Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Encyklopedie akčního filmu s ostrýma holkama a Na pivu s Civalem, Hladem a Ridleym Scottem


ikona
Mr. Hlad
atomic blondeblack widoweafencyklopedie akčního filmukatena pivu s civalemnetflixold guardridley scott
Tři hodiny videí o kariéře Ridleyho Scotta a akčních filmech s pěkně drsnými hrdinkami 

Tenhle týden se to sešlo docela velkolepě a máme pro vás hned dvě videa a v nich víc než tři hodiny materiálu. Venku je nové Na pivu s Civalem a taky Encyklopedie akčního filmu a v obojím jsme se vykecali tak, že nás bolí hlasivky. 

Na pivu s Civalem tu je už počtrnácté a my jsme slíbili, že v každém sedmém díle dorazí Mr. Hlad a budeme si povídat o tom, o čem budeme chtít. Tentokrát jsme se rozhodli zaměřit na kariéru Ridleyho Scotta, která začala před téměř půlstoletím. A za tu dobu stihl Scott natočit spoustu pecek, ale i podivných experimentů nebo vyložených omylů. Točilo se u Civala ve studiu, kde se nám povedlo blbě zapojit jeden z kabelů, takže zvuk je nakonec horší, než by se nám líbilo, tak nám to snad odpustíte. Čtrnácté Na pivu s Civalem najdete na Youtube a audioverze jsou pak klasicky na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. A pořad můžete ohodnotit na CSFD

 

Tím však zdaleka nekončíme, vyšla totiž i nová Encyklopedie akčního filmu, na kterou jsme se hodně těšili a vzali ji dost poctivě. Podívali jsme se na akční filmy s ženami v hlavních rolích. Těch je v posledních letech v kinech i na streamu spousta, Hollywood na nás posílá pecky i shity, ale my vám ukážeme, že holčičí akčňáky mají vcelku dlouhou a bohatou historii. Zamyslíme se taky nad tím, kdo, proč a hlavně pro koho je chce točit a jestli to dělá dobře. A jak by se to celé mohlo dělat o něco líp. Bude toho zkrátka hodně, takže si nás dejte na Youtube, případně na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast. Encyklopedii akčního filmu můžete ohodnotit na CSFD a pokud vás baví naše videa, můžete nás podpořit na Patreonu. Budeme rádi. 

 A tady máte tabulku, ze které jsme vycházeli a o kterou jste si pod videem psali. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace