Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Red Notice s Johnsonem, Reynoldsem a Gadot

příspěvky 21 - 24 Napsat příspěvek

3/10

Thurber dostatečně prokázal u Centrální inteligence, že akci točit nemusí a teď nám to potřetí náležitě potvrdil.

První větší akční scéna s hopsajícím Ryanem je těžkou inspirací střihu Megatona, který úspěšně pohřbil Taken sérii.

Po skončení filmu jsem si říkal, zda vůbec některý z exteriérů byl reálný, neboť to celé vypadalo až nevkusně digi a tím pádem naprosto bez duše.

Ten obrovský balík, který byl do Red Notice nalit, není absolutně vidět. Zda tohle má být vzorec, že Ryan + Rock = automaticky nákladný film jen z důvodu jejich vysokých honorářů a ten výsledek bude vypadat takhle (na prd), tak bych těmto frajerům přál (klidně několik komerčních failů), aby se trošku vrátili nohama na zem.
808814
Thurber dostatečně prokázal u Centrální inteligence, že akci točit nemusí a teď nám to potřetí náležitě potvrdil. První větší akční scéna s hopsajícím Ryanem je těžkou inspirací střihu Megatona, který úspěšně pohřbil Taken sérii. Po skončení filmu jsem si říkal, zda vůbec některý z exteriérů byl reálný, neboť to celé vypadalo až nevkusně digi a tím pádem naprosto bez duše. Ten obrovský balík, který byl do Red Notice nalit, není absolutně vidět. Zda tohle má být vzorec, že Ryan + Rock = automaticky nákladný film jen z důvodu jejich vysokých honorářů a ten výsledek bude vypadat takhle (na prd), tak bych těmto frajerům přál (klidně několik komerčních failů), aby se trošku vrátili nohama na zem.
3/10
7 -1
reagovat
Absolútny súhlas, v podstate dokonalý film pre cieľovku ktorá popritom stihne prezrieť instagram a tik tok, tí šťastnejší si užijú s frajerkou, objednajú nejaký ten fastfood a popritom o nič neprídu :D. Inak neurazí, ale o hodinu si na to nik nespomenie.. Asi jediné pozitívum tu je Gal, ktorá je tu fakt sexy a dokonca som mal pocit že si uvedomuje v akej zbytočnosti to hrá a užíva si to. Inak Rock je v tom filme načo? Nemá jedinú scénu kde by využil svoju veľkosť a o charizme sa v jeho prípade tiež nedá hovoriť...
808813
Absolútny súhlas, v podstate dokonalý film pre cieľovku ktorá popritom stihne prezrieť instagram a tik tok, tí šťastnejší si užijú s frajerkou, objednajú nejaký ten fastfood a popritom o nič neprídu *:D*. Inak neurazí, ale o hodinu si na to nik nespomenie.. Asi jediné pozitívum tu je Gal, ktorá je tu fakt sexy a dokonca som mal pocit že si uvedomuje v akej zbytočnosti to hrá a užíva si to. Inak Rock je v tom filme načo? Nemá jedinú scénu kde by využil svoju veľkosť a o charizme sa v jeho prípade tiež nedá hovoriť...
4 -1
reagovat
Pokud si budeme na Netflixu tyhle braky, byť jen ze zvědavosti, pouštět, tak je budou točit dál.
Trapně hláškujícího Reynoldse jsem už letos viděl ve Free Guyovy, nehereckou Gadot jsem viděl 15 minut ve Wonder Woman a The Rocka jsem si už taky odbyl v Jungle Cruise. Není důvod, proč si takovej film pouštět.
808812
Pokud si budeme na Netflixu tyhle braky, byť jen ze zvědavosti, pouštět, tak je budou točit dál. Trapně hláškujícího Reynoldse jsem už letos viděl ve Free Guyovy, nehereckou Gadot jsem viděl 15 minut ve Wonder Woman a The Rocka jsem si už taky odbyl v Jungle Cruise. Není důvod, proč si takovej film pouštět.
8 -2
reagovat
Nic tak příšernýho jako scénu s býkem jsem za poslední roky neviděl. To je pro mě kandidát na nejvíc wtf scénu roku :D
808811
Nic tak příšernýho jako scénu s býkem jsem za poslední roky neviděl. To je pro mě kandidát na nejvíc wtf scénu roku *:D*
9 0
reagují: KuBot
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se