Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Filmový festival v Cannes válčí s Netflixem

příspěvky 21 - 36 Napsat příspěvek
reaguje na: TheAshenOne
Vsak ja budem rad ak bude netflix dodavat dobre filmy. Akurat im to zatial moc nejde. 
679962
Vsak ja budem rad ak bude netflix dodavat dobre filmy. Akurat im to zatial moc nejde. 
679958
0 0
reagují: TheAshenOne
reagovat
reaguje na: pepo
hej hej presne taky Ff 234 alebo transky 30 su teoria relativity a vyskum v CERN vjednom.

okrem toho ze maju podaktore kina skvely obraz a zvuk, tak nevidim jediny dovod preco tam sediet pri tom mnozstve velmi slusne vychovanych ludi :)

aby si Pepo nebol prekvapeny, serialy sem nepocitam (ina kategoria), ked dostane nejaka Netflix ovka oscara ... film ako film:)

a ja lenze ako pozeram na financie tak filmy uz aj tak prehravaju boj s hrami a aj vizualne a rozpravacsky dakedy vid Hellblade :) a tak to ma byt
679958
hej hej presne taky Ff 234 alebo transky 30 su teoria relativity a vyskum v CERN vjednom. okrem toho ze maju podaktore kina skvely obraz a zvuk, tak nevidim jediny dovod preco tam sediet pri tom mnozstve velmi slusne vychovanych ludi :) aby si Pepo nebol prekvapeny, serialy sem nepocitam (ina kategoria), ked dostane nejaka Netflix ovka oscara ... film ako film:) a ja lenze ako pozeram na financie tak filmy uz aj tak prehravaju boj s hrami a aj vizualne a rozpravacsky dakedy vid Hellblade :) a tak to ma byt
679942
0 0
reagují: pepo
reagovat
Některé filmy se určitě blíží tv produkci. Ale ani ta nejlepší tv produkce stále nemá na tu nejlepší filmovou produkci (nejde jen o mainstream, ale třeba i levnější artovou produkci). 

Prostě v momentě, kdy se tyto sekce i v Cannes spojí, to povede akorát k sjednocení, prostě bude vznikat méně dobrých filmů (což už tak vzniká).
679957
Některé filmy se určitě blíží tv produkci. Ale ani ta nejlepší tv produkce stále nemá na tu nejlepší filmovou produkci (nejde jen o mainstream, ale třeba i levnější artovou produkci).  Prostě v momentě, kdy se tyto sekce i v Cannes spojí, to povede akorát k sjednocení, prostě bude vznikat méně dobrých filmů (což už tak vzniká).
1 -1
reagovat
"Vždycky to odděleno bylo a TV bude stále o krok pozadu." S čím dál tím větším přechodem nejzvučnějších hollywoodských jmen pod VoD jedno i druhé přestává platit.
Seriály a filmy jsou dvě "odlišná média" a jako taková si zaslouží dvě odlišné druhy ocenění. To ale není z principu kvůli tomu, že jedno, nebo druhé je horší. A jediné kopání a plivání kolem sebe slyším prozatím jen z řad "zastánců kina".
Budu ten poslední, který zanevře na přítmí kinosálů, ale to dehonestování zjevně dobrých věcí jen kvůli tomu, že jsou to seriály, nebo něco z VoD platformy, je strašně směšné a v mých očích to není vůbec nic jiného, než pózerství na úrovnni "I'm Marvel fans and I'm pround. And hate DC!".
Kinaři i Netflix jsou jednoduše tvrdohlaví mezci a to, co zatím dobře funguje u Amazonu nejsou schopní akceptovat jenom kvůli těm hloupým hysterickým reakcím. Je to škoda...
679956
"Vždycky to odděleno bylo a TV bude stále o krok pozadu." S čím dál tím větším přechodem nejzvučnějších hollywoodských jmen pod VoD jedno i druhé přestává platit. Seriály a filmy jsou dvě "odlišná média" a jako taková si zaslouží dvě odlišné druhy ocenění. To ale není z principu kvůli tomu, že jedno, nebo druhé je horší. A jediné kopání a plivání kolem sebe slyším prozatím jen z řad "zastánců kina". Budu ten poslední, který zanevře na přítmí kinosálů, ale to dehonestování zjevně dobrých věcí jen kvůli tomu, že jsou to seriály, nebo něco z VoD platformy, je strašně směšné a v mých očích to není vůbec nic jiného, než pózerství na úrovnni "I'm Marvel fans and I'm pround. And hate DC!". Kinaři i Netflix jsou jednoduše tvrdohlaví mezci a to, co zatím dobře funguje u Amazonu nejsou schopní akceptovat jenom kvůli těm hloupým hysterickým reakcím. Je to škoda...
9 0
reagují: ovmartin23
reagovat
reaguje na: Killda
Tak ale to fanusikom serialov a TV filmov nevysvetlis. Snad aspon ten Irishman bude pecka.
679955
Tak ale to fanusikom serialov a TV filmov nevysvetlis. Snad aspon ten Irishman bude pecka.
679954
0 -1
reagovat
Je to vážně něco jinýho. Kino film se točí (většinou) s jasným záměrem pro kino, což ovlivňuje výrobu i umělecké smýšlení tvůrců. A nemluvně o marketingu, který je u kino filmu úplně odlišný než u TV. Je tedy logické, že to chtějí oddělit. Vždycky to odděleno bylo a TV bude stále o krok pozadu.

Jestli lidi v dnešní době raději sedí doma a nechodí si úžívat filmy na velké plátno, to je jiné téma. Ale už jen proto si musíme kino neústupně chránit.
679954
Je to vážně něco jinýho. Kino film se točí (většinou) s jasným záměrem pro kino, což ovlivňuje výrobu i umělecké smýšlení tvůrců. A nemluvně o marketingu, který je u kino filmu úplně odlišný než u TV. Je tedy logické, že to chtějí oddělit. Vždycky to odděleno bylo a TV bude stále o krok pozadu. Jestli lidi v dnešní době raději sedí doma a nechodí si úžívat filmy na velké plátno, to je jiné téma. Ale už jen proto si musíme kino neústupně chránit.
1 -2
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: pepo
679953
[url=https://giphy.com/gifs/thegoodfilms-film-the-big-lebowski-dude-MPuTZQqOmYKPK]link[/url]
679942
1 -1
reagovat
Na Hold the Dark se docela těšim. Green Room a Blue Ruin byli pecky. Škoda s tím Cannes. 
679952
Na Hold the Dark se docela těšim. Green Room a Blue Ruin byli pecky. Škoda s tím Cannes. 
0 -1
reagovat
reaguje na: pepo
679951
[url=http://gif-finder.com/wp-content/uploads/2017/10/Andy-Samberg-Come-on.gif]Ale no ták![/url]
679942
0 -1
reagovat
reaguje na: aba
Tv a internet bude stale paralympiada. Deal with it.
679942
Tv a internet bude stale paralympiada. Deal with it.
679926
4 -11
reagují: TheAshenOne, Kostěj, verbst
reagovat
AFAIK je hlavně problém s tím, že pokud jde film ve Frantíkově do kin, tak může být streamován až po nějaké šíleně velké době (rok?), čímž je pro Netflix defacto nemožné tam ty filmy do kin vůbec dát.

Netflix tedy z principu nikdy uhnout nemůže.
679938
AFAIK je hlavně problém s tím, že pokud jde film ve Frantíkově do kin, tak může být streamován až po nějaké šíleně velké době (rok?), čímž je pro Netflix defacto nemožné tam ty filmy do kin vůbec dát. Netflix tedy z principu nikdy uhnout nemůže.
5 -1
reagovat
reaguje na: aba
Bylo rozbíjeno "všechno", když už někoho poučuješ. ;)
679930
Bylo rozbíjeno "všechno", když už někoho poučuješ. *;)*
679926
0 -4
reagovat
reaguje na: BarryLyndon
Byly rozbíjeny tkalcovské stavy, ne parní stroje link . A jinak nechápu obecně dělení na televizní a "kino" ceny. Tohle není olympiáda a paralympiáda. Najdou se kvalitní a zároveň nekvalitní filmy jak v TV a Netflixku, tak kině. A s prudce roztoucí kvalitou domácího sledování, nedostatkem užitečné inovace v kinech a zároveň davy polointegentních gibonů, se kterými je třeba často sdílet sál, bych to ve prospěch kina tak růžově neviděl.
679926
Byly rozbíjeny tkalcovské stavy, ne parní stroje https://en.wikipedia.org/wiki/Luddite . A jinak nechápu obecně dělení na televizní a "kino" ceny. Tohle není olympiáda a paralympiáda. Najdou se kvalitní a zároveň nekvalitní filmy jak v TV a Netflixku, tak kině. A s prudce roztoucí kvalitou domácího sledování, nedostatkem užitečné inovace v kinech a zároveň davy polointegentních gibonů, se kterými je třeba často sdílet sál, bych to ve prospěch kina tak růžově neviděl.
679914
11 -3
reagují: pepo, BarryLyndon
reagovat
souhlasim se Spielbergem. taky to beru, ze ma netflix mnohem blize k televizi
679922
souhlasim se Spielbergem. taky to beru, ze ma netflix mnohem blize k televizi
2 -2
reagovat
Netflix sice točí až na naprosté výjimky čípoviny, ale tohle mi trochu zavání rozbíjením parních strojů. :-
679914
Netflix sice točí až na naprosté výjimky čípoviny, ale tohle mi trochu zavání rozbíjením parních strojů. *:-*
3 -4
reagují: aba
reagovat
Off Topic: Zběžně mrknnu na naběhnuvší MZ a koukám, co dělá na fotce zakrvácený Cival s mladým Harrym Potterem :D
679913
Off Topic: Zběžně mrknnu na naběhnuvší MZ a koukám, co dělá na fotce zakrvácený Cival s mladým Harrym Potterem *:D*
6 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se