Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nominace na Oscary: Nejvíce zabodoval Joker, raduje se i česká Dcera

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Chudák Bale. Minulý rok mu Oscara vzal Rami Malek, kterej hraje všude stejně, letos ho ani nenominují, radši tam hodí po padesáté Di Capria, kterej v Tenkrát v Hollywoodu nehrál nic. :- Tak snad alespoň toho herce v hlavní roli konečně hodí Phoenixovi.
742248
Chudák Bale. Minulý rok mu Oscara vzal Rami Malek, kterej hraje všude stejně, letos ho ani nenominují, radši tam hodí po padesáté Di Capria, kterej v Tenkrát v Hollywoodu nehrál nic. *:-* Tak snad alespoň toho herce v hlavní roli konečně hodí Phoenixovi.
2 -8
reagovat
reaguje na: Cival
Toto je len môj názor, ale reálnu šancu má podľa mňa len Once upon a time a 1917, prípadne ak by sa stal zázrak Joker. Viem, že Roma bola Netflix a Cuarón dostal za réžiu, ale stále si myslím že konzervatívna Akadémia streamom tú radosť ešte úplne nedopraje. 

V tomto duchu si viem predstaviť príklon k Once upon a time.... Celý film je love letter starému dobrému kinu a starému dobrému Hollywoodu. A starý dobrý Hollywood sa proste pri Netflixe, Disney+, atď. mení. Malo by to určitú symboliku. 
742244
Toto je len môj názor, ale reálnu šancu má podľa mňa len Once upon a time a 1917, prípadne ak by sa stal zázrak Joker. Viem, že Roma bola Netflix a Cuarón dostal za réžiu, ale stále si myslím že konzervatívna Akadémia streamom tú radosť ešte úplne nedopraje.  V tomto duchu si viem predstaviť príklon k Once upon a time.... Celý film je love letter starému dobrému kinu a starému dobrému Hollywoodu. A starý dobrý Hollywood sa proste pri Netflixe, Disney+, atď. mení. Malo by to určitú symboliku. 
742235
3 -1
reagovat
Já z trucu fandím jen Bradu Pittovi:D... a Le mans 66. Jo a možná i tomu Quentinovi (1917 jsem ještě neviděl). Doufám že Joker toho moc nezíská, za mě je ten film dá se říct zklamání roku (zatím se mi ještě nikdy nestalo že by mě nějaký hodně očekávaný film vyloženě zklamal, ale teď se to stalo). A všechna čest Phoenixovi, ale tu sošku mu nepřeju. Sorry boys:o 
742242
Já z trucu fandím jen Bradu Pittovi*:D*... a Le mans 66. Jo a možná i tomu Quentinovi (1917 jsem ještě neviděl). Doufám že Joker toho moc nezíská, za mě je ten film dá se říct zklamání roku (zatím se mi ještě nikdy nestalo že by mě nějaký hodně očekávaný film vyloženě zklamal, ale teď se to stalo). A všechna čest Phoenixovi, ale tu sošku mu nepřeju. Sorry boys*:o* 
5 -4
reagovat
To je snad poprve v historii co ma realnou sanci vyhrat hlavni sosku 5 filmu :D
742235
To je snad poprve v historii co ma realnou sanci vyhrat hlavni sosku 5 filmu *:D*
13 0
reagují: azurit, HAL, Randal K.
reagovat
Viteze bych si pral Le Mans 66 - bez sance8) 

Z uvedenych nominacnich filmu jsem jeste zatim nemel moznost videt 1917, na ktery se celkem zdrave tesim kdo vi. Muj osobni tip na viteze letosnich oskaru je "Manzelska historie" . A proc? Jsou to USA, kde vladnou MeToo kampane, uchylky jsou dnes prednosti, silna hlavni zenska predstavitelka s pravnim aparatem likviduje zivot otce, ozebracit a odebira mu syna. Nakonec tatinku vse zaplat 60:40 Juppiii.
742228
Viteze bych si pral Le Mans 66 - bez sance*8)*  Z uvedenych nominacnich filmu jsem jeste zatim nemel moznost videt 1917, na ktery se celkem zdrave tesim kdo vi. Muj osobni tip na viteze letosnich oskaru je "Manzelska historie" . A proc? Jsou to USA, kde vladnou MeToo kampane, uchylky jsou dnes prednosti, silna hlavni zenska predstavitelka s pravnim aparatem likviduje zivot otce, ozebracit a odebira mu syna. Nakonec tatinku vse zaplat 60:40 Juppiii.
1 -6
reagovat
To, že tam chybí Bale je snad zločin. Ten to měl vyhrát. :(
742225
To, že tam chybí Bale je snad zločin. Ten to měl vyhrát. *:(*
2 -3
reagovat

