Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jak to vypadá se sólovkou Black Widow?

příspěvky 41 - 57 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Jeji citace me nezajimaj - na to sem vubec nereagoval.

Zajimaji me ty radoby trzebni clanky schvalne vypichujici ty uplne nejvetsi prvotni (ani nechci napsat odhady - byly proste rekordni predprodeje na Fandangu, tak se to okamzite srovnavalo se 180 milionovejma filmama - zadnej tracking). Do souvislosti se to tedka pro zmenu dava s uplne nejmensima soucasnejma odhadama a voila - mame tu pokles v "trackingu" na polovinu.

Jen tak mimochodem - na pro.boxoffice.com to pokud vim uplne na zacatku bylo 140+, pak to vzrostlo na 160+ a tedka je to zase 140+. S Deadline ani nezacinejte. Bude clanek, vypisu se vic tam.

Naprosta vetsina lidi netusi, co kdy kde Brie rekla, je to bublina.
707686
Jeji citace me nezajimaj - na to sem vubec nereagoval. Zajimaji me ty radoby trzebni clanky schvalne vypichujici ty uplne nejvetsi prvotni (ani nechci napsat odhady - byly proste rekordni predprodeje na Fandangu, tak se to okamzite srovnavalo se 180 milionovejma filmama - zadnej tracking). Do souvislosti se to tedka pro zmenu dava s uplne nejmensima soucasnejma odhadama a voila - mame tu pokles v "trackingu" na polovinu. Jen tak mimochodem - na pro.boxoffice.com to pokud vim uplne na zacatku bylo 140+, pak to vzrostlo na 160+ a tedka je to zase 140+. S Deadline ani nezacinejte. Bude clanek, vypisu se vic tam. Naprosta vetsina lidi netusi, co kdy kde Brie rekla, je to bublina.
707682
8 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Mna tieto dotknute kravicky, ktore su okamzite urazene ked nieco nieje presne podla ich dokonalych predstav, zacinaju extremne vytacat. Brie Larson sa hlavne na twittery citila metoo hned potom, ako si ju dovolil oslovit chlap potom co sa na neho usmiala.
Alitu zas bojkotuje niekto lebo ju vraj urobili prilis chudu a posobi sexisticky ci co. Alitu, ktora ma tak meter 50 a vyzera, ze vazi 30 kilov a teda posobi slabo a nevinne, pritom tam rozmrda asi tak 3 krat vacsieho kyborga a este v tom filme je replika o tom, ze nechapu ako je mozne ze niekto tak maly dokaze vyvynut taku silu. Na co tam niekto odpovie, ze ta sila nevychadza z jej tela, ale zo srdca. Alita, ktora napriek tomu, ze vyzera jak sparatko, tak sa postavi totalne kazdej prekazke. Ja neviem, ale predstavujem si, ze na male dievca, resp. zenu by to asi malo posobilo motivacne a nie urazlivo (sam som bol cely zivot velmi chudy tak trocha viem o com hovorim) Ale proste nie. Lebo nejakej zakomlexovanej novinarke co jej asi nezabrala dieta, vidi vo filme chudu hrdinku a hned sa citi dotknuta, lebo v jej ociach je chuda zena=dokonala zena a vobec ju nenapadne, ze by to mohlo byt aj opacne, takze treba pisat na internet vety ako zastavme uz jamesa camerona v pisani zenskych postav alebo take nieco :(
707683
Mna tieto dotknute kravicky, ktore su okamzite urazene ked nieco nieje presne podla ich dokonalych predstav, zacinaju extremne vytacat. Brie Larson sa hlavne na twittery citila metoo hned potom, ako si ju dovolil oslovit chlap potom co sa na neho usmiala. Alitu zas bojkotuje niekto lebo ju vraj urobili prilis chudu a posobi sexisticky ci co. Alitu, ktora ma tak meter 50 a vyzera, ze vazi 30 kilov a teda posobi slabo a nevinne, pritom tam rozmrda asi tak 3 krat vacsieho kyborga a este v tom filme je replika o tom, ze nechapu ako je mozne ze niekto tak maly dokaze vyvynut taku silu. Na co tam niekto odpovie, ze ta sila nevychadza z jej tela, ale zo srdca. Alita, ktora napriek tomu, ze vyzera jak sparatko, tak sa postavi totalne kazdej prekazke. Ja neviem, ale predstavujem si, ze na male dievca, resp. zenu by to asi malo posobilo motivacne a nie urazlivo (sam som bol cely zivot velmi chudy tak trocha viem o com hovorim) Ale proste nie. Lebo nejakej zakomlexovanej novinarke co jej asi nezabrala dieta, vidi vo filme chudu hrdinku a hned sa citi dotknuta, lebo v jej ociach je chuda zena=dokonala zena a vobec ju nenapadne, ze by to mohlo byt aj opacne, takze treba pisat na internet vety ako zastavme uz jamesa camerona v pisani zenskych postav alebo take nieco *:(*
6 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Wut ? To jsou její přesné citace. Není to žádná domněnka, ale naprosto reálná teorie na základě dat a citací . 

Ta ženská normálně poslala do háje všechny kritiky a to ještě daleko horší formou než u nás Troška s Magnuskem a drtivou většinu americké cílovky. Ne to fakt žádný vliv mít nebude. Naprosto ve stejné době shodou okolností klesl tracking i přes bombastickou kampaň . 
707682
Wut ? To jsou její přesné citace. Není to žádná domněnka, ale naprosto reálná teorie na základě dat a citací .  Ta ženská normálně poslala do háje všechny kritiky a to ještě daleko horší formou než u nás Troška s Magnuskem a drtivou většinu americké cílovky. Ne to fakt žádný vliv mít nebude. Naprosto ve stejné době shodou okolností klesl tracking i přes bombastickou kampaň . 
707680
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jakej to má jako smysl? Ona si snad myslí, že na ten film půjdou jen ženský nebo co? Nikdo ten film neshodí jen proto, že hlavní hrdinka je ženská. Viz Wonder Woman, ten film je hrozná sra*ka, ale ti kritici, který ona teď dissuje se z toho mohli tehdy pos*at a předháněli se v tom, kdo dá vyšší známku.
707681
Jakej to má jako smysl? Ona si snad myslí, že na ten film půjdou jen ženský nebo co? Nikdo ten film neshodí jen proto, že hlavní hrdinka je ženská. Viz Wonder Woman, ten film je hrozná sra*ka, ale ti kritici, který ona teď dissuje se z toho mohli tehdy pos*at a předháněli se v tom, kdo dá vyšší známku.
707674
2 -7
reagovat
Hlavne ta myslenka kolujici po netu (na zaklade dvojice tendencnich, nepresnejch a mizernejch clanku), ze kvuli par kecum Brie klesnuli odhady na pulku, je neskutecne pitoma. Bych tu v diskuzi skoro i cekal, ze se na udicku nechytnete...
707680
Hlavne ta myslenka kolujici po netu (na zaklade dvojice tendencnich, nepresnejch a mizernejch clanku), ze kvuli par kecum Brie klesnuli odhady na pulku, je neskutecne pitoma. Bych tu v diskuzi skoro i cekal, ze se na udicku nechytnete...
9 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Tracking je 120 mega. Tech 160 hodili na zacatku do vetru Boxoffice pro. Loni meli jedinci problemy s Pantherem a po otviracim vikendu uz radeji mlceli. I kdyz Boseman samozrejme nevedl protibělošské řeči. (Pokud vím)

Jinak dneska večer us času budou social media reakce.
707679
Tracking je 120 mega. Tech 160 hodili na zacatku do vetru Boxoffice pro. Loni meli jedinci problemy s Pantherem a po otviracim vikendu uz radeji mlceli. I kdyz Boseman samozrejme nevedl protibělošské řeči. (Pokud vím) Jinak dneska večer us času budou social media reakce.
0 -1
reagovat
Osobní antipatie (fakt je mi strašně nesympatická) stranou - je reálně možný, že to tomu filmu nějak ublíží? 
707678
Osobní antipatie (fakt je mi strašně nesympatická) stranou - je reálně možný, že to tomu filmu nějak ublíží? 
2 -1
reagují: shv
reagovat
Nejvtipnější bude, že potom, co kampaň poslala do prdele hlavní cílovku (bílé muže) a snímek nevydělá tolik, kolik se čekalo, tak se bílí muži obviní, že jsou mysogonisti a můžou za ten výsledek. :o:D
Teď jsem na rozcestí, jestli do toho kina jít. Bohužel to udělali chytře, že kvůli Avengers Endgame na to dost lidí půjde. Být to film někdy na začátku Phase 3 s tímhle buzzem, tak box office by byla ještě horší.
707677
Nejvtipnější bude, že potom, co kampaň poslala do prdele hlavní cílovku (bílé muže) a snímek nevydělá tolik, kolik se čekalo, tak se bílí muži obviní, že jsou mysogonisti a můžou za ten výsledek. *:o**:D* Teď jsem na rozcestí, jestli do toho kina jít. Bohužel to udělali chytře, že kvůli Avengers Endgame na to dost lidí půjde. Být to film někdy na začátku Phase 3 s tímhle buzzem, tak box office by byla ještě horší.
6 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Achjo :D
707675
Achjo *:D*
707674
4 -1
reagovat
reaguje na: Sweat55
Dával jsem to přímo ke Captain Marvel, tak snad nebudu spamovat, když to zkopíruji: 

"About a year ago, I started paying attention to what my press days looked like and the critics reviewing movies, and noticed it appeared to be overwhelmingly white male,"

"I do not need a 40-year-old white dude to tell me what didn't work for him about Wrinkle in Time," she said (fast forward to 30 seconds to see part of her speech below). "It wasn't made for him. I want to know what it meant to women of colour, to biracial women, to teen women of colour, to teens that are biracial."

link
707674
Dával jsem to přímo ke Captain Marvel, tak snad nebudu spamovat, když to zkopíruji:  "About a year ago, I started paying attention to what my press days looked like and the critics reviewing movies, and noticed it appeared to be overwhelmingly white male," "I do not need a 40-year-old white dude to tell me what didn't work for him about [i]Wrinkle in Time[/i]," she said (fast forward to 30 seconds to see part of her speech below). "It wasn't made for him. I want to know what it meant to women of colour, to biracial women, to teen women of colour, to teens that are biracial." https://www.cbc.ca/radio/q/blog/brie-larson-wants-to-save-her-captain-marvel-press-tour-from-being-overwhelmingly-white-1.5016087
707673
4 0
reagují: DarkSith, Arbiter, Sweat55
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Co řekla? Prosím o více info :D
707673
Co řekla? Prosím o více info *:D*
707672
0 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: okkac
Ten tracking je drsný. Ono je to sice v rámci moderních tendencí. Ale moc nepamatuju film, kde by hlavní hvězda poslala před premiérou do prdele kritiky a hlavní cilovku. :-D

btw já si myslel, že největší looser posledních dní je Brie Larson. Ale Jussie Smollett řekl ne! link si myslel, že si objednaným rasistickým a homofobním útokem nakopne kariéru. Ne že byhc mu to měl nějak za zlé, myslím že je to docela běžná praktika bohužel, viz některé pokusy o MeToo a zviditelnění vyhaslých hvězd, ale to provedení je prostě mega vtipné. Doufám že o tom za pár let taky natočí nějakou tragikomedii jako Já, Tonya. :D
707672
Ten tracking je drsný. Ono je to sice v rámci moderních tendencí. Ale moc nepamatuju film, kde by hlavní hvězda poslala před premiérou do prdele kritiky a hlavní cilovku. :-D btw já si myslel, že největší looser posledních dní je Brie Larson. Ale Jussie Smollett řekl ne! https://www.dailymail.co.uk/news/article-6717419/Jussie-Smollett-appeared-play-biracial-gay-baseball-star-similarly-attacked.html Borec si myslel, že si objednaným rasistickým a homofobním útokem nakopne kariéru. Ne že byhc mu to měl nějak za zlé, myslím že je to docela běžná praktika bohužel, viz některé pokusy o MeToo a zviditelnění vyhaslých hvězd, ale to provedení je prostě mega vtipné. Doufám že o tom za pár let taky natočí nějakou tragikomedii jako Já, Tonya. *:D*
707665
5 -1
reagují: Sweat55
reagovat
Doufam, že bude Budapešť, jež nakousli v Avengers. A s Rennerem..:+
707669
Doufam, že bude Budapešť, jež nakousli v Avengers. A s Rennerem..*:+*
3 -1
reagovat
No Captain Marvel to na netu za poslední 3 nebo 4 dny schytává neskutečně. Hlavně kvůli Brie Larson a jejím SJW feministickým kecům. Ostatně kvůli tomu odhad na první víkend klesl postupně ze 160 mil. USD na 80 :D Pokud si ji Feige nepohlídá, tak MCU může dost uškodit.
707665
No Captain Marvel to na netu za poslední 3 nebo 4 dny schytává neskutečně. Hlavně kvůli Brie Larson a jejím SJW feministickým kecům. Ostatně kvůli tomu odhad na první víkend klesl postupně ze 160 mil. USD na 80 *:D* Pokud si ji Feige nepohlídá, tak MCU může dost uškodit.
4 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
Její origin byl nakousnutý už v prvním a druhé díle Avengers. Kdyby se toho film držel a důležitou roli tam hrál Hawkeye tak bych se nezlobil. ;)
707655
Její origin byl nakousnutý už v prvním a druhé díle Avengers. Kdyby se toho film držel a důležitou roli tam hrál Hawkeye tak bych se nezlobil. *;)*
3 -1
reagovat
Jen chci říct,  že v im2 je fakt mladounka, takže ten trénink na furym v CM se jim bude hodit.
707641
Jen chci říct,  že v im2 je fakt mladounka, takže ten trénink na furym v CM se jim bude hodit.
2 0
reagovat
Ten film uz sem videl, jmenuje se to Red Sparrow ;)
707631
Ten film uz sem videl, jmenuje se to Red Sparrow *;)*
7 -3
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se