Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Sebevražedný oddíl: Trailer

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: LV426
Vetsinou to neresim, ale kdyz fakt potrebujes kazdou diskuzi zkraslovat svoji pritomnosti, tak si aspon zapamatuj, ze se to pise "zhlednout".
785280
Vetsinou to neresim, ale kdyz fakt potrebujes kazdou diskuzi zkraslovat svoji pritomnosti, tak si aspon zapamatuj, ze se to pise "zhlednout".
785266
10 0
reagovat
(Ach, ta relativita času. Být stejně starý, a přitom o dvacet let mladší. Tím ovšem nemyslím, že mám vkus jako osmnáctiletý, ale LV426 jako osmapadesátiletý... který se už dobrých deset let nemůže dočkat důchodu. ;))
785277
(Ach, ta relativita času. Být stejně starý, a přitom o dvacet let mladší. Tím ovšem nemyslím, že mám vkus jako osmnáctiletý, ale LV426 jako osmapadesátiletý... který se už dobrých deset let nemůže dočkat důchodu. ;))
15 0
reagovat
reaguje na: HAL
Jo, je to spíš monolog s přestávkama :)
785275
Jo, je to spíš monolog s přestávkama :)
785273
15 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Citil by se jak my, když čteme jeho prispevky...
785274
Citil by se jak my, když čteme jeho prispevky...
785269
6 0
reagovat
reaguje na: LV426
Obávám se že jsi tuhle diskuzi vůbec nepochopil, za celou dobu se tu prezentovaly názory jen dva - ten tvůj, a ten zbytku fóra, které si moderní filmy dokáže užít :D
785273
Obávám se že jsi tuhle diskuzi vůbec nepochopil, za celou dobu se tu prezentovaly názory jen dva - ten tvůj, a ten zbytku fóra, které si moderní filmy dokáže užít *:D*
785272
11 0
reagují: LV426, Mr. Hlad
reagovat
reaguje na: HAL
A jaký je rozdíl mezi tím, jestli napíšu 46 nebo 28, v podstatě žádný. Tohle není o nějaké mé prezentaci, jen mám občas rád takovéto debaty, dívej kolik lidí se zapojuje a kolik názorů a pohledů na věc tu můžeš vidět, tomu se říká DISKUZE. Myslel jsem, že po těch tunách keců o JL to bude příjemné oživení :D

PS: 38

PPS: včera večer jsem si JL pustil, zatím asi hoďku a půl ... no... řeknu to tak, měl jsem přepnout na Vetřelce 3 co běžel v tv a bylo by mi líp...

PPPS: Nějaký den zpět tuším jsem v tv zahlídl Aquamana, jak padá z letadla bez padáku, dopadne na zem z x kilometrů, otřepe se, zasměje, pohoda.. o pár minut je scéna jak s někým bojuje, visí za jednu ruku na střeše baráku pár metrů nad zemí a řve a má u toho výraz jako by mu šlo o život .. to mě poser toto fakt :D Není pak zajímavější se dívat na Slye, jak v Rambovi jedničce skáče ze skály do stromu? :)
785272
A jaký je rozdíl mezi tím, jestli napíšu 46 nebo 28, v podstatě žádný. Tohle není o nějaké mé prezentaci, jen mám občas rád takovéto debaty, dívej kolik lidí se zapojuje a kolik názorů a pohledů na věc tu můžeš vidět, tomu se říká DISKUZE. Myslel jsem, že po těch tunách keců o JL to bude příjemné oživení *:D* PS: 38 PPS: včera večer jsem si JL pustil, zatím asi hoďku a půl ... no... řeknu to tak, měl jsem přepnout na Vetřelce 3 co běžel v tv a bylo by mi líp... PPPS: Nějaký den zpět tuším jsem v tv zahlídl Aquamana, jak padá z letadla bez padáku, dopadne na zem z x kilometrů, otřepe se, zasměje, pohoda.. o pár minut je scéna jak s někým bojuje, visí za jednu ruku na střeše baráku pár metrů nad zemí a řve a má u toho výraz jako by mu šlo o život .. to mě poser toto fakt *:D* Není pak zajímavější se dívat na Slye, jak v Rambovi jedničce skáče ze skály do stromu? :)
785268
1 -13
reagují: Disketa1, HAL
reagovat
Docela by mě zajímalo, co by LV426 řekl na existenci Festivalu otrlého diváka. :)
785269
Docela by mě zajímalo, co by LV426 řekl na existenci Festivalu otrlého diváka. *:)*
2 -2
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: LV426
Docela by mě zajímalo kolik ti je let. Osobně bych tipoval 45+, a to ani ne tak kvůli filmům které máš rád, ale kvůli jistému mentálnímu nastavení kterým se tu prezentuješ.
785268
Docela by mě zajímalo kolik ti je let. Osobně bych tipoval 45+, a to ani ne tak kvůli filmům které máš rád, ale kvůli jistému mentálnímu nastavení kterým se tu prezentuješ.
785266
16 0
reagují: Robur, LV426
reagovat
reaguje na: Qwat
Flame vidí ten, co to vidět chce, ostatní můžou vidět debatování.

Tenkrát v Hollywoodu slabota (Gauneři, Pulp, Kill Bill apod. jsou uplně jinde).

Napadá mě ještě taková analogie s motorama (v autech). Jo, dnešní oturbené čtyřválce jsou fajn, ale stejně, VéOsma je prostě V8 ... :) A raději bych vzal na projížďku tu nespoustanou V8, než ten čtyřválec s tím start stop systémem a Euro 6 .. jestli rozumíte :) Další analogie triky ve filmech.. praktické efekty vs CGI bordel.. radši ten pořádný sportovní zvuk z výfuku, kde člověk slyší to fyzično, než umělý hnus z repráčků co dnes cpou do aut..

Gonzi: všechny filmy co jsi vypsal nepotřebuju vidět podruhé a nezanechaly ve mně nějakou hlubší stopu. Jo, některé byly třeba fajn, ale furt jsou to jen filmy kategorie "na podívání", tam prostě vím, že je neuvidím 20x jako Vetřelce, protože už při druhém shlédnutí bych se víceméně nudil.
785266
Flame vidí ten, co to vidět chce, ostatní můžou vidět debatování. Tenkrát v Hollywoodu slabota (Gauneři, Pulp, Kill Bill apod. jsou uplně jinde). Napadá mě ještě taková analogie s motorama (v autech). Jo, dnešní oturbené čtyřválce jsou fajn, ale stejně, VéOsma je prostě V8 ... :) A raději bych vzal na projížďku tu nespoustanou V8, než ten čtyřválec s tím start stop systémem a Euro 6 .. jestli rozumíte :) Další analogie triky ve filmech.. praktické efekty vs CGI bordel.. radši ten pořádný sportovní zvuk z výfuku, kde člověk slyší to fyzično, než umělý hnus z repráčků co dnes cpou do aut.. Gonzi: všechny filmy co jsi vypsal nepotřebuju vidět podruhé a nezanechaly ve mně nějakou hlubší stopu. Jo, některé byly třeba fajn, ale furt jsou to jen filmy kategorie "na podívání", tam prostě vím, že je neuvidím 20x jako Vetřelce, protože už při druhém shlédnutí bych se víceméně nudil.
785263
1 -7
reagují: Spazz, HAL
reagovat

