Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Bond přišel o režiséra


ikona
Mr. Hlad
daniel craigdanny boylejames bondskyfallspectre
Tvůrce Milionáře z chatrče a Trainspottingu nakonec novou bondovku točit nebude 

Jako kdyby těch problémů nebylo dost. Spectre v kinnech vydělalo sice solidní peníze, ale na Skyfall se nechytalo, Daniel Craig i Sam Mendes už byli z agenta 007 evidentně otrávení a přípravy na další díl trvaly podezřele dlouho. Craig mezi tím párkrát naznačil, že Bond ho už opravdu (ALE OPRAVDU) nebaví, a tak když se oznámilo, že další bondovka dorazí do kin na podzim 2019, všichni si oddechli a vypadalo to, že se konečně začne něco dít. Nedávno jsme se dozvěděli, že záporačkou by měla být žena a tvůrci by rádiu ukecali Helenu Bonham Carter a zdálo se, že přípravy na další příběh agenta Jejího veličenstva už nic neohrozí. A kulový. 

 

Nová bondovka, která zatím nemá jméno, teď nemá ani režiséra. Danny Boyle si totiž evidentně s tvůrci moc nesedl a pětadvacátý příběh agenta 007 točit nebude. Michael G. Wilson, Barbara Broccoli a Daniel Craig teď prozradili, že režisér Trainspottingu a Milionáře z chatrče projekt opouští a za všechno můžou klasické „creative differences.“ O co konkrétně šlo, nevíme a nejspíš se to jen tak nedozvíme. Ani jméno Boylova náhradníka zatím nepadlo a je otázka, jestli se filmu dočkáme v dříve oznámeném termínu. Točit se má až na podzim, takže teoreticky je času na výběr režiséra dost, na druhou stranu Boyle na bondovce pracoval se svým dvorním scenáristou Johnem Hodgem a když to zabalil jeden, je dost možné, že to má v plánu i ten druhý. Víc se snad dozvíme už brzy. Každopádně je to celkem škoda. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace