Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku James Bond přišel o režiséra

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Poustet se do dobrodruzstvi s Elbou je vzhledem k jeho veku uz zbytecny. Producenti budou chtit nekoho kdo vydrzi minimalne 3 filmy coz je kvuli smlouvam a propagaci prace tak na 8 let.

Brocolli me v tuhle chvili prijde v dost slozite situaci. Mlade publikum a crazy zaporaky ji ubiraji Kingsmani, nesplnitelne mise a jaderne bomby likviduji kluci z IMF, protisystemovy jako Bourne Bond nikdy byt nemuze. Idealni by podle me bylo vratit se k lehce spionaznimu modu starych filmu s Connerym a vyhnout se Spectre nebo dalsi mega tajne organizaci, ktera znici svet. Uplne idealni volba me prijde McQuarrie. Jeho oldschollove pojeti akce je to co vetsina fanousku Bonda chce videt. 

Jako noveho Bonda klidne nekoho neokoukaneho mladeho, ale at je mu ta lehka arogance, nadrazenost (jako u Conneryho v dusledku vedomi vlastnich schopnosti) a pozitkarstvi videt z oci
693867
Poustet se do dobrodruzstvi s Elbou je vzhledem k jeho veku uz zbytecny. Producenti budou chtit nekoho kdo vydrzi minimalne 3 filmy coz je kvuli smlouvam a propagaci prace tak na 8 let. Brocolli me v tuhle chvili prijde v dost slozite situaci. Mlade publikum a crazy zaporaky ji ubiraji Kingsmani, nesplnitelne mise a jaderne bomby likviduji kluci z IMF, protisystemovy jako Bourne Bond nikdy byt nemuze. Idealni by podle me bylo vratit se k lehce spionaznimu modu starych filmu s Connerym a vyhnout se Spectre nebo dalsi mega tajne organizaci, ktera znici svet. Uplne idealni volba me prijde McQuarrie. Jeho oldschollove pojeti akce je to co vetsina fanousku Bonda chce videt.  Jako noveho Bonda klidne nekoho neokoukaneho mladeho, ale at je mu ta lehka arogance, nadrazenost (jako u Conneryho v dusledku vedomi vlastnich schopnosti) a pozitkarstvi videt z oci
4 0
reagují: foxbat
reagovat
To je ohromne prekvapeni :)
693866
To je ohromne prekvapeni :)
2 0
reagovat
Idris potvrdil, ze nebude hrat Bonda
693862
Idris [url=https://ew.com/movies/2018/08/22/idris-elba-no-james-bond/?]potvrdil[/url], ze nebude hrat Bonda
3 0
reagovat
Nevadí, stejně jsem ještě ani neviděl Spectre ?)
693856
Nevadí, stejně jsem ještě ani neviděl Spectre *?)*
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Clooney, jo? :))
693854
Clooney, jo? *:))*
693850
0 0
reagovat
Škoda, od Boyla jsem čekal osobitou bondovku, můj pohled... 
Bond - Jack O'Connell/Logan Marahall Green (když už by nevyšel ten Hardy :D) 
Zaporak - Viggo Mortensen/Cillian Murphy
Bond girl - Vanessa Kirby
Režie - David Mackenzie/Ryan Coogler
693852
Škoda, od Boyla jsem čekal osobitou bondovku, můj pohled...  Bond - Jack O'Connell/Logan Marahall Green (když už by nevyšel ten Hardy :D)  Zaporak - Viggo Mortensen/Cillian Murphy Bond girl - Vanessa Kirby Režie - David Mackenzie/Ryan Coogler
1 -2
reagovat
reaguje na: Jerec
Jak píše Randal, oproti Craigovi je to úplně nulový posun, prostě nasvalený drsňák, který umí dodat jak vytříbeně zabalenou fazónu, tak hrubou sílu. Hluboký hlas maj snad všichni Bondové...
Jako Elba by byl skvělá volba, kdyby to tehdá Craig nestíhal do Casina. Rozhodně ovšem ne v momentě, kdy by měl přebírat štafetu po čtvrtém filmu v tomhle ladění.
