Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Armáda mrtvých: Recenze

příspěvky 41 - 49 Napsat příspěvek
5/10 Zombiky mam rad, vzdy je to nenarocna oddychovka na vecer v pracovni dny akorat. Urcite do pohody jsou zde poveden triky, zral jsem tygra, i hlavniho padoucha, meduzu, lokace i dej by celkem sel. Bohuzel filmy se dnes musi tocit podle politickeho zadani, multikultirniho obohaceni a vysledek je tento. "Hlaska tatiiiiiii musis me tam proste vzit, na 150 kg chlapa ktereho nenavidi byla top". Stacilo by vystrihat, zredukovat ty "silne"zenske kravky v tilku a nechat tam max jednu Vasquézovou, Ripleyovou. 
792307
5/10 Zombiky mam rad, vzdy je to nenarocna oddychovka na vecer v pracovni dny akorat. Urcite do pohody jsou zde poveden triky, zral jsem tygra, i hlavniho padoucha, meduzu, lokace i dej by celkem sel. Bohuzel filmy se dnes musi tocit podle politickeho zadani, multikultirniho obohaceni a vysledek je tento. "Hlaska tatiiiiiii musis me tam proste vzit, na 150 kg chlapa ktereho nenavidi byla top". Stacilo by vystrihat, zredukovat ty "silne"zenske kravky v tilku a nechat tam max jednu Vasquézovou, Ripleyovou. 
5 -5
reagovat
Z trailerů to působilo debilně a až moc digi-bordelu. Ano, je to debilní a digi-bordelu je tam víc, než by se na takhle dlouhou stopáž dalo snést, ale za celou dobu jsem si ani jednou neodskočil a ani se nepodíval na čas, kolik zbývá do konce. A to myslím, že znamená, že jsem se asi dobře bavil.

Je to cheesy, zápletku bych dokázal napsat lépe i já (a to je co říct), klišé momenty nechybí, tým sestavený jako sebranka nýmandů, kde nechybí jediný šablonovitý charakter, který byste neočekávali, zvraty předvídatelné, konec křečovitě dojemný a CGI tak moc, že snad pochybuji, že samotní herci z toho něco měli při natáčení.

Ale všechno tohle v kombinaci se skvělým doprovodným soundtrackem z toho udělali film, který se dal strávit a který se beztak ani nemá brát vážně (tomu napomohla i přebarvičkovaná kampaň). Něco, co bych od Snydera nečekal, nicméně svoje nízkorozpočtové Dawn of the Dead stejně nepřekonal a nejspíš ani nepřekoná (třeba se ani nesnaží?).

Poznámka na konec: za léta zombíků v kinematografii jsem si dokázal zvyknout na svižný a rychlý, ale nedokážu si zvyknout na myslící. Prostě mi to nejde, podkopává to celou původní Romerovo ideu a působí to tupě. Sám Romero to udělal v Land of the Dead a dopadlo to hrozně.
792305
Z trailerů to působilo debilně a až moc digi-bordelu. Ano, je to debilní a digi-bordelu je tam víc, než by se na takhle dlouhou stopáž dalo snést, ale za celou dobu jsem si ani jednou neodskočil a ani se nepodíval na čas, kolik zbývá do konce. A to myslím, že znamená, že jsem se asi dobře bavil. Je to cheesy, zápletku bych dokázal napsat lépe i já (a to je co říct), klišé momenty nechybí, tým sestavený jako sebranka nýmandů, kde nechybí jediný šablonovitý charakter, který byste neočekávali, zvraty předvídatelné, konec křečovitě dojemný a CGI tak moc, že snad pochybuji, že samotní herci z toho něco měli při natáčení. Ale všechno tohle v kombinaci se skvělým doprovodným soundtrackem z toho udělali film, který se dal strávit a který se beztak ani nemá brát vážně (tomu napomohla i přebarvičkovaná kampaň). Něco, co bych od Snydera nečekal, nicméně svoje nízkorozpočtové Dawn of the Dead stejně nepřekonal a nejspíš ani nepřekoná (třeba se ani nesnaží?). Poznámka na konec: za léta zombíků v kinematografii jsem si dokázal zvyknout na svižný a rychlý, ale nedokážu si zvyknout na myslící. Prostě mi to nejde, podkopává to celou původní Romerovo ideu a působí to tupě. Sám Romero to udělal v Land of the Dead a dopadlo to hrozně.
5 -3
reagovat
Já jsem z toho absolutně nepochopil tu časovou posloupnost. Ze začátku se zdá, že k nákaze v Las Vegas došlo před pár měsíci, pak že už uběhlo několik let. Pořád mě to mátlo.
A pak ty další věci.

A i ten původní plán, že ten mizerný vrtulník uveze tucet lidí (nebo kolik jich bylo) a ještě k tomu obsah celého sejfu (vzpomínám na Trojí hranici), ale ok. 
A otvírání sejfu pomocí sluchu? To se dělalo ve filmech někdy ve 30 letech, ne?

No bylo to hodně zvláštní. A nemám rád, když někdo sahá do archetypů zombíku. Klasika je klasika. 
792304
Já jsem z toho absolutně nepochopil tu časovou posloupnost. Ze začátku se zdá, že k nákaze v Las Vegas došlo před pár měsíci, pak že už uběhlo několik let. Pořád mě to mátlo. A pak ty další věci. [spoiler]A i ten původní plán, že ten mizerný vrtulník uveze tucet lidí (nebo kolik jich bylo) a ještě k tomu obsah celého sejfu (vzpomínám na Trojí hranici), ale ok.  A otvírání sejfu pomocí sluchu? To se dělalo ve filmech někdy ve 30 letech, ne? [/spoiler][spoiler] [/spoiler]No bylo to hodně zvláštní. A nemám rád, když někdo sahá do archetypů zombíku. Klasika je klasika. 
9 -1
reagovat

3/10

Myslel jsem že nic hloupějšího než Sucker punch už natočit nemůže... A to SP alespoň mělo polonahý ženský a pár "over the top" a "eye candy" momentů pro stimulaci alespoň těch nejprimitivnějších částí mozku.

Tenhle film nemá nic. Jen demenci.
792303
Myslel jsem že nic hloupějšího než Sucker punch už natočit nemůže... A to SP alespoň mělo polonahý ženský a pár "over the top" a "eye candy" momentů pro stimulaci alespoň těch nejprimitivnějších částí mozku. Tenhle film nemá nic. Jen demenci.
3/10
5 -1
reagovat

6/10

Postavy se mi líbily, nepřišlo mi to dlouhé, soundtrack se mi taktéž líbil. Killy tam byly fajn a dokonce jsem se i několikrát zasmál. Prostě netflixovská gaučovka.
Neplač tolik do_Ode.8)
792302
Postavy se mi líbily, nepřišlo mi to dlouhé, soundtrack se mi taktéž líbil. Killy tam byly fajn a dokonce jsem se i několikrát zasmál. Prostě netflixovská gaučovka. Neplač tolik do_Ode.*8)*
6/10
4 -16
reagovat

5/10

Nenudil jsem se, ale z kina bych vycházel v horší náladě. Od Úsvitu už utekla spousta vody a návrat do žánru ve velkým stylu se nekoná. Postavy o ničem (snad krom Schweighöfera a Bautista je pořád sympaťák), scénář děravej i v rámci žánru (heist plán, kterej je dementní a neproveditelnej už od prvního nastínění) a konec, kterej nechá v člověku pocit, že všechno, co se ve filmu událo bylo k ničemu.

Fascinující je, že je to už druhej film od Snydera, kde jsem si u traileru říkal: "Nebude takhle vypadat celej film, že ne?" Ať už čtverec nebo rozmazaná čočka, Snyderovo ego je už delší dobu otravný. Navíc je vidět, že je jedno, jestli má nebo nemá nad sebou producentskej dohled (pokud to zrovna teda není Nolan). 
792301
Nenudil jsem se, ale z kina bych vycházel v horší náladě. Od Úsvitu už utekla spousta vody a návrat do žánru ve velkým stylu se nekoná. Postavy o ničem (snad krom Schweighöfera a Bautista je pořád sympaťák), scénář děravej i v rámci žánru (heist plán, kterej je dementní a neproveditelnej už od prvního nastínění) a konec, kterej nechá v člověku pocit, že všechno, co se ve filmu událo bylo k ničemu. Fascinující je, že je to už druhej film od Snydera, kde jsem si u traileru říkal: "Nebude takhle vypadat celej film, že ne?" Ať už čtverec nebo rozmazaná čočka, Snyderovo ego je už delší dobu otravný. Navíc je vidět, že je jedno, jestli má nebo nemá nad sebou producentskej dohled (pokud to zrovna teda není Nolan). 
5/10
3 0
reagovat
Úvodní titulková scéna byla sice fajn, ale ten dement, co na to nalepil ten hnusně fialový font, by měl dostat zákaz přiblížení k jakékoliv střižně.
Já si dva dny od shlédnutí pamatuju z filmu jen zvířata: kočičku a Vlčici8)
Ale jako sranda film, kde se člověk baví teoriemi, jak šla ta zápletka udělat mnohem snadněji, to obstálo.
792300
Úvodní titulková scéna byla sice fajn, ale ten dement, co na to nalepil ten hnusně fialový font, by měl dostat zákaz přiblížení k jakékoliv střižně. Já si dva dny od shlédnutí pamatuju z filmu jen zvířata: kočičku a Vlčici*8)* Ale jako sranda film, kde se člověk baví teoriemi, jak šla ta zápletka udělat mnohem snadněji, to obstálo.
7 0
reagovat
Finálny verdikt ten film vystihol dokonale.
792299
Finálny verdikt ten film vystihol dokonale.
2 -1
reagovat

3/10

... ale tak na druhou stranu, úvodní titulková sekvence byla dobrá :), trochu mi připomněla Watchmen, no a to je tak asi všechno :-
792296
... ale tak na druhou stranu, úvodní titulková sekvence byla dobrá *:)*, trochu mi připomněla Watchmen, no a to je tak asi všechno *:-*
3/10
9 -1
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se