Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Skončí Bond na streamu? Amazon jedná o koupi MGM

příspěvky 21 - 35 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
Pochybuju, Broccoli s Wilsonem jsou totální konzervy (viz jejich rozhovory v bonusech na dvd a bd), kteří se soustředí pouze na filmy s Bondem. O spinoffech nebo jakýchkoliv side projects se šušká minimálně od DAD (sólovka s Jinx) 20 let zpátky a nic z toho nikdy nebylo (ještě o 10 let staršího seriálového juniora nepočítám:D). A to vč. doby, kdy Bond zažíval maximální hype jak kvalitativní, tak finanční (Skyfall) a využít momentálního trendu se přímo nabízelo.

Kdyby NTTD nějak významně/brutálně finančně vyhořelo, tak by na Broccoli s Wilsonem byl vyvíjen asi dost velký tlak (větší než obvykle), ale i tak tomu nevěřím.
791527
Pochybuju, Broccoli s Wilsonem jsou totální konzervy (viz jejich rozhovory v bonusech na dvd a bd), kteří se soustředí pouze na filmy s Bondem. O spinoffech nebo jakýchkoliv side projects se šušká minimálně od DAD (sólovka s Jinx) 20 let zpátky a nic z toho nikdy nebylo (ještě o 10 let staršího seriálového juniora nepočítám*:D*). A to vč. doby, kdy Bond zažíval maximální hype jak kvalitativní, tak finanční (Skyfall) a využít momentálního trendu se přímo nabízelo. Kdyby NTTD nějak významně/brutálně finančně vyhořelo, tak by na Broccoli s Wilsonem byl vyvíjen asi dost velký tlak (větší než obvykle), ale i tak tomu nevěřím.
791515
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: The Joker
Každopádně mě fascinuje, jak se kupují - spojují společnosti, které jsou tak krutě v dluzích. Vyznat se v tom, kdo je vlastně kdo, když součástí prodeje je obrovskej přeliv akcií, už není vůbec jednoduchý.

Je to zajímavý, že ti úplně nejbohatší (Apple, Amazon) vlastně vyzobávají pár miliardové drobky. Desítky a stovky miliard lítají u spojovaní těch "chudejch", zadluženejch.

I Disney je kvůli Foxu šíleně v dluzích, a to ho teďka vlastně ze slušné části vlastní Murdochovi - taky byl přeliv akcií...
791525
Každopádně mě fascinuje, jak se kupují - spojují společnosti, které jsou tak krutě v dluzích. Vyznat se v tom, kdo je vlastně kdo, když součástí prodeje je obrovskej přeliv akcií, už není vůbec jednoduchý. Je to zajímavý, že ti úplně nejbohatší (Apple, Amazon) vlastně vyzobávají pár miliardové drobky. Desítky a stovky miliard lítají u spojovaní těch "chudejch", zadluženejch. I Disney je kvůli Foxu šíleně v dluzích, a to ho teďka vlastně ze slušné části vlastní Murdochovi - taky byl přeliv akcií...
791521
2 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Budouci sef Warner Discovery v prosinci: "Zaslav told CNBC the next 12 to 24 months will determine the winners and losers in streaming. He expects the losers to consolidate." :)
791524
Budouci sef Warner Discovery v prosinci: [i]"Zaslav told CNBC the next 12 to 24 months will determine the winners and losers in streaming. He expects the losers to consolidate." [/i]:)
791522
1 0
reagovat
Za seriálové oživení světa StarGate od Amazonu bych se vůbec nezlobil.

Celkově mi připadá (a nechci to zakřiknout před Pánem Prstenů) že Amazon je na tom s vlastním obsahem ze všech VOD nakonec kvalitativně nejlíp, minimálně v poměru na množství (přitom toho nemají úplně málo)
791523
Za seriálové oživení světa StarGate od Amazonu bych se vůbec nezlobil. Celkově mi připadá (a nechci to zakřiknout před Pánem Prstenů) že Amazon je na tom s vlastním obsahem ze všech VOD nakonec kvalitativně nejlíp, minimálně v poměru na množství (přitom toho nemají úplně málo)
6 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Ano, Comcast narozdíl od ostatních mergeoval (fuj slovíčko, sorry) poslední roky strašně málo, tam taky něco čuchám
791522
Ano, Comcast narozdíl od ostatních mergeoval (fuj slovíčko, sorry) poslední roky strašně málo, tam taky něco čuchám
791521
0 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jj, Apple zůstala už jen Columbia a Lionsgate. No, tipuji pro ně spíš to druhé. Pokud vůbec něco...

Nicméně jestli dojde i na to převzetí ViacomCBS/Paramount NBCUniversalem, tak tech studií tady už moc nebude a tím pádem bude vznikat i méně filmů. Minimálně pro kina.
791521
Jj, Apple zůstala už jen Columbia a Lionsgate. No, tipuji pro ně spíš to druhé. Pokud vůbec něco... Nicméně jestli dojde i na to převzetí ViacomCBS/Paramount NBCUniversalem, tak tech studií tady už moc nebude a tím pádem bude vznikat i méně filmů. Minimálně pro kina.
791512
1 0
reagují: TedGeorge, TedGeorge
reagovat
Hlavně ať to někdo koupí. To jak MGM zabilo Hvězdnou bránu mi nedá spát dodnes.
791520
Hlavně ať to někdo koupí. To jak MGM zabilo Hvězdnou bránu mi nedá spát dodnes.
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To je velká pravda a imho se znovu potvrzuje to, co (samozřejmě nejenom já) tvrdím od samého počátku....
Stream=seriály

Ta ekonomika ty filmy prostě neuživí a už teď imho všichni dobře ví, že ekonomický budou do budoucna právě ty seriály, nikoliv Tommorow War na Amazonu za 200 mega... Seriály, který si udělaly a udělají jméno v kinech. Disney to pochopil velmi rychle.
791519
To je velká pravda a imho se znovu potvrzuje to, co (samozřejmě nejenom já) tvrdím od samého počátku.... Stream=seriály Ta ekonomika ty filmy prostě neuživí a už teď imho všichni dobře ví, že ekonomický budou do budoucna právě ty seriály, nikoliv Tommorow War na Amazonu za 200 mega... Seriály, který si udělaly a udělají jméno v kinech. Disney to pochopil velmi rychle.
791518
4 -1
reagovat
IMHO je to dobrá zpráva, protože MGM má těch polomrtvých známých značek hodně a filmy i seriály od Amazonu mají prostě dobrou péči. 
Boys, Expanse, Good Omens, Jack Ryan, Invincible, Bosch, Man in the High Castle, Hanna.
791518
IMHO je to dobrá zpráva, protože MGM má těch polomrtvých známých značek hodně a filmy i seriály od Amazonu mají prostě dobrou péči.  Boys, Expanse, Good Omens, Jack Ryan, Invincible, Bosch, Man in the High Castle, Hanna.
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Když Disney kupoval Lucasovy SW a Indyho za ca 3 miliardy ? To nám tehdy připadla jako mega obchod. Je to docela sranda jak je teď všechno na prodej. Hold bohatí bohatnou, chudí půjdou do hospody :D:D:D:D
791517
Když Disney kupoval Lucasovy SW a Indyho za ca 3 miliardy ? To nám tehdy připadla jako mega obchod. Je to docela sranda jak je teď všechno na prodej. Hold bohatí bohatnou, chudí půjdou do hospody *:D**:D**:D**:D*
791512
3 0
reagovat
reaguje na: Petr77
Roční (!) exkluzivní pronájem (!!) jednoho jediného filmu (!!!) vs vlastnictví (!) všech filmů o bondovi (!!) plus kompletní katalog všech filmů, co kdy MGM vyprodukovalo (!!!). Tak asi takový ten rozdíl je:D
791516
Roční (!) exkluzivní pronájem (!!) jednoho jediného filmu (!!!) vs vlastnictví (!) všech filmů o bondovi (!!) plus kompletní katalog všech filmů, co kdy MGM vyprodukovalo (!!!). Tak asi takový ten rozdíl je*:D*
791514
1 -1
reagovat
reaguje na: Polux
Imho Amazon velmi brzy rozjede s tichým přikývnutím Danjaqu vysokorozpočtovej Bond seriál. Ne, taky se mi to nelíbí, ale taková je doba...
791515
Imho Amazon velmi brzy rozjede s tichým přikývnutím Danjaqu vysokorozpočtovej Bond seriál. Ne, taky se mi to nelíbí, ale taková je doba...
791513
2 -1
reagují: Polux
reagovat
A jaký je rozdíl když někdo nabízí za Bonda 500 mega?A za celé studio 5 miliard dolarů? 
Spíš se mi zdá že 500 milionů na Bonda bylo málo tak studio čekala tak dlouho až někdo nabídne víc ,A teď studio neví co s tím,prodat a nasrat všechny nebo počkat a pak je nasrat 
Značka Bond patří do Kina a né na stream..
791514
A jaký je rozdíl když někdo nabízí za Bonda 500 mega?A za celé studio 5 miliard dolarů?  Spíš se mi zdá že 500 milionů na Bonda bylo málo tak studio čekala tak dlouho až někdo nabídne víc ,A teď studio neví co s tím,prodat a nasrat všechny nebo počkat a pak je nasrat  Značka Bond patří do Kina a né na stream..
1 -1
reagují: Polux
reagovat
Pokud vím, tak Bonda jako IP vlastní Danjaq (tj. Broccoli s Wilsonem), filmy produkuje EON (tj. Broccoli s Wilsonem) a práva na současné filmy má dílem Danjaq a dílem MGM (po UA) a Columbia (Craigovky). Takže ne, bez souhlasu Broccoli a Wilsona se žádné nové filmy a seriály rovnou na Prime (ani jinde) nekonají.

Ostatně je otázkou, zda se bude vůbec konat uvedení NTTD na Prime, pokud do toho Broccoli s Wilsonem mají co mluvit. Dle těch nedávných rumorů o nakonec neuskutečněném odprodeji NTTD za 600m na VOD to krachlo na faktu, že MGM nebylo ochotno slevit ze svých požadavků, ale zároveň se tradovalo, že Broccoli trvá na premiéře v kinech, což mohl být klidně další důvod, proč to nevyšlo (v podstatě veto).
791513
Pokud vím, tak Bonda jako IP vlastní Danjaq (tj. Broccoli s Wilsonem), filmy produkuje EON (tj. Broccoli s Wilsonem) a práva na současné filmy má dílem Danjaq a dílem MGM (po UA) a Columbia (Craigovky). Takže ne, bez souhlasu Broccoli a Wilsona se žádné nové filmy a seriály rovnou na Prime (ani jinde) nekonají. Ostatně je otázkou, zda se bude vůbec konat uvedení NTTD na Prime, pokud do toho Broccoli s Wilsonem mají co mluvit. Dle těch nedávných rumorů o nakonec neuskutečněném odprodeji NTTD za 600m na VOD to krachlo na faktu, že MGM nebylo ochotno slevit ze svých požadavků, ale zároveň se tradovalo, že Broccoli trvá na premiéře v kinech, což mohl být klidně další důvod, proč to nevyšlo (v podstatě veto).
5 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Pokud by to dopadlo a Amazon opravdu MGM koupil, tak bude hodně zajímavé jak zareaguje ten "třetí" vzadu, Apple.

Nemyslím si, že by to chtěl vzdát bez boje a docela bych si myslel, že koupí Sony Pictures (nemají a nebudou mít stream - jenom dělají dealy s Netflixem a Disney) nebo Lionsgate. Právě o Lionsgate, jenž má stream STARZ (takt trochu to teďka rebrandujou na mezinárodní Lionsgate Play) se už neúspěšně ucházel Amazon v roce 2018. Stejně tak tenkrát zkoušeli Lví bránu koupit Viacom (Paramount) a Comcast (Universal).

No bude to teďka opravdu hodně zajímavé, ale ten trend je jasnej a pro mě docela překvapivě rychlej. Z prvotního "úplně všichni musí mít vlastní stream" se to pomalinku přece jenom začíná zeštíhlovat.

Jenom připomínám, že MGM se dlouho rovnala u nás ne příliš známá služba EPIX, která před pár měsíci uzavřela velkej deal s Paramount+. Opravdu nebude Amazonu vadit, že jejich MGM a jejich EPIX dělá dobře plusku Paramountu?

A pak je tu ještě věc a já už kurník zase pomalu píšu téma - podle mě se čím dál víc ukazuje, že lidem (většině) je překvapivě šumafuk ten katalog starších filmů (pozor, ne seriálů). Jde hlavně o novej obsah, aktivní brandy a právě tady hraje velkou roli Bond. Byť to s možnými premiérami na streamech bude za života Broccoli hodně těžký. I proto mi přijde těch 9 možnejch miliard ospravedlnitelnejch. Ne teď, ale do budoucna.
791512
Pokud by to dopadlo a Amazon opravdu MGM koupil, tak bude hodně zajímavé jak zareaguje ten "třetí" vzadu, Apple. Nemyslím si, že by to chtěl vzdát bez boje a docela bych si myslel, že koupí Sony Pictures (nemají a nebudou mít stream - jenom dělají dealy s Netflixem a Disney) nebo Lionsgate. Právě o Lionsgate, jenž má stream STARZ (takt trochu to teďka rebrandujou na mezinárodní Lionsgate Play) se už neúspěšně ucházel Amazon v roce 2018. Stejně tak tenkrát zkoušeli Lví bránu koupit Viacom (Paramount) a Comcast (Universal). No bude to teďka opravdu hodně zajímavé, ale ten trend je jasnej a pro mě docela překvapivě rychlej. Z prvotního "úplně všichni musí mít vlastní stream" se to pomalinku přece jenom začíná zeštíhlovat. Jenom připomínám, že MGM se dlouho rovnala u nás ne příliš známá služba EPIX, která před pár měsíci uzavřela velkej deal s Paramount+. Opravdu nebude Amazonu vadit, že jejich MGM a jejich EPIX dělá dobře plusku Paramountu? A pak je tu ještě věc a já už kurník zase pomalu píšu téma - podle mě se čím dál víc ukazuje, že lidem (většině) je překvapivě šumafuk ten katalog starších filmů (pozor, ne seriálů). Jde hlavně o novej obsah, aktivní brandy a právě tady hraje velkou roli Bond. Byť to s možnými premiérami na streamech bude za života Broccoli hodně těžký. I proto mi přijde těch 9 možnejch miliard ospravedlnitelnejch. Ne teď, ale do budoucna.
7 -1
reagují: The Joker, RainMakeR
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se