Mě by se nejvíc zamlouval koncept, který v Kingsmanech nastínil Vince Vaughn - ovšem nikoli s pomocí titulního mladičkého záprdka, ale postavit to na Harrym. Skrz naskrz anglánský gentleman starších středních let, neprvoplánový, trošku usedlý, sukničkář z polohy charismatu, nikoli hezounství, či nabušenosti. Určitě si teď říkáte, že popisuju Clooneyho (což o to, přesně o to vrátit se ke kořenům by mi jít mohlo), ale fakt mám spíš na myslí Colin Firtha v Kingsmanech.
Ostatně (minimálně první) Kingsmani jsou prototypem filmu, kterým by měli s aktuální Bondovkou směřovat do finále spíš, jak s Nolanovkama (again, nolanovského Bonda jsme už dostali a není to styl který by bylo vhodné držet po další a další filmy), nebo MI sérií (která by měla fungovat právě naopak - aby vyplnila prostor tam, kde by Bond zabrousit neměl).
Nepotřebuju cheesy odlehčenost Brosmanovek, ani aby bezduše kopírovali Kingsmany. Já chci, aby z toho bylo cítit v pravdě za Craigovek totálně vyprchané anglánovství, učesanost a lehká usedlost, zároveň ale dostatkem invence, nápadů a hravosti, aby si to našlo místo vedle sérií, které na ten správný recept přišly (ano, opět IM).
693850
Jak píše Randal, oproti Craigovi je to úplně nulový posun, prostě nasvalený drsňák, který umí dodat jak vytříbeně zabalenou fazónu, tak hrubou sílu. Hluboký hlas maj snad všichni Bondové... Jako Elba by byl skvělá volba, kdyby to tehdá Craig nestíhal do Casina. Rozhodně ovšem ne v momentě, kdy by měl přebírat štafetu po čtvrtém filmu v tomhle ladění. Mě by se nejvíc zamlouval koncept, který v Kingsmanech nastínil Vince Vaughn - ovšem nikoli s pomocí titulního mladičkého záprdka, ale postavit to na Harrym. Skrz naskrz anglánský gentleman starších středních let, neprvoplánový, trošku usedlý, sukničkář z polohy charismatu, nikoli hezounství, či nabušenosti. Určitě si teď říkáte, že popisuju Clooneyho (což o to, přesně o to vrátit se ke kořenům by mi jít mohlo), ale fakt mám spíš na myslí Colin Firtha v Kingsmanech. Ostatně (minimálně první) Kingsmani jsou prototypem filmu, kterým by měli s aktuální Bondovkou směřovat do finále spíš, jak s Nolanovkama (again, nolanovského Bonda jsme už dostali a není to styl který by bylo vhodné držet po další a další filmy), nebo MI sérií (která by měla fungovat právě naopak - aby vyplnila prostor tam, kde by Bond zabrousit neměl). Nepotřebuju cheesy odlehčenost Brosmanovek, ani aby bezduše kopírovali Kingsmany. Já chci, aby z toho bylo cítit v pravdě za Craigovek totálně vyprchané anglánovství, učesanost a lehká usedlost, zároveň ale dostatkem invence, nápadů a hravosti, aby si to našlo místo vedle sérií, které na ten správný recept přišly (ano, opět IM).
693836
3 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Randal K.
No, představa Elby, jak se někde skrývá v davu ruských vojáků, je poměrně zábavná a silně připomíná ten starý vtip.
Jiná varianta - nejspíš někdo úplně jiný, o kom se zatím nemluvilo. Nemusí to být žádná extra hvězda, spíš by to možná bylo na závadu. Ale uvidíme.
693849
No, představa Elby, jak se někde skrývá v davu ruských vojáků, je poměrně zábavná a silně připomíná ten starý vtip. Jiná varianta - nejspíš někdo úplně jiný, o kom se zatím nemluvilo. Nemusí to být žádná extra hvězda, spíš by to možná bylo na závadu. Ale uvidíme.
693843
1 0
reagovat

Martin Campbell

Co Martin Campbell, nebyl by volný? Pravda, má už na krku nějaký ten křížek, ale dvakrát se mu podařil docela parádní bondovská restart. Takže dotřetice všeho dobrého...
Prosím, Craiga už ne. Jak byl spočátku přesný a výborný, tak byl ve Spectre unavený a otrávený. Což mělo asi nejak souviset s vývojem postavy, ale tak nějak to do těch časových smyček nezapadalo.
693847
Co Martin Campbell, nebyl by volný? Pravda, má už na krku nějaký ten křížek, ale dvakrát se mu podařil docela parádní bondovská restart. Takže dotřetice všeho dobrého... Prosím, Craiga už ne. Jak byl spočátku přesný a výborný, tak byl ve Spectre unavený a otrávený. Což mělo asi nejak souviset s vývojem postavy, ale tak nějak to do těch časových smyček nezapadalo.
Martin Campbell
1 0
reagovat
reaguje na: Jerec
Craigov Bond bol pôvodne ten s nasvalenou figurou, čo vzbudzoval viac rešpektu ako Brosnan. Bol viac drsný, viac macho. Elba je len pokračovanie týmto smerom, bez ohľadu na farbu pleti. 

Tým nechcem povedať, že Elba by bol zlý - určite by to dal dobre, ale Hiddleston mi príde ako priestor na niečo kreatívnejšie, sviežejšie. toť vsjo. veď tak isto koniec-koncov vybrali pred rokmi Craiga - aby zmenili štýl po Brosnanovi. 
693843
Craigov Bond bol pôvodne ten s nasvalenou figurou, čo vzbudzoval viac rešpektu ako Brosnan. Bol viac drsný, viac macho. Elba je len pokračovanie týmto smerom, bez ohľadu na farbu pleti.  Tým nechcem povedať, že Elba by bol zlý - určite by to dal dobre, ale Hiddleston mi príde ako priestor na niečo kreatívnejšie, sviežejšie. toť vsjo. veď tak isto koniec-koncov vybrali pred rokmi Craiga - aby zmenili štýl po Brosnanovi. 
693836
3 0
reagují: IjonT
reagovat
reaguje na: rush
Je to zaujímavá otázka, pretože už sme mali čierneho Johnnyho Storma, čiernu Mary Jane Watson, čierneho Heimdalla, čierneho Nicka Furyho, čierneho Perryho Whitea, čiernu Moneypenny. Ale všetko to sú väčšinou vedľajšie postavy. 

Ak by sme na to išli štatisticky, whitewashing v hlavných úlohách je asi rozšírenejší - Exodus, Ghost in the Shell, Prince of Persia, Wanted (postava Angeliny Jolie je čierna v komikse), Speed Racer, Star Trek into Darkness. 

Bond je ukážkový príklad statusu quo a establishmentu. Britský sofistikovaný gentleman. Top autá, top ženy, top obleky, top všetko. Elita národa, dalo by sa povedať. Možno práve tá predstava, že elitný top agent musí byť beloch je to čo by sa zišlo trochu relativizovať. 
693841
Je to zaujímavá otázka, pretože už sme mali čierneho Johnnyho Storma, čiernu Mary Jane Watson, čierneho Heimdalla, čierneho Nicka Furyho, čierneho Perryho Whitea, čiernu Moneypenny. Ale všetko to sú väčšinou vedľajšie postavy.  Ak by sme na to išli štatisticky, whitewashing v hlavných úlohách je asi rozšírenejší - Exodus, Ghost in the Shell, Prince of Persia, Wanted (postava Angeliny Jolie je čierna v komikse), Speed Racer, Star Trek into Darkness.  Bond je ukážkový príklad statusu quo a establishmentu. Britský sofistikovaný gentleman. Top autá, top ženy, top obleky, top všetko. Elita národa, dalo by sa povedať. Možno práve tá predstava, že elitný top agent musí byť beloch je to čo by sa zišlo trochu relativizovať. 
693823
2 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
Co je na Elbovi tak strašně "obvious"?
To by byl úplně jiný Bond, než všichni doteď. Nejen barvou pleti, ale i docela nasvalenou figurou  a hlubokým hlasem, vzbuzoval by na první pohled u Bonda nevídaný respekt. Za mě docela zajímavá volba.
Ale jinak se mi líbí tvůj nápad s Hiddlestonem, osobně bych velice rád zase viděl vtipného Bonda, co flirtuje a balí ženský. Ano, mám nejraději Brosnanovky.
693836
Co je na Elbovi tak strašně "obvious"? To by byl úplně jiný Bond, než všichni doteď. Nejen barvou pleti, ale i docela nasvalenou figurou  a hlubokým hlasem, vzbuzoval by na první pohled u Bonda nevídaný respekt. Za mě docela zajímavá volba. Ale jinak se mi líbí tvůj nápad s Hiddlestonem, osobně bych velice rád zase viděl vtipného Bonda, co flirtuje a balí ženský. Ano, mám nejraději Brosnanovky.
693818
6 0
reagují: KARLOS, Randal K.
reagovat
reaguje na: spoock
Víš o tom, že původní M byl až do roku 1995 byl muž? ;)
693832
Víš o tom, že původní M byl až do roku 1995 byl muž? *;)*
693830
0 -3
reagovat
reaguje na: rush
To není politická korektnost, tohle by mohlo změnit pohled trochu na Bondovku z jiného úhlu. Asi tak jako když z Doctora Who udělali ženu.
Mě spíš sere politická korektnost ala novodobí 7 statečných, asiat do každého filmu a záběr na Čínské město ... ??? 
Asi by to podělali, kdyby Bond byl nejen černej, ale i gay a M by byla Číňanka.
693830
To není politická korektnost, tohle by mohlo změnit pohled trochu na Bondovku z jiného úhlu. Asi tak jako když z Doctora Who udělali ženu. Mě spíš sere politická korektnost ala novodobí 7 statečných, asiat do každého filmu a záběr na Čínské město ... ???  Asi by to podělali, kdyby Bond byl nejen černej, ale i gay a M by byla Číňanka.
693823
2 0
reagují: Disketa1
reagovat
Nech skusia Jamesa Gunna - ten je terazky volny  :D
693828
Nech skusia Jamesa Gunna - ten je terazky volny  *:D*
4 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Přežijeme bez něj, hlavně u zbytečnýho a nesmyslnýho hejtu ;)
693827
Přežijeme bez něj, hlavně u zbytečnýho a nesmyslnýho hejtu *;)*
693825
9 -2
reagovat
Tady na MZ se nesmí používat  slovo od N? 
693825
Tady na MZ se nesmí používat  slovo od N? 
2 -9
reagují: Muf, KarelR
reagovat
Russoovci? I když ti produkují ten jejich Deadly Class.
693824
Russoovci? I když ti produkují ten jejich Deadly Class.
0 0
reagovat
Černý Bond,no toto už by byla doslova tragédie:-Cpat černochy všude kvuli politické korektnosti už je fakt na hlavu!!
693823
Černý Bond,no toto už by byla doslova tragédie*:-*Cpat černochy všude kvuli politické korektnosti už je fakt na hlavu!!
4 -11
reagují: Randal K., spoock
reagovat
Pár let zpátky se mluvilo o Jamie Bellovi, kterej se měl snad setkat i s Broccoli. Ten by IMHO taky nebyl špatná volba.
693822
Pár let zpátky se mluvilo o Jamie Bellovi, kterej se měl snad setkat i s Broccoli. Ten by IMHO taky nebyl špatná volba.
2 -2
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se