Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Hart Oscary uvádět nebude


ikona
Mr. Hlad
kevin hartoscaroscar 2019
Sakra, to byl fofr… 

Když se objevila informace, že oscarovým večerem bude v roce 2019 provázet Kevin Hart, nebyli jsme zrovna nadšení. Tenhle komik je sice za mořem hodně populární, ale ve filmech mu to moc nejde, pokud jede sólo. S dobrým parťákem se zvládnout dá, jinak se však jeho humor skládá obvykle z pištění, křičení a vcelku okoukaných a ne moc vydařených vtipů. Ale jsou horší věci. V každém případě Hartova účast na Oscarech nás už trápit nemusí, protože je nakonec moderovat nebude. Radost z toho ovšem nemáme, důvod jeho neúčasti je totiž poměrně smutný. 

Hart oficiálně říká, že se rozhodl svou účast zrušit proto, že nechce svými výstupy narušovat večer, který má oslavovat film a umělce. A taky se omluvil za to jak se v minulosti vyjadřoval k LGBQT komunitě. Jo, je to tu zase. Proklaté tweety z dob, kdy humor, který mohl někoho urazit nebo pohoršit, nebyl důvodem k tomu, aby člověk přišel o práci. Na Harta se snesla kritika za jeho homofobní tweety a kvůli tomu, že si dělal legraci z homosexuálů. Původně se odmítal omlouvat, ale nakonec vyměkl a zároveň se rozhodl moderování odmítnout. Koho akademie osloví teď, těžko říct. Komici, kteří by neměli „problém“ s tím, že si v minulosti dělali legraci z někoho, kdo to při své citlivosti hůř vydýchává, zatraceně rychle docházejí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace