Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Zabití posvátného jelena: Recenze

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek
17.01.2018 23:30:03
reaguje na: Rimsy
Poprosil bych tě o postřehy k následujícími: To, že teda mají všichni robotické chování můžeme připsat výchově a nebo světu,ve kterém se tak chovají všichni, jelikož je to jiný svět než náš. Znamená to tedy, že je to i fantasy svět a ten kluk má nadpřirozenou moc? nebo jak si vysvětluješ to, že tohle dokázal? popřípadě jakou pointu to má říct? další věc je, že jak střelil do svého syna, nebyl tam ani náznak stopy po zásahu a jen začala téct krev, napadlo mě, že ho vlastně nezastřelil a on umřel ve 4.fázi,že to prostě nestihl. A jelikož teda bylo splněno smrt za smrt, tak nechal další být.. Nebo prostě jen ta stopa po střele nebyla vidět? že by tam udělali takovou chybu?  Popřípadě jestli k tomu máš jiné poznatky, které víc pomohou k porozumění toho snímku. Děkuji
0 0
reagovat
01.11.2017 15:55:07
... pokud tim tedy nemyslel Rimsy vlhkost vaginy, ale stav obliceje (jak si myslim). Jestli psal o vagine tak je dobytek :D Hlavne hraje roli preci to, ze je Nicole nejproslulejsi botoxova/voskova figurina dneska, nejde o to, ze starne...
1 0
reagovat
01.11.2017 15:52:47
Abyste se neposrali :D
0 0
reagovat
01.11.2017 15:36:33

#játaky

KARLOS +1
0 0
reagovat
01.11.2017 14:58:37
Rimsy: To určitě ne. Spíš mi to příjde u tebe zbytečně "dehonestující". Něco podobného bych spíš čekal u dejme tomu Civala (kdyby to nebyla jeho dívka vlhkých snů ;), než u tebe :).
0 0
reagovat
01.11.2017 13:59:49

Ajaj!

Tak jestli všechny ty aktuální #metoo kampaně mají vést k tomu, že se nemá komentovat, jak vypadá herečka ve filmu, tak potěš koště :D letos v Oklamaném to Nicole seklo, v Sedmilhářkám (soudím z pár ukázek) byla vyloženě sexy, zatímco tady má obličej natažený až běda. Nevím, jestli to bylo namaskováním pro roli, nebo se natáčení sešlo s nějakou tou čerstvou plastikou, každopádně tady pro mě vypadá tak, jak jsem napsal - jen pro představu případných diváků. Nic proti ní jako osobě nemám a ani její normální vzhled nesoudim, pouze roli ve filmu. 
Ještě že jsem nenapsal, že Farrellovi ty vousy slušej, to bych se dopustil asi taky nějakýho hodnocení... :)) Nepřehánějme to pls :+
1 0
reagují: Perun
reagovat
01.11.2017 13:15:50

Ad Nicole

Souhlasím s KARLOSEM a Lilitkou. Jako žena vnímám přívlastek "lehce vysychající" jako zbytečně zraňující. Nicole mám jako herečku moc ráda a návrat na výsluní jí moc přeju. Sedmilhářky jsou dlouhodobě v plánu.

Na film jsem jinak zvědavá od prvního traileru, takže recenze potěšila :).
0 0
reagovat
01.11.2017 09:25:06
Jak Rimsyho texty považuju za výborné, s "lehce vysychající" ujel i v mých očích. ?)
0 0
reagovat
01.11.2017 08:33:25

Rober

Nejde mi o genderovou korektnost, ale o úctu k lidem.  A určitě bych nesrovnávala přívlastek "zarostlý" s "vysychající" zvláště, když to to popisuje spíše postavu Ferrella a ne herce. 
A fakt, že někdo pustí ženu v tramvaji sednout ještě neomlouvá, že je ji schopný slovně urážet.
0 0
reagovat
01.11.2017 04:13:18
Podepisuju Sedmilhářky (ikdyž český název nechápu), boží minisérie.8)
0 0
reagovat
31.10.2017 23:07:28
BTW, viděl už někdo s Nicol Sedmilhářky? Doporučuji. :+
0 0
reagovat
31.10.2017 21:01:17

Lilitka

Napsal: Opět se v hlavní roli objeví Colin Farrell, tentokrát notně zarostlý a provádějící trochu podivné sexuální hrátky se svou ženou v podání lehce
vysychající, stále však charismatické
Nicole Kidman.

Co je na tomhle špatného? Padesátiletá žena se snad má za svůj věk stydět a nikde ho už neuvádět? Ta současná politická, genderová, rasová a další korektnost už je na přeshubu. Ženská je ženská a já ji vždycky podržím dveře a v tramvaji pustím sednout. Na rovnoprávnost ať si hraje jinde. A padesátiletá babička je prostě starší ženská a nevidím důvod, proč to neuvést. A pokud jí to bude slušet jako Nicole Kidmanové, Marisse Tomei (zdravím tetu May ;)) nebo třeba Carle Gugino, vždycky se na ně rád podívám jinýma, než platonickýma očima 8)
0 0
reagovat
31.10.2017 19:44:43
Hlavně aby v recenzi na film, ve kterém je herečce kolem padesátky nezazněl dehonestující přívlastek s narážkou na věk, protože to je na postavě určitě nejdůležitější. Zajímavé číst v kontrastu s nedávnými osvícenými články na téma sexismu a harašení v Hollywoodu. Už jsem se bála, že se blýská na lepší časy.
Na film si ale určitě zajdu.
0 0
reagovat
31.10.2017 17:13:07
Já se těším, ale nevím jestli na to jít do kina nebo si počkat na doma.
0 0
reagovat
31.10.2017 12:56:29
niečo mi vraví, že ma ten film zabije :D:D:D
0 0
reagovat
31.10.2017 12:02:25
Špičák protrpen skoro celej, u Humra už napůl, tak touhle „rovnicí“, z tohodle budu nadšenej :D Ne, je fakt, že tohle je pro mě zajímavý už od ukázek.
0 0
reagovat
31.10.2017 10:21:47
Já ti dám lehce vysychající. :D Nicole je pořád kus. ;)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se