Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Endgame: Recenze

příspěvky 401 - 420 Napsat příspěvek
A já možná napíšu blbost, ale neměl Cap Pymovi částice na návrat a hlavně měl nastavený, že se má vrátit do týhle chvíle? Co když se jenom starej Steve přišel rozloučit do svý reality a předat tam symbolicky štít a potom se vrátil do reality, kde byl s Peggy? Pokud se nepletu, tak v tý minulosti mohli bejt jak dlouho chtěli, ale vrátili se zpátky a uběhlo asi 5 vteřin. Jak říkám možná blbost, ale tohle mě napadlo docela rychle po titulkách.
715408
[spoiler]A já možná napíšu blbost, ale neměl Cap Pymovi částice na návrat a hlavně měl nastavený, že se má vrátit do týhle chvíle? Co když se jenom starej Steve přišel rozloučit do svý reality a předat tam symbolicky štít a potom se vrátil do reality, kde byl s Peggy? Pokud se nepletu, tak v tý minulosti mohli bejt jak dlouho chtěli, ale vrátili se zpátky a uběhlo asi 5 vteřin. Jak říkám možná blbost, ale tohle mě napadlo docela rychle po titulkách.[/spoiler]
5 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
To co jsi právě popsal je na mě strašně abstraktní a vůbec to nechápu :D
715407
To co jsi právě popsal je na mě strašně abstraktní a vůbec to nechápu *:D*
715405
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Kolikrat uz si ten film videl? :D
715406
Kolikrat uz si ten film videl? :D
715405
0 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: Chermy
Aha, to jsi mohl říct na začátku, že řešíš jen tohle :D Jo, tak přesně takhle to právě nefunguje. Oni maj vzpomínky na tu původní realitu, on na tu původní plus svoji paralelní, která mu na to navázala, hotovo šmitec. Zjevení na lavičce do tý nastavený logiky na první pohled nepasuje :)
715405
Aha, to jsi mohl říct na začátku, že řešíš jen tohle *:D* [spoiler]Jo, tak přesně takhle to právě nefunguje. Oni maj vzpomínky na tu původní realitu, on na tu původní plus svoji paralelní, která mu na to navázala, hotovo šmitec. Zjevení na lavičce do tý nastavený logiky na první pohled nepasuje *:)*[/spoiler]
715401
3 -2
reagují: Notarobot, Chermy, TedGeorge
reagovat
reaguje na: Jerec
Pár filmů to trefilo velmi rozumně, třeba 12 Opic.

Ne že by tuhle úroveň sofistikovanosti někdo čekal tady, osobně mi dost vadí že se o nějaké (a pořád dost nesmyslné) vysvětlování pokoušeli - když už nemají jiný způsob jak ze situace vybruslit a vrátit to do před-snappening statusu quo, tak ať to shrnou jako "time-travel, because quantum magic, lets move on". Snažit se to popsat do detailu je jednak nefunkční, jednak nudné a rozbíjí to tempo.
715404
Pár filmů to trefilo velmi rozumně, třeba 12 Opic. Ne že by tuhle úroveň sofistikovanosti někdo čekal tady, osobně mi dost vadí že se o nějaké (a pořád dost nesmyslné) vysvětlování pokoušeli - když už nemají jiný způsob jak ze situace vybruslit a vrátit to do před-snappening statusu quo, tak ať to shrnou jako "time-travel, because quantum magic, lets move on". Snažit se to popsat do detailu je jednak nefunkční, jednak nudné a rozbíjí to tempo.
715395
3 -4
reagovat
reaguje na: HAL
"Čisté řemeslo bez nejmenších překvapení" :D:D:D

