Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Batman: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
to len ty starneš ;)
821131
to len ty starneš *;)*
821095
2 -1
reagovat
reaguje na: Randal K.
Tak já o tom nikdy nepochyboval.Přišlo mi to zcela zjevné a to o to víc že jsem byl zvědavý jestli tam bude mít
alespoň malé cameo či nějaký explicitní odkaz jako v Batman
začíná.Překvapilo mě až posléze to když jsem zjistil kolik lidí se ptá
na to jestli to byl Two Face.
821096
[spoiler]Tak já o tom nikdy nepochyboval.Přišlo mi to zcela zjevné a to o to víc že jsem byl zvědavý jestli tam bude mít alespoň malé cameo či nějaký explicitní odkaz jako v Batman začíná.Překvapilo mě až posléze to když jsem zjistil kolik lidí se ptá na to jestli to byl Two Face.[/spoiler]
821057
3 0
reagovat

9/10

Hodně působivý. Depresivní vize prohnilyho města a mocná atmosféra z toho filmu dělá silnej zážitek. Vizuálně a hudebně za mě nejlepší blockbuster spolu s Dunou za posledních pár let.Tři hodiny jsou asi moc ale vtáhlo mě to a až do konce prakticky nepustilo. Některý scény tam byli rozhodně navíc a když nad tím člověk přemýšlí mohlo to být klidně o 30 minut kratší. Pro mě jako fandu Batmana to byl ale jednoznačně splněnej sen(kulervoucí batmobil,detektiv, Gotham, batman jako nezastavitelny mstitel). Dark knight trilogy nepřekonána. 
821079
Hodně působivý. Depresivní vize prohnilyho města a mocná atmosféra z toho filmu dělá silnej zážitek. Vizuálně a hudebně za mě nejlepší blockbuster spolu s Dunou za posledních pár let.Tři hodiny jsou asi moc ale vtáhlo mě to a až do konce prakticky nepustilo. Některý scény tam byli rozhodně navíc a když nad tím člověk přemýšlí mohlo to být klidně o 30 minut kratší. Pro mě jako fandu Batmana to byl ale jednoznačně splněnej sen(kulervoucí batmobil,detektiv, Gotham, batman jako nezastavitelny mstitel). Dark knight trilogy nepřekonána. 
9/10
7 -5
reagovat
reaguje na: Disketa1

Děláš si prdel?

Myslím, že nebudu sám, kdo měl ve dvanácti už dávno za sebou mnohé klasické horory, kde nebyla nouze o hektolitry krve, nemluvě o explicitních nadávkách a sexu. 
821070
Myslím, že nebudu sám, kdo měl ve dvanácti už dávno za sebou mnohé klasické horory, kde nebyla nouze o hektolitry krve, nemluvě o explicitních nadávkách a sexu. 
Děláš si prdel?
821035
5 -1
reagovat

8/10

Nepřekonatelný TDK sice (ehm) nepřekonán, ale po Jokerovi a nové Suicide Squad pro WB další velice slušný zářez s jasnou autorskou vizí, výrazným tvůrčím rukopisem a velkým potenciálem do budoucna. Asi nebude náhoda, že nejlepší DC filmy, minimálně v případě Batmana, pracují koncepčně na stejném principu, totiž převádění žánrových klasik od Manna (TDK), Scorseseho (Joker) a nově tedy Finchera do netopýřího univerza:). Recept očividně funguje a WB se nebojí experimentovat (nebo je zoufalé a zkouší, co se dá - taky možnost:D), takže kdyby se u adaptace nějaké další DC postavy nechali inspirovat třeba takovým Leonem nebo Peckinpahem, jako fanoušek westernů bych se vůbec nezlobil;).
 
Atmosféra prohnilého a neutěšeného Gotham City skvělá, některé záběry, potažmo scény, (nástup Batmana, nástup Batmobilu, bitka v chodbě po vypnutí proudu, konec honičky s Farrellem) přímo vynikající, působivá výprava (mající sice blízko k Nolanovu Chicagu/NYC, ale přesto oplývající vlastním stylem), Pattinsonův kostým perfektní (už teď se těším, až mi bude v 1:6 zdobit detolf:)), stejně tak Batmobile a Batcycle (škoda, že nejsou ve filmu využiti ještě o trochu více), Giacchinův OST výborný a parádně podtrhující Reevesův vizuál (sice především variuje main theme, ale ten je natolik silný, že to vůbec nevadí, právě naopak), plus konečně se zde klade velký důraz na onen detektivní/kriminální prvek (čemuž se předchozí zpracování věnovaly jen okrajově, nebo rovnou vůbec) a rovněž filmoví diváci tak mohou, po těch 30 letech na plátně od Burtona po Snydera, plně pochopit, proč je Batman v komiksech nazýván nejlepším detektivem na světě.
 
