Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Encyklopedie akčního filmu s ostrýma holkama a Na pivu s Civalem, Hladem a Ridleym Scottem

příspěvky 21 - 21 Napsat příspěvek
Ripleyová je prostě pro mě ikonou ženských akčních hrdinek. 
Zrovna tento týden jsem koukala znovu na Aliens. A pořád si říkám, jak je možné, že Cameron před 35 lety dotvořil Ripleyovou, která nebudí respekt tím, že se ohání zbraněmi (většinu filmu) a dokáže zkopat chlapa do kuličky, ale že si dokáže zachovat chladnou hlavu, převzít velení, i když je vyděšená a přitom v sobě nezakopala mateřskou stránku. Zároveň se nebojí nebýt sexy, ale je zpocená v naprosto neženské uniformě.
Druhák. Zrovna včera jsem byla na Eternals a říkám si, zlaté efekty dělané pomocí praktických triků. Ti devianti, to byl totální digi bordel. I když možná, že to je u Marvelovek účel, aby  potvory nepůsobily strašidelně. Ale je mi z toho smutno. Nepamatuju si novější film, ve kterém by zlo budilo takový strach a hmatatelný pocit jako vetřelci. I když můj pohled bude dost ovlivněný, jelikož prostě jsou moje srdcovka.
807857
Ripleyová je prostě pro mě ikonou ženských akčních hrdinek.  Zrovna tento týden jsem koukala znovu na Aliens. A pořád si říkám, jak je možné, že Cameron před 35 lety dotvořil Ripleyovou, která nebudí respekt tím, že se ohání zbraněmi (většinu filmu) a dokáže zkopat chlapa do kuličky, ale že si dokáže zachovat chladnou hlavu, převzít velení, i když je vyděšená a přitom v sobě nezakopala mateřskou stránku. Zároveň se nebojí nebýt sexy, ale je zpocená v naprosto neženské uniformě. Druhák. Zrovna včera jsem byla na Eternals a říkám si, zlaté efekty dělané pomocí praktických triků. Ti devianti, to byl totální digi bordel. I když možná, že to je u Marvelovek účel, aby  potvory nepůsobily strašidelně. Ale je mi z toho smutno. Nepamatuju si novější film, ve kterém by zlo budilo takový strach a hmatatelný pocit jako vetřelci. I když můj pohled bude dost ovlivněný, jelikož prostě jsou moje srdcovka.
8 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se