Tohle machrování mě vždycky strašně baví. Chceš mi říct, že kdybych ti dal před filmem papír a tužku, popíšeš mi děj, jako by to teď šlo udělat třeba s Hobbsem a Shawem? Nemyslím si... :) Ale hlavně že to je film bez nejmenších překvapení 8)
715403
"Čisté řemeslo bez nejmenších překvapení" *:D**:D**:D* Tohle machrování mě vždycky strašně baví. Chceš mi říct, že kdybych ti dal před filmem papír a tužku, popíšeš mi děj, jako by to teď šlo udělat třeba s Hobbsem a Shawem? Nemyslím si... *:)* Ale hlavně že to je film bez nejmenších překvapení *8)*
715399
10 -2
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: shv
Ale já právě celou tu diskuzi začal, že mě film emocionálně minul.... teda až na maximální nasrání z vývoje Thora... až pak jsem se začal nimrat v logických lapsech :)
715402
Ale já právě celou tu diskuzi začal, že mě film emocionálně minul.... [spoiler]teda až na maximální nasrání z vývoje Thora[/spoiler]... až pak jsem se začal nimrat v logických lapsech *:)*
715396
3 -2
reagovat
reaguje na: KarelR
Já chápu, že se tam snaží za každou cenu použít tu berličku, že se nic nezmění.... ale změní... oba to nazýváme alternativní realitou, ve které může žít s Peggy a být Kapitán... pak ale nemá co pohledávat v té realitě, kde se vše vyvíjelo jinak... v tom je celá moje pointa. Mně se náhodou líbí myšlenka, že vrácení v čase nezmění tvou budoucnost, ale vytvoří další větev... alternativu... to mi přijde jako docela chytrý pohled na cestování v čase.... ale pak prostě nemá co pohledávat na tý prokletý lavičce.... ale někde ve svý realitě :) a nebo z ní mohl být přivolán tou mašinou... vše ostatní mi popírá smysl...
715401
[spoiler]Já chápu, že se tam snaží za každou cenu použít tu berličku, že se nic nezmění.... ale změní... oba to nazýváme alternativní realitou, ve které může žít s Peggy a být Kapitán... pak ale nemá co pohledávat v té realitě, kde se vše vyvíjelo jinak... v tom je celá moje pointa. Mně se náhodou líbí myšlenka, že vrácení v čase nezmění tvou budoucnost, ale vytvoří další větev... alternativu... to mi přijde jako docela chytrý pohled na cestování v čase.... ale pak prostě nemá co pohledávat na tý prokletý lavičce.... ale někde ve svý realitě :) a nebo z ní mohl být přivolán tou mašinou... vše ostatní mi popírá smysl...[/spoiler]
715394
3 -1
reagují: KarelR
reagovat

Kinomaniak

Proč je na Kinomaniak uvedeno že dal IMF 10% ? :D
715400
Proč je na Kinomaniak uvedeno že dal IMF 10% ? :D
Kinomaniak
0 0
reagovat
Čisté řemeslo bez nejmenších překvapení - příběh zahnaný do autu jak nejvíc to šlo, takže jen odškrtávání seznamu se vším co se čekalo. Všechny postavy dostanou svůj happy end (i ty mrtvé/odejité - krom Nat, a ta bude mít stejně brzo vlastní film), příběh je debilní a rozpadá se při jakémkoli hlubším zamyšlení, nad tím nesmyslným cestováním časem proboha se radši vůbec nepozastavovat, CapMarvel je otravná Marry Sue a spolu s Hulkem se nesmyslně skoro neprojevuje, protože by jim to rozbilo "dramatičnost" děje. A akce je kupodivu trochu málo a není moc velká, o překonávání Infinity War se ani nepokoušeli, jeli spíš na čistý fanservice a nostalgii - což ale není špatně, jen je prostřední třetina filmu trochu nudná.

Už ta první scéna s Hawkeyem a Starkem ukazují styl filmu - Hawkeye přijde o rodinu čistě mimo záběr, takže pořádné emoce tam nejsou, jen z jeho strany tak maximálně zmatení. Marvelovky nikdy nemůžou jít na dřeň, na to jednak nemají až na vyjímky dost dobré herce, jednak by to dětští diváci nevydýchali. Stark pak, i když trailery lákaly na depresivní osudovost, na začátku všechno shodí vtipkováním. Díky bohu.
A Thor, ten to celé zachraňuje úplně nejvíc, nejlepší postava filmu. A samozřejmě, mainstreamoví diváci jsou banda tupá nevděčná, tuhle jedinou skvělou a nečekanou věc na tom odsoudí, protože si jim film dovolil dát něco co aspoň trochu uhýbá ze zajetých kolejí. Jako u těch Star Wars. Nepřekvapuje mě to vůbec :))

Co potěšilo a vyvrátilo mé největší obavy - že humoru bylo dost, nevyhýbal se hlavním postavám, a celkově tu vážnost děje brali dost s nadhledem. Avengers jsou jen praštěná taškařice a Russoovci jsou si toho naštěstí dobře vědomí. Takže za mě docela ok, snad trochu lepší než Infinity War, a spokojených 8/10.

Dávat tomu desítky je čiré fanboyovství a za odměnu za celou dekádu - což rozhodně chápu, velmi osobní recenzi nic nenamítám, ale tenhle film sám o sobě si to nezaslouží. On ale na druhou stranu ani nejde dost dobře samostatně hodnotit, je to finální epizoda seriálu, doslova.
715399
Čisté řemeslo bez nejmenších překvapení - příběh zahnaný do autu jak nejvíc to šlo, takže jen odškrtávání seznamu se vším co se čekalo. Všechny postavy dostanou svůj happy end (i ty mrtvé/odejité - [spoiler]krom Nat, a ta bude mít stejně brzo vlastní film[/spoiler]), příběh je debilní a rozpadá se při jakémkoli hlubším zamyšlení, nad tím nesmyslným cestováním časem proboha se radši vůbec nepozastavovat, CapMarvel je otravná Marry Sue a spolu s Hulkem se nesmyslně skoro neprojevuje, protože by jim to rozbilo "dramatičnost" děje. A akce je kupodivu trochu málo a není moc velká, o překonávání Infinity War se ani nepokoušeli, jeli spíš na čistý fanservice a nostalgii - což ale není špatně, jen je prostřední třetina filmu trochu nudná. Už ta první scéna s Hawkeyem a Starkem ukazují styl filmu - Hawkeye přijde o rodinu čistě mimo záběr, takže pořádné emoce tam nejsou, jen z jeho strany tak maximálně zmatení. Marvelovky nikdy nemůžou jít na dřeň, na to jednak nemají až na vyjímky dost dobré herce, jednak by to dětští diváci nevydýchali. Stark pak, i když trailery lákaly na depresivní osudovost, na začátku všechno shodí vtipkováním. Díky bohu. A Thor, ten to celé zachraňuje úplně nejvíc, nejlepší postava filmu. A samozřejmě, mainstreamoví diváci jsou banda tupá nevděčná, tuhle jedinou skvělou a nečekanou věc na tom odsoudí, protože si jim film dovolil dát něco co aspoň trochu uhýbá ze zajetých kolejí. Jako u těch Star Wars. Nepřekvapuje mě to vůbec :)) Co potěšilo a vyvrátilo mé největší obavy - že humoru bylo dost, nevyhýbal se hlavním postavám, a celkově tu vážnost děje brali dost s nadhledem. Avengers jsou jen praštěná taškařice a Russoovci jsou si toho naštěstí dobře vědomí. Takže za mě docela ok, snad trochu lepší než Infinity War, a spokojených 8/10. Dávat tomu desítky je čiré fanboyovství a za odměnu za celou dekádu - což rozhodně chápu, velmi osobní recenzi nic nenamítám, ale tenhle film sám o sobě si to nezaslouží. On ale na druhou stranu ani nejde dost dobře samostatně hodnotit, je to finální epizoda seriálu, doslova.
6 -9
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: verbst
Abys někoho vykreslil zlomenýho a rezignovanýho, tak z něj nemusíš udělat kreténa, ne? Vykreslení Lukeho v SW to ustálo mnohem líp a bez zbytečných vtipů.
715398
Abys někoho vykreslil zlomenýho a rezignovanýho, tak z něj nemusíš udělat kreténa, ne? Vykreslení Lukeho v SW to ustálo mnohem líp a bez zbytečných vtipů.
715376
4 -2
reagovat
reaguje na: Chermy
:D jo tak se to dá taky podat.
Já třeba tohle osobně u hodnocení filmu vůbec neřešil, u mě je to jen o tom, jaké emoce ve mě film vyvolal a jak jsem se u něj bavil, ne kolik tam bylo logických děr.. ale na to je právě diskuze na Moviezone, aby to napravila :D
715396
:D jo tak se to dá taky podat. Já třeba tohle osobně u hodnocení filmu vůbec neřešil, u mě je to jen o tom, jaké emoce ve mě film vyvolal a jak jsem se u něj bavil, ne kolik tam bylo logických děr.. ale na to je právě diskuze na Moviezone, aby to napravila *:D*
715389
2 -2
reagují: Chermy
reagovat
Pánové, myslím, že vaše snažení je sice hrdinské, ale marné, cestování časem nedává smysl nikdy a nikde. Endgame není výjimkou.
715395
Pánové, myslím, že vaše snažení je sice hrdinské, ale marné, cestování časem nedává smysl nikdy a nikde. Endgame není výjimkou.
12 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Chermy
Ale to je celá pointa - kde je napsaný, že se tyhle věci stanou/nestanou? Není to jako Návrat do budoucnosti, je to nová paralelní realita, kde se může dít cokoliv a nemusí to korespondovat s ničím v budoucnosti (= což je minulost tý postavy, ne její budoucnost, jak je tam vysvětlený).

Život s Peggy neznamená žiju s Peggy a nejsem Kapitán Amerika. Život s Peggy znamená žiju s Peggy a u toho klidně jsem Kapitán Amerika - rozdíl je, že s ní jsem, zatímco původně jsem s ní nebyl, protože jsem byl v ledu.
715394
[spoiler]Ale to je celá pointa - kde je napsaný, že se tyhle věci stanou/nestanou? Není to jako Návrat do budoucnosti, je to nová paralelní realita, kde se může dít cokoliv a nemusí to korespondovat s ničím v budoucnosti (= což je minulost tý postavy, ne její budoucnost, jak je tam vysvětlený). Život s Peggy neznamená žiju s Peggy a nejsem Kapitán Amerika. Život s Peggy znamená žiju s Peggy a u toho klidně jsem Kapitán Amerika - rozdíl je, že s ní jsem, zatímco původně jsem s ní nebyl, protože jsem byl v ledu.[/spoiler]
715389
4 -5
reagují: Chermy
reagovat
reaguje na: verbst
A kdo jeho proměnu nepochopil já nebo ty? :D 
715393
A kdo jeho proměnu nepochopil já nebo ty? *:D* 
715391
2 0
reagovat
reaguje na: Cival
No jasně ;) to bude nejvíc badass postava :D chudák Bucky :D
715392
No jasně *;)* to bude nejvíc badass postava *:D* [spoiler]chudák Bucky *:D*[/spoiler]
715368
1 -1
reagovat
reaguje na: r0st4
To je ale strašný zjednodušení a imo docela nepochopení toho, co se stalo.
Osobní antipatie tam budou taky hrát roli.
715391
To je ale strašný zjednodušení a imo docela nepochopení toho, co se stalo. Osobní antipatie tam budou taky hrát roli.
715385
1 -4
reagují: Chermy
reagovat
reaguje na: KarelR
Vrátil kameny čas se srovnal a ta alternativní realita co vytvořili zmizela. Simple.
715390
[spoiler]Vrátil kameny čas se srovnal a ta alternativní realita co vytvořili zmizela. Simple.[/spoiler]
715386
1 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Prosím, nakresli mi diagram, jak Kapitán souloží s Peggy a nechá Buckyho zavraždit rodiče Tonyho, založit S.H.I.E.L.D. prolezlý hydrou, asi žije jen v bytě, aby ho nikdo jako nejprofláklejší ksicht v Americe nepoznal....a pak dojde na lavičku a předá štít někomu, kdo jej nejspíš ani neunese, natož aby jím mohl házet jako bumerangem :D
715389
Prosím, [spoiler]nakresli mi diagram, jak Kapitán souloží s Peggy a nechá Buckyho zavraždit rodiče Tonyho, založit S.H.I.E.L.D. prolezlý hydrou, asi žije jen v bytě, aby ho nikdo jako nejprofláklejší ksicht v Americe nepoznal....a pak dojde na lavičku a předá štít někomu, kdo jej nejspíš ani neunese, natož aby jím mohl házet jako bumerangem *:D*[/spoiler]
715386
4 -3
reagují: shv, KarelR
reagovat
reaguje na: KarelR
No jasný! A proto si myslím, že se objeví LOKI.
715388
No jasný! A proto si myslím, že se objeví [spoiler]LOKI[/spoiler].
715386
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se