Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Endgame: Recenze

příspěvky 161 - 180 Napsat příspěvek
reaguje na: OzyTheKing
Ale copak se nelíbilo na Game of thrones? Že si tvůrci vytřeli s fanouškovskými teoriemi prdel víc než v Avengers nebo Star Wars?:D:D:D
715991
Ale copak se nelíbilo na Game of thrones? Že si tvůrci vytřeli s fanouškovskými teoriemi prdel víc než v Avengers nebo Star Wars?*:D**:D**:D*
715979
3 -3
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: crazytunny
Zdá se ..., že tu máme "odborníka."
Mohl bych poprosit tvou ctěnou maličkost o odbornou radu? Co by se stalo, kdyby ze Země zmizela všechna zmrzlina?
715989
Zdá se ..., že tu máme "odborníka." Mohl bych poprosit tvou ctěnou maličkost o odbornou radu? Co by se stalo, kdyby ze Země zmizela všechna zmrzlina?
715987
5 -2
reagují: crazytunny
reagovat
Btw pouhe vyhlazeni 1/2 populace by pro zemi znamenal ekonomicky kolaps, nasledovany obcanskymi a dalsimi valkami eskalovane do totalni valky :) takze kolik obyvatel planety by po tech 5ti letech zbylo?
715987
Btw pouhe vyhlazeni 1/2 populace by pro zemi znamenal ekonomicky kolaps, nasledovany obcanskymi a dalsimi valkami eskalovane do totalni valky :) takze kolik obyvatel planety by po tech 5ti letech zbylo?
2 -4
reagují: HAL, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Joker_George
Ved to viem, len nechapem, preco si to spominal ako dolezite pre debatu o tom, ze ma ine schopnosti v IW ako v EG, ked to teda nema mat vplyv.;)
715982
[spoiler]Ved to viem, len nechapem, preco si to spominal ako dolezite pre debatu o tom, ze ma ine schopnosti v IW ako v EG, ked to teda nema mat vplyv.*;)*[/spoiler]
715981
1 -2
reagovat
reaguje na: Gorecki
No, jen jsem chtěl upozornit, že porovnáváme vlastnosti a dovednosti dvou odlišných postav, přestože mají k sobě blízko tak, jak jen to jde. Přesto to není jedna a ta samá.
715981
[spoiler]No, jen jsem chtěl upozornit, že porovnáváme vlastnosti a dovednosti dvou odlišných postav, přestože mají k sobě blízko tak, jak jen to jde. Přesto to není jedna a ta samá.[/spoiler]
715978
3 -2
reagují: Gorecki
reagovat

Engame

Tak, hotovo. Tímto jsem skončil se sledováním MCU - ne že by to bylo nějak výrazně špatný, ale je to v podstatě ve všech ohledech seriál a už se mi to okoukalo. That being said, míra epičnosti je neuvěřitelná, "stará garda" byla těch deset let super, Thanos byl fenomenální záporák a celková produkce, triky a podobně nesrovnatelný prakticky s čímkoliv, co jsem zatím viděl.

9/10 (a fakt se cejtím blbě, že nedám deset, ale nedám)
715980
Tak, hotovo. Tímto jsem skončil se sledováním MCU - ne že by to bylo nějak výrazně špatný, ale je to v podstatě ve všech ohledech seriál a už se mi to okoukalo. That being said, míra epičnosti je neuvěřitelná, "stará garda" byla těch deset let super, Thanos byl fenomenální záporák a celková produkce, triky a podobně nesrovnatelný prakticky s čímkoliv, co jsem zatím viděl. 9/10 (a fakt se cejtím blbě, že nedám deset, ale nedám)
Engame
1 -3
reagovat
Pro všechny co kritizují Endgame, nedoporučuji novou epizodu GoT, protože to je takovej scenáristickej bordel plnej idiotskejch deus ex machina, že teď lituji svého 3 hodinového maratonu. 

Když dva neumí psát, Jackson se směje.

PS: sorry, že s tím tu otravuju, ale potřebuju vyventilovat nasranost.
715979
Pro všechny co kritizují Endgame, nedoporučuji novou epizodu GoT, protože to je takovej scenáristickej bordel plnej idiotskejch deus ex machina, že teď lituji svého 3 hodinového maratonu.  Když dva neumí psát, Jackson se směje. PS: sorry, že s tím tu otravuju, ale potřebuju vyventilovat nasranost.
5 0
reagují: Matthew_Free
reagovat
reaguje na: Joker_George
Tak uvadzas to ako nieco, co je “dolezite si uvedomit” v spojitosti s tym, ze im odrazu vsetkym daval nakladacku.
715978
[spoiler]Tak uvadzas to ako nieco, co je “dolezite si uvedomit” v spojitosti s tym, ze im odrazu vsetkym daval nakladacku.[/spoiler]
715977
1 -4
reagují: Joker_George
reagovat
reaguje na: Gorecki
To nebyl vyloženě argument pro a proti OP. Spíš jsem se snažil ukázat v rozdíl v jeho mentalitě. K OP jsem se obracel v první části komentáře.
715977
To nebyl vyloženě argument pro a proti OP. Spíš jsem se snažil ukázat v rozdíl v jeho mentalitě. K OP jsem se obracel v první části komentáře.
715975
4 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: t_gon
To je tak tezke chapat, preco je to pre divakov wtf?:(:-

Zvysok vid reakcie na Joker_George.
715976
To je tak tezke chapat, preco je to pre divakov wtf?*:(**:-* Zvysok vid reakcie na Joker_George.
715973
0 -7
reagovat
reaguje na: Joker_George
Absurdne mi prisli tvoje argumenty, preco bol zrazu OP, lebo bol akoze mladsi, vzteklejsi, nerespektoval oponenty, liboval si v niceni a pod., hoci to zacal tvrdit az ked im uz dal na budku...
Fakt to uzavrime, nema to zmysel.
715975
[spoiler]Absurdne mi prisli tvoje argumenty, preco bol zrazu OP, lebo bol akoze mladsi, vzteklejsi, nerespektoval oponenty, liboval si v niceni a pod., hoci to zacal tvrdit az ked im uz dal na budku... Fakt to uzavrime, nema to zmysel.[/spoiler]
715970
0 -6
reagují: Joker_George
reagovat
reaguje na: Gorecki
Vibranium - unikatni kov na Zemi. S jedinecnymi vlastnostmi absorbce. Jak rikal snad IM v teaseru na IW: "Tam venku, je to uplne neco jineho". Kopi Corvuse Glaiva zlikvidovalo jednou ranou schopnosti Visiona a udelalo z neho "polomrtvy stroj". Protoze pochazi prave "tam z venku". Stejne jako zbrane Thanose, Thora (Nidavellir)... To je tak tezke "chtit" premyslet, pouzivat fantazii a predstavivost a nebyt u takhlke velkolepeho projektu tahan za rucicku tvurci nejlepe s barevnym manualem?

r0st4
Ta jejich nakladacka byla pro me dost verohodna. Kdyz vynecham Thora komplet z formy, tak takova malickost, jako ze jim nekdo hodi barak na hlavu, to taky elanu do bitky moc neprida...
715973
[b]Vibranium [/b]- [spoiler]unikatni kov na Zemi. S jedinecnymi vlastnostmi absorbce. Jak rikal snad IM v teaseru na IW: "Tam venku, je to uplne neco jineho". Kopi Corvuse Glaiva zlikvidovalo jednou ranou schopnosti Visiona a udelalo z neho "polomrtvy stroj". Protoze pochazi prave "tam z venku". Stejne jako zbrane Thanose, Thora (Nidavellir)... To je tak tezke "chtit" premyslet, pouzivat fantazii a predstavivost a nebyt u takhlke velkolepeho projektu tahan za rucicku tvurci nejlepe s barevnym manualem?[/spoiler] [url=https://profil.moviezone.cz/r0st4][b]r0st4[/b][/url] [spoiler]Ta jejich nakladacka byla pro me dost verohodna. Kdyz vynecham Thora komplet z formy, tak takova malickost, jako ze jim nekdo hodi barak na hlavu, to taky elanu do bitky moc neprida...[/spoiler]
715963
8 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Pro mě tedy Capův štít není něco nedotknutelného. Něco výjimečného a nevšedního, co odolá konvenčním prostředkům? Určitě. Ale je to pouhé vibranium, které lze zničit, jak jsme viděli, proto jsem si s tím hlavu nelámal. A ohledně zbraně jsem měl pro mě dostatek informací, abych to považoval za plot hole.
A co Ti přišlo absurdní? Dva Thanosové? Vždyť s tím film přímo operuje. Ale můžeme debatu ukončit, jestli si to přeješ.
715970
[spoiler]Pro mě tedy Capův štít není něco nedotknutelného. Něco výjimečného a nevšedního, co odolá konvenčním prostředkům? Určitě. Ale je to pouhé vibranium, které lze zničit, jak jsme viděli, proto jsem si s tím hlavu nelámal. A ohledně zbraně jsem měl pro mě dostatek informací, abych to považoval za plot hole. A co Ti přišlo absurdní? Dva Thanosové? Vždyť s tím film přímo operuje. Ale můžeme debatu ukončit, jestli si to přeješ.[/spoiler]
715963
4 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Joker_George
Ok, uz zabiehas do tak absurdnych argumentov (najma ten posledny odstavec:), ze je to pre mna signal v tejto debate s tebou nepokracovat ?)
715967
Ok, uz zabiehas do tak absurdnych argumentov (najma ten posledny odstavec:), ze je to pre mna signal v tejto debate s tebou nepokracovat *?)*
715960
0 -6
reagovat
reaguje na: Joker_George
Ano, ta “hlavicka” ma tiez trkla vtedy, len som na nu zabudol. To bol odveci (hoci cool) moment, ktory si odporoval v ramci par sekund.

A este raz, ja tiez primarne riesim filmovy svet, v ktorom je Capov stit ultimatny. Ak by ho Thanos znicil s pomocou kamenov, nepoviem ani pol slova. Proste ich moc je nemeratelna, hotovo.
Ale ak to urobi “no name” zbran, o ktorej nic nevieme, je to slendrianske a narusa to u divakov zazitok, lebo to nie je “fer” (velka nadsazka). Ak mas skratka rovnaky material a udieras ostrim na inu trochu hrubsiu hranu, minimalne by si ho mal otupit alebo inak poskodit.
Neskor davno po skonceni filmu v ramci nejakych zlozitych analyz a konstruktov, ake tu aj ty ponukas si mozes takto obhajit ci vysvetlit hocico. Ale v tom momente v kine je to proste zla filmarcina. A netvrdil by som to len na zaklade mojho nazoru, ale tieto wtf momenty mi vypichli viaceri ludia a kazilo im to zazitok.
715963
[spoiler]Ano, ta “hlavicka” ma tiez trkla vtedy, len som na nu zabudol. To bol odveci (hoci cool) moment, ktory si odporoval v ramci par sekund. A este raz, ja tiez primarne riesim filmovy svet, v ktorom je Capov stit ultimatny. Ak by ho Thanos znicil s pomocou kamenov, nepoviem ani pol slova. Proste ich moc je nemeratelna, hotovo. Ale ak to urobi “no name” zbran, o ktorej nic nevieme, je to slendrianske a narusa to u divakov zazitok, lebo to nie je “fer” (velka nadsazka). Ak mas skratka rovnaky material a udieras ostrim na inu trochu hrubsiu hranu, minimalne by si ho mal otupit alebo inak poskodit. Neskor davno po skonceni filmu v ramci nejakych zlozitych analyz a konstruktov, ake tu aj ty ponukas si mozes takto obhajit ci vysvetlit hocico. Ale v tom momente v kine je to proste zla filmarcina. A netvrdil by som to len na zaklade mojho nazoru, ale tieto wtf momenty mi vypichli viaceri ludia a kazilo im to zazitok.[/spoiler]
715951
0 -6
reagují: t_gon, Joker_George
reagovat
reaguje na: Jerec
Já se omlouvám, ale já fakt nevidím v Endgame OP Thanose. Nebo každý máme definováno OP jinak. Vždyť tam Thanose poráží někteří hrdinové (Wanda)! Vždyť Thor není v nejlepší formě. Vždyť Steve s kladivem si Thanose chvílemi i dával. Iron-Man také způsobil nějakou škodu. A Kameny naháněl právě proto, aby nemusel létat z planety na planetu (viz Gamora), bylo to efektivnější. 
V jiných filmech od Marvelu mi měnění síly bije do očí mnohem víc.
715962
Já se omlouvám[spoiler], ale já fakt nevidím v Endgame OP Thanose. Nebo každý máme definováno OP jinak. Vždyť tam Thanose poráží někteří hrdinové (Wanda)! Vždyť Thor není v nejlepší formě. Vždyť Steve s kladivem si Thanose chvílemi i dával. Iron-Man také způsobil nějakou škodu. A Kameny naháněl právě proto, aby nemusel létat z planety na planetu (viz Gamora), bylo to efektivnější.  [/spoiler]V jiných filmech od Marvelu mi měnění síly bije do očí mnohem víc.
715961
1 -1
reagovat
Tak tady asi poprvé jednoznačně "tým Gorecki". Overpowered Thanos na konci Endgame mi nedával z hlediska toho světa žádný smysl, vlastně mi přišlo i úplně zbytečné, aby naháněl nějaké kameny, když s takovouhle formou mohl tu půlku vesmíru celkem v klídku vymlátit vlastníma rukama. Čekal jsem, že Brie jako teoreticky nejnabušenější Avenger ho sroluje do koberce, ale tu tam odpinknul jako nějakou světlušku s motorkem. 
Tohle byla btw. jedna z mála věcí, na které jsem se shodl i s lidmi, co byli z filmu nadšeni...
715961
Tak tady asi poprvé jednoznačně "tým Gorecki". [spoiler]Overpowered Thanos na konci Endgame mi nedával z hlediska toho světa žádný smysl, vlastně mi přišlo i úplně zbytečné, aby naháněl nějaké kameny, když s takovouhle formou mohl tu půlku vesmíru celkem v klídku vymlátit vlastníma rukama. Čekal jsem, že Brie jako teoreticky nejnabušenější Avenger ho sroluje do koberce, ale tu tam odpinknul jako nějakou světlušku s motorkem.[/spoiler]  Tohle byla btw. jedna z mála věcí, na které jsem se shodl i s lidmi, co byli z filmu nadšeni...
1 -6
reagují: Joker_George
reagovat
reaguje na: Gorecki
Ano, to už bylo po fázi, ve které málem o rukavici přišel. Vždyť potom vyřídil Strážce Galaxie na jeden zásah, Doctor Strange vzdoroval tak minutu, stejně tak i Iron-Man, už se nedržel zpátky. A když se dostal do Wakandy, tak tam taky hrdiny likvidoval na jednu ránu.

A podle mě je důležité si uvědomit, že jsme viděli dva rozdílné Thanose. Ten starší s rukavicí vyhrál, hrdinové ho sice zabili, ale udělal to, co chtěl, zemřel spokojený a vyrovnaný. V Endgame po většinu času bojovali hrdinové s o něco mladším a vzteklejším Thanosem, kterého štvalo, že se snaží zvrátit to, co udělala jedna z jeho starších verzí. Proto i prohlásil, že se těší, až zničí Zemi. Jeho starší já respektovalo oponenty a nelibovala si v ničení (podle toho, co jsme viděli).
715960
Ano, to už bylo po fázi, ve které málem o rukavici přišel. Vždyť potom vyřídil Strážce Galaxie na jeden zásah, Doctor Strange vzdoroval tak minutu, stejně tak i Iron-Man, už se nedržel zpátky. A když se dostal do Wakandy, tak tam taky hrdiny likvidoval na jednu ránu. [spoiler]A podle mě je důležité si uvědomit, že jsme viděli dva rozdílné Thanose. Ten starší s rukavicí vyhrál, hrdinové ho sice zabili, ale udělal to, co chtěl, zemřel spokojený a vyrovnaný. V Endgame po většinu času bojovali hrdinové s o něco mladším a vzteklejším Thanosem, kterého štvalo, že se snaží zvrátit to, co udělala jedna z jeho starších verzí. Proto i prohlásil, že se těší, až zničí Zemi. Jeho starší já respektovalo oponenty a nelibovala si v ničení (podle toho, co jsme viděli).[/spoiler]
715959
4 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Sweat55
“Ja ta nechcem zabit!”
.
.
(vrhne nanho cely mesiac)
:D
715959
“Ja ta nechcem zabit!” . . (vrhne nanho cely mesiac) *:D*
715958
1 -4
reagují: Joker_George
reagovat
reaguje na: r0st4
Možná proto že v Infinity War se je nesnažil zabít? V Endgame šel prostě na plno.
715958
Možná proto že v Infinity War se je nesnažil zabít? V Endgame šel prostě na plno.
715934
2 -1
reagují: Gorecki
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se