Krásnej flame

tu rozjel LV426. Samozřejmě s tím jeho základním tvrzením "jenom dřív se točily lepší a víc lepších filmů" taky nesouhlasím, ale chápu ho. Já se taky radši podívám na Rockyho IV než na cokoliv z Avengers (-když umřel, tak umřel.-). Ale filmy jako - když vyberu z těch vašich seznamů - Sicario, Tenkrát v Hollywoodu nebo Mad Max Fury Road (ten minimálně řemeslně) byly špička, už když vznikly a budou i za deset dvacet let. A za dvacet třicet let budou dnešní třicátníci říkat "jo, takové filmy jako John Wick už se dneska netočí".
785263
tu rozjel LV426. Samozřejmě s tím jeho základním tvrzením "jenom dřív se točily lepší a víc lepších filmů" taky nesouhlasím, ale chápu ho. Já se taky radši podívám na Rockyho IV než na cokoliv z Avengers ([spoiler]-[i]když umřel, tak umřel.-[/i][/spoiler][i]). [/i]Ale filmy jako - když vyberu z těch vašich seznamů - Sicario, Tenkrát v Hollywoodu nebo Mad Max Fury Road (ten minimálně řemeslně) byly špička, už když vznikly a budou i za deset dvacet let. A za dvacet třicet let budou dnešní třicátníci říkat "jo, takové filmy jako John Wick už se dneska netočí".
Krásnej flame
5 -1
reagují: LV426
reagovat
Díky kluci, hádejte se klidně dál, protože mám aspoň díky tomu tipy a filmové pecky, které jsem ještě neviděl:D
785260
Díky kluci, hádejte se klidně dál, protože mám aspoň díky tomu tipy a filmové pecky, které jsem ještě neviděl*:D*
10 0
reagovat
reaguje na: LV426
Tak filmové braky jsou součástí mainstreamu i dnes a samozřejmě se dá hovořit o jejich úrovni. To ale já nedokáži posoudit, protože takováto podoba akčního žánru je mi cizí a celkově by se dalo konstatovat, že propast ve vnímání filmového média mezi mnou a tebou se zdá býti hlubokou a nepřekonatelnou. Nicméně bych si dovolil podotknout, že když zkusíš zabrousit i do jiných žánrových vod než jen do šílených osmdesátek a devadesátek zjistíš, že kinematografická tabule pořád nabízí nepřeberné množství kvalitních a vydatných chodů nejrůznějších chutí :+
785259
Tak filmové braky jsou součástí mainstreamu i dnes a samozřejmě se dá hovořit o jejich úrovni. To ale já nedokáži posoudit, protože takováto podoba akčního žánru je mi cizí a celkově by se dalo konstatovat, že propast ve vnímání filmového média mezi mnou a tebou se zdá býti hlubokou a nepřekonatelnou. Nicméně bych si dovolil podotknout, že když zkusíš zabrousit i do jiných žánrových vod než jen do šílených osmdesátek a devadesátek zjistíš, že kinematografická tabule pořád nabízí nepřeberné množství kvalitních a vydatných chodů nejrůznějších chutí *:+*
785229
9 -1
reagovat
reaguje na: LV426
OK Boomer ;)
785258
OK Boomer *;)*
785247
9 0
reagovat
reaguje na: LV426
Původní Star Wars nemůžeš srovnávat ani z většinou filmů z osmdesátých a devadesátých let. To je prostě samostatná kategorie. ;)

Třeba na Bumblebee jsem šel do kina hlavně proto, že v něm hrála Hailee Steinfeld, kterou mám jako herečku rád už od True Grit. 8) 

V každé době vznikají skvělé a dobré filmy a pak ty horší. 
785252
Původní Star Wars nemůžeš srovnávat ani z většinou filmů z osmdesátých a devadesátých let. To je prostě samostatná kategorie. *;)* Třeba na Bumblebee jsem šel do kina hlavně proto, že v něm hrála Hailee Steinfeld, kterou mám jako herečku rád už od True Grit. *8)*  V každé době vznikají skvělé a dobré filmy a pak ty horší. 
785247
14 0
reagovat
reaguje na: LV426
Opět, myslím si, že jsme tě všichni dávno pochopili. :D Dobré filmy vznikaly jen dřív a dnes už ne. Proto už tu nikdy nemusíš nikomu nic vysvětlovat ani komentovat, protože jak všichni víme, tak se ti to nelíbí :D
785251
Opět, myslím si, že jsme tě všichni dávno pochopili. *:D* Dobré filmy vznikaly jen dřív a dnes už ne. Proto už tu nikdy nemusíš nikomu nic vysvětlovat ani komentovat, protože jak všichni víme, tak se ti to nelíbí *:D*
785247
16 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
A kolikrát z toho se podíváš na True Grit nebo Hanebné parchanty? A kolikrát jsi třeba viděl ty Hvězdné války nebo Rockyho nebo já nevím co .. :)

Já už nevím jak jinak to napsat, aby mě tu někteří pochopili. Prostě a jednoduše mám pocit, že dřív se točily lepší filmy a víc lepších filmů. Většina těch nových, některé z nich třeba nejsou špatné, jsou dobré, ale že bych to potřeboval vidět znovu nebo víckrát nebo se z toho časem stal nějaký kult.
To samo herci. Dřív člověku stačilo na plakátu Schwarzenegger a člověk šel do kina. Dnes? Na koho?

