Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Endgame: Recenze

příspěvky 441 - 460 Napsat příspěvek
reaguje na: KarelR
Dokonce to tam přímo řeknou :D
715367
Dokonce to tam přímo řeknou *:D*
715366
2 0
reagovat
Já mám čím dál tím větší pocit, že některý lidi nepochopili, že tam to cestování časem nefunguje jako v Návratu do budoucnosti (tzn. změna minulosti okamžitě nepřepíše všem budoucnost), i když se to tam vysvětluje horem spodem :)
715366
Já mám čím dál tím větší pocit, že některý lidi nepochopili, že tam to [spoiler]cestování časem nefunguje jako v Návratu do budoucnosti (tzn. změna minulosti okamžitě nepřepíše všem budoucnost)[/spoiler], i když se to tam vysvětluje horem spodem *:)*
8 -2
reagují: Milda99, Chermy, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Cival
Má hi-tech křídla :D 
715365
[spoiler]Má hi-tech křídla *:D* [/spoiler]
715361
0 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: Chermy
Možná za to mohlo to, že kvůli němu umřela půlka vesmíru ... já vím, banalita, to se třeba mně stává dvakrát do roka, ale tak někoho to asi zlomí a stane se z něj alkáč.
715363
Možná za to mohlo to, že kvůli němu umřela půlka vesmíru ... já vím, banalita, to se třeba mně stává dvakrát do roka, ale tak někoho to asi zlomí a stane se z něj alkáč.
715359
6 0
reagují: Chermy
reagovat

10/10

Je to totální pecka, nejlepší MCU film (Winter Soldier konečně sesazen), a když se ti to nelíbí, tak seš prostě uvnitř mrtvej.:D Ne to ne, všechny výtky chápu, ale když si to sedne jako mě nebo nedejbože imfovi, tak  je to zážitek. Za mě všechno správně, absolutně ignoruju cestování časem apod., protože pointa filmu je někde jinde. Skvělý. Hrozně skvělý.
715362
Je to totální pecka, nejlepší MCU film (Winter Soldier konečně sesazen), a když se ti to nelíbí, tak seš prostě uvnitř mrtvej.*:D* Ne to ne, všechny výtky chápu, ale když si to sedne jako mě nebo nedejbože imfovi, tak  je to zážitek. Za mě všechno správně, absolutně ignoruju [spoiler]cestování časem[/spoiler] apod., protože pointa filmu je někde jinde. Skvělý. Hrozně skvělý.
10/10
7 -8
reagovat
reaguje na: Gonzi
Fakt si nemyslim, ze by to byl jen fanservis, ty sceny byly pekne vymysleny.

Thor jako humorista pote, co byl minule megabijec, je legitimni posun.

