 700-800 max. 
820868
Nemám tieto dni čas ísť do kina, ale z toho čo čítam sa mi viac-menej potvrdzuje čo som si myslel. Tzn. že Pattinson ako Bruce Wayne je pomerne nevýrazný a film je objektívne na vysokej úrovni, ale nikto z neho nie je úplne odpálený. A páči sa mi ten nádych dlhej detektívky á la Zodiac, keďže Zodiaca považujem za top film.  Je dobre, že WB a DC si v tomto prípade povedali, že dovolia Reevesovi si zaexperimentovať a natiahnuť to na tri hodiny a dať filmu čo najviac autorského otisku. Pokiaľ by to išlo štandardne, tzn. pretáčky a potom snaha napchať to celé do max. 130-140 minút, lacné vtípky, možno by z toho vyliezol film zábavnejší/dynamickejší, ale menej zaujímavý. Som fakt zvedavý na tržby, lebo aj keď Batman je top frančíza, toto proste fakt neznie ako miliardový hit. Ja tipujem tak 700-800 max. 
2 -1
reagují: The Joker
reagovat

9/10

Súhlasím skoro so všetkým čo je v recenzií, som veľmi milo prekvapený že film, ktorý má pomalšie tempo a tri hodiny ma ani na sekundu nenudil, všetko krásne šlapalo, kamera je tu najmenej na nomináciu na filmové ceny, rovnako tak aj scenár je vyšperkovaný, vemi fajn je aj to držanie sa pri zemi z hľadiska efektov a ten realizmus. Akurát mi civilný Bruce Wayne až tak nevadil, akurát Falcone je teda ozaj misscast, tam mohlo byť 100 oveľa lepších hercov, ostatní herci hrajú výborne. Videné o 16.00 včera a sála bola poloplná. Zistil som, že tieto poobedňajšie projekcie mi vyhovujú viac, nakoľko prídem domov v normálnom čase keď mám ešte rávno vstávať do práce, alebo keby som chcel ísť ešte večer niekde von. :)
820858
Súhlasím skoro so všetkým čo je v recenzií, som veľmi milo prekvapený že film, ktorý má pomalšie tempo a tri hodiny ma ani na sekundu nenudil, všetko krásne šlapalo, kamera je tu najmenej na nomináciu na filmové ceny, rovnako tak aj scenár je vyšperkovaný, vemi fajn je aj to držanie sa pri zemi z hľadiska efektov a ten realizmus. Akurát mi civilný Bruce Wayne až tak nevadil, akurát Falcone je teda ozaj misscast, tam mohlo byť 100 oveľa lepších hercov, ostatní herci hrajú výborne. Videné o 16.00 včera a sála bola poloplná. Zistil som, že tieto poobedňajšie projekcie mi vyhovujú viac, nakoľko prídem domov v normálnom čase keď mám ešte rávno vstávať do práce, alebo keby som chcel ísť ešte večer niekde von. *:)*
9/10
4 -1
reagovat
reaguje na: SHUTTER
To site London, par autobusov Malo plagat, inak nic
820852
To site London, par autobusov Malo plagat, inak nic
820753
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
Dnes som bol 2. krát. Dobre som sa pozeral - je to žltá ampulka s priesvitnou tekutinou. Je to proste adrenalín. 
A dnes som ol v klasickej sále a nedá sa to porovnať s Imaxom. Už len kvôli Batmobilu sa to oplatí ale celkovo to bol iný zážitok. A na 2. pozretie zvyšujem hodnotenie :+:+
820850
Dnes som bol 2. krát. Dobre som sa pozeral - je to žltá ampulka s priesvitnou tekutinou. Je to proste adrenalín.  A dnes som ol v klasickej sále a nedá sa to porovnať s Imaxom. Už len kvôli Batmobilu sa to oplatí ale celkovo to bol iný zážitok. A na 2. pozretie zvyšujem hodnotenie *:+**:+*
820837
4 -1
reagovat
reaguje na: Dm683
Nebylo to spíš Mirakuru?


Každopádně teda velká pecka. 
Trošku bych krátil, ale kinozážitek obrovskej. 
Závidím IMAX všem, co můžou. 
820837
Nebylo to spíš Mirakuru? Každopádně teda velká pecka.  Trošku bych krátil, ale kinozážitek obrovskej.  Závidím IMAX všem, co můžou. 
820759
3 0
reagují: SHUTTER
reagovat
Tomu Pattinsonovi jsem toho bijce moc nevěřil. A jako Bruce taky nic moc Kdyby tam hrál někdo jako třeba ....Bale:D to by byla jinačí káva..
820831
Tomu Pattinsonovi jsem toho bijce moc nevěřil. A jako Bruce taky nic moc Kdyby tam hrál někdo jako třeba ....Bale*:D* to by byla jinačí káva..
3 -6
reagovat
reaguje na: MAJkLSON
je ti deset nebo co?
820822
je ti deset nebo co?
820804
2 0
reagovat
reaguje na: machy

,,Byl jsem v žitě”

O tvém komentáři tady bude jednou V.I.M, kdyby bylo to jediné, že to nedává vůbec smysl… :o
820821
O tvém komentáři tady bude jednou V.I.M, kdyby bylo to jediné, že to nedává vůbec smysl… *:o*
,,Byl jsem v žitě”
820756
1 0
reagovat
Tesil jsem se na to a snad bych i sel do kina, nez jsem zjistil, ze to ma 3h. To asi nedam.
820804
Tesil jsem se na to a snad bych i sel do kina, nez jsem zjistil, ze to ma 3h. To asi nedam.
1 -6
reagují: maddy1111
reagovat
reaguje na: ovmartin23
Ulehčí ti, že jsem si nechal tu stejnou věc nechal vyspoilovat, když jsem hledal v diskuzi na dabingforu?:)
820801
Ulehčí ti, že jsem si nechal tu stejnou věc nechal vyspoilovat, když jsem hledal v diskuzi na dabingforu?*:)*
820772
2 0
reagovat
reaguje na: ovmartin23
Prepáč. Aj mna by to naštvalo.
820797
Prepáč. Aj mna by to naštvalo.
820772
1 -2
reagovat
reaguje na: The Joker
O tom som ani nepočul. Ale zmieňoval tam come back čiže sa už asi Gothamu predstavil. Inak nepamáteš si čo konkrétne povedal? Pamätám si ako utešoval Edwarda a potom ked sa ho Edward spýtal kto to je tak povedal niečo v zmysle "To je otázka" a potom niečo o klaunoch a comebacku ale neviem už čo konkrétne.
820795
[spoiler]O tom som ani nepočul. Ale zmieňoval tam come back čiže sa už asi Gothamu predstavil. Inak nepamáteš si čo konkrétne povedal? Pamätám si ako utešoval Edwarda a potom ked sa ho Edward spýtal kto to je tak povedal niečo v zmysle "To je otázka" a potom niečo o klaunoch a comebacku ale neviem už čo konkrétne.[/spoiler]
820788
2 0
reagovat
reaguje na: Dacan
Jeho prostetický make up má na starosti ten istý maskér ktorý robil Farrellovho Osvalda.:+:+
820793
[spoiler]Jeho prostetický make up má na starosti ten istý maskér ktorý robil Farrellovho Osvalda.*:+**:+*[/spoiler]
820787
3 0
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Imo tam zas doplaci na snahu o co nejrychlejsi world-building. Scenu s Batmanem vystrihli a dle Reevese ji hodi nekdy po premiere online a ta prequelova serie, ktera mela udajne brat i z The Man Who Laughs, bude kdo vi kdy, pokud vubec. Tak jestli tam nedochazi k nejaky rekonfiguraci a zmenam planu.
820788
Imo tam zas doplaci na snahu o co nejrychlejsi world-building. Scenu s Batmanem vystrihli a dle Reevese ji hodi nekdy po premiere online a ta prequelova serie, ktera mela udajne brat i z [spoiler]The Man Who Laughs[/spoiler], bude kdo vi kdy, pokud vubec. Tak jestli tam nedochazi k nejaky rekonfiguraci a zmenam planu.
820770
3 0
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: SHUTTER
Zaleží, protože je trochu přejokerováno , ale jinak vypadal hodně dobře. Snad bude mít podobnej vzhled jako Oz a nebude to další herec kterej má šminky. Chvilku jsem myslel, že to je Two-Face:DHlavně Riddler tak trochu Joker byl, takže záleží, jak ho pojmou v dalších filmech.
820787
Zaleží, protože je trochu [spoiler]přejokerováno[/spoiler] , ale jinak [spoiler]vypadal hodně dobře. Snad bude mít podobnej vzhled jako Oz a nebude to další herec kterej má šminky. Chvilku jsem myslel, že to je Two-Face*:D*Hlavně Riddler tak trochu Joker byl, takže záleží, jak ho pojmou v dalších filmech.[/spoiler]
820770
2 0
reagují: SHUTTER
reagovat
reaguje na: SHUTTER
sakra, myší jsem přejel přes tvůj spoiler. to naštve celkem......:D
820772
sakra, myší jsem přejel přes tvůj spoiler. to naštve celkem......*:D*
820770
1 -1
reagují: StevieCZ, SHUTTER
reagovat
Inak ako vidíte nového Jokera? Vizuálne vyzerá veľmi zaujímavo a Barry je poľa mňa dobrý herec a psychopatov hrá snáď v každom filme viz Zabitie posvätného jeleňa :+ tá štylizácia ma osobne dosť prekvapila ako bol zjazvený a tie vytŕčajúce zuby boli dosť creepy :D Ten vizuál by docela sebel k tomu nástrelu z Redditu čo tu postoval tuším The Joker :+
820770
Inak ako vidíte [spoiler]nového Jokera? Vizuálne vyzerá veľmi zaujímavo a Barry je poľa mňa dobrý herec a psychopatov hrá snáď v každom filme viz Zabitie posvätného jeleňa *:+* tá štylizácia ma osobne dosť prekvapila ako bol zjazvený a tie vytŕčajúce zuby boli dosť creepy *:D*[/spoiler] Ten vizuál by docela sebel k tomu nástrelu z Redditu čo tu postoval tuším The Joker *:+*
4 -2
reagují: The Joker, Dacan, ovmartin23
reagovat
reaguje na: The Joker
Pokial viem tak Ego vytvoril separátne Darwin Coock a nespája sa to s Batman:TAS ale jeho výtvarný štýl samozrejme k tomu dosť inklinuje, pretože on robil na Batman:TAS concept artistu a dokonca aj storyboardy k veľa epizódam. Ale áno súhlasím TAS priamo vychádza z Burtona a Loeb so Salom priznávajú inšpiráciu v TAS :+
820769
Pokial viem tak Ego vytvoril separátne Darwin Coock a nespája sa to s Batman:TAS ale jeho výtvarný štýl samozrejme k tomu dosť inklinuje, pretože on robil na Batman:TAS concept artistu a dokonca aj storyboardy k veľa epizódam. Ale áno súhlasím TAS priamo vychádza z Burtona a Loeb so Salom priznávajú inšpiráciu v TAS *:+*
820760
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Za to muze Schumacher a jeho bradavky :D protože ten jede v TV furt. Burtona moc nedávají a a Nolanovska trilogie se protočí tak 1x za rok.
Snyderova vize byl průser a lidí to moc nebavilo.

Ale včera byl CC na andělu dost plný a já si to teda hodně užíval. 

Chci aby začalo pršet!!!!! A jdu se večer projít po temných uličkách v Praze.... V černým kabátu ... 8)
820768
Za to muze Schumacher a jeho bradavky *:D* protože ten jede v TV furt. Burtona moc nedávají a a Nolanovska trilogie se protočí tak 1x za rok. Snyderova vize byl průser a lidí to moc nebavilo. Ale včera byl CC na andělu dost plný a já si to teda hodně užíval.  Chci aby začalo pršet!!!!! A jdu se večer projít po temných uličkách v Praze.... V černým kabátu ... *8)*
820746
3 -4
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se