A pak jsou zde samotní herci. Pattinson je v roli Batmana skvělý (měl jsem pocit, že je ještě málomluvnější než Bale:D), v roli BW působí malinko matně, ale imho nejde o chybu na jeho straně, ale spíše na poli scénáře a režie s ohledem na to, že toho nemá moc co hrát a minimální čas na plátně, který ve filmu BW má. Kravitz jako Catwoman taktéž parádní (paradoxně v roli SK má ve filmu větší prostor než BW), stejně tak Farrell a Dano hrají výborně (byť jsem po chvále Riddlera ze zkušebek čekal mocnější útok na neotřesitelného Ledgera), Serkis se ve filmu moc neohřeje (což je možná i dobře, protože, vyjma motion capture, nijak extra dobrý herec není), Wright hraje vysloveně Batmanovou podržtažku, takže ani nemá šanci se nějak výrazněji herecky předvést (na rozdíl od Oldmana u Nolana) a Turturro mi svým výkonem nijak nevadil.    
 
Na druhou stranu tempo je v určitých částech filmu proměnlivé, což nepřisuzuji ani tak velkorysé stopáži (přece jen TDK nebo TDKR nebyli o moc kratší), ale spíše dramaturgické výstavbě příběhu. Batman sice vyšetřuje, ale je až do konce krok za Riddlerem a pouze reaguje na nastalé události, namísto toho, aby jim předcházel, opakovaně obchází ty samé postavy, aby mu pokaždé řekly něco trochu jiného, aniž by je konfrontoval nebo jejich informace rozporoval a samotná vyšetřovací verze, se kterou děj celý film operuje (najdi informátora a najdeš Riddlera, protože jej informátor zná) se v závěru hodí úplně do koše (nejen, že Riddlera nikdo nezná, včetně Falconeho a.k.a. informátora, ale je dopaden stylem deus ex machina a.k.a. náhodný svědek). Pokud by se Reeves vykašlal na tanečky okolo opakovaného hledání/hádání informátora (které ve výsledku stejně nikam nevede) a vyhodil z filmu minimálně půl hodinu děje, bohužel by se stran pochopitelnosti příběhu v podstatě nic nestalo. Což je z pohledu dramaturgie prostě špatně.

Čímž se dostávám asi k největší slabině snímku a to ke klimaxu, který působí jako z úplně jiného filmu - jako by si někdo uvědomil, že má dvě a půl hodiny příběhu, ve kterém není skoro žádná rozmáchlá akce, a je s tím potřeba na poslední chvíli rychle něco udělat v rámci dotáček, protože to cílové publikum očekává. Na úkor dosavadní "realistické" zápletky a motivace hlavního záporáka, zato ruku v ruce s nepostradatelnou snůškou filmově-logických klišé, typu záchran na poslední chvíli a nesmrtelností postav. Plus jsem doufal, že si Reeves odpustí laciný sequel bait v podobě koho jiného než Jokera (protože po BB je to tak obvious, že nic méně nápaditého snad už ani neexistuje) a bohužel marně.
 
V souhrnu velice povedený a neotřelý příspěvek do filmového netopýřího univerza, který temného rytíře spravedlnosti ukazuje zase v trochu jiném světle (případně ve tmě:)), než jsme jej mohli na plátně dosud spatřit a přestože film nejde publiku vyloženě na ruku, doufám že si jej přesto v kinech najde a dočkáme se minimálně dvojky, když už ne rovnou celé trilogie.
 
P.S. Balení netopýřích oreo sušenek, darovaných ke vstupence (jinak fajn nápad), nijak neovlivnilo mé hodnocení. Nicméně, pokud by WB, potažmo lokální distributor, výrazněji zapracoval na gramáži, šel bych zcela pochopitelně ještě o bod nahoru, to dá rozum:D
821069
Nepřekonatelný TDK sice (ehm) nepřekonán, ale po Jokerovi a nové Suicide Squad pro WB další velice slušný zářez s jasnou autorskou vizí, výrazným tvůrčím rukopisem a velkým potenciálem do budoucna. Asi nebude náhoda, že nejlepší DC filmy, minimálně v případě Batmana, pracují koncepčně na stejném principu, totiž převádění žánrových klasik od Manna (TDK), Scorseseho (Joker) a nově tedy Finchera do netopýřího univerza*:)*. Recept očividně funguje a WB se nebojí experimentovat (nebo je zoufalé a zkouší, co se dá - taky možnost*:D*), takže kdyby se u adaptace nějaké další DC postavy nechali inspirovat třeba takovým Leonem nebo Peckinpahem, jako fanoušek westernů bych se vůbec nezlobil*;)*.   Atmosféra prohnilého a neutěšeného Gotham City skvělá, některé záběry, potažmo scény, [spoiler](nástup Batmana, nástup Batmobilu, bitka v chodbě po vypnutí proudu, konec honičky s Farrellem)[/spoiler] přímo vynikající, působivá výprava (mající sice blízko k Nolanovu Chicagu/NYC, ale přesto oplývající vlastním stylem), Pattinsonův kostým perfektní (už teď se těším, až mi bude v 1:6 zdobit detolf*:)*), stejně tak Batmobile a Batcycle (škoda, že nejsou ve filmu využiti ještě o trochu více), Giacchinův OST výborný a parádně podtrhující Reevesův vizuál (sice především variuje main theme, ale ten je natolik silný, že to vůbec nevadí, právě naopak), plus konečně se zde klade velký důraz na onen detektivní/kriminální prvek (čemuž se předchozí zpracování věnovaly jen okrajově, nebo rovnou vůbec) a rovněž filmoví diváci tak mohou, po těch 30 letech na plátně od Burtona po Snydera, plně pochopit, proč je Batman v komiksech nazýván nejlepším detektivem na světě.   A pak jsou zde samotní herci. Pattinson je v roli Batmana skvělý (měl jsem pocit, že je ještě málomluvnější než Bale*:D*), v roli BW působí malinko matně, ale imho nejde o chybu na jeho straně, ale spíše na poli scénáře a režie s ohledem na to, že toho nemá moc co hrát a minimální čas na plátně, který ve filmu BW má. Kravitz jako Catwoman taktéž parádní [spoiler](paradoxně v roli SK má ve filmu větší prostor než BW)[/spoiler], stejně tak Farrell a Dano hrají výborně (byť jsem po chvále Riddlera ze zkušebek čekal mocnější útok na neotřesitelného Ledgera), Serkis se ve filmu moc neohřeje (což je možná i dobře, protože, vyjma motion capture, nijak extra dobrý herec není), Wright hraje vysloveně Batmanovou podržtažku, takže ani nemá šanci se nějak výrazněji herecky předvést (na rozdíl od Oldmana u Nolana) a Turturro mi svým výkonem nijak nevadil.       Na druhou stranu tempo je v určitých částech filmu proměnlivé, což nepřisuzuji ani tak velkorysé stopáži (přece jen TDK nebo TDKR nebyli o moc kratší), ale spíše dramaturgické výstavbě příběhu. [spoiler]Batman sice vyšetřuje, ale je až do konce krok za Riddlerem a pouze reaguje na nastalé události, namísto toho, aby jim předcházel, opakovaně obchází ty samé postavy, aby mu pokaždé řekly něco trochu jiného, aniž by je konfrontoval nebo jejich informace rozporoval a samotná vyšetřovací verze, se kterou děj celý film operuje (najdi informátora a najdeš Riddlera, protože jej informátor zná) se v závěru hodí úplně do koše (nejen, že Riddlera nikdo nezná, včetně Falconeho a.k.a. informátora, ale je dopaden stylem deus ex machina a.k.a. náhodný svědek).[/spoiler] Pokud by se Reeves vykašlal na tanečky okolo opakovaného [spoiler]hledání/hádání informátora (které ve výsledku stejně nikam nevede)[/spoiler] a vyhodil z filmu minimálně půl hodinu děje, bohužel by se stran pochopitelnosti příběhu v podstatě nic nestalo. Což je z pohledu dramaturgie prostě špatně. Čímž se dostávám asi k největší slabině snímku a to ke klimaxu, který působí jako z úplně jiného filmu - jako by si někdo uvědomil, že má dvě a půl hodiny příběhu, ve kterém není skoro žádná rozmáchlá akce, a je s tím potřeba na poslední chvíli rychle něco udělat v rámci dotáček, protože to cílové publikum očekává. Na úkor dosavadní "realistické" zápletky a motivace hlavního záporáka, zato ruku v ruce s nepostradatelnou snůškou filmově-logických klišé, typu záchran na poslední chvíli a nesmrtelností postav. Plus jsem doufal, že si Reeves odpustí laciný [spoiler]sequel bait v podobě koho jiného než Jokera (protože po BB je to tak obvious, že nic méně nápaditého snad už ani neexistuje)[/spoiler] a bohužel marně.   V souhrnu velice povedený a neotřelý příspěvek do filmového netopýřího univerza, který temného rytíře spravedlnosti ukazuje zase v trochu jiném světle (případně ve tmě*:)*), než jsme jej mohli na plátně dosud spatřit a přestože film nejde publiku vyloženě na ruku, doufám že si jej přesto v kinech najde a dočkáme se minimálně dvojky, když už ne rovnou celé trilogie.   P.S. Balení netopýřích oreo sušenek, darovaných ke vstupence (jinak fajn nápad), nijak neovlivnilo mé hodnocení. Nicméně, pokud by WB, potažmo lokální distributor, výrazněji zapracoval na gramáži, šel bych zcela pochopitelně ještě o bod nahoru, to dá rozum*:D*. 
8/10
7 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Nezapomněla, dokonce u toho měla i kostým kočičí ženy. Bohužel ale vypadala spíš jak tučňák.
821066
Nezapomněla, dokonce u toho měla i kostým kočičí ženy. Bohužel ale vypadala spíš jak tučňák.
821063
2 0
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
link

Tady je nejaky loading, mozna tu scenu zverejni tam. :)
821064
[url=https://variety.com/2022/film/news/the-batman-ending-joker-barry-keoghan-matt-reeves-1235196812/]link [/url][url=https://www.rataalada.com/]Tady[/url] je nejaky loading, mozna tu scenu zverejni tam. :)
821060
2 0
reagovat
reaguje na: Milosh
Ty, že Ti Dáda zapomněla potahat za lálínka? :D:D

Ale proti gustu... 
821063
Ty, že Ti Dáda zapomněla potahat za lálínka? *:D**:D* Ale proti gustu... 
821059
6 0
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: Randal K.
O vystrihnutú scéne viem aj to že ju chce zverejniť (prevdepodobne pri vydaní na HBO Max). Ale o backstory počujem po prvé. Hodil by si sem prosím link?:)
821060
O vystrihnutú scéne viem aj to že ju chce zverejniť (prevdepodobne pri vydaní na HBO Max). Ale o backstory počujem po prvé. Hodil by si sem prosím link?*:)*
821057
4 0
reagují: The Joker
reagovat
Nudná sračka bez jedinýho originálního nápadu a s trapně přehrávajícím záporákem. Závěr plnej klišé je až směšnej. Jediný, co za něco stojí je ta honička a kostými. Těžký zklamání.
821059
Nudná sračka bez jedinýho originálního nápadu a s trapně přehrávajícím záporákem. Závěr plnej klišé je až směšnej. Jediný, co za něco stojí je ta honička a kostými. Těžký zklamání.
6 -11
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: sassan
Je to Joker. Reeves už dokonca v jednom rozhovore oficiálnom otvorene vysvetľoval jeho backstory a to, že natočená bola ešte jedna nepoužitá scéna.
821057
[spoiler]Je to Joker. Reeves už dokonca v jednom rozhovore oficiálnom otvorene vysvetľoval jeho backstory a to, že natočená bola ešte jedna nepoužitá scéna.[/spoiler]
821033
3 0
reagují: sassan, Mr.FREAKE
reagovat

zklamani 6/10

asi jsem se těšil až moc. trailery znám nazpaměť, Reeves je borec a Pattinsona od Good Times žeru. ale achjo :( na čistou detektivku je to moc jednoduchý a předvídatelný (co měly jako znamenat ty neustálý Gordonovy doslovný popisy jak ve voiceoveru pro slepce??:))), na atmosferický skoro-origin ve stylu Phoenixova Jokera je zas Bruceova proměna málo uvěřitelná. a na stylovej kulturní flusanec do držky "bílým zkorumpovaným politikům" (nebo jak to ta kočka říkala) by Riddlerovo řádění muselo skončit odprásknutím Falconeho. noir stylizace, dark vizuál, zaťatej Pattinson a Nirvana jsou sice pěkný a je z toho hezká obchodní propozice ve světě omalovánkových marvelů. ale formální cingrlátka nedělaj temnej film a příběh.

