Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kevin Hart Oscary uvádět nebude

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Komici by měli mít možnost dělat si legraci z čehokoliv a nekorektní humor do stand-up i jinam patří. Stejně tak fakt, že se někdo urazí. A Amerika to skutečně někdy přehání (i když si osobně myslím, že komici a satirici si mají z předsudků spíš dělat legraci, než je potvrzovat). Ale tohle je podle mě něco jiného. Můžete mi říct, kde je v tomhle tweetu nějaký dobrý/podvratný humor? 'Yo if my son comes home & try's 2 play with my daughters doll house I'm going 2 break it over his head & say n my voice 'stop that's gay.' Proč by někdo, kdo napíše, že kdyby si jeho syn hrál s panenkou, tak mu ji rozláme o hlavu, měl uvádět nejprestižnější ceremonii na světě? Navíc, když se takhle vyjadřuje dlouhodobě. A pokud je to podle něj vtipné, tak tím spíš by neměl Oscary uvádět, protože je trapný.

Na MZ i jinde se občas děje stejné rozhořčení, stejný backlash, jen naopak. Jakmile se zjistí, že byl někdo odejit kvůli tomu, co napsal nebo řekl, tak se automaticky skoro všichni rozlítí, protože "politická korektnost", aniž by se pečlivě seznámili s konkrétním případem. Stejně jako z člověka nedělá každý nekorektní vtip rasistu/homofoba atd., tak není každý "vtip" automaticky posvátný a jeho autor nedotknutelný. Nikdo Hartovi nezakazuje, aby si říkal, co chce (svobodu slova má!), ale to neznamená, že člověk není za vlastní výroky odpovědný. 
701899
Komici by měli mít možnost dělat si legraci z čehokoliv a nekorektní humor do stand-up i jinam patří. Stejně tak fakt, že se někdo urazí. A Amerika to skutečně někdy přehání (i když si osobně myslím, že komici a satirici si mají z předsudků spíš dělat legraci, než je potvrzovat). Ale tohle je podle mě něco jiného. Můžete mi říct, kde je v tomhle tweetu nějaký dobrý/podvratný humor? 'Yo if my son comes home & try's 2 play with my daughters doll house I'm going 2 break it over his head & say n my voice 'stop that's gay.' Proč by někdo, kdo napíše, že kdyby si jeho syn hrál s panenkou, tak mu ji rozláme o hlavu, měl uvádět nejprestižnější ceremonii na světě? Navíc, když se takhle vyjadřuje dlouhodobě. A pokud je to podle něj vtipné, tak tím spíš by neměl Oscary uvádět, protože je trapný. Na MZ i jinde se občas děje stejné rozhořčení, stejný backlash, jen naopak. Jakmile se zjistí, že byl někdo odejit kvůli tomu, co napsal nebo řekl, tak se automaticky skoro všichni rozlítí, protože "politická korektnost", aniž by se pečlivě seznámili s konkrétním případem. Stejně jako z člověka nedělá každý nekorektní vtip rasistu/homofoba atd., tak není každý "vtip" automaticky posvátný a jeho autor nedotknutelný. Nikdo Hartovi nezakazuje, aby si říkal, co chce (svobodu slova má!), ale to neznamená, že člověk není za vlastní výroky odpovědný. 
13 -2
reagují: Pa3cky
reagovat
No ako som si trochu checkol internet, veru uz aj Rickyho niektori ludia oznacili za transfoba za nejake vtipky o Caitlyn jenner...Ja som narazal skor na to taky Ricky je dlhorocny ally pre gay marriage, PETA, a jeho humor skôr smeruje na bigotnosť, úzkoprsosť, prípadne pokrytectvo. Ja mam jeho humor rád, je fakt inteligentný a sarkastický, ako ked si robil prcu z Jennifer Lawrence ked sa nejak ozvala ze zeny v Hollywoode nezarábajú dostatocne, tak sa zamyslel ze áno, sestričky a robotníčky po celom svete ju v boji podporujú, súhlasia a nahlas sa pýtajú: ako môže 25 ročná žena vyžiť z 52 miliónov ročne? :D 
A for the record, netvrdím že za staré tweety majú prísť ludia o prácu alebo o kariéru, nie je to správne a zdalea to nie je na úrovni krimi cinnosti,  ale na druhej strane zlahčovať napr. takú brutalnu homofobiu aka bola v Hartových príspevkoch ako banalitu alebo humor tiez nie je košér, najmä ak to uz nie je len lokálny stand-up komik z predmestia ale moderátor top akcie roka aj istou vážnosťou. Myslím že je v poriadku že sa to chcelo nejak vyriešiť, zial nemusel sa hned vzdať moderovať, nuž to bola jeho voľba.
701898
No ako som si trochu checkol internet, veru uz aj Rickyho niektori ludia oznacili za transfoba za nejake vtipky o Caitlyn jenner...Ja som narazal skor na to taky Ricky je dlhorocny ally pre gay marriage, PETA, a jeho humor skôr smeruje na bigotnosť, úzkoprsosť, prípadne pokrytectvo. Ja mam jeho humor rád, je fakt inteligentný a sarkastický, ako ked si robil prcu z Jennifer Lawrence ked sa nejak ozvala ze zeny v Hollywoode nezarábajú dostatocne, tak sa zamyslel ze áno, sestričky a robotníčky po celom svete ju v boji podporujú, súhlasia a nahlas sa pýtajú: ako môže 25 ročná žena vyžiť z 52 miliónov ročne? :D  A for the record, netvrdím že za staré tweety majú prísť ludia o prácu alebo o kariéru, nie je to správne a zdalea to nie je na úrovni krimi cinnosti,  ale na druhej strane zlahčovať napr. takú brutalnu homofobiu aka bola v Hartových príspevkoch ako banalitu alebo humor tiez nie je košér, najmä ak to uz nie je len lokálny stand-up komik z predmestia ale moderátor top akcie roka aj istou vážnosťou. Myslím že je v poriadku že sa to chcelo nejak vyriešiť, zial nemusel sa hned vzdať moderovať, nuž to bola jeho voľba.
2 -3
reagují: ch3vr0n
reagovat
reaguje na: Gorecki
pouzijes ve foru transku a to jim bohate staci. 
"I’ve changed. Not as much as Bruce Jenner, obviously … now Caitlyn Jenner. What a year she’s had. She became a role model for trans people everywhere, showing great bravery in breaking down barriers and destroying stereotypes. She didn’t do a lot for women drivers, but you can't have everything, can you?" 
701897
pouzijes ve foru transku a to jim bohate staci.  "I’ve changed. Not as much as Bruce Jenner, obviously … now Caitlyn Jenner. What a year she’s had. She became a role model for trans people everywhere, showing great bravery in breaking down barriers and destroying stereotypes. She didn’t do a lot for women drivers, but you can't have everything, can you?" 
701895
0 -1
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Drogovat mozes kolko chces, hlavne je aby si nebol vtipny smerom ku mensinam.
701896
Drogovat mozes kolko chces, hlavne je aby si nebol vtipny smerom ku mensinam.
701878
1 -1
reagovat
reaguje na: ch3vr0n
Pozna ho velmi dobre. Staci si pozriet zopar rozhovorov s nim na tuto temu ne/korektneho humoru.
701895
Pozna ho velmi dobre. Staci si pozriet zopar rozhovorov s nim na tuto temu ne/korektneho humoru.
701892
1 -2
reagují: ch3vr0n
reagovat
Fuha, tak to sa muselo ozvat aspon 20 velmi dotknutych a urazenych ludi ...
701894
Fuha, tak to sa muselo ozvat aspon 20 velmi dotknutych a urazenych ludi ...
1 -1
reagovat
Jakmile existují témata o kterých se nedá vtipkovat, tak je něco špatně. Když se za to začnou vyhazovat lidi, tak je něco hodně špatně. A řekněme si na rovinu, že se to stalo už několikrát. Ti lidé opravdu neodcházejí dobrovolně.

Mimochodem, "fobie je úzkostná porucha charakterizovaná chorobným strachem z určitých věcí". Tohle ohýbání slov, až ztrácejí smysl je trend, který nedopadne dobře. 
Já když budu mít z něčeho fóbii, tak si z toho určitě nebudu dělat srandu a psát o tom třeba vtípky na twitteru.
701893
Jakmile existují témata o kterých se nedá vtipkovat, tak je něco špatně. Když se za to začnou vyhazovat lidi, tak je něco hodně špatně. A řekněme si na rovinu, že se to stalo už několikrát. Ti lidé opravdu neodcházejí dobrovolně. Mimochodem, "[b]f[/b][b]obie[/b] je úzkostná porucha charakterizovaná chorobným strachem z určitých věcí". Tohle ohýbání slov, až ztrácejí smysl je trend, který nedopadne dobře.[b]  [/b]Já když budu mít z něčeho fóbii, tak si z toho určitě nebudu dělat srandu a psát o tom třeba vtípky na twitteru.
5 -1
reagovat
reaguje na: Pa3cky
mam pocit, ze Rickyho asi moc neznas:D  a ano Jimmy Carr by byl fajn, Graham Norton by taky nemusel byt marnej. Ale tady se hleda cista sterilni korektnost..nedej boze se nekoho dotknout. 
701892
mam pocit, ze Rickyho asi moc neznas:D  a ano Jimmy Carr by byl fajn, Graham Norton by taky nemusel byt marnej. Ale tady se hleda cista sterilni korektnost..nedej boze se nekoho dotknout. 
701887
1 -1
reagují: Gorecki
reagovat

Seriozne..

