Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Chaos Walking: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Teda to zní tak špatně

že se na to asi podívám. Takový ten film, kdy čekáte, co přijde ještě trapnějšího nebo stupidnějšího :D
787462
že se na to asi podívám. Takový ten film, kdy čekáte, co přijde ještě trapnějšího nebo stupidnějšího *:D*
Teda to zní tak špatně
1 0
reagovat
Když nemáte Chalameta, dejte tam Hollanda. Ten Tom mě pořád herecky ne a ne přesvědčit, že na to má. Ridley je prostě herecké dřevo a při sledování mě vyloženě bolelo koukat na Madse, v jakém paskvilu opět "hraje", protože nemá prakticky hrát co. Slovy mistra Hlada - je to sra*ka.
787459
Když nemáte Chalameta, dejte tam Hollanda. Ten Tom mě pořád herecky ne a ne přesvědčit, že na to má. Ridley je prostě herecké dřevo a při sledování mě vyloženě bolelo koukat na Madse, v jakém paskvilu opět "hraje", protože nemá prakticky hrát co. Slovy mistra Hlada - je to sra*ka.
1 0
reagovat
reaguje na: Ironhead
Jsem zapomněl...ten je fakticky snad všude:D...ale zase vím čemu se vyhnout:D
787451
Jsem zapomněl...ten je fakticky snad všude*:D*...ale zase vím čemu se vyhnout*:D*
787444
1 0
reagovat
2 roky čekání od první fotky a výsledek, který se dal už poslední rok očekávat. díky za recenzi. film nikdy neuvidím. ale ta kniha mě navnadila
787446
2 roky čekání od první fotky a výsledek, který se dal už poslední rok očekávat. díky za recenzi. film nikdy neuvidím. ale ta kniha mě navnadila
2 0
reagovat
reaguje na: Taylor
To spíš film, ve kterym nebude hrát Holland :)
787444
To spíš film, ve kterym nebude hrát Holland *:)*
787434
2 0
reagují: Taylor
reagovat
Předloha je pro mne spolu s Inkarceronem (jehož filmová adaptace se zadrhla) nejlepší young adult. Už je to dlouho, co jsem to četl a já obsah knížek zapomínám rychle, ale linka s vedoucím města ve mně zůstala, skvěle napsaná postava.
Mimozemšťanům se nejvíc věnuje třetí kniha (mají vlastní kapitoly), nicméně to pro mne narušilo spád a závěrečný díl trilogie tak považuji za nejslabší - byť stále velmi nadstandardní a jiné knížky by mohly závidět.
Například nedávno jsem po delší době knihu ze žánru sci-fi young adult četl - Nyxia - a prostinkost příběhu s neschopností vystavět napětí byla k pláči. No ale když jste četli Chaos, tak máte laťku vysoko.
787442
Předloha je pro mne spolu s Inkarceronem (jehož filmová adaptace se zadrhla) nejlepší young adult. Už je to dlouho, co jsem to četl a já obsah knížek zapomínám rychle, ale linka s vedoucím města ve mně zůstala, skvěle napsaná postava. Mimozemšťanům se nejvíc věnuje třetí kniha (mají vlastní kapitoly), nicméně to pro mne narušilo spád a závěrečný díl trilogie tak považuji za nejslabší - byť stále velmi nadstandardní a jiné knížky by mohly závidět. Například nedávno jsem po delší době knihu ze žánru sci-fi young adult četl - Nyxia - a prostinkost příběhu s neschopností vystavět napětí byla k pláči. No ale když jste četli Chaos, tak máte laťku vysoko.
1 0
reagovat
moja otázka: prečo, keď mali tvorcovia k dispozícií slušnú predlohu, uplácali z toho také cčko?  Problém nebol vo financiách.
787441
moja otázka: prečo, keď mali tvorcovia k dispozícií slušnú predlohu, uplácali z toho také cčko?  Problém nebol vo financiách.
3 0
reagovat
reaguje na: Ironhead
No ono za chvíli bude těžký najít film ve kterém Mads nebude hrát:D...a to mám toho chlapa jako herce rád:D
787434
No ono za chvíli bude těžký najít film ve kterém Mads nebude hrát*:D*...a to mám toho chlapa jako herce rád*:D*
787426
1 0
reagují: Ironhead
reagovat
Ta mě osobně víc mrzí, když do nějaký srágory někdo stáhne Madse než pro mě otravnýho Hollanda a neherečku Ridley 8)
787426
Ta mě osobně víc mrzí, když do nějaký srágory někdo stáhne Madse než pro mě otravnýho Hollanda a neherečku Ridley *8)*
4 -3
reagují: Taylor
reagovat
reaguje na: Esgalnor
To zní dost zajímavě... a o to víc je smutné že to dopadlo takhle debilně :/