Scénář

Tady si Na nože (které jsem neviděl, ale věřím jim) zaslouží vyhrát nejvíce. TvH je na 2. místě, ale Tarantulino odvedl už i lepší práci (a těch Oscarů a Glóbů má dost) a 1917 bylo spíš o technickém plánování mimo papír (resp. literární scénář). No a Parazit je cizí film, tak nevím jak na něj konzervativci pohlížejí.
742224
Tady si [i]Na nože[/i] (které jsem neviděl, ale věřím jim) zaslouží vyhrát nejvíce. TvH je na 2. místě, ale Tarantulino odvedl už i lepší práci (a těch Oscarů a Glóbů má dost) a [i]1917 [/i]bylo spíš o technickém plánování mimo [url=https://www.youtube.com/watch?v=kMBnvz-dEXw]papír [/url](resp. literární scénář). No a [i]Parazit [/i]je cizí film, tak nevím jak na něj konzervativci pohlížejí.
Scénář
0 -3
reagovat
reaguje na: Randal K.
Ja by som to skôr prirovnal k Mlčaniu jahniat. Tiež sa nejadnalo o underground a ako adaptácia knihy sa to tlačilo skôr k mainstreamu podobne ako Joker a keby to dopadlo rovnako aj bol aj Lecter nominovaný za adaptovaný scénar tak aj za hlavnú úlohu.
To je sedem nominácií pre "žánrovku" a 5 výhier v hlavných kategóriach.  takže ak niečomu tak by sa to mohlo podobať práve mlčaniu jahniat. Podla mňa by to ukázalo po velmi dlhej dobe, že má akadémia gule. Či sa to ale stane..
742215
Ja by som to skôr prirovnal k Mlčaniu jahniat. Tiež sa nejadnalo o underground a ako adaptácia knihy sa to tlačilo skôr k mainstreamu podobne ako Joker a keby to dopadlo rovnako aj bol aj Lecter nominovaný za adaptovaný scénar tak aj za hlavnú úlohu. [list][*]Nejlepší film - [b]výhra[/b][/*][*][url=https://www.csfd.cz/tvurce/2872-jonathan-demme/]Jonathan Demme[/url] (Režie) - [b]výhra[/b][/*][*][url=https://www.csfd.cz/tvurce/225-anthony-hopkins/]Anthony Hopkins[/url] (Hlavní herec) - [b]výhra[/b][/*][*] [url=https://www.csfd.cz/tvurce/273-jodie-foster/]Jodie Foster[/url] (Hlavní herečka) - [b]výhra[/b][/*][*][url=https://www.csfd.cz/tvurce/66517-ted-tally/]Ted Tally[/url] (Adaptovaný scénář) - [b]výhra[/b][/*][*]Střih[/*][*]Mix zvuku[/*][/list]To je sedem nominácií pre "žánrovku" a [b]5 výhier [/b]v hlavných kategóriach.  takže ak niečomu tak by sa to mohlo podobať práve mlčaniu jahniat. Podla mňa by to ukázalo po velmi dlhej dobe, že má akadémia gule. Či sa to ale stane..
742168
1 -1
reagovat
reaguje na: Brouk
Jasne, technicky i kostymy u Jojo Rabbit, ale u Production Design je uvedena Nora i jmenovite :)
742214
Jasne, technicky i kostymy u Jojo Rabbit, ale u Production Design je uvedena Nora i jmenovite :)
742191
1 0
reagovat
Potěšil mě nominační úspěch Jokera, Irčana, Parazita a Tenkrát v Hollywoodu, dále hlavní herecká kategorie, kde letos bude oceněn skutečný herecký výkon a né nejlepší předkus jako loni a nemůžu nezmínit potěšení z většího opomenutí těžce menšinového a nulového Le Mans :+ Naopak docela zle mě překvapilo, že tak prázdná a bezduchá technická hříčka jako je 1917 se v nominacích pohybuje celkem vysoko :- Papírově sice silný ročník, nicméně ještě zbývá ho potvrdit při předávání.
742213
Potěšil mě nominační úspěch Jokera, Irčana, Parazita a Tenkrát v Hollywoodu, dále hlavní herecká kategorie, kde letos bude oceněn skutečný herecký výkon a né nejlepší předkus jako loni a nemůžu nezmínit potěšení z většího opomenutí těžce menšinového a nulového Le Mans *:+* Naopak docela zle mě překvapilo, že tak prázdná a bezduchá technická hříčka jako je 1917 se v nominacích pohybuje celkem vysoko *:-* Papírově sice silný ročník, nicméně ještě zbývá ho potvrdit při předávání.
1 -5
reagovat
Z Darii Kaščejevové srší životní nadhled a optimismus, zdá se mi velice sympatická a milá. Tyto pocity jsem měl z jejího rozhovoru pro Výzvu na televizi Seznam, rozhodně jej doporučuji ke zhlédnutí. Moc jí toho Oscara přeji a její Dcera je mimochodem úžasné dílko, plné emocí. 
742212
Z Darii Kaščejevové srší životní nadhled a optimismus, zdá se mi velice sympatická a milá. Tyto pocity jsem měl z jejího rozhovoru pro Výzvu na televizi Seznam, rozhodně jej doporučuji ke zhlédnutí. Moc jí toho Oscara přeji a její Dcera je mimochodem úžasné dílko, plné emocí. 
1 -1
reagovat
reaguje na: Cinefil
Ziaden!
742209
Ziaden!
742206
0 -4
reagovat
Hlavne nech to pre boha nedaju Tarantinovi za tu saskaren. Ford v Ferrari je niekde uplne inde ako once... s ircanom dokopy. 
742208
Hlavne nech to pre boha nedaju Tarantinovi za tu saskaren. Ford v Ferrari je niekde uplne inde ako once... s ircanom dokopy. 
2 -11
reagovat
reaguje na: drive
Který film bys tam dal místo něj? Captain Marvel?
742206
Který film bys tam dal místo něj? Captain Marvel?
742204
0 -4
reagují: drive
reagovat
Nejsilnější Oskaři za posledních x let. Za mě velká radost a po dlouhé době se těším na výsledky. :+
742205
Nejsilnější Oskaři za posledních x let. Za mě velká radost a po dlouhé době se těším na výsledky. *:+*
3 0
reagovat
Ircan medzi najlepsimi nema co robit!
742204
Ircan medzi najlepsimi nema co robit!
4 -5
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: rush
...a to protoze jsi to jeste nevidel.. ale az to uvidis, tak to zhejtujes taky ;)

AD Pepo - Endgame, souhlas, vyhrat to sanci asi nemelo, ale alespon do nominace to vzit mohli.. prece jen to byl takovy trochu Navrat Krale.
Imho po tom, jakou sadu dostali za nominaci pro Panthera, uz pojedou na jistotu;)
742203
...a to protoze jsi to jeste nevidel.. ale az to uvidis, tak to zhejtujes taky ;) AD Pepo - Endgame, souhlas, vyhrat to sanci asi nemelo, ale alespon do nominace to vzit mohli.. prece jen to byl takovy trochu Navrat Krale. Imho po tom, jakou sadu dostali za nominaci pro Panthera, uz pojedou na jistotu;)
742199
3 -3
reagují: esmo
reagovat
Tenkrát v Hollywoodu jsem konečně docenil, takže nejlepší film mu přeju :) Le Mans asi nevyhraje (škoda) a 1917 jsme ještě neviděli. Ale režii musí Quentin dostat :+ Z herců to 100% vyhraje Phoenix.
742201
Tenkrát v Hollywoodu jsem konečně docenil, takže nejlepší film mu přeju *:)* Le Mans asi nevyhraje (škoda) a 1917 jsme ještě neviděli. Ale režii musí Quentin dostat *:+* Z herců to 100% vyhraje Phoenix.
3 -1
reagovat
Ja to prajem jokerovi. Nech prva komiksovka s oscarom za najlepsi film nie je black panther 2. A endgame mrzi. Iba druhykrat v historii sa stalo ze najuspesnejsi film historie nie je nominovany. A pritom by to nikoho pricetneho neurazilo
742200
Ja to prajem jokerovi. Nech prva komiksovka s oscarom za najlepsi film nie je black panther 2. A endgame mrzi. Iba druhykrat v historii sa stalo ze najuspesnejsi film historie nie je nominovany. A pritom by to nikoho pricetneho neurazilo
4 -3
reagovat
Tenkrát v Hollywoodu, Ircan a Joker nezasloužene, raději ať vše co se dá probere 1917:+
742199
Tenkrát v Hollywoodu, Ircan a Joker nezasloužene, raději ať vše co se dá probere 1917*:+*
1 -7
reagují: shv
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se