Prehnaná korektnost je vec jedna, ale som v šoku ako sa tu doslova obhajuje homofóbia...Seriously? Keby tie tweety boli napr. rasistické, náboženské alebo nacionalistické, tak by ste to riešili rovnako? Vážne? 
A prosím netahat do toho Rickyho Gervaisa, asi vidno že ho až tak nepoznáte. Rickyho humor si strieľa z hlúposti, pokrytectva,pochabosti brandže, ale nikdy nie z rasy alebo orientácie. To sú predsa celkom rozdielne veci.
701887
Prehnaná korektnost je vec jedna, ale som v šoku ako sa tu doslova obhajuje homofóbia...Seriously? Keby tie tweety boli napr. rasistické, náboženské alebo nacionalistické, tak by ste to riešili rovnako? Vážne?  A prosím netahat do toho Rickyho Gervaisa, asi vidno že ho až tak nepoznáte. Rickyho humor si strieľa z hlúposti, pokrytectva,pochabosti brandže, ale nikdy nie z rasy alebo orientácie. To sú predsa celkom rozdielne veci.
Seriozne..
8 -12
reagují: ch3vr0n
reagovat

btw

ten tweet bol vraj niečo v zmysle "nechcem aby moj syn bol gay". nová doba!nová doba! homoš vyhadzuje moderátora!
701885
ten tweet bol vraj niečo v zmysle "nechcem aby moj syn bol gay". nová doba!nová doba! homoš vyhadzuje moderátora!
btw
4 -2
reagovat
Jeho PR je idiot, ze nechal kontroverzne vyjadrenia na socialnych sietach po Gunnovej afere.
701884
Jeho PR je idiot, ze nechal kontroverzne vyjadrenia na socialnych sietach po Gunnovej afere.
6 0
reagovat
Ať to jde moderovat třeba Libor Bouček. Stejně na toto čumět nebudu...
701883
Ať to jde moderovat třeba Libor Bouček. Stejně na toto čumět nebudu...
5 -1
reagovat
reaguje na: MILFhunter69
tady jich pár je, nevím jestli všechny. Je to absurdní, ale už je to v týhle době normální. 
701882
[url=https://variety.com/2018/film/news/kevin-hart-responds-homophobic-tweets-1203083215/]tady[/url] jich pár je, nevím jestli všechny. Je to absurdní, ale už je to v týhle době normální. 
701879
0 -1
reagují: Marlax
reagovat

JIMMY CARR !!!

Já bych na ně poslal Jimmyho Carra, během úvodního čísla by si jejich korektnost tak namazal na chleba že by se z toho už nevzpamatovali. Ale v Americe na něj nikdy nebudou mít koule. Jo a umí i tančit.
Kdo ho trošku zná ví o čem mluvím, Gervais je oproti němu co se vypointované urážlivosti kohokoli týče poloviční...
701881
Já bych na ně poslal Jimmyho Carra, během úvodního čísla by si jejich korektnost tak namazal na chleba že by se z toho už nevzpamatovali. Ale v Americe na něj nikdy nebudou mít koule. Jo a umí i tančit. Kdo ho trošku zná ví o čem mluvím, Gervais je oproti němu co se vypointované urážlivosti kohokoli týče poloviční...
JIMMY CARR !!!
3 -1
reagovat
Tak teď už jenom zavolat Gervaise nebo ještě Jimmy Carr by mohlo trochu vylepšit večer :D
701880
Tak teď už jenom zavolat Gervaise nebo ještě Jimmy Carr by mohlo trochu vylepšit večer :D
0 -1
reagovat

tweets

mate nekdo ty tweety?
701879
mate nekdo ty tweety?
tweets
0 -1
reagují: Karbunkule, Arbiter
reagovat
Já chtěl Downeyho, ale když on měl problémy s drogami. Ještě by to mohlo někoho urazit...
701878
Já chtěl Downeyho, ale když on měl problémy s drogami. Ještě by to mohlo někoho urazit...
4 -1
reagují: Mr. Smith
reagovat
reaguje na: gaboo
Spíš prdel :D8):+
701877
Spíš prdel *:D**8)**:+*
701875
4 -1
reagovat
Dneska si snad už v té podělane Americe nemůžeš dělat srandu z nikoho a z ničeho ...
Jsou to tragédi...
701876
Dneska si snad už v té podělane Americe nemůžeš dělat srandu z nikoho a z ničeho ... Jsou to tragédi...
5 -2
reagovat
to už si robia pi*ču ne?
701875
to už si robia pi*ču ne?
5 -3
reagují: RainMakeR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se