Fakt by mě zajímalo jaká byla původní Limanova představa než ho to studio nechalo celé překopat. U něj si totiž dokážu představit i to že původně film měl opravdu takto drsný a studio se ho rozhodlo změkčit pro masové publikum (=vykastrovat). Což se mu snažili udělat už u jeho Bournea, studio z něj chtělo víc akční bondovku se spoustou postřílených nepřátel a proto se s nimi tak rozhádal.
No ale klidně je u něj možné že natočil hovadinu původně ještě větší (i když jsem si dost jistý že v nepřestříhané podobě tam ti mimozemšťani fakt museli hrát větší význam, tenhle pahýl ve filmu až moc nedává smysl)
787423
To zní dost zajímavě... a o to víc je smutné že to dopadlo takhle debilně :/ Fakt by mě zajímalo jaká byla původní Limanova představa než ho to studio nechalo celé překopat. U něj si totiž dokážu představit i to že původně film měl opravdu takto drsný a studio se ho rozhodlo změkčit pro masové publikum (=vykastrovat). Což se mu snažili udělat už u jeho Bournea, studio z něj chtělo víc akční bondovku se spoustou postřílených nepřátel a proto se s nimi tak rozhádal. No ale klidně je u něj možné že natočil hovadinu původně ještě větší (i když jsem si dost jistý že v nepřestříhané podobě tam ti mimozemšťani fakt museli hrát větší význam, tenhle pahýl ve filmu až moc nedává smysl)
787413
1 0
reagovat
reaguje na: mates44
Ano, jak tu knížku popisuješ, tak to zní rozhodně líp. Bohužel v tom filmu ale není vůbec nic funkčního, takže pak logicky nemůže obstát ani taková scéna.

P.S. používejte ty spoiler tagy, dík.
787421
Ano, jak tu knížku popisuješ, tak to zní rozhodně líp. Bohužel v tom filmu ale není vůbec nic funkčního, takže pak logicky nemůže obstát ani taková scéna. P.S. používejte ty spoiler tagy, dík.
787416
2 0
reagovat
Recenze je krapet krutá. Z pohledu někoho, kdo nečetl předlohu to zas taková tragédie jako třeba loňský Tenet není.
Prostě klasická VOD sci-fi jednohubka. Nenadchne ani neurazí a díky rozumné stopáži ani nezačne nudit.
787417
Recenze je krapet krutá. Z pohledu někoho, kdo nečetl předlohu to zas taková tragédie jako třeba loňský Tenet není. Prostě klasická VOD sci-fi jednohubka. Nenadchne ani neurazí a díky rozumné stopáži ani nezačne nudit.
1 -5
reagovat

