Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nelítostný souboj: V.I.M.

příspěvky 21 - 34 Napsat příspěvek
Já ho ještě neviděl, ale z důvodu, že si ho šetřím:D
788933
Já ho ještě neviděl, ale z důvodu, že si ho šetřím*:D*
5 -3
reagovat
Musím se jedině přidat k chvalozpěvům. Je to biják jako řemen, takhle atmosférických kriminálek je opravdu jako šafránu. Myslím si, že hodně pomáhá to realistické pojetí. Žádné za vlasy přitažené akce, lidé uvěřitelně reagují na situace a samozřejmě chybují a nesou za to následky.

Je to zkrátka filmová bašta a kdo neviděl ať hned napraví!
788931
Musím se jedině přidat k chvalozpěvům. Je to biják jako řemen, takhle atmosférických kriminálek je opravdu jako šafránu. Myslím si, že hodně pomáhá to realistické pojetí. Žádné za vlasy přitažené akce, lidé uvěřitelně reagují na situace a samozřejmě chybují a nesou za to následky. Je to zkrátka filmová bašta a kdo neviděl ať hned napraví!
5 0
reagovat
Za mě nejlepší film co jsem viděl ( ok, spolu se Sedmi ), viděl jsem ho nesčetněkrát. Tady se to všechno sešlo, dva nejoblíbenější herci na opačných stranách zákona a Mann v nejlepší formě. Miluju takhle přehnaně dramatického Pacina. :+
788929
Za mě nejlepší film co jsem viděl ( ok, spolu se Sedmi ), viděl jsem ho nesčetněkrát. Tady se to všechno sešlo, dva nejoblíbenější herci na opačných stranách zákona a Mann v nejlepší formě. Miluju takhle přehnaně dramatického Pacina. *:+*
6 0
reagovat
Budu se muset znovu opakovat:D Cože??? Heat tady doteď neměl VIMko? Kdyby mi před tím někdo řekl, že je na webu už 10 let, tak bych tomu bez váhání věřil. No nic, další drobný dluh filmové spravedlnosti byl splacen, takže jdeme dál.

Naprostá kultovní klasika, bez které by třeba ten TDK asi vypadal dost jinak. Také jeden z mála případů, kdy platí, že 2x do stejné řeky nejen vstoupíš, ale odvedeš lepší práci a ideální příklad pro diskuze, že všechny remaky stojí za...nic (L.A. Takedown). 

Přestřelku v ulicích prý některé ozbrojené složky využívali v rámci instruktáže a sice netuším co je na tom pravdy, ale díky realistickému podání celé sekvence, nemám problém tomu uvěřit.

Asi nejlepší Mannův film, i když The Last of the Mohicans mu hodně dýchá na záda (ten, doufám, VIMko má už dávno:)).
788928
Budu se muset znovu opakovat*:D* Cože??? Heat tady doteď neměl VIMko? Kdyby mi před tím někdo řekl, že je na webu už 10 let, tak bych tomu bez váhání věřil. No nic, další drobný dluh filmové spravedlnosti byl splacen, takže jdeme dál. Naprostá kultovní klasika, bez které by třeba ten TDK asi vypadal dost jinak. Také jeden z mála případů, kdy platí, že 2x do stejné řeky nejen vstoupíš, ale odvedeš lepší práci a ideální příklad pro diskuze, že všechny remaky stojí za...nic (L.A. Takedown).  Přestřelku v ulicích prý některé ozbrojené složky využívali v rámci instruktáže a sice netuším co je na tom pravdy, ale díky realistickému podání celé sekvence, nemám problém tomu uvěřit. Asi nejlepší Mannův film, i když The Last of the Mohicans mu hodně dýchá na záda (ten, doufám, VIMko má už dávno*:)*).
12 0
reagovat
The Best of 90s !!
788927
The Best of 90s !!
2 0
reagovat
reaguje na: togusa-san
Mimo toho, Val Kilmer prebijel v prestrelce tak rychle a precizne, ze se to puzivalo jako treninkove video pro nove rekruty Namorni pechoty, jak spravne prebijet v boji.
788926
Mimo toho, Val Kilmer prebijel v prestrelce tak rychle a precizne, ze se to puzivalo jako treninkove video pro nove rekruty Namorni pechoty, jak spravne prebijet v boji.
788924
7 0
reagovat
No, za me dost mozna Top10 nej film vsech dob. :+:+
788925
No, za me dost mozna Top10 nej film vsech dob. *:+**:+*
8 0
reagovat
Ten film je s každým zhlédnutím lepší. Má to místy doslova až magickou atmosféru. Pacino a DeNiro jsou na vrcholu svých schopností. Mann samozřejmě taky. Ty skoro tři hoďky utíkaj strašně rychle :)

Jinak říkalo se, že se bank heist pouštěl zaměstnancům banky jako příklad naprosto dokonalé vykrádačky.

Doporučuju mrknout na analýzu od Nerdwritera: link
788924
Ten film je s každým zhlédnutím lepší. Má to místy doslova až magickou atmosféru. Pacino a DeNiro jsou na vrcholu svých schopností. Mann samozřejmě taky. Ty skoro tři hoďky utíkaj strašně rychle *:)* Jinak říkalo se, že se bank heist pouštěl zaměstnancům banky jako příklad naprosto dokonalé vykrádačky. Doporučuju mrknout na analýzu od Nerdwritera: https://www.youtube.com/watch?v=VMLej6hFN30
10 0
reagují: ROBBERY
reagovat
reaguje na: Kostěj
U mě je to úplně naopak HEAT má všechno, krom nejlepšího HEISTu všech dob i perfektní postavy a vztahy mezi nimi. Collateral je výbornej, ale kdysi mě tam strašně rušilo to přepínání na digitální roztřesenou kameru (v té době to ještě nebyla norma :_) 8)
788923
U mě je to úplně naopak HEAT má všechno, krom nejlepšího HEISTu všech dob i perfektní postavy a vztahy mezi nimi. Collateral je výbornej, ale kdysi mě tam strašně rušilo to přepínání na digitální roztřesenou kameru (v té době to ještě nebyla norma :_) *8)*
788918
1 0
reagovat
Dobrá náhoda, právě jsem před 10 minutama dokoukal:)
788922
Dobrá náhoda, právě jsem před 10 minutama dokoukal*:)*
2 0
reagovat
HEAT je pecka... film který je navěky v nějaké mé osobní pomyslné TOP5 možná dokonce i TOP3 8):+
788921
HEAT je pecka... film který je navěky v nějaké mé osobní pomyslné TOP5 možná dokonce i TOP3 *8)**:+*
4 0
reagovat
Kouzelnej, charakterově masivní film. Pokec dvou soupeřů v bistru = skoro homoerotický dusno, komiksy pukaj závistí.
788920
Kouzelnej, charakterově masivní film. [spoiler]Pokec dvou soupeřů v bistru = skoro homoerotický dusno[/spoiler], komiksy pukaj závistí.
2 0
reagovat
No konečně :) 
788919
No konečně *:)* 
2 0
reagovat
To je teda rest. I pro mě - viděl jsem to před lety a přišlo mi to divně studený, takový bez emocí. Collateral jsem si kdysi užil o dost víc. Takže naplánujem opáčko ?)
788918
To je teda rest. I pro mě - viděl jsem to před lety a přišlo mi to divně studený, takový bez emocí. Collateral jsem si kdysi užil o dost víc. Takže naplánujem opáčko *?)*
2 -2
reagují: Ironhead
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se