Takový mám prostě názor a vycházím z toho jak se u filmů bavím a jaké filmy si pouštím + v širším okolí to slyším dost podobně. Možná je to taky tím věkem, že člověk pomalu stárne a raději se dívám na Rockyho, který se prochází noční ulicí, než na vybuchující světy z pixelů :)

PS: ty svoje řeči amatérského psychologa si odpusť čoveče, předpokládám, že 15 ti není.
785247
A kolikrát z toho se podíváš na True Grit nebo Hanebné parchanty? A kolikrát jsi třeba viděl ty Hvězdné války nebo Rockyho nebo já nevím co .. :) Já už nevím jak jinak to napsat, aby mě tu někteří pochopili. Prostě a jednoduše mám pocit, že dřív se točily lepší filmy a víc lepších filmů. Většina těch nových, některé z nich třeba nejsou špatné, jsou dobré, ale že bych to potřeboval vidět znovu nebo víckrát nebo se z toho časem stal nějaký kult. To samo herci. Dřív člověku stačilo na plakátu Schwarzenegger a člověk šel do kina. Dnes? Na koho? Takový mám prostě názor a vycházím z toho jak se u filmů bavím a jaké filmy si pouštím + v širším okolí to slyším dost podobně. Možná je to taky tím věkem, že člověk pomalu stárne a raději se dívám na Rockyho, který se prochází noční ulicí, než na vybuchující světy z pixelů :) PS: ty svoje řeči amatérského psychologa si odpusť čoveče, předpokládám, že 15 ti není.
785242
2 -19
reagují: connor, DarkSith, Chermy
reagovat
reaguje na: LV426
A pointa? Na každý seznam z 80s až 00s Ti kdokoliv může hodit seznam stejně skvělých filmů z 10s.

Namátkou:
John Wick 1 - 3
Alita: Battle Angel
Upgrade
A Quite Place
Ready Player One
1917
Arrival
The Avengers: Infinity War + Endgame (jo, ty taky)
Blade Runner 2049
Brawl In Cell Block 99
Rise Of The Planet Of The Apes
Rush
Deadpool
Sicario
Gravity
The Martian
Sinister
The Conjuring
The Dark Knight Rises
The Hateful Eight
The Raid 1 + 2
Tenet
Ford v Ferrari
Man Of Steel (jo, i tenhle)
Fast Five
Warrior
X-Men: First Class
Drive
Skyfall
Insidious
It
Midsommar
Judge Dredd
Jurassic World
La La Land
Mad Max: Fury Road
M: I - Rouge Nation + Fallout
The Irishman
Once Upon A Time In Hollywood

a mnoho dalších.

Ten obrázek se dělá imho docela snadno. Skvělé filmy vznikají (naštěstí) pořád a v současnosti i díky Netflixu, Amazonu nebo Applu včetně takových, které by se do kin nikdy nedostaly (protože jsou pro okrajové publikum / politicky nebo jinak citlivé atd. a obecně nemají tak velký tržební potenciál) a tudíž by nikdy nevznikly. Skoro bych se odvážil až napsat, že dnes se má film jako nikdy předtím.
785244
A pointa? Na každý seznam z 80s až 00s Ti kdokoliv může hodit seznam stejně skvělých filmů z 10s. Namátkou: John Wick 1 - 3 Alita: Battle Angel Upgrade A Quite Place Ready Player One 1917 Arrival The Avengers: Infinity War + Endgame (jo, ty taky) Blade Runner 2049 Brawl In Cell Block 99 Rise Of The Planet Of The Apes Rush Deadpool Sicario Gravity The Martian Sinister The Conjuring The Dark Knight Rises The Hateful Eight The Raid 1 + 2 Tenet Ford v Ferrari Man Of Steel (jo, i tenhle) Fast Five Warrior X-Men: First Class Drive Skyfall Insidious It Midsommar Judge Dredd Jurassic World La La Land Mad Max: Fury Road M: I - Rouge Nation + Fallout The Irishman Once Upon A Time In Hollywood a mnoho dalších. Ten obrázek se dělá imho docela snadno. Skvělé filmy vznikají (naštěstí) pořád a v současnosti i díky Netflixu, Amazonu nebo Applu včetně takových, které by se do kin nikdy nedostaly (protože jsou pro okrajové publikum / politicky nebo jinak citlivé atd. a obecně nemají tak velký tržební potenciál) a tudíž by nikdy nevznikly. Skoro bych se odvážil až napsat, že dnes se má film jako nikdy předtím.
785229
11 0
reagovat
reaguje na: LV426
2010+

Asi ti do toho hodím vidle. ;)

Počátek
Kick-Ass
True Grit
Man of Steel
Na hraně zítřka 
Interstellar
Sicario
John Wick
Logan
Hanebný pancharti
Nespoutaný Django 
Všechny díly Avengers

A myslím, že by se toho našlo o dost víc. Nebo chceš říct, že to jsou špatné filmy? 
785242
2010+ Asi ti do toho hodím vidle. *;)* Počátek Kick-Ass True Grit Man of Steel Na hraně zítřka  Interstellar Sicario John Wick Logan Hanebný pancharti Nespoutaný Django  Všechny díly Avengers A myslím, že by se toho našlo o dost víc. Nebo chceš říct, že to jsou špatné filmy? 
785229
13 0
reagují: LV426
reagovat
reaguje na: Gonzi
Zmíněný Marťan má možná i větší budget a stejně tak hvězdné obsazení, ne-li hvězdnější (než Shawshank) :) Ano, doba je trochu jiná a jako se dřív producenti zaměřovali hlavně na chlapy, dnes se více cílí na děti.... to je fakt. Ale že by podobné projekty jako dřív nevznikaly... to ne... jak jsi zmínil... lecos se přesunulo do tv/stream a já v tom nevidím žádný problém.... místo Odpadlíka nebo Airwolfa máme nyní Mindhuntera, Gambita, nebo Černobyl... seriály jsou nabušené velkoprodukcí a zvučnými jmény jak před tak za kamerou... a přesně...když něco jako Wick uspěje... producenti na to zase slyší a zase to může odstartovat trend... je to dynamické, ale rozhodně je dnes spíš trend přejít od úsměvné naivity k určité realističnosti a dospělosti... krásně je to vidět na Bondovi... ale mám dojem, že tomuhle úhlu pohledu je LV426 absolutně zavřený...
785241
Zmíněný Marťan má možná i větší budget a stejně tak hvězdné obsazení, ne-li hvězdnější (než Shawshank) :) Ano, doba je trochu jiná a jako se dřív producenti zaměřovali hlavně na chlapy, dnes se více cílí na děti.... to je fakt. Ale že by podobné projekty jako dřív nevznikaly... to ne... jak jsi zmínil... lecos se přesunulo do tv/stream a já v tom nevidím žádný problém.... místo Odpadlíka nebo Airwolfa máme nyní Mindhuntera, Gambita, nebo Černobyl... seriály jsou nabušené velkoprodukcí a zvučnými jmény jak před tak za kamerou... a přesně...když něco jako Wick uspěje... producenti na to zase slyší a zase to může odstartovat trend... je to dynamické, ale rozhodně je dnes spíš trend přejít od úsměvné naivity k určité realističnosti a dospělosti... krásně je to vidět na Bondovi... ale mám dojem, že tomuhle úhlu pohledu je [url=https://profil.moviezone.cz/LV426]LV426[/url] absolutně zavřený...
785235
10 -1
reagovat
reaguje na: LV426
Pochopili jsme tě...
Nepovažuješ následující filmy za dobré..

Le Mans '66
Počátek
Nespoutaný Django
Na hraně zítřka
Gentlemani
Zmizení
Whiplash
Chicagský tribunál
Interstellar
Wind River
Sicario
Sicario Soldano
Marťan
Sully
Mission impossible rogue nation

.. Jak to ovšem souvisí s touto komedií, z ranku Komanda, či Útěku z New yorku zůstává záhadou...
785237
Pochopili jsme tě... Nepovažuješ následující filmy za dobré.. Le Mans '66 Počátek Nespoutaný Django Na hraně zítřka Gentlemani Zmizení Whiplash Chicagský tribunál Interstellar Wind River Sicario Sicario Soldano Marťan Sully Mission impossible rogue nation .. Jak to ovšem souvisí s touto komedií, z ranku Komanda, či Útěku z New yorku zůstává záhadou...
785229
14 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se