Falcona taky nechapu - vzdyt on nema superschopnosti, ne?;)
715361
Fakt si nemyslim, ze by to byl jen fanservis, ty sceny byly pekne vymysleny. Thor jako humorista pote, co byl minule megabijec, je legitimni posun. [spoiler]Falcona taky nechapu - vzdyt on nema superschopnosti, ne?;)[/spoiler]
715343
6 -1
reagují: Gonzi, r0st4, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: verbst
Vždyť tam byl jen soundtrack z IW :D + nějaký skladby upravený, ale ani jsem si nevšiml něčeho novyho výraznyho.
715360
Vždyť tam byl jen soundtrack z IW *:D* + nějaký skladby upravený, ale ani jsem si nevšiml něčeho novyho výraznyho.
715357
0 0
reagovat
6/10 Ach jo, v záplavě těch desítek kolem jsem o to smutnější, ale zase jednou budu ten zklamaný :- Asi nejlépe pro mě celý film vystihuje "opakovaný vtip není vtipem". Nesnižuju tím skvělou práci Feigeho a Russoových na celé sáze, ale zakončení pro mě nefunguje snad v jediném bodě. Nejvíc mě ale zasáhla naprostá dehonestace Thora. Oni ho nejdříve nechají dospět, aby z něj udělali naprostého kreténa, imbecila, slabocha, šaška, feťáka... úplnou trosku... Nepochopil jsem to. Bylo to pro mě asi stejně nepříjemné jako těšit se až Luke Skywalker natrhne všem prdel, aby ho ve filmu nechali udělat jen jedno limbo a pak se rozpadl v prach, jako člověk co morálně selhal. Jen to tady bolelo ještě víc, protože to nedávalo smysl a úplně to zničilo budování jeho charakteru z předchozích filmů... vždyť mě teď ten člověk sere víc jak Loki...:- A zbytek filmu jen opakoval jeden vzorec... vzít mou oblíbenou scénu a natočit ji hůře, nebo ji tím degradovat.... smrt Black Widow? Absolutně nic a to mě Gamora rozsekala... pláč Spider-mana, když si prohodili role s Tonym? Nic.... Epická bitva pak bohužel přišla v momentě, kdy už jsem na ní nějak po tom všem nebyl naladěný....  Jako by dali na začátek filmu, loučící konec z Pána prstenů a pak jsem si pustil Ready Player One (to není pochvala) Vidět po tisícáté Tonyho jak se pro všechny obětuje a zachrání den? Upřímně bych čekal, že to nechají udělat Kapitána.. který je celou dobu za největšího ochránce dobra, ale nenechají ho nikdy udělat nic ani z poloviny tak hrdinského... aby si pak řekl... kašlu na všechno, jdu souložit s Peggy... a neřeknu jí, že S.H.I.E.L.D. je Hydra.. možná jí ani nenechám S.H.I.E.L.D. založit... nebo co já vim... Radši bych nechal Tonyho zestárnout s rodinou... a vůbec jak vytvořil rukavici (rovnou dvě)? Nemělo to být know how mezihvězdného trpaslíka, který jako jediný umí takové zbraně udělat? Ale to už se jen babrám v detailech... Asi mi tím Thorem zkazili celý film.... ani na Guardians se netěším.... Quilla nechali dětinským debilem z Infinity War (ačkoli jsem ho v původních filmech měl rád), jen mu hodili do party tlustého kreténa, bez špetky zodpovědnosti, postavu, která pro mě umřela...:-
715359
6/10 Ach jo, v záplavě těch desítek kolem jsem o to smutnější, ale zase jednou budu ten zklamaný *:-* Asi nejlépe pro mě celý film vystihuje "opakovaný vtip není vtipem". Nesnižuju tím skvělou práci Feigeho a Russoových na celé sáze, ale zakončení pro mě nefunguje snad v jediném bodě. [spoiler]Nejvíc mě ale zasáhla naprostá dehonestace Thora. Oni ho nejdříve nechají dospět, aby z něj udělali naprostého kreténa, imbecila, slabocha, šaška, feťáka... úplnou trosku... Nepochopil jsem to. Bylo to pro mě asi stejně nepříjemné jako těšit se až Luke Skywalker natrhne všem prdel, aby ho ve filmu nechali udělat jen jedno [url=https://vignette.wikia.nocookie.net/en.futurama/images/b/bc/Limbo.png/revision/latest?cb=20110725173739]limbo[/url] a pak se rozpadl v prach, jako člověk co morálně selhal. Jen to tady bolelo ještě víc, protože to nedávalo smysl a úplně to zničilo budování jeho charakteru z předchozích filmů... vždyť mě teď ten člověk sere víc jak Loki...*:-* A zbytek filmu jen opakoval jeden vzorec... vzít mou oblíbenou scénu a natočit ji hůře, nebo ji tím degradovat.... smrt Black Widow? Absolutně nic a to mě Gamora rozsekala... pláč Spider-mana, když si prohodili role s Tonym? Nic.... Epická bitva pak bohužel přišla v momentě, kdy už jsem na ní nějak po tom všem nebyl naladěný....  Jako by dali na začátek filmu, loučící konec z Pána prstenů a pak jsem si pustil Ready Player One (to není pochvala) Vidět po tisícáté Tonyho jak se pro všechny obětuje a zachrání den? Upřímně bych čekal, že to nechají udělat Kapitána.. který je celou dobu za největšího ochránce dobra, ale nenechají ho nikdy udělat nic ani z poloviny tak hrdinského... aby si pak řekl... kašlu na všechno, jdu souložit s Peggy... a neřeknu jí, že S.H.I.E.L.D. je Hydra.. možná jí ani nenechám S.H.I.E.L.D. založit... nebo co já vim... Radši bych nechal Tonyho zestárnout s rodinou... a vůbec jak vytvořil rukavici (rovnou dvě)? Nemělo to být know how mezihvězdného trpaslíka, který jako jediný umí takové zbraně udělat? Ale to už se jen babrám v detailech... Asi mi tím Thorem zkazili celý film.... ani na Guardians se netěším.... Quilla nechali dětinským debilem z Infinity War (ačkoli jsem ho v původních filmech měl rád), jen mu hodili do party tlustého kreténa, bez špetky zodpovědnosti, postavu, která pro mě umřela...*:-*[/spoiler]
11 -10
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: KARLOS
Ženská, no... Už to nebyl hezounek...



