Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá se sólovkou Black Widow?


ikona
Mr. Hlad
avengersblack widowcaptain marvelmarvelscarlett johansson
Kdo pomůže Natashe do kin? A kdy by se mohlo začít natáčet?  

Když Warneři natočili Wonder Woman a Marvel poslal do kin Black Panthera, udělali s nimi terno. Filmy vydělaly hromadu prachů a obě studia navíc sklízela chválu za to, že jsou progresivní a tak vůbec. Jestli obě comicsovky s tímhle cílem vznikaly, to ví asi jen šéfové studií, každopádně ty pochvaly si užívali. Někteří z diváků s tím mají možná problém, ale většině je to vcelku jedno, pokud jde o kvalitní filmy. V každém případě na girl-power hodlá Marvel vsadit za pár dní s Captain Marvel a zatím to vypadá, že to opět bude úspěch, minimálně tedy komerční, ale Carol Danvers by neměla být jediná superhrdinka, která bude v blízké době řádit v kinech. 

Vedle Captain Marvel a dvojky Wonder Woman se totiž svojí sólovky dočká i Black Widow. Mluví se o ní už docela dlouho, natáčet ji má Cate Shortland a roli si pochopitelně zopakuje Scarlett Johansson, ale kdy film dorazí do kin, zatím není jasné. U Marvelu řeší Captain Marvel a čtyřku Avengers, takže tohle je tak trochu na druhé koleji a navíc teď projekt dostal nového scenáristu. Black Widow pomůže do kin Ned Benson, který má na kontě třeba zajímavou romanci Zmizení Eleanor Rigbyové. 

Natáčení by však nakonec zase až tak daleko být nemuselo. Na veřejnost totiž utekla informace, že Black Widow bude vznikat pod krycím názvem Blue Bayou a produkce údajně začne už v červnu. A o čem by to mělo celé být? Konkrétně se nic moc neví, ale máme se podívat do minulosti a ještě před druhého Iron Mana, v němž se Natasha Romanoff představila poprvé. Měli bychom zjistit víc o programu, který vyráběl tyhle superšpiónky. Tak snad na výsledek nebudeme čekat dlouho. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace