Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Prozrazuje nový trailer Spider-Mana 3 účast Maguirea a Garfielda?

příspěvky 21 - 31 Napsat příspěvek
Potitulkovka dvojky Venoma imho implikuje akorát to, že patří do SSU, stejně jako všechny ostatní postavy z univerza Spideyho a Sony konečně vykročilo směrem k SSU týmovce. Propojení s MCU je čistě přes filmy o Spider-manovi. V žádném jiném MCU filmu se nikdo z SSU (kromě samotného pavouka, pochopitelně) imho neobjeví. Mám pocit, že už při HC komentoval Feige (nebo někdo z Marvelu), že jejich zájem se týká čistě Spideyho.

Jinak účast Maguira a Garfielda je tutovka, o tom snad už nikdo nepochybuje:D. Sony si je očividně šetří až na samotný závěr kampaně. Což teda moc nechápu, protože "všichni" je čekali už v druhém traileru a mohli tím odstartovat obrovský hype už teď. Stačilo by pár vteřin záběrů a v dalším/finálním traileru je ukázat v plné kráse. Tohle bude každopádně v BO hodně velký cirkus:).

Jo a Venoma bych v NWH tipoval buď jako stručnou potitulkovku (tj. obdoba potitulkovky dvojky Venoma), nebo jeho úplnou absenci (to spíše). Už teď je to přeplácané hrdiny i záporáky a spekuluje se, že film bude mít až ke 3h. Venoma si imho Sony šetří na další fázi, ať už to bude čtyřka Spideyho, trojka Venoma nebo SSU týmovka.    
809153
Potitulkovka dvojky Venoma imho implikuje akorát to, že patří do SSU, stejně jako všechny ostatní postavy z univerza Spideyho a Sony konečně vykročilo směrem k SSU týmovce. Propojení s MCU je čistě přes filmy o Spider-manovi. V žádném jiném MCU filmu se nikdo z SSU (kromě samotného pavouka, pochopitelně) imho neobjeví. Mám pocit, že už při HC komentoval Feige (nebo někdo z Marvelu), že jejich zájem se týká čistě Spideyho. Jinak účast Maguira a Garfielda je tutovka, o tom snad už nikdo nepochybuje*:D*. Sony si je očividně šetří až na samotný závěr kampaně. Což teda moc nechápu, protože "všichni" je čekali už v druhém traileru a mohli tím odstartovat obrovský hype už teď. Stačilo by pár vteřin záběrů a v dalším/finálním traileru je ukázat v plné kráse. Tohle bude každopádně v BO hodně velký cirkus*:)*. Jo a Venoma bych v NWH tipoval buď jako stručnou potitulkovku (tj. obdoba potitulkovky dvojky Venoma), nebo jeho úplnou absenci (to spíše). Už teď je to přeplácané hrdiny i záporáky a spekuluje se, že film bude mít až ke 3h. Venoma si imho Sony šetří na další fázi, ať už to bude čtyřka Spideyho, trojka Venoma nebo SSU týmovka.    
4 0
reagovat
reaguje na: Fixer
To bych možná i chtěl vidět. :D
809142
To bych možná i chtěl vidět. *:D*
809135
0 0
reagují: Salem
reagovat
Výborný text od KarlaR. Ten konec, kdy vysvětlí proč je Raimiho Spider-Man 2 nejlepší, bych nechal tesat do kamene. 
809140
Výborný text od KarlaR. Ten konec, kdy vysvětlí proč je Raimiho Spider-Man 2 nejlepší, bych nechal tesat do kamene. 
14 -1
reagují: Stranger777
reagovat
Mně by přišlo hodně vtipné, kdyby tam Garfield a Maguire nebyli. Ty miliony překvapených tváří, co uvěřily internetovým fotomontážím. A ten hejt, co by se na Sony a Marvel hrnul ze všech stran za něco, co neudělali, nepropagovali a popírali a stejně by dostali děsnou mediální čočku.:D
809135
Mně by přišlo hodně vtipné, kdyby tam Garfield a Maguire nebyli. Ty miliony překvapených tváří, co uvěřily internetovým fotomontážím. A ten hejt, co by se na Sony a Marvel hrnul ze všech stran za něco, co neudělali, nepropagovali a popírali a stejně by dostali děsnou mediální čočku.*:D*
9 -3
reagují: Ne__Ty
reagovat
Hlavně bez nich nedává smysl děj, dialogy, scény atd., když už prozradili záporáky, mohli klidně prozradit i je. Furt věřím i v toho Daredevila.
809133
Hlavně bez nich nedává smysl děj, dialogy, scény atd., když už prozradili záporáky, mohli klidně prozradit i je. Furt věřím i v toho Daredevila.
4 0
reagovat
Proč by tam Maguire a Garfield nebyli? Copak mají něco lepšího na práci? Souhlasím, že to do traileru hodit měli. 
809132
Proč by tam Maguire a Garfield nebyli? Copak mají něco lepšího na práci? Souhlasím, že to do traileru hodit měli. 
2 0
reagovat
Nevím... podle mě ani na klasickou SS nedojde. Otto bude tak nějak za klaďase. A co se týče Goblina bez masky, tak i kostým Dafoea by měl dojít jisté úpravy během filmu. Dál asi je cameo Murdocka (ani ne DD) a tipuju, že teasovaná "smrt à la Gwen Stacy" z komiksu i TAS2 bude jen bait a spíš dojde na někoho z dua May/Happy.
809129
Nevím... podle mě ani na klasickou SS nedojde. Otto bude tak nějak za klaďase. A co se týče Goblina bez masky, tak i kostým Dafoea by měl dojít [url=https://external-preview.redd.it/Qqg2vOubtdkGou5fyMHnKQydkSz3qAhAF7VOXj7feB8.jpg?auto=webp&s=f7280acc8dd5c49ab3814d75f52507e3fcd6d26c]jisté úpravy[/url] během filmu. Dál asi je cameo Murdocka (ani ne DD) a tipuju, že teasovaná "smrt à la Gwen Stacy" z komiksu i TAS2 bude jen bait a spíš dojde na někoho z dua May/Happy.
3 0
reagovat
Myslim, ze zaporaku bude jen pet a Venom v potitulkove, ted nema pro Sony smysl vse vystrilet. To jsou v podstate koncepty na dva dalsi filmy.

K tomu zaveru clanku: ja teda nemam pocit, ze by ten MCU Peter mel nejakou linku a pribeh. V tymovkach je jednim z mnoha, mladej sidekick, kolikrat pouzit jako pov pro divaka a solo filmy na me spis pusobi jako vedlejsi mise, vyplnovky. Zvlast ta dvojka je scenaristicky v tomhle dost strasna, i kdyz ma par hezkych vizualnich momentu. Takze me zase az tak moc nedivi, ze NWH bude hlavne atrakce, velky fanservice a obrovska CG akce jak od Insomniac. Koneckoncu jsou na tomhle traileru jasne nejzajimavejsi ti zaporaci. Ne Peter s kamosema, ti jsou furt jak zaseknuti ve 13ti. ;)
809128
Myslim, ze zaporaku bude jen pet a Venom v potitulkove, ted nema pro Sony smysl vse vystrilet. To jsou v podstate koncepty na dva dalsi filmy. K tomu zaveru clanku: ja teda nemam pocit, ze by ten MCU Peter mel nejakou linku a pribeh. V tymovkach je jednim z mnoha, mladej sidekick, kolikrat pouzit jako pov pro divaka a solo filmy na me spis pusobi jako vedlejsi mise, vyplnovky. Zvlast ta dvojka je scenaristicky v tomhle dost strasna, i kdyz ma par hezkych vizualnich momentu. Takze me zase az tak moc nedivi, ze NWH bude hlavne atrakce, velky fanservice a obrovska CG akce jak od Insomniac. Koneckoncu jsou na tomhle traileru jasne nejzajimavejsi ti zaporaci. Ne Peter s kamosema, ti jsou furt jak zaseknuti ve 13ti. ;)
7 -3
reagovat
Výbornej článek a souhlas s každým slovem. :+
809127
Výbornej článek a souhlas s každým slovem. *:+*
2 -1
reagovat
Viděl bych to na to, že z vězení vytáhnou Vultura a Scorpia. Doc bude "hodný" a Sinister Six budou ti dva, Goblin, Electro, Sandman a Lizard. 
Venom dostane potitulkovou scénu (ve stylu hry)
a další dva Spider-mani naběhnou až na epic závěrečný souboj.
809126
Viděl bych to na to, že z vězení vytáhnou Vultura a Scorpia. Doc bude "hodný" a Sinister Six budou ti dva, Goblin, Electro, Sandman a Lizard.  Venom dostane potitulkovou scénu (ve stylu hry) a další dva Spider-mani naběhnou až na epic závěrečný souboj.
3 -1
reagovat
Účasť Venoma mi v  tomto filme nedáva žiaden logický zmysel, môže tam mať nejaké kameo (skôr potitulkovú scénu) ale ako plnohodnotný záporák a tobôž člen Sinister 6 tam absolútne nepasuje
809125
Účasť Venoma mi v  tomto filme nedáva žiaden logický zmysel, môže tam mať nejaké kameo (skôr potitulkovú scénu) ale ako plnohodnotný záporák a tobôž člen Sinister 6 tam absolútne nepasuje
5 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se