do_Od a vraždění zvířat

Ještě k oné do_Odem sepsuté scéně.
Ta scéna je i v knize a je taky drsná a hlavně hrozně smutná. Ale má svůj důvod. Aaron (kněz) zná Todda odjakživa a Todd od tý doby, co ho dostal měl vždycky Mancheeho (psa) u sebe a dá se říct to byl jeden z jeho nejbližších kamarádů a Aaron to věděl, tudíž část toho proč to udělá je vztek, protože Manchee pomohl překazit jeho plán na zajetí Violy a za druhý je to pomsta Toddovi, za to, že zorganizoval to překažení plánu tím, že z jeho momentální zajetí zachránil Violu. 
787416
Ještě k oné do_Odem sepsuté scéně. Ta scéna je i v knize a je taky drsná a hlavně hrozně smutná. Ale má svůj důvod. [spoiler]Aaron (kněz) zná Todda odjakživa a Todd od tý doby, co ho dostal měl vždycky Mancheeho (psa) u sebe a dá se říct to byl jeden z jeho nejbližších kamarádů a Aaron to věděl, tudíž část toho proč to udělá je vztek, protože Manchee pomohl překazit jeho plán na zajetí Violy a za druhý je to pomsta Toddovi, za to, že zorganizoval to překažení plánu tím, že z jeho momentální zajetí zachránil Violu. [/spoiler]
do_Od a vraždění zvířat
2 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: HAL
Sice už to hezky načal Esgalnor, ale už jsem ti napsal a mám tam snad i nějaký doplnění k tomu co říkal:D
Potencionální SPOILER
  Je to docela podstatná část příběhu dokonce tam dojde i k fyzickýmu souboji hlavní postavy, kterej toho mimozemšťana zabije. Nevím jestli si to pamatuju dobře, četl jsem to před dlouhou dobou, ale ta verze kdy mimozemšťani byli padouši je lež kterou si vymysleli chlápci co vedou Prentisstown (město kde Hollandova postava bydlí) a ty mimozemšťani (v knize se jim říká "Sádráci"), tak byli, a jsou, takový domorodci, který lidi vyvraždily, protože je vinily za to, že je nakazily "hlukem" (tak se nazývá, to co se jim děje-ve filmu ta bublina s hlasama-), což nebyla pravda, protože ten na tý planetě už prostě byl.
787415
Sice už to hezky načal Esgalnor, ale už jsem ti napsal a mám tam snad i nějaký doplnění k tomu co říkal:D Potencionální SPOILER [spoiler]  Je to docela podstatná část příběhu dokonce tam dojde i k fyzickýmu souboji hlavní postavy, kterej toho mimozemšťana zabije. Nevím jestli si to pamatuju dobře, četl jsem to před dlouhou dobou, ale ta verze kdy mimozemšťani byli padouši je lež kterou si vymysleli chlápci co vedou Prentisstown (město kde Hollandova postava bydlí) a ty mimozemšťani (v knize se jim říká "Sádráci"), tak byli, a jsou, takový domorodci, který lidi vyvraždily, protože je vinily za to, že je nakazily "hlukem" (tak se nazývá, to co se jim děje-ve filmu ta bublina s hlasama-), což nebyla pravda, protože ten na tý planetě už prostě byl.[/spoiler]
787388
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ti mimozemšťani jsou v té trilogie vykresleni krásně do detailů, celá jejich komunita, popisuje se jejich myšlení, fungování, některé části jsou i z jejich pohledu a slušně to ten příběh obohacuje. Třetí díl už mě nutil zamýšlet se nad tím, jestli nemám vlastně fandit jim.
Ta knižní trilogie se i u mě zapsala jako nejlepší YA, co jsem kdy četl, ona totiž až na věk hrdinů skoro žádné YA prvky nemá, je to dost brutální, v druhém a třetím díle se hodně politikaří, obsahuje to i vyspělejší prvky - otázky o smyslu války, morálce, charakterově hodně propracované postavy. Mates44 to shrnul fakt skvěle, jako svižná a napínavá oddechovka, která se (všechny 3 díly) dá za víkend přečíst to skvěle funguje, ale přitom to má slušnou obsahovou hodnotu. 

Film jsem viděl pár dní zpátky a označení sračka je trefný - zatímco první knižní díl (kterého se to drží asi nejvíc) je neskutečně našlapaná akční jízda, ve které hlavní dvojici hrozí smrt pomalu na každém kroku a starosta ve svým honu po sobě nechává mrtvoly a vypálený vesnice, tady se celej film vůbec nic neděje a člověka to neskutečně uspává, všehovšudy tam jsou tak dvě akční scény, které trvají pár vteřin a trochu mě probraly, jinak si tam znudění Tom a Daisey procházejí důchodcovským tempem v lese a tlachají o ničem. Vývoj postav nulový, nikdo tam nemá co hrát, nějaké emotivní momenty absolutně nefungujou a bylo mně úplně jedno, co se na obrazovce děje. Nechápu, jak se to mohlo takhle zpackat, tohle chci fakt ale zapomenout. Jediné, co za něco stálo, tak ztvárnění Hluku - evidentně to ale sežralo asi celej rozpočet, zbytek byl totiž fakt úmornej.
787413
Ti mimozemšťani jsou v té trilogie vykresleni krásně do detailů, celá jejich komunita, popisuje se jejich myšlení, fungování, některé části jsou i z jejich pohledu a slušně to ten příběh obohacuje. Třetí díl už mě nutil zamýšlet se nad tím, jestli nemám vlastně fandit jim. Ta knižní trilogie se i u mě zapsala jako nejlepší YA, co jsem kdy četl, ona totiž až na věk hrdinů skoro žádné YA prvky nemá, je to dost brutální, v druhém a třetím díle se hodně politikaří, obsahuje to i vyspělejší prvky - otázky o smyslu války, morálce, charakterově hodně propracované postavy. Mates44 to shrnul fakt skvěle, jako svižná a napínavá oddechovka, která se (všechny 3 díly) dá za víkend přečíst to skvěle funguje, ale přitom to má slušnou obsahovou hodnotu.  Film jsem viděl pár dní zpátky a označení sračka je trefný - zatímco první knižní díl (kterého se to drží asi nejvíc) je neskutečně našlapaná akční jízda, ve které hlavní dvojici hrozí smrt pomalu na každém kroku a starosta ve svým honu po sobě nechává mrtvoly a vypálený vesnice, tady se celej film vůbec nic neděje a člověka to neskutečně uspává, všehovšudy tam jsou tak dvě akční scény, které trvají pár vteřin a trochu mě probraly, jinak si tam znudění Tom a Daisey procházejí důchodcovským tempem v lese a tlachají o ničem. Vývoj postav nulový, nikdo tam nemá co hrát, nějaké emotivní momenty absolutně nefungujou a bylo mně úplně jedno, co se na obrazovce děje. Nechápu, jak se to mohlo takhle zpackat, tohle chci fakt ale zapomenout. Jediné, co za něco stálo, tak ztvárnění Hluku - evidentně to ale sežralo asi celej rozpočet, zbytek byl totiž fakt úmornej.
787388
4 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Fixer
Nenatáčela tohle náhodou ještě před posledníma SW? :D
787408
Nenatáčela tohle náhodou ještě před posledníma SW? *:D*
787400
0 -1
reagovat
Naučila se už Ridley hrát?
787400
Naučila se už Ridley hrát?
4 -3
reagují: MarvinP
reagovat
reaguje na: mates44
Jak je to v knize s těmi mimozemšťany? Dozvíme se tam o nich něco víc než že "jsou"? Protože ve filmu je fakt hovno, jednou se tam jeden projde kolem a to je celé.

A jinak to co píšeš s věkem postav perfektně dává smysl, kdyby ti hrdinové byli malé děti tak by ve filmu spousta věcí fungovala o dost líp. Ne že by to byl dobrý film, ale aspoň by tolik nebilo do očí jak jsou to neschopní kreténi a jak je možné že v tom světě vůbec člověk jako Hollandův charakter může existovat - ten tam je fakt na pěst.

Ale označení za nejhorší film roku je trochu moc harsh, to vychází jedině z pocitu zklamání nad tím jak tady Liman selhal, a budou určitě i mnohem horší kusy.
787388
Jak je to v knize s těmi mimozemšťany? Dozvíme se tam o nich něco víc než že "jsou"? Protože ve filmu je fakt hovno, jednou se tam jeden projde kolem a to je celé. A jinak to co píšeš s věkem postav perfektně dává smysl, kdyby ti hrdinové byli malé děti tak by ve filmu spousta věcí fungovala o dost líp. Ne že by to byl dobrý film, ale aspoň by tolik nebilo do očí jak jsou to neschopní kreténi a jak je možné že v tom světě vůbec člověk jako Hollandův charakter může existovat - ten tam je fakt na pěst. Ale označení za nejhorší film roku je trochu moc harsh, to vychází jedině z pocitu zklamání nad tím jak tady Liman selhal, a budou určitě i mnohem horší kusy.
787372
0 0
reagují: mates44, Esgalnor
reagovat
reaguje na: fr3ak
Zrovna trilogii Maze Runner si čas od času dám moc rád, protože Wes Ball z té série udělal něco více než spotřební zboží na jedno použití.
787381
Zrovna trilogii Maze Runner si čas od času dám moc rád, protože Wes Ball z té série udělal něco více než spotřební zboží na jedno použití.
787377
5 -2
reagovat
Je to celé pitomé a spíš by se to uživilo jako seriál pro teens někde na CW. Ale zas tak moc mě to nesralo a relativně jsem se u toho i bavil. Pokud jde o mě, když to srovnám s tím, co v poslední době vylízá například z Netflixu, tak je tohle ještě na svátek. Lepších 5
787378
Je to celé pitomé a spíš by se to uživilo jako seriál pro teens někde na CW. Ale zas tak moc mě to nesralo a relativně jsem se u toho i bavil. Pokud jde o mě, když to srovnám s tím, co v poslední době vylízá například z Netflixu, tak je tohle ještě na svátek. Lepších 5
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se