takový jako rozkročený do spousty směrů, ale noha se pořádně nezaboří nikam. občas jsem se zděšeně v imaxu nachytal, že se vyloženě nudim a postavy mi jsou u zadele. Pattinsona jako herce mám fakt rád, ale nějak jsem mu to tady vůbec nežral, sympatickej Alfréd tam akorát sedí ve vestě a je děsivě nevyužitej (a to ten film má asi devět hodin), Catwoman byla taková nijaká. abych ale jen neplival nenávistný kemry, Colin Penguin supr, Riddler do zatčení vybornej. Dano s tím hlasem čaroval a u jeho nahrávek mi nebylo moc příjemně. Batmanovy bomby pěstí pěkně dosedaj, ale bitky nic extra, Bruce už si odbouchal lepší (i ten Batfleck a warehouse scéna v BvS!!!). 

no ale celkově velký zklamání. hrozně rád bych ten příběh a Bruceovo trauma/nasrání prožíval, zatínal slastně nohy u Something in the Way a chtěl se po filmu z tý temnoty odstřelit herákem. ale když je to pokažený rozbředlým scénářem, PG-13 doslovností, deus ex machina brokovnicema a málo uvěřitelnejma motivacema, jsou všechny kamery, batmobily, izolepy, Giacchinové a Kurtové bezbranný. 
821054
asi jsem se těšil až moc. trailery znám nazpaměť, Reeves je borec a Pattinsona od Good Times žeru. ale achjo *:(* na čistou detektivku je to moc jednoduchý a předvídatelný (co měly jako znamenat ty neustálý Gordonovy doslovný popisy jak ve voiceoveru pro slepce??:))), na atmosferický skoro-origin ve stylu Phoenixova Jokera je zas Bruceova proměna málo uvěřitelná. a na stylovej kulturní flusanec do držky "bílým zkorumpovaným politikům" (nebo jak to ta kočka říkala) by [spoiler]Riddlerovo řádění muselo skončit odprásknutím Falconeho[/spoiler]. noir stylizace, [i]dark[/i] vizuál, zaťatej Pattinson a Nirvana jsou sice pěkný a je z toho hezká obchodní propozice ve světě omalovánkových marvelů. ale formální cingrlátka nedělaj temnej film a příběh. takový jako rozkročený do spousty směrů, ale noha se pořádně nezaboří nikam. občas jsem se zděšeně v imaxu nachytal, že se vyloženě nudim a postavy mi jsou u zadele. Pattinsona jako herce mám fakt rád, ale nějak jsem mu to tady vůbec nežral, sympatickej Alfréd tam akorát sedí ve vestě a je děsivě nevyužitej (a to ten film má asi devět hodin), Catwoman byla taková nijaká. abych ale jen neplival nenávistný kemry, Colin Penguin supr, Riddler [spoiler]do zatčení[/spoiler] vybornej. Dano s tím hlasem čaroval a u jeho nahrávek mi nebylo moc příjemně. Batmanovy bomby pěstí pěkně dosedaj, ale bitky nic extra, Bruce už si odbouchal lepší (i ten Batfleck a warehouse scéna v BvS!!!).  no ale celkově velký zklamání. hrozně rád bych ten příběh a Bruceovo trauma/nasrání prožíval, zatínal slastně nohy u Something in the Way a chtěl se po filmu z tý temnoty odstřelit herákem. ale když je to pokažený rozbředlým scénářem, PG-13 doslovností, [spoiler]deus ex machina brokovnicema[/spoiler] a málo uvěřitelnejma motivacema, jsou všechny kamery, batmobily, izolepy, Giacchinové a Kurtové bezbranný. 
zklamani 6/10
6 -4
reagovat
Naše generace chodila ve dvanácti na Terminátora a nikdo nic neřešil. Otázka je co ti dnešní korektní mamánci ..  takže jo, já bych je tam nahnal ve velkém :D
821053
Naše generace chodila ve dvanácti na Terminátora a nikdo nic neřešil. Otázka je co ti dnešní korektní mamánci ..  takže jo, já bych je tam nahnal ve velkém *:D*
4 -10
reagovat
reaguje na: The Joker
Sobota vypada na 46, takze nakonec spis utok na 130-135. :)
821051
Sobota vypada na 46, takze nakonec spis utok na 130-135. :)
821009
4 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Záleží asi na věku. Dvanáct je akorát. U osmiletýho caparta bych ovšem váhal. A moc tomu nepřidal ani celkem přisprostlej dabing.
821038
Záleží asi na věku. Dvanáct je akorát. U osmiletýho caparta bych ovšem váhal. A moc tomu nepřidal ani celkem přisprostlej dabing.
821035
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Mala bola totalne nadsena. A rano sme kukali prvykrat Burtona. A tiez super
821036
Mala bola totalne nadsena. A rano sme kukali prvykrat Burtona. A tiez super
821035
7 -1
reagovat
Jinak vedle mě seděly tři asi dvanáctileté děti, což mě dost překvapilo. Vy, co máte děti, pustili byste je na tenhle film? Já teda děti nemám, ale za sebe bych hodně váhal a raději bych je na to nepouštěl.
821035
Jinak vedle mě seděly tři asi dvanáctileté děti, což mě dost překvapilo. Vy, co máte děti, pustili byste je na tenhle film? Já teda děti nemám, ale za sebe bych hodně váhal a raději bych je na to nepouštěl.
3 -3
reagují: Incitatus, StevieCZ, pepo
reagovat
Toto je ono! Presne takto som sa chcel cítiť pri pozeraní DC komixoviek. Má to ksicht, popiči atmosféru, audio aj vizuál ide na maximum. Užíval som si to pomalé tempo, aj keď si viem predstaviť, že niekoho mohlo šľak tráfať pri scénach ako minútu otvára obálku :D  Pri s scéne s batmobilom išli repráky v imaxe na doraz. Doslova mi vibrovala sedačka až som mal pocit, že som v 4d kine :D A len tak mimochodom najlepší batman oblek vôbec :+ 
821034
Toto je ono! Presne takto som sa chcel cítiť pri pozeraní DC komixoviek. Má to ksicht, popiči atmosféru, audio aj vizuál ide na maximum. Užíval som si to pomalé tempo, aj keď si viem predstaviť, že niekoho mohlo šľak tráfať pri scénach ako minútu otvára obálku *:D*  Pri s scéne s batmobilom išli repráky v imaxe na doraz. Doslova mi vibrovala sedačka až som mal pocit, že som v 4d kine *:D* A len tak mimochodom najlepší batman oblek vôbec *:+* 
9 0
reagovat
reaguje na: togusa-san

Vězeň

Nechápu proč tolik lidí předpokládá že se jednalo o Two Face?Jeho přítomnost by vůbec nedávala smysl.Ta Jokerova rozhodně
ano ale vzhledem k tomu že je to teprve druhý rok kdy Bruce dělá Batmana
tak je velmi nepravděpodobné že by tam už byl Harvey Dent jako Two-Face
a to i z toho důvodu že by se tím do budoucna obrali a dobrý dějový
oblouk.Nechoval se Jako Two Face a nezněl jako by zněla jako Two Face(příliš mladý hlas).Ale především Fwo Face se maniakálně nesměje.Maniákálně se smála
jen verze Tommy Lee Jonese a to hlavně proto že kopíroval jak
Nicholsonova Jokera tak Riddlera Jima Carreyho na kterého žárlil a
snažil se mu vyrovnat.Hádám že spousta lidí celkem nesmyslně tipovala
Two Face jen proto že ho mají zafixovaného po boku Riddlera z Batman
navždy.
821033
[spoiler]Nechápu proč tolik lidí předpokládá že se jednalo o Two Face?Jeho přítomnost by vůbec nedávala smysl.Ta Jokerova rozhodně ano ale vzhledem k tomu že je to teprve druhý rok kdy Bruce dělá Batmana tak je velmi nepravděpodobné že by tam už byl Harvey Dent jako Two-Face a to i z toho důvodu že by se tím do budoucna obrali a dobrý dějový oblouk.Nechoval se Jako Two Face a nezněl jako by zněla jako Two Face(příliš mladý hlas).Ale především Fwo Face se maniakálně nesměje.Maniákálně se smála jen verze Tommy Lee Jonese a to hlavně proto že kopíroval jak Nicholsonova Jokera tak Riddlera Jima Carreyho na kterého žárlil a snažil se mu vyrovnat.Hádám že spousta lidí celkem nesmyslně tipovala Two Face jen proto že ho mají zafixovaného po boku Riddlera z Batman navždy.[/spoiler]
Vězeň
820729
6 0
reagují: Randal K.
reagovat
reaguje na: Disketa1
Ja fakt myslim, ze to milnik neni. Ale nevim jak se definuje milnik :)
821031
Ja fakt myslim, ze to milnik neni. Ale nevim jak se definuje milnik :)
821028
1 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se