Za mě fakt strašná spokojenost. Ani ten soundtrack (now playing) mi nepřijde tak slabej jako při Infinity War.
Celkově se mi líbilo, že to bylo takový míň akční a nekrátil bych nic.
Byl jsem na tom se sourozencama a všichni čtyři máme úplně jinej vkus (a poslední roky se fakt míjíme) a sedlo nám to strašně dobře všem. Něco tak epickýho jsem fak neviděl.
A Bring me Thanos hravě překonaný tím "Yibambe!" nástupem.

Pro mě osobně je to úplně přesně jak to napsal imf.

A ještě bych za sebe dodal, že (opět pro mě osobně) to po těch jedenácti letech mělo strašnej náboj i jinej rozměr díky tomu, že jsem si vzpomněl na všechno, co jsem za posledních jedenáct let zažil a prožil a kolikrát to bylo prostě geekovství a nerdovství jako takový, co mě podrželo a tohle všechno bylo zúročený v tom, jak moc jsem si to užil.
Chápu, že to někomu může sednou míň, nebo nesednout vůbec, ale pro mě to má prostě přidanou hodnotu. Fakt je to jako když vám skončí oblíbenej seriál se kterým jste vyrůstali/dospívali.

P.S.: A že dostali zpátky Natálkuto jsem měl taky radost. Prostě full circle se vším všudy.
715357
[spoiler]Ženská, no... Už to nebyl hezounek... [/spoiler] Za mě fakt strašná spokojenost. Ani ten soundtrack (now playing) mi nepřijde tak slabej jako při Infinity War. Celkově se mi líbilo, že to bylo takový míň akční a nekrátil bych nic. Byl jsem na tom se sourozencama a všichni čtyři máme úplně jinej vkus (a poslední roky se fakt míjíme) a sedlo nám to strašně dobře všem. Něco tak epickýho jsem fak neviděl. A Bring me Thanos hravě překonaný tím [spoiler]"Yibambe!" [/spoiler]nástupem. Pro mě osobně je to úplně přesně jak to napsal imf. A ještě bych za sebe dodal, že (opět pro mě osobně) to po těch jedenácti letech mělo strašnej náboj i jinej rozměr díky tomu, že jsem si vzpomněl na všechno, co jsem za posledních jedenáct let zažil a prožil a kolikrát to bylo prostě geekovství a nerdovství jako takový, co mě podrželo a tohle všechno bylo zúročený v tom, jak moc jsem si to užil. Chápu, že to někomu může sednou míň, nebo nesednout vůbec, ale pro mě to má prostě přidanou hodnotu. Fakt je to jako když vám skončí oblíbenej seriál se kterým jste vyrůstali/dospívali. P.S.: A že dostali zpátky [spoiler]Natálku[/spoiler][spoiler], [/spoiler]to jsem měl taky radost. Prostě full circle se vším všudy.
715348
4 0
reagují: KARLOS, OzyTheKing
reagovat

"Dokonalý" protipól Infinity War

Předchozí "díl" naskočil do rozjetého vlaku, nic nevysvětloval, servíroval jednu akční scénu za druhou a našel i místo pro nějaký ten silný osobní moment. Endgame paradoxně vysvětluje a kecá tolik, že mě to po většinu stopáže dost nudilo, a z očekávané mega-epické hostiny se stalo dvou a půl hodinové čekání na finální desert. Ten tedy stojí za to, ale cesta k němu je dlážděna takovou dávkou nesnesitelného patosu, sebedojímání a rodinných hodnot, že jsem si skoro přál, aby je Thanos napodruhý sejmul úplně všechny. Naštěstí funguje humor (i když nejlepšímu fórku "Asgardians of the Galaxy finally together" se nikdo nesmál, protože to nejde přeložit), Capův wow! moment i novej účes Brie Larson. A jsou na tom vidět ty stamilióny utracených dolarů. 
Špatný film to určitě není, ale čekal jsem daleko víc.
7/10
715356
Předchozí "díl" naskočil do rozjetého vlaku, nic nevysvětloval, servíroval jednu akční scénu za druhou a našel i místo pro nějaký ten silný osobní moment. Endgame paradoxně vysvětluje a kecá tolik, že mě to po většinu stopáže dost nudilo, a z očekávané mega-epické hostiny se stalo dvou a půl hodinové čekání na finální desert. Ten tedy stojí za to, ale cesta k němu je dlážděna takovou dávkou nesnesitelného patosu, sebedojímání a rodinných hodnot, že jsem si skoro přál, aby je Thanos napodruhý sejmul úplně všechny. Naštěstí funguje humor (i když nejlepšímu fórku [spoiler]"Asgardians of the Galaxy finally together"[/spoiler] se nikdo nesmál, protože to nejde přeložit), Capův wow! moment i n[spoiler]ovej účes Brie Larson[/spoiler]. A jsou na tom vidět ty stamilióny utracených dolarů.  Špatný film to určitě není, ale čekal jsem daleko víc. 7/10
"Dokonalý" protipól Infinity War
3 -2
reagovat
Ve Zlíně na předpremiéře se i tleskalo (hlavně na začátku, protože to pustili se spozdenim), teda asi tak 30% lidí, zbytek nevyburcovali :D na tom jde vidět, že lidi sice jsou nadšení (přes 90% na ČSFD), ale chtěli víc. Já taky, ale mě tam chyběl jen lepší soundtrack. Ty humorný scény mi sice vadí, ale že bych je nemohl vystát to zas ne a možná trošku vyhrotit některý scény, ale scény se dají vyhrotit pořádným soundtrackem, takže to beru jako jedno a vzhledem k tomu, že příběhově mi to fakt sedlo a postavy se narozdíl od IW chovali logicky, žádnej Star Lord efekt, tak jsem docela nadšenější, škoda, že až teď, při druhé projekci asi budu tleskat :D
Zajímavý je, jak ti co čekali víc minule hodnotí teď více, a ti, co dostali, co chtěli minule, jsou teď zklamaní . Teda jen někteří u mě je to např. IW 9/10 Endgame 10/10 (čistý to není ani u jednoho, ale nechtějí se mi psát desetiny, já rád zaokrouhluju, život je pak jednoduší :D)

I ten timetravel jsem už pochopil v rámci pravidel co řekli :D
715355
Ve Zlíně na předpremiéře se i tleskalo (hlavně na začátku, protože to pustili se spozdenim), teda asi tak 30% lidí, zbytek nevyburcovali *:D* na tom jde vidět, že lidi sice jsou nadšení (přes 90% na ČSFD), ale chtěli víc. Já taky, ale mě tam chyběl jen lepší soundtrack. Ty humorný scény mi sice vadí, ale že bych je nemohl vystát to zas ne a možná trošku vyhrotit některý scény, ale scény se dají vyhrotit pořádným soundtrackem, takže to beru jako jedno a vzhledem k tomu, že příběhově mi to fakt sedlo a postavy se narozdíl od IW chovali logicky, žádnej Star Lord efekt, tak jsem docela nadšenější, škoda, že až teď, při druhé projekci asi budu tleskat *:D* Zajímavý je, jak ti co čekali víc minule hodnotí teď více, a ti, co dostali, co chtěli minule, jsou teď zklamaní . Teda jen někteří u mě je to např. IW 9/10 Endgame 10/10 (čistý to není ani u jednoho, ale nechtějí se mi psát desetiny, já rád zaokrouhluju, život je pak jednoduší *:D*) [spoiler]I ten timetravel jsem už pochopil v rámci pravidel co řekli *:D*[/spoiler]
3 0
reagovat
reaguje na: do_Od
Thanos je Rumburak!
715354
Thanos je Rumburak!
715351
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Presne! Mas pravdu vo vsetkom. 
715353
Presne! Mas pravdu vo vsetkom. 
715343
1 0
reagovat
reaguje na: majlan
presne to nas taky napadlo, ale viz posledni dil Game of Thrones, asi by z toho prvniho dilu byla ta akcni cast fanousku zklamana. Me by bavil, fakt jsem se v te prvni pulce posmal vic nez u vsech komedii co pamatuju, ale cpat dokupy  buddy Big Lebowski komedii  a osudovou umiracku postav co tu s nama jsou 10 let je tak nejak divne no.. ale to je klasika Marvel

ad Gonzi: taky podepisuju:))
715352
presne to nas taky napadlo, ale viz posledni dil Game of Thrones, asi by z toho prvniho dilu byla ta akcni cast fanousku zklamana. Me by bavil, fakt jsem se v te prvni pulce posmal vic nez u vsech komedii co pamatuju, ale cpat dokupy  [spoiler]buddy Big Lebowski komedii [/spoiler] a osudovou umiracku postav co tu s nama jsou 10 let je tak nejak divne no.. ale to je klasika Marvel ad Gonzi: taky podepisuju:))
715342
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Prostě si přál zabít všechny "záporáky" ? Lusknutí funguje imho jako prsten přání :D
715351
[spoiler]Prostě si přál zabít všechny "záporáky" ? Lusknutí funguje imho jako prsten přání *:D*[/spoiler]
715344
7 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: KARLOS
Já byl taky dost překvapenej publikem, šel jsem teda ve 23:00 takže ti nejmladší už tam nebyli, ale i tak jsem byl překvapenej, že v těch scénách, kdy mělo být ticho, bylo fakt absolutní ticho. Na druhou stranu se dost lidí smálo kdykoliv se tam objevil Thor, ani nemusel nic říct nebo dělat, a celkově jsem si občas připadal jak s přidaným smíchem v sitcomu, protože já se nesmál skoro vůbec, ale holt co se dá dělat.
715350
Já byl taky dost překvapenej publikem, šel jsem teda ve 23:00 takže ti nejmladší už tam nebyli, ale i tak jsem byl překvapenej, že v těch scénách, kdy mělo být ticho, bylo fakt absolutní ticho. Na druhou stranu se dost lidí smálo kdykoliv se tam objevil Thor, ani nemusel nic říct nebo dělat, a celkově jsem si občas připadal jak s přidaným smíchem v sitcomu, protože já se nesmál skoro vůbec, ale holt co se dá dělat.
715348
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
On sa svojich kridiel nevzda len mu pribudne ten stit.
715349
[spoiler]On sa svojich kridiel nevzda len mu pribudne ten stit.[/spoiler]
715343
4 0
reagovat
Vedle mě seděla mamina s desetiletými synátory, z druhé strany celá rodinka. Za a) mě celkem překvapovalo a šokovalo, že obě strany se očividně naprosto s přehledem v postavách orientovaly. Víc, než co jiného mě to celkem přesvědčilo, že Marvel je multigenerační rodinný mainstream, o čemž sem doposud nebyl úplně přesvědčen (alespoň u nás). Za b) ta mamina očividně negativně nesla způsob, s jakým naložili s Thorem. A při odchodu z kina jsem slyšel i její zhodnocení: "Tím Thorem zkazili úplně celý film."
Nakonec i to, že byť byl sál narvaný do posledního místa, panovalo v sále slušné chování. Nikdo vysloveně nerušil, většina sálu se smála v místech, kde to bylo zamýšleno a v TOM okamžiku se ozvalo na celý tichý sál hlasité vzlyknutí a hlavně nevyvolalo nějaké "vtipné" poznámky. Očividně to v lidech fakt rezonovalo...
Jsem zvědavý, jak moc se při "hodnocení lidu" promítne ta práce s postavami a celkové uzavření příběhu.
715348
Vedle mě seděla mamina s desetiletými synátory, z druhé strany celá rodinka. Za a) mě celkem překvapovalo a šokovalo, že obě strany se očividně naprosto s přehledem v postavách orientovaly. Víc, než co jiného mě to celkem přesvědčilo, že Marvel je multigenerační rodinný mainstream, o čemž sem doposud nebyl úplně přesvědčen (alespoň u nás). Za b) ta mamina [spoiler]očividně negativně nesla způsob, s jakým naložili s Thorem[/spoiler]. A při odchodu z kina jsem slyšel i její zhodnocení: "[spoiler]Tím Thorem zkazili úplně celý film[/spoiler]." Nakonec i to, že byť byl sál narvaný do posledního místa, panovalo v sále slušné chování. Nikdo vysloveně nerušil, většina sálu se smála v místech, kde to bylo zamýšleno a [spoiler]v TOM okamžiku se ozvalo na celý tichý sál hlasité vzlyknutí a hlavně nevyvolalo nějaké "vtipné" poznámky[/spoiler]. Očividně to v lidech fakt rezonovalo... Jsem zvědavý, jak moc se při "hodnocení lidu" promítne ta práce s postavami a celkové uzavření příběhu.
12 0
reagují: Godlike, verbst, majlan
reagovat
Inak ja nad tym filmom stale rozmyslam a uznavam ze ako ukoncenie to funguje super. Ale 10/10 to neni ani z daleka. IW je o level lepsi v kazdom smere. V end game su na vrchole akurat dojimave sceny ktore funguju brutalne. Takuto hrcu v krku som teda nemal uz davno. Ale ten film skratka mna sklamal v malickostiach. Thor ma tam vyslovene sere. Z toho co vsetko sa mu stalo mal byt z neho skor psychopat ako uplakana zenska. Ani ten epicky zaver neni vobec tak epicky ako by mohol byt. Zas to musim porovbnat s IW a ten je uplne niekde inde. Neviem, mozno je to ten pripad ked si to zajtra pozriem s vedomim co mam cakat a sadne mi to. 
715347
Inak ja nad tym filmom stale rozmyslam a uznavam ze ako ukoncenie to funguje super. Ale 10/10 to neni ani z daleka. IW je o level lepsi v kazdom smere. V end game su na vrchole akurat dojimave sceny ktore funguju brutalne. Takuto hrcu v krku som teda nemal uz davno. Ale ten film skratka mna sklamal v malickostiach. Thor ma tam vyslovene sere. Z toho co vsetko sa mu stalo mal byt z neho skor psychopat ako uplakana zenska. Ani ten epicky zaver neni vobec tak epicky ako by mohol byt. Zas to musim porovbnat s IW a ten je uplne niekde inde. Neviem, mozno je to ten pripad ked si to zajtra pozriem s vedomim co mam cakat a sadne mi to. 
9 -3
reagovat
Teraz ma napadlo. Nemela tam hrat Hanna z 13 reasons why? A kto bol ten chalan na konci pohrebe? To bol ten maly chlapec z iron man 3?
715346
Teraz ma napadlo. Nemela tam hrat [spoiler]Hanna z 13 reasons why?[/spoiler] A kto bol ten chalan [spoiler]na konci pohrebe? To bol ten maly chlapec z iron man 3?[/spoiler]
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se