Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kick-Ass: V.I.M.

příspěvky 41 - 41 Napsat příspěvek
Deset let... :o Tu projekci společně s některými MZáky si dobře vybavuji vybavím. Bylo to tehdy krásné... A ano, ten film byl tehdy obrovské překvapení a osvěžení. Byť si myslím, že původní Millarova komiksová série (v Česku vyšla ve čtyřech svazcích) je nepřekonatelná natolik, že Vaughnova filmová verze se musela umírňovat, což je patrné především v závěru. Nicméně ani změny proti původní předloze (s geniálními kresbami Johna Romity) snímku nijak neublížily.

Ještě mi dovolte osobní vzpomínku. Projekci před ultimátním srazem si pamatuju velice dobře. Právě Kick-Ass mi umožnil poznat více MZáků naživo a s nimi jsem poprvé navštívil hospodu V Cípu a poprvé jsem s nimi navštívil i legendárně hnusného Tučňáka. :))

A Aaron Taylor-Johnson se stal mou první velkou filmovou láskou, i když jsem si to tehdy ještě nechtěl úplně přiznat (vyoutoval jsem až o rok později), ale ostatní MZáci museli mít jasno. :)) Díky Spoonerovi za tyhle oživlé vzpomínky! :+:+:+
751279
Deset let... *:o* Tu projekci společně s některými MZáky si dobře vybavuji vybavím. Bylo to tehdy krásné... A ano, ten film byl tehdy obrovské překvapení a osvěžení. Byť si myslím, že původní Millarova komiksová série (v Česku vyšla ve čtyřech svazcích) je nepřekonatelná natolik, že Vaughnova filmová verze se musela umírňovat, což je patrné především v závěru. Nicméně ani změny proti původní předloze (s geniálními kresbami Johna Romity) snímku nijak neublížily. Ještě mi dovolte osobní vzpomínku. Projekci před ultimátním srazem si pamatuju velice dobře. Právě Kick-Ass mi umožnil poznat více MZáků naživo a s nimi jsem poprvé navštívil hospodu V Cípu a poprvé jsem s nimi navštívil i legendárně hnusného Tučňáka. *:))* A Aaron Taylor-Johnson se stal mou první velkou filmovou láskou, i když jsem si to tehdy ještě nechtěl úplně přiznat (vyoutoval jsem až o rok později), ale ostatní MZáci museli mít jasno. *:))* Díky Spoonerovi za tyhle oživlé vzpomínky! *:+**